|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pejd nazaj v Maribor
25.4.2007 21:51:12   
muška
To mi je rekla danes ena Ljubljanska gospodična  v Ljuser posted image  . Namreč kot študentka sem danes za svojo redno prakso delila letake v LJ in očitno sem bila tej frajli trn v peti?
Naj pa seveda pohvalim še en kup prijaznih in nasmejanih in tudi zeloooo koketnih Ljublančanov in Ljubljančank user posted image  

Čemu ta nestrpnost, zakaj se ne maramo med seboj? Smo si tako različni?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pejd nazaj v Maribor
25.4.2007 21:53:12   
Anonimen
Tipično slovensko, nič novega. Kolkokrat so mene pošiljali nazaj v srbijouser posted image  V srbiji te vsaj konkretno v pič.. materno pošljejo, tu pa pa neuser posted image

(odgovor članu muška)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
25.4.2007 21:55:40   
Anonimen
Kje si pa delila letake? user posted image

(odgovor članu muška)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
25.4.2007 21:56:01   
tanikaa
user posted image user posted image user posted image  Nič sekirat Muška. Moja sestra je kot študentka doživela, da ji v kafiču niso hoteli postreči s pijačo. Češ, da Madžarom ne strežejouser posted image  Jeb*** ga, to je pač odraz posameznika, njegove inteligence in razgledanosti.user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.4.2007 21:56:19   
sky
Pa saj ima pravuser posted image ! Če je pa v MB veliko lepšeuser posted image .

BK.

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.4.2007 21:57:04   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: sky

Pa saj ima pravuser posted image ! Če je pa v MB veliko lepšeuser posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu sky)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.4.2007 21:57:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: muška

Čemu ta nestrpnost, zakaj se ne maramo med seboj?

Konkurenca je huda reč, sploh če ti je edini adut to, da si Lublančan/ka user posted image

< Sporočilo je popravil Mič -- 25.4.2007 21:58:29 >

(odgovor članu muška)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
25.4.2007 21:58:51   
muška
Joj ne, saj se ne sekiram! Ko mi je rekla sem bušnila v smeh. In potem je do mene stopil še en fant (prav lušten je bil user posted image  ) in komentiral njen izpad . Sva se prav nasmejala temu.

Ampak res no, tako malo nas je in toliko nestrpnosti!!!!

Ribica, a si prejela kak letak od kakšne štajerke ? user posted image user posted image

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
25.4.2007 21:59:38   
Anonimen

To mi je rekla danes ena Ljubljanska gospodična  v Ljuser posted image  . Namreč kot študentka sem danes za svojo redno prakso delila letake v LJ in očitno sem bila tej frajli trn v peti?
Naj pa seveda pohvalim še en kup prijaznih in nasmejanih in tudi zeloooo koketnih Ljublančanov in Ljubljančank user posted image  

Čemu ta nestrpnost, zakaj se ne maramo med seboj? Smo si tako različni?

Ti pa moram povedat kaj sem jaz enkrat naredla enima 2 puncama ko sta letake delile, še zdaj se smejem ko se spomnim. Jaz drugače ful ne maram teh letakov na ulici in jih vedno zavrnem. Tak sem tudi to prvo punco zavrnila ko mi je list tišala v roko ta druga, ki je bla zanjo, pa mi je frutek ponudla, seveda sem ga zgrabla in meni nič, tebi nič, pičla dalje z vozičkomuser posted image  Pol sem še samo čula g.frutek kak se je drla za mano-Hej, zdaj pa moraš še letak vzet! Jaz pa sem ji samo pomahala z frutekom nazaj user posted image user posted image  Popizdiš, kak sem se režala, še zdaj se režim user posted image

(odgovor članu muška)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
25.4.2007 21:59:40   
muška
Pa saj ima prav ! Če je pa v MB veliko lepše

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 10
25.4.2007 22:01:04   
muška
Jaz drugače ful ne maram teh letakov na ulici in jih vedno zavrnem.

enako, ampak kaj moraš, moraš user posted image

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 11
25.4.2007 22:02:28   
Anonimen

Jaz drugače ful ne maram teh letakov na ulici in jih vedno zavrnem.

