Anonimen
|
Ja res se bolj splača dat nasadit - ampak jaz sem do tega zaključka prišla komaj lansko leto, tako da jih bom letos prvič dala nasadit. Kar se pa tiče Reševe je pa strokovnjakinja na tem področjuin rožice od tam bodo fenomenalne. Glede tiste "revije" al ne vem kako bi to imenovala je pa res ja, da jo nima vsaka vrtnarija. V bistvu je to ponudba slovenskih vrtnarjev združenih v GIZ - Profesionalno vrtnarsko družbo. Vam jih bom prepisala: Vrtnarstvo Bilban, Medvode Vrtnarstvo Frbežar, Šmarje Sap Humko, Podnart Vrtnarstvo Gašperlin, Komenda Vrtnarstvo Hlebec, Vrhnika Tratnik Jože, vrtnarstvo, Domžale Vrtnarstvo Kozjek, Šenčur Flora d.o.o. Kranj, Žabnica Vrtnarstvo Stanonik,Poljane Vrtnarija Reš, Podvin, Radovljica Piramida Simon Krašovec, Škofja vas Vrtnarstvo Valner, Šentjur Vrtnarstvo Hodak, Orehovica, Izlake, Gabersko, Trbovlje Vrtnarstvo Napret, Dol pri Hrastniku Vrtnarstvo Tement, Zgornji Duplek Vrtnarija in cvetličarna Pori, Prevalje Vrtnarstvo in cvetličarstvo Miroslav Kurbus, Radenci Cvetličarna in vrtnarija Colarič, Brežice Vrtnarstvo Fric Silva, Sevnica Gozdno gospodarstvo Novo mesto, NM Vrtnarija Črnič, Gradec v Beli Krajini Cvetličarna Požar, Kočevje in Ribnica Vrtnarstvo Čeč, Postojna vrtnarija Kocjančič, Škofije Vrtnarstvo Ruzzier-Černe, Sečovlje Mislim da so to vse, mogoče je še kakšna na novo. Jaz sem dobila to revijo tudi v Kmetijski zadrugi, čeprav ne spada v ta sklop. Malo povprašajte.
|