|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  579 580 [581] 582 583   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
28.4.2007 7:09:55   
Arabela
Dobro jutro!

Joj ste mi lušte s tem morjem naredile...
Pri nas že lepo sije sonček.. danes imamo prvi piknik letos user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Upam da bo mala danes bolj ješča.. začele bova spet od začetka... danes jabolka in hruška..

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 14501
28.4.2007 8:57:03   
nanica
user posted image zuser posted image ouser posted image juser posted image auser posted image user posted image user posted image
in mamica, čestitke za 7 mesecev

po kresi se dan obesi

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 14502
28.4.2007 9:07:52   
lucika
dobro juitro še od mene!
sem ena redkih, ki je tudi doma:( vsi ostali so na morju.

smo se zbujali in dremali ze od šestih dalje. po eni taki rundi pa me pričaka prazna postelja in listek, naj se naspim. moja moška pa na teren. pa , ne boste verjeli, me vse boli od ležanja, ne morem spat:) malo bom probala brlog v red spravit, potem grem pa še jaz na teren.

včeraj smo se vstali in šli direkt na en obisk, pa po tem na kosilo, pa še malo okoli. not smo prišli zvečer, tak da smo se samo zrihtali in spat. kako minejo takšni dnevi... pa super je, ko bomo vsi doma...

danes je plan podoben:)

aidan je začel na veliko čebljat. zdaj se vozi zi vozičkom in se pogovarja. tetatatata, pa jakakakakaka. pa enkrat mu je uspelo, se je jokal, pa ga dvignem, pa stisnem k sebi, pa vprašam, če ga boli trebušček, zakaj joka. on pa meni: kakaaaaat. smo se nasmejali, prav posrečeno je izpadlo:) samo, ata, teta, jaka...vse, samo mama niti pod približno.

doma imamo psičko. mala, kosmata:) prve mesece sta se bolj kot ne obojestransko ignorirala. zdaj že komaj čaka, da pride mimo, pa jo malo poboža. al pa vleče za dlako, no. njeje je pa tudi všeč, še malo pogleda, da pride dost blizu... včeraj smo dali malega na travo, pika pa okoli njega, se je metala po hrbtu, al pa vlekla za igračo. naš mali pa, kot v video smešnicah, naglas smejal, prav smejal smejal, kot se odrasli smejimo. mi je tak žal da nisem imela fotkiča zraven, da bi ga posnela. kar je pika naredla, je blo njemu tak smešno, da je umiral od smeha. tole bo prav lušno za gledat. joj, kaj boste pa z psom, je bilo tadrugo vprašanje, ko sem bila noseča. kaj bomo, uživali, ne. pa sem imela prav:)

zdaj pa grem, še kaj koristnega naredit.

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 14503
28.4.2007 9:08:12   
Anonimen
Mi smo pa danes kar dobro spali...smo se 2x zbudili za joškota...zgleda, da je res pretežka hrana (Frutolino) za zvečer. Sem pa jezna na svojega kot user posted image ....

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14504
28.4.2007 9:09:45   
lucika
čestitke, vsem ki ste praznovali in ki praznujete!

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 14505
28.4.2007 9:12:37   
lucika
barby, ne se jezit, sam tudi pustit se ne!

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 14506
28.4.2007 9:20:12   
Maxica
Dobro jutro. Naš Lan ima pa vročino.user posted image  Ponoči je imel pod pazduho 37,6, zdaj sem mu pa merila 1x v ritki, potem pa še 1x v ušesu, ima pa 38,4 in 38,6. To je pa verjetno že kar za zbivat, kaj pravite? Pojma nimam, od česa bi lahko imel vročino.user posted image  Eh, te bolezni mene vedno čist iztirijo. Tuhtam, če bi se kaj prehladil, ker smo včeraj hodili od 18-20h, ko je bilo že kar hladno, on se pa non stop sezuva in cuza nogavice. Sam pol bi verjetno tudi kaj kašljal in kihal. Mah, ne vem.user posted image
Altati, kva ste lepiuser posted image , pa avatar je tudi res krasen.user posted image
Nanica, tudi vi super pozirate.user posted image
user posted image Moci inuser posted image Zoja Katarina, user posted image čestitke user posted image za user posted image sedemuser posted image mesecevuser posted image .
Pikabu, lep družinski vikend vam želim.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 14507
28.4.2007 9:21:39   
moci
dobro jutro,
pozabila sem, da je že 7 mesecevuser posted image zdaj pa veste, zakaj pozabim voščit, še na naju pozabim. grozna mama. user posted image

frrrr, saj bo šlo, boš videla. potem boste pa sendviče jedli user posted image

arabela, uživajte na pikniku, mi ga bomo verjetno jutri imeli user posted image

lucika, aidan je pa pravi klepetalček. pa pravijo, da punce preveč govorijo user posted image user posted image

barby, a ti nagaja user posted image user posted image user posted image

zdaj grem pa pospravljat user posted image

tasha, kje si? kako zobko?

čakam vaše piknik ideje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 14508
28.4.2007 9:28:39   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: barby84

Mi smo pa danes kar dobro spali...smo se 2x zbudili za joškota...zgleda, da je res pretežka hrana (Frutolino) za zvečer. Sem pa jezna na svojega kot user posted image ....

