|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubosumje
3.5.2007 17:11:15   
Marogica
Anonimni, problem mora rešiti tvoja žena in to tako, da si nabije malo več samozavesti. Kako? Če ne bo šlo drugače, naj poišče strokovno pomoč.  Da se nekdo joče 2 dni, če se omeni bivša....madona, kam pa bi prišli, če bi se vsi jokali, ko bi kdo bivše omenjal? Najbrž ji ni jasno, da jo imaš resnično rad, kljub temu, da je bivša atraktivnejša. Očitno se tega ne zaveda.

Priporoči ji RR, da ji bomo kure malo pozitivne energije in samozavesti nabile...user posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
3.5.2007 17:44:05   
hunter80
Hvala za odgovore. Zdej sem se preprical, da prou razmislam....
Pa se neki, žena mi je bolj privlacna od bivse in jo ljubim tako kot bivse nisem nikoli (bolj kot bivšo,da ne bo pomote)
Nekdo je še pisal v mojem imenu, kot da mi je bivša bolj všeč (nek anonimnež)user posted image . Ker sem prvič na tem forumu nisem vedel še vseh fintuser posted image

No zdaj nisem več anonimen...

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 27
3.5.2007 17:56:16   
Anonimen
Ajaaaaaaaa torej JE TEBI  žena bolj privlačna od bivše. Kaj pa tak nasploh. Za trenutek pomisli, da ne poznaš ne ene in ne druge. Katera je bolj HOTuser posted image ? Pusti zdaj dejstvo, da ljubiš ženo, bo šlo?user posted image

(odgovor članu hunter80)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
3.5.2007 18:19:42   
hunter80
Brez problema lahko odgovorim, da bi bla žena bolj všeč večini pripadnikom moškega spola kot bivša, in ne samo meni.  Vem kam ciljaš.... da je mogoče všeč samo meni drugim pa tko tko in je zato nesamozavestna. Je pa res,da se nista nikoli videli... Misliš,če bi jo predstavil bivši in bi videla, da ima boljšo postavco... (upam,da se bivša ni spremenilauser posted image )

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
3.5.2007 18:24:33   
Anonimen
Hehe, dobro da moj sploh nima nobene bivšeuser posted image .

Sem pa jaz nekomu bivša, sva bila skupaj 3 leta, sem jaz naredila konec in je za mano lezel še celo letouser posted image . Pol pa si je le našel novo, ki je bila tako ljubosumna name, da se je zapirala v avto če smo se srečali, jokala cel dan zaradi tega, delala cele scene....jaz pa sem se samo smejala, ker sem itak bila 100x bolj vroča od nje, meni je hodil jamrat da iz nje v postelji ni nič, da samo o meni fantazira cel časuser posted image . No, saj sva ta problem tudi večkrat skupaj rešila. Pa kaj naj, tip je bil dober na tem področju. Ja ja, saj vem, pujsa nesramna grda...tak ti je život. Saj sem bila še mladoletna. A se mi oprosti?
Sta bila skupaj 3 leta, pa se je cel ta čas še z mano na skrivaj dobival, če sem ga jaz poklicala je takoj prišel, ona je šla na vlak v nedeljo za Mb, mene pa je prišel iskat in me on pleljal v Mb, ker sva obe tja hodile v šolo. Za crknit. pa na vččerje me je vozil in na morje, njo pa niti 1x. Pa enkrat ko sta se pošteno skregala mu je zabrusila, da jo ima samo za sex, pa ji je rekel da če bi bila četrt tako dobra kot jaz bi bilo dobro....Ni čudno da se ji je frcljalouser posted image
Še danes pogleduje za mano če se srečava v domačem kraju, pozabil me ne bo do konca življenja, pa je od tega minilo že 9 let, jaz poročena, on ima otroka, živiva 300 km narazen....Ko je imel prometno nesrečo je bila njegova edina misel, da mene ne bo nikoli več videluser posted image .
Jap, zaradi takšnih kot sem jaz se takšne stvari dogajajo. Saj se ne da spregledat žara v očesu ko kdo omeni tvojo bivšo, ali pa tona kako o njej govoriš če do pogovora pride...

