|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: cybeer sex !!
29.4.2007 22:08:56   
tanikaa
Hijenca, tebi je očitno taaaak dolgčas. user posted image  Saj meni je tudi ampak prelena sem za limanje slikicuser posted image  Raje utrujam dragegauser posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
29.4.2007 22:09:44   
Anonimen
A je tok očitno? user posted image

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
29.4.2007 22:10:09   
Angellina
Seveda zdele je tole smešno k limam te fotke, samo a se zavedate, da je to še kako mogoče?
Kaj veš kdo je na drugi strani?
Sama sem mela pred leti eno full čudaško izkušnjo. Ko so mi priključili internet, sem šla en večer mal pokukat na irca. Pač da mau počvekam, čist iz firbca. No in grem na en čvek, k jih je blo full gor, čvekamo, kr neki v tri krasne, ko vidim, da je nekdo odprl sobo: Dolgčas mi je. Pa grem tja, da to nesrečno dušo mal razvedrim. Je bil en fant tam, sprva se mi je zdel čist kul, sva malo čvekala, pa saj veste kak se jaz hecam, mam take glupe...in on...on totalno ponori, psihiču se je zmešalo, po moje če bi bla kje blizu, bi me kar fental. Začel me je žalit, grozit...Hitro sem izklopila računalnik in zbežala v spalnico pod kovter user posted image . Še danes mi ne gre z glave kaki norci tacajo ta svet. Ta tip je sigurno že imel kako žensko in če mu ni bilo prav, če ga je kaj pohecala, jo gotovo ni lepo gledal. Brrrrrrrrrr če se samo spomnim!

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 28
29.4.2007 22:13:07   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: hothien

A je tok očitno? user posted image

Ja, očitno je. user posted image  Tvoji simptomi so enakim mojim. Torej se nikakor ne morem zmotit pri diagnoziuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
29.4.2007 22:14:49   
Anonimen
Ajde, ga. doktor, grem jaz zdej spat. user posted image  Se grem sajber sex pod kovter. user posted image

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
29.4.2007 22:16:08   
Anonimen
Dej no mir Angie, men se pa un revež na drugi strani smili, bogvedi kaj vse si mu naložila, da se je revežu utrgalo. user posted image  Ziher si mu rekla, da ravno kakaš. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
1.5.2007 9:00:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Čao!!
zanima me če ste že probale?user posted image user posted image in kako je blo???
In v čemu je sploh fora kao sex po telefonu ali kako?
Ali s neznancem ?????user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem ja user posted image . In je blo prov fajn. Sem pa s tipom, ki ga poznam in se občasno dava dol. Sva se šla pa cyber sex prek MSN-ja.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
1.5.2007 9:01:05   
Anonimen
Aja..živi pa v tujini, zato svoje strasti potešiva na ta način user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
2.5.2007 15:59:14   
Anonimen
Morm bit anonimna, ker drugače obsojate, ne da bi poskusile razumeti.

Mi2 občasno z drugim parom peko web kamere in je kul. Ja, tudi taki smo, ki nas to ful rajca. Na drugi strani pa niso kaki bajski, ampak čist normalen čeden par - saj ga vendar vidiva.  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
2.5.2007 20:06:41   
daysi
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Toliko kot me pa sedaj boli trebuh pa že dolgo ne. Ženske, ve ste carice.user posted image user posted image user posted image

LOČEVALNA + MANJ ŽRI
začetek: 88 , željeni cilj:73
2.3.-84 kg

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 35
2.5.2007 20:11:21   
Anonimen

Mi2 občasno z drugim parom peko web kamere in je kul. Ja, tudi taki smo, ki nas to ful rajca. Na drugi strani pa niso kaki bajski, ampak čist normalen čeden par - saj ga vendar vidiva.  

Mene pa sam zanima če sta kdaj slučajno pomislila da vaju ne gledata samo onadva?user posted image
Ker si vaju lahko pač posnameta, data na net in vaju gledajo vsi-mogoč sva vaju celo midva kdaj gledalauser posted image , al pa vajini sosedje, sodelavci, trgovke v trgovini kamor hodita, ...
Ne vem no men je to naivnouser posted image

Sicer pa, odločitev je vajina a neuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
2.5.2007 20:25:04   
Anonimen

Mi2 občasno z drugim parom peko web kamere in je kul. Ja, tudi taki smo, ki nas to ful rajca. Na drugi strani pa niso kaki bajski, ampak čist normalen čeden par - saj ga vendar vidiva.

