|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ljubosumje
4.5.2007 11:02:50   
snake
a ste kaj ljubosumni....
jaz učasih si ne morem pomgat, me grize v želodcu, kot da imam kako žival v trebuhu...a nimam nobenega razloga......pač strah, nesamozavest....boooo
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ljubosumje
4.5.2007 11:06:42   
*alja*
Ja vem kaj je to ljubosumje! Ampak samo zaradi pomanjkanja samozavesti user posted image !

Ah, bo že... enkrat boljše!

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.

(odgovor članu snake)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.5.2007 11:09:01   
Anonimen
V skor 11ih letih sem bla po pravici ljubosumna sam enkrat par let nazaj.
Za brezveze.
Drugače pa nikoli. Nimam razloga. Moj je bolj mirne sorte in običajno sploh ne opazi k kkšna "pleše" okol njegauser posted image . Mene pa to zabavauser posted image -ene so prav patetičneuser posted image

(odgovor članu *alja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
4.5.2007 11:14:03   
KIKI****
ja no malo ampak res malo.

enkrat sem bla toooooooooooooooooook da sem že pakirala ker sem mal preveč spila in si situacijo predstavljala narobe user posted image  butl jaz.

Ampak po tistem se pa sploh ne obremenjujem več. Rad me ima, po gostilnah po službi ne hodi, denar nosi domov,pomiva posodo, igra se z otroci, skupaj čez vikend kam gremo....

le kaj bi še lepšega hotela? Ni dvoma da druge niti imeti nima časauser posted image   (če mu pa zlaufa pa svaka mu čast-pol mu verjetn še plačujeuser posted image user posted image )

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.5.2007 11:28:45   
Taula
Malo sem. Včasih sem bila več se mi zdi.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu KIKI****)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.5.2007 11:30:09   
mmž
ja jaz sem pa na začetku kr bla.Moj je namreč bil v dolgoletni vezi z eno od bivših misic. Si predstavljate, kak je težk eni taki konkurirat. Sploh ker se pojavlja v časopisu vsa poštimana, slike pa noro retuširane!
Ampak sem se pomirila. Zdej sem že o.k. Res pa je da me še včasih zanese. Ampšak tud to me bo enkrat minil...............upam...........user posted image

Dokler ne postaneš mami ali ati, ne poznaš pravega pomena besede LJUBEZEN!

(odgovor članu KIKI****)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.5.2007 11:37:21   
srki
Se mi zdi, da je kar vsak malo ljubosumen. Samo eni pač tega ne priznajo oz. ne pokažejo.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.5.2007 11:43:27   
maruškaŠ
Majhna mera ljubosumnosti je čist zdrava in je samo odraz tega, da imaš partnerja rad, da ti ni vseeno.

Zelo hitro pa lahko ta 'zdrava ljubosumnost' preseže meje zdravega, potem pa je moteča in uničujoča.

Mene včasih mal pogrize en mali črviček, ampak ga takoj poženem stran, kr mojmu tako in tako brezpogojno zaupam.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 8
4.5.2007 11:45:52   
Taula
Večina naših misic sploh lepih ni. user posted image  Jaz vedno rečem ko so izbori za miss, da sedijo v občinstvu lepše punce. Če te profi namaže si lahko videti super. Pa slike retuširajo in končni prodkt je lepotica.

Tak da se ne sekiraj.user posted image

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 9
4.5.2007 11:48:36   
Anonimen
Lahko bi kdaj bila, pa nikoli nisem. Vsak da na vprašam če je kaj moj, pa reče da ja in ga vprašam koliko in reče da cel. Kaj še čem več, itak ima 110 kg in je že to pretežko breme, tako da bi ga en kos kar z veseljem komu podarilauser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Taula)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
4.5.2007 12:06:52   
mmž
IZVIRNO SPOROČILO: Taula

Večina naših misic sploh lepih ni. user posted image  Jaz vedno rečem ko so izbori za miss, da sedijo v občinstvu lepše punce. Če te profi namaže si lahko videti super. Pa slike retuširajo in končni prodkt je lepotica.

Tak da se ne sekiraj.user posted image

Taula, hvala!

