Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: kolikokrat na mesec h kozmetičarki 24.4.2007 15:14:44
|
|
|
|
Mina1
|
Nikoli še bila , MADE ON MY OWN, ampak rezultati so krasni, ne moreš verjet in to zastojn .
|
|
RE: kolikokrat na mesec h kozmetičarki 24.4.2007 15:38:46
|
|
|
|
romy
|
Jaz tudi nisem še nikoli bila . Imam doma bon, ki sem ga dobila za rojstni dan in je še v sit, pa mislim da mi je že propadel. To pač nekako ni zame.
|
|
|
|
RE: kolikokrat na mesec h kozmetičarki 24.4.2007 15:39:00
|
|
|
|
dulcinea
|
Ko sem hodila na epilacijo, sem bila tam skoraj vsak teden, potem se je to v enem letu zmanjšalo na mesečne obiske. Zdaj hodim le še bolj poredko na depilacijo nad ustnico. Pa še to sem si zadnjič sama s trakci naredila. Bi si pa mogla privoščit spet eno nego obraza. Prav paše. Čeprav boli ko ogrce stiska, ampak masaša obraza potem je pa zakon.
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: kolikokrat na mesec h kozmetičarki 24.4.2007 15:39:40
|
|
|
|
Magi*
|
tudi jaz ne hodim h kozmetičarki. sem pred leti parkrat šla in sem rabila nekaj let, da sem si kožo nazaj uredila. zdaj imam pa lepo kožo, kot pravi Mina1, "made in doma". bi pa šla kdaj na kako masažo, pa ni ne časa, ne denarja.
|
|
RE: kolikokrat na mesec h kozmetičarki 24.4.2007 15:50:30
|
|
|
|
2 Sraki
|
Samo enkrat, pa še to za nego stopal. Sicer pa mi sploh ne diši, da bi še kdaj šla, si lepo doma vse spedenam pa je.
|
|
|
|
RE: kolikokrat na mesec h kozmetičarki 24.4.2007 15:56:25
|
|
|
|
MarijaPo
|
Bravo punce, zelo mi je vsec, da ste napisale h kozmeticarki in ne k kozmeticarki kot to velikokrat ljudje zmotno pisejo. Sama hodim ene 1x na 3 mesece, vecinoma na masazo, ker imam zelo bolec in kriv hrbet.
|
|
|
|
RE: kolikokrat na mesec h kozmetičarki 24.4.2007 16:45:32
|
|
|
|
zungi
|
moji obiski pri kozmetičarki: na vsake tri tedne - depilacija in oblikovanje obrvi, 2x letno nega obraza. Na masažo hodim 1x mesečno vendar me masira fizioterapevtka.
|
|
|
|
RE: kolikokrat na mesec h kozmetičarki 24.4.2007 16:58:20
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Na mesec? hehe, jaz grem vsakega 15, da mi pobrava in uredi obrvi, ter pobarva trepalnice. Drugače pa 1x letno na nego obraza.
|
|
|
|
RE: kolikokrat na mesec h kozmetičarki 24.4.2007 17:10:05
|
|
|
|
sayuri
|
Ne hodim Depiliram se sama, masira me mož
|
|
|
|
RE: kolikokrat na mesec h kozmetičarki