enako, ampak kaj moraš, moraš user posted image

Eh ma kaki, nič ti ni treba jemat letakov.user posted image

(odgovor članu muška)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
25.4.2007 22:08:13   
muška
ne, ne, tukaj sem mislila, da sem jih JAZ MORALA delit, ne da bi jih morali vzet !!! Sem malo narobe napisala user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
25.4.2007 22:09:02   
Anonimen
Sam res.. zakaj se v bistvu MB in LJ ne ljubi prevec? Men so eni in drugi kul.. sploh pa primorci.. baje so zaradi morja bolj odprti.. user posted image

Najbolj zaprt folk pa je ravno na dolenjskem.. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
25.4.2007 22:12:13   
muška
Tjazy, to se sprašujem! Imam super kolegico v Lj, za katero bi dala vse, tukaj na našem koncu nimam takšne. Sestra je živela v Lj eno leto, pa se ni mogla vživet-je niso sprejeli user posted image user posted image user posted image  Mislim , v čem je fora? A v dialektu? user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
25.4.2007 22:17:45   
Anonimen
Ko smo mi bli na maturantskem izletu.. nas je blo velik na zelez.. postaji v kopru.. in so MB zaceli izzivat LJ.. in na konc so se sfajtali.. user posted image user posted image

Nc jasn.. ze to da si nekdo bil iz LJ.. je bil dovolj dober razlog, da jih je fasal..

(odgovor članu muška)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
25.4.2007 22:18:15   
Anonimen
Jaz pa nekak nočem verjet da je to res. Kar se mene tiče imaš vsepovsod budale in imaš vsepovsod super ljudi. Pač živimo v drugačnem okolju in to je to.

(odgovor članu muška)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
25.4.2007 22:20:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy

Ko smo mi bli na maturantskem izletu.. nas je blo velik na zelez.. postaji v kopru.. in so MB zaceli izzivat LJ.. in na konc so se sfajtali.. user posted image user posted image

Nc jasn.. ze to da si nekdo bil iz LJ.. je bil dovolj dober razlog, da jih je fasal..

Tjazi to kar si opisal nima veze z Lj in Mb. To je vse vzgoja in kultura. Lj in Mb je samo izgovor. Fajtanje je tisti problem, ki ne izvira iz Mb ali Lj ampak izvira znotraj vsakega izmed teh fajterov

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
25.4.2007 22:21:48   
rija

kaj ne poveš....user posted image user posted image user posted image

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
25.4.2007 22:26:34   
Anonimen
Najbolj zaprt folk pa je ravno na dolenjskem..

A nimajo na dolenjskem donata?

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
25.4.2007 22:46:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: rija

kaj ne poveš....user posted image user posted image user posted image

Rija.. dej ne NE TEZIT! spet.. prosm.. user posted image user posted image

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
25.4.2007 22:48:30   
Anonimen
Nc ne pomaga donat.. ocitno :))

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
25.4.2007 23:09:52   
rija
probaj ricinus....user posted image user posted image user posted image

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
25.4.2007 23:14:28   
Anonimen
Jst jem cokolado... da me mal zapre rajs... :) Zdele grem po en koscek.. :)  Pol pa pancat.. k ce ronja ze spi.. pol grem lahk brez problema.. :))

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
25.4.2007 23:15:30   
Anonimen
Ne, nisem .. sam prasam, da vidm, ce sm sla mimo user posted image

Jaz sem vcasih vsak letak sprejela pac - she/he is just doing his/her job - in bila prijazna .. zdaj pa kr recem ne hvala in grem mimo. Mi je skoda stran metat ..

Sovrastvo MB-LJ - BigWhale je enkrat dobro na svojem blogu napisal. Najbolj sm si zapomnila to, da ce se en po LJ vozi z MB tablicami, se ne bod zgodilo nic .. ce bo pa en v MB se vozil z LJ tablicami, je pa ze nevarno (da kaj naredijo avtu). Meni je prav vseeno, od kje je kdo (v Slo pac) ..

Dolenjci zaprti? A dej no .. najbolj zaplankan folk je pa ziher Lj .. vsi se samo brigajo vsak zase user posted image

LP, Ribica

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Kdaj povedati?
curly

Kdaj ste povedale sorodnikom in prijateljem, da ste noseče?

Takoj. (19%)

Pri dveh mesecih. (30%)

Po NS. (36%)

Kasneje. (15%)

Število vseh glasov: 267

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!