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 11
4.5.2007 12:21:04   
romy
Jaz sem ljubosumna v mejah normale, pač kar je zdravo za nek zdrav odnos. Tudi jaz rada pogledam lepo in seksi žensko, punco...in sigurno tudi moj in vsak dec rad pogleda seksi bejbo. Zakaj pa ne?

Je pa moj veliko bolj ljubosumen od mene. Joj, včasih me je kar groza. Če kam greva samo upam, da me kakšen ne bo pozdravil, ker pol je nos do tal še dva dni. Ne dajem mu povoda za ljubosumje in on ve da mi lahko zaupa, vendar je v ljubezni  in romantiki zelo štorast user posted image  in sramežljiv. Jaz pa sem zelo spontana, lahko se  pogovarjam vse, o vsaki temi, seksu, pač karkoli z komerkoli.

A joj me, ko sva bila zadnjič v discu (hja, po ne vem koliko letih) sem se pa znorela, pa densala celo noč po plesišču, on pa za šankom z deci pil, ampak se sploh ni mogel sprostiti tako kot ostali, me je imel skoz na uču user posted image .

(odgovor članu mmž)
Neposredna povezava do sporočila: 12
4.5.2007 12:27:32   
mmž
Čeprav  sem jaz zmeraj trdila, da tist ki je preveč ljubosumen,ampak res preveč ,že tist bolestno, sklepa po sam seb!
Poznam velik primerov, da če je kdo od partnerjev ( velja tako kot za moškega, kot za žensko ) drugega varal, je bil noro ljubosumen, ker je pač logično sklepal, da je partner isti. Lahko tudi podzavestno. ( pa Rumy Da ne boš misla, da sedaj apeliram na tebe, ker NE ).
Ker tudi jaz trdim, da mala mera ljubosumja je zdrava........user posted image

(odgovor članu romy)
Neposredna povezava do sporočila: 13
4.5.2007 12:39:25   
romy
user posted image user posted image user posted image  ni panike

Vsak pozna svojega partnerja najbolje.

(odgovor članu mmž)
Neposredna povezava do sporočila: 14
4.5.2007 13:15:13   
divadana
JST SEM PA SLOH LJUBOSUMNA....

moj predragi mi je na začetku povedal...
-Da se je dal s šestimi babami dol
-da je imela dva resni punci,  z eno je hodil pol leta, z drugo eno leto
user posted image user posted image user posted image
PA SEM MAL JEZNA... jst sem mu tud povedala da sem imela dve resni zvezi. Ena je bila bolj tko tko, z enim pa sva bila skupaj 2 leti... In da sem se vse skupaj dala s štirimi dol??

Ampak skoz se žrem, kaj je delal z drugimi, kako je z njmi seksal....user posted image
On se pa čist nič ne ubada s tem... Pa včasih se počutim full grozno.
Na začetku najine zveze sem s tem skozi ubadala, sedaj pa vedno manj...
No sedaj me nazaj tišči v trebuhu, ko to pišem.... JOJ JOJ ta ljubosumnost...

PA TO JE PRETEKLOST!!!
SPLOH NE VEM ZAKAJ SE UBADAMO??
ZAKAJ PA MOŠKI SE S TEM NE UBADAJO????
SEJ SEDAJ SEM JAZ Z NJIM IN NE BIVŠE!!!!

*ljubi nežno kot nebo ljubi zemljo*

(odgovor članu romy)
Neposredna povezava do sporočila: 15
4.5.2007 13:19:24   
Taula
A ti to resno?user posted image  Kaj te briga kaj je delal z bivšo..magari če je porival 10 bab hkrati. Takrat itak ni bil z tabo.user posted image

(odgovor članu divadana)
Neposredna povezava do sporočila: 16
4.5.2007 13:30:27   
mmž

A ti to resno?user posted image  Kaj te briga kaj je delal z bivšo..magari če je porival 10 bab hkrati. Takrat itak ni bil z tabo.user posted image

............ja sam kaj pa če ji bilo ta noro in se me spet zahoče.........še zmeraj ostaja tisti kaj pa če   user posted image  ............ampak saj vem ne smemo tako razmišljat, če ne se nam lahk zmeša