BTW, jaz sem bivšega že zdavnaj prebolela, odrasla, se poročila....to so bili srednješolski časi eksperimentiranja, danes tega nabi naredila več nikomur. res ne, sem se kasneje sama opekla........****t ga, vroča sem pa še vednouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
3.5.2007 18:29:51   
Anonimen
Nista se nikoli videli in tvoji ženi se takole frcljauser posted image . Mogoče pa kak obisk psihologa nebi škodoval, da se malo pogovori od kod to izvira. To ni hec, pa čisto dobronamerno to mislilm.
Kaj pa če si kdaj kaj takega rekel da jo je zabolelo? Ali pa kdo drug?
Pa nimaš kake slike od bivše, saj ljudje kar ne zmečemo vsega stran, to je tudi en del našega življenja in obdobje PRED tvojo ženo. Pa še kako tako fotko najdi, ko gor res zgleda kot vreča od krompirja, recimo po prekrokani noči ali pa zjutraj ko se ravno zbudiuser posted image . Pa ne rečt da jo imaš ti spravljeno, raje da si jo našel pri kakem skupnem kolegu ki si ga imel z bivšo in ste gledli slike iz kakega praznovanja.

(odgovor članu hunter80)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
3.5.2007 18:30:16   
zungi
Kako si lahko ljubosumen/na na bivšo/ega, če je ta veza popolnoma zaključena, brez stikov in zbadanja na ta račun?!
Moje mnenje: ženi primanjkuje samozavesti. Jo kdaj pohvališ? Mogoče pa ji ne daješ tega občutka, da je zate lepa, da si jo želiš, itn...

(odgovor članu hunter80)
Neposredna povezava do sporočila: 32
3.5.2007 19:32:35   
fuzzy
IZVIRNO SPOROČILO: srček

.......****t ga, vroča sem pa še vednouser posted image

Pa skromna tudi user posted image   user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
3.5.2007 19:36:47   
caillou
Na RR jo pošlji zdresirat. Boš kmalu ti ljubosumnost zganjaluser posted image .

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 34
3.5.2007 19:49:04   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: fuzzy

Absolutno. user posted image  Sicer pa, sama hvala, cena mala.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu fuzzy)
Neposredna povezava do sporočila: 35
3.5.2007 19:54:15   
Anonimen

user posted image

(odgovor članu fuzzy)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
3.5.2007 20:12:10   
Dejča
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

Sicer pa so najbolj nevarni tisti, ki so imeli malo bivših ali sploh nobene. Srček, enkrat se lahko tudi tvojemu sfeclja, pa boš kaj hitro začela drugače razmišljati. Saj v najstniških letih smo bili vsi nori, ni pa potrebno take privoščljivosti do ene ženske, ki je bila s tvojim bivšim, ko je natepaval tebe. Vse se vrača ...

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 37
3.5.2007 20:52:10   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: hunter80

Ker sem prvič na tem forumu nisem vedel še vseh fintuser posted image

Dobrodošel, eden izmed redkih petelinov tukaj...user posted image   TU boš izvedel vseeeee finteuser posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu hunter80)
Neposredna povezava do sporočila: 38
4.5.2007 7:18:08   
srki
Joj, Hunter, ne vem, če bi bilo dobro, da ju seznaniš skupaj, sploh če je žena tako ljubosumna, bi se lahko še kakšen fajt zgodil!