LP
sej mogoče ni pretežka, le žejen je po tem... pri nas je blo tk in se je zbujal po rižolinu celo pogosteje kot brez njega... no, uvedli smo magični lonček, ki ni pomagal, ker si mali v nastavek le dlesni drgne -> včeraj kozarec (altati ideja user posted image ) sprobali in je palilo, mali full pil -> jedel ob 1ih in 6ih... vsake tolk časa full podaljša prvo rundo, pol pa spet nazaj... sej mi v bistvu kr paše, da je prvo rundo takrat, ko pridem spat in imam pol v kosu 5 ur spanja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14509
28.4.2007 9:31:28   
frrrr
_andreja_in mali Žan - čestitke za prvi zobek! user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 14510
28.4.2007 9:32:11   
frrrr
no, ravno mali prevrnil prvo rožo - rabi katera kakšno? user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 14511
28.4.2007 9:34:10   
nanica
a gre katera kaj v mesto (lj) danes
mi gremo zdaj na trg in k mami v šolo, pol pa še malo pohajat

anč, a ste na morju?

po kresi se dan obesi

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 14512
28.4.2007 9:44:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lucika

barby, ne se jezit, sam tudi pustit se ne!

Itak, da se ne....je že boljše. Pri meni je tako, da ko se razpizdim, se tudi hitro ohladim....

LP

(odgovor članu lucika)
  Neposredna povezava do sporočila: 14513
28.4.2007 9:47:51   
Anonimen
barby, a ti nagaja

user posted image user posted image user posted image user posted image

Moci in Zoja user posted image  za 7 mesecev....user posted image

LP

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 14514
28.4.2007 9:49:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

_andreja_in mali Žan - čestitke za prvi zobek! user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image

LP

(odgovor članu frrrr)
  Neposredna povezava do sporočila: 14515
28.4.2007 10:27:12   
piskot
dan.

VSENAJBOLJSE ZOJA KATARINA!

greva midva na teren. martin je vstal z levo nogo.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 14516
28.4.2007 10:56:18   
Anonimen
Kje pa ste vse?

user posted image

LP

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 14517
28.4.2007 11:04:30   
moci
jaz bom razstrelila siol. vsakih 5 minut se sesuje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
nekaj napišem, pa vse crkne. sem jih že 5 minut nadirala, pa včeraj jih je brat. vsake 3 dni kličemo in norimo. pa nič ne pomaga.
naslednji račun bom pa zavrnila. noro.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14518
28.4.2007 12:38:27   
Anonimen
Moci, ne bit user posted image ! Saj bo boljše...in kaj ti odgovorijo...v čem je problem, da se sesuje....plačaj, potem pa odpovej in drugega operaterja izberi, če ti toliko nagaja...

LP

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 14519
28.4.2007 14:13:57   
beki24
Moci in zoja Katarina čestitke za 7. mesecevuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14520
28.4.2007 14:14:30   
beki24
Najprej še ena slikica kako mi par sekund sedimo

user posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 14521
28.4.2007 15:47:57   
moci
tinkara, cukerček user posted image user posted image user posted image kakšni laski. a vi tudi čopke delate?
beki, zakaj nas pa ti nekaj zanemarjaš? a ti zmanjkuje časauser posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 14522
28.4.2007 15:56:22   
Maxica
Danes je pa res precejšnje zatišje tukaj. Lan ima še vedno vročino. Smo mu dali že dvakrat po pol svečke, sedaj ima že okrog 39 vročine. Eh, men se kr meša. Pojma nimam, zakaj ima zdaj to vročino.user posted image
Beki, luštni ste.user posted image
_andreja_, čestitke za zobek.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 14523
28.4.2007 16:49:17   
piskot
Oj

Tinkara ima pa res veliko las. Pri nas smo se vec ali manj plesasti. Ampak poganja. Enkrat bomo tudi to docakali.

Maxica hitro se pozdravite!

Sicer je pa nas decek danes tecek. Sploh ne vem kaj mu je. Ze zjutraj ni bil razpolozen, pa ponavadi je. Pa jedel je ful malo. Jutri bo vse lepse in boljse ane. Pravkar je klical ati, sta imela defekt. Pocila sprednja guma. Pa smo spet tam. Res nimamo srece s temi prevoznimi sredstvi user posted image

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 14524
28.4.2007 17:28:16   
Anonimen
Da se malo pohvalim...naš Val je pa dobil ŽELVO od moje sestre...tako čist majhno, poimenovali smo jo pa Rozi...

user posted image

Zdaj pa škrat spet spi...se mi zdi, da danes ful spi...le kaj bo ponoči...jutri pa krst...

Maxica, upam, da vročina kmalu izgine...hladna kopel pa bo...

Beki24, tvoja Tinkara ima pa res ful čupco...a delate čopke...mi imamo tudi kar precej las, ampak smo jih imeli ob rojstvu več pa čisto temne...

LP

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 14525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  579 580 [581] 582 583   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  579 580 [581] 582 583   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.