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 17
4.5.2007 13:34:09   
mmž
IZVIRNO SPOROČILO: mmž

............ja sam kaj pa če ji bilo ta noro in se me spet zahoče.........še zmeraj ostaja tisti kaj pa če   user posted image  ............ampak saj vem ne smemo tako razmišljat, če ne se nam lahk zmeša

user posted image joj mal sem se zatipkala! citiram: ja sam kaj pa če mu je bilo tako noro, in se jih spet zahoče..........user posted image

(odgovor članu mmž)
Neposredna povezava do sporočila: 18
4.5.2007 13:38:54   
srki
Divadana, to poštimaj v svoji glavi. Preteklost je preteklost, zakaj bi se obremenjevala s tem, s kom in s kolikimi je. Taula ti je povedala, takrat ni bil s tabo, sedaj ima tebe. Potem bi morala iskat takega, ki je še nedolžen.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 19
4.5.2007 13:39:18   
Taula
to resno? Kaj te briga kaj je delal z bivšo..magari če je porival 10 bab hkrati. Takrat itak ni bil z tabo.

............ja sam kaj pa če ji bilo ta noro in se me spet zahoče.........še zmeraj ostaja tisti kaj pa če ............ampak saj vem ne smemo tako razmišljat, če ne se nam lahk zmeša

joj mal sem se zatipkala! citiram: ja sam kaj pa če mu je bilo tako noro, in se jih spet zahoče..........

Kaj pa če tebi zapaše 10 decov?user posted image Kaj pa če nate pade komet?user posted image  Kaj pa če je jutri konec sveta? user posted image Kaj pa če nas vesoljci napadejo?user posted image

(odgovor članu mmž)
Neposredna povezava do sporočila: 20
4.5.2007 13:40:02   
Taula
Potem bi morala iskat takega, ki je še nedolžen.

Kaj pa če taki hoče probati z novo?user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 21
4.5.2007 13:53:27   
baguSka
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu divadana)
Neposredna povezava do sporočila: 22
4.5.2007 14:02:41   
mmž

to resno? Kaj te briga kaj je delal z bivšo..magari če je porival 10 bab hkrati. Takrat itak ni bil z tabo.

............ja sam kaj pa če ji bilo ta noro in se me spet zahoče.........še zmeraj ostaja tisti kaj pa če ............ampak saj vem ne smemo tako razmišljat, če ne se nam lahk zmeša

joj mal sem se zatipkala! citiram: ja sam kaj pa če mu je bilo tako noro, in se jih spet zahoče..........

Kaj pa če tebi zapaše 10 decov?user posted image Kaj pa če nate pade komet?user posted image  Kaj pa če je jutri konec sveta? user posted image Kaj pa če nas vesoljci napadejo?user posted image

Ja to vse drži, sam če enkrat probaš, potem veš kaj pogrešaš !
Jaz npr. še nisem z večimi moškimi ( tudi nimam želje) in tega niti pogrešat ne morem!  Kar pa enkrat probaš.............

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 23
4.5.2007 14:14:01   
Taula
Ja to vse drži, sam če enkrat probaš, potem veš kaj pogrešaš !
Jaz npr. še nisem z večimi moškimi ( tudi nimam želje) in tega niti pogrešat ne morem! Kar pa enkrat probaš.............

1. mogoče ugotoviš da ti ni všeč
2. da ti je všeč in še hočeš
3. da ti je všeč a hočeš resno zvezo

Če boste ves čas gruntale kaj pa če me prevara, pa kaka je bila bivša, pa la la la la...pol boste na koncu res ostale brez deca. Namesto da gruntate in težite z ljubosumnimi izpadi se mu posvečajte. Je boljši učinek.

Krisus božji..ene bi pa res rade dece dobile frišne iz trgovine..da se ga še nobena prej ni dotaknila.user posted image

(odgovor članu mmž)
Neposredna povezava do sporočila: 24
4.5.2007 14:17:03   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: Taula]

Kaj pa če taki hoče probati z novo?user posted image

Pojma nimamuser posted image .

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?