Očitno je samo premalo samozavestna, če je v vajini zvezi tako, kot si opisal, če ji ne dajše povoda za ljubosumje, če nimaš veš stikov, potem bi bilo res dobro, da skupaj najdeta kakšno rešitev, ne vem, se pa vsak dan pogovarjata o tem in ji vtupiš v glavo, da je ona (žena) edina zate. Če ne razume tega, potem pa je res en velik problem.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 39
4.5.2007 7:22:00   
Taula
Vsega nimam časa brati ampak, če je ljubosumna brez povoda rabi pomoč, ker to ni samo pomanjkanje samozavesti. Kaj na druge ženske je tudi ljubosumna?user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 40
4.5.2007 8:02:49   
maruškaŠ
Zakaj pa je tvoja bivša, bivša? Sklepam, da ne zato, ker bi si jo še vedno želel.

Definitivno pa tvoji ženi primanjkuje samozavesti. Poskušaj ji dopovedat, da lepota ni samo fizična lepota, ampak tudi srce, karakter, obnašanje,.... Ter da ona ima vse - bivša pa tega ni imela.

Eh, jaz tko vem, da sem najboljša za mojega, boljše ni! Pa me glih tko včasih mal pogrize kakšen črvček... pa ga preženem stran. Da bi pa zaradi tega jokala user posted image ? ali se celo ornk sekirala? Ni šans.

Sicer pa sem hvaležna vsem njegovim bivšim (kolikor jih je pač bilo, uradno in neuradno user posted image ), ker je tudi zaradi njih danes takšen kot je, torej najboljši.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 41
4.5.2007 9:27:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Dejča

IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

Sicer pa so najbolj nevarni tisti, ki so imeli malo bivših ali sploh nobene. Srček, enkrat se lahko tudi tvojemu sfeclja, pa boš kaj hitro začela drugače razmišljati. Saj v najstniških letih smo bili vsi nori, ni pa potrebno take privoščljivosti do ene ženske, ki je bila s tvojim bivšim, ko je natepaval tebe. Vse se vrača ...

A na koncu pa vam ni ratalo prebrat, da tega danes nebi nikoli več naredila, sem vsekakor bolj zrela IN TUDI SAMA SEM SE TAKO OPEKLA, da me je izučilo. Pa bolelo tudi. Jasno mi je pa kot beli dan, da mi moj dec lahko vsak dan kakšno ušpiči. Sem dokaj realna glede tega, upam pa še vedno na najboljše in da je priden fantičuser posted image . Sicer pa sem že jaz tako vroča, da ne rabi drugam (sam tako pravi)user posted image user posted image

(odgovor članu Dejča)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
4.5.2007 16:08:43   
fuzzy
Srček, pri nas doma je navada, da vedno kadar se kdo pohvali, kakšen je (npr. Jaz sem res natančen), dodamo: Pa skromen tudiuser posted image . Tako da mene ne jemat preveč resno user posted image  user posted image  user posted image . Glede ostalega, kar si napisala, pa - mladost, ludost. Verjetno se zdaj ne bi šla več takega športa, pa verjetno se ti tudi ne bi več zdelo tako fino, če bi te imel nekdo izključno samo za seks.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 43
4.5.2007 17:37:14   
Anonimen
****t ga, vroča sem pa še vednouser posted image

takemu medotu si lahko vroča ja,pravemu tipu pa vprašanje user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 44
5.5.2007 21:50:15   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Bivša je user posted image user posted image , da gate trga.... Saj je žena tudi lepauser posted image

In zakaj je potem bivša? user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 45
5.5.2007 21:55:31   
Anonimen
user posted image  ti kar sem pošlji tvojo drago, jo bo RR spilil do zadnje potankosti.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zamima)
  Neposredna povezava do sporočila: 46
5.5.2007 22:05:06   
Anonimen
Da še jaz dodam na temo srček: res nisi ravno dobitek na tomboli, kot se hvališ. Bo treba pol mal na dieto,a?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 47
5.5.2007 22:06:21   
Anonimen
Zakaj so pa potrebni nizki udarci? In to pod anonimnostjo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 48
5.5.2007 22:06:57   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 49
5.5.2007 22:11:18   
Anonimen
Kaj je Nati,ti kaj ni jasno? user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?