Anonimen
|
Hehe, dobro da moj sploh nima nobene bivše . Sem pa jaz nekomu bivša, sva bila skupaj 3 leta, sem jaz naredila konec in je za mano lezel še celo leto . Pol pa si je le našel novo, ki je bila tako ljubosumna name, da se je zapirala v avto če smo se srečali, jokala cel dan zaradi tega, delala cele scene....jaz pa sem se samo smejala, ker sem itak bila 100x bolj vroča od nje, meni je hodil jamrat da iz nje v postelji ni nič, da samo o meni fantazira cel čas . No, saj sva ta problem tudi večkrat skupaj rešila. Pa kaj naj, tip je bil dober na tem področju. Ja ja, saj vem, pujsa nesramna grda...tak ti je život. Saj sem bila še mladoletna. A se mi oprosti? Sta bila skupaj 3 leta, pa se je cel ta čas še z mano na skrivaj dobival, če sem ga jaz poklicala je takoj prišel, ona je šla na vlak v nedeljo za Mb, mene pa je prišel iskat in me on pleljal v Mb, ker sva obe tja hodile v šolo. Za crknit. pa na vččerje me je vozil in na morje, njo pa niti 1x. Pa enkrat ko sta se pošteno skregala mu je zabrusila, da jo ima samo za sex, pa ji je rekel da če bi bila četrt tako dobra kot jaz bi bilo dobro....Ni čudno da se ji je frcljalo Še danes pogleduje za mano če se srečava v domačem kraju, pozabil me ne bo do konca življenja, pa je od tega minilo že 9 let, jaz poročena, on ima otroka, živiva 300 km narazen....Ko je imel prometno nesrečo je bila njegova edina misel, da mene ne bo nikoli več videl . Jap, zaradi takšnih kot sem jaz se takšne stvari dogajajo. Saj se ne da spregledat žara v očesu ko kdo omeni tvojo bivšo, ali pa tona kako o njej govoriš če do pogovora pride... BTW, jaz sem bivšega že zdavnaj prebolela, odrasla, se poročila....to so bili srednješolski časi eksperimentiranja, danes tega nabi naredila več nikomur. res ne, sem se kasneje sama opekla........****t ga, vroča sem pa še vedno
|