Mene pa sam zanima če sta kdaj slučajno pomislila da vaju ne gledata samo onadva?
Ker si vaju lahko pač posnameta, data na net in vaju gledajo vsi-mogoč sva vaju celo midva kdaj gledala , al pa vajini sosedje, sodelavci, trgovke v trgovini kamor hodita, ...
Ne vem no men je to naivno

Sicer pa, odločitev je vajina a ne

Hm, na to pa še jest nism pomisnla.user posted image  Ja, folk je res lahko naiven.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
2.5.2007 22:37:07   
tanikaa
Jej. Saj ne obsojam anonimne. Niti slučajno. Če se majo fajn, pa jim to ustreza, kar naj. Mene ne moti. Samo res, user posted image  kaj naj te drug par snema, pa te da na netuser posted image  Mene bi na mestu kap. Če pa me ne bi, pa bi ziher žico prijela, pa jo potisnila v vtičnico.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 38
3.5.2007 8:36:20   
Anonimen
Vse se da zlorabit. To je odvisno, s kom to počneš.

Mi to delamo že kako leto in imamo zaupanje. Tudi midva bi to lahko zlorabila, če bi hotela. To lahko storiva kadarkoli, pa ne bova. Zakaj le? Kaj bi imela od tega? Tudi onadva ne bi imela nič od tega, če naju data na internet. Vsakakor se lahko človek tako igra samo s tistimi, ki jim 100 %-no zaupa, zlasti , če se boji. No, midva se ne, saj tudi če tega ne počneš, se da vse zmontirat, če hočeš koga zajebat. Zlahka se da nadmestit obraze oseb z drugimi.
Dobro pa je, da ko se nehaš pogovarjat in to počneš ne daješ v kader svojega obraza. Pa ne zato, ker bi onadva to lahko zlorabila, ampak zato, ker lahko medtem, ko to počneš, kdo vdre v tvoj računalnik. To je pa čisto mogoče. Tko da ta rizik obstaja. Ampak je bolj malo verjeten. Zato, kot sem rekla, med igro obrazov ne kaži.
Najboljš pa je, da si flegma in da se ti jebe za vse. Če se ne bojiš, se nič ne zgodi. Če bi se pa slučajno zgodilo, pa lahko vedno spodbijaš, češ da se je nekdo poigral in te zlorabil, pa to v resnici nisi ti.
Čemu sploh strah in sram, če to počneš s svojim partnerjem, kar itak počnejo vsi? Če si se pa znašel na internetu, pa jebi ga .... Tisi, ki gleda je enako kriv kot tisti, ki to počne .... Saj kaj pa tisti, na BigBrotherju ... so celo na TV-ju in se tega prav dobro zavedajo, pa jih zato nihče ne linča.

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 39
3.5.2007 9:22:32   
Anonimen

Najboljš pa je, da si flegma in da se ti jebe za vse. Če se ne bojiš, se nič ne zgodi.

No priblizen taksno filozofijo imam tudi jaz... user posted image user posted image  o tem..  Oz. tocn taksno.. user posted image user posted image

In sploh nikol neb pomislu, da bi kdo to pocel.. zato, da bi potem zlorabil.. To se mi zdi skor nemogoce.. ker pac si ne morem predstavljat.. da bi jst to naredu.. kaj le bi imel od tega user posted image user posted image

Na zalost.. nimava kamere.. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 40
3.5.2007 9:57:07   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy

Na zalost.. nimava kamere.. user posted image user posted image user posted image

Nabavi si jouser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 41
3.5.2007 11:24:49   
Taula

Na zalost.. nimava kamere..

Nabavi si jo .

Je že tekel v trgovinouser posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 42
3.5.2007 12:08:40   
tanikaa
user posted image user posted image user posted image

Itak pa mislim, da jo že mauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 43
3.5.2007 12:46:09   
srki
Čisto možno in mogoče je on tisti na drugi strani kamere anonimneuser posted image user posted image .

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 44
3.5.2007 12:48:34   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 45
3.5.2007 14:08:06   
Taula
Čisto možno in mogoče je on tisti na drugi strani kamere anonimne

user posted image user posted image  Najbrž da.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 46
3.5.2007 14:09:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: srki

Čisto možno in mogoče je on tisti na drugi strani kamere anonimneuser posted image user posted image .

Pa ce nimam kamere.. nooooo.. user posted image   :))

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 47
3.5.2007 14:10:03   
Taula
Pa ce nimam kamere.. nooooo.. :))

In Zemlja je ploščata.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 48
3.5.2007 16:04:32   
tanikaa
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 49
3.5.2007 16:36:22   
Angellina
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy

Pa ce nimam kamere.. nooooo.. user posted image   :))

Pa kako lahko misliš, da tebi kdo kaj sploh verjame? Poglej se kak si smešen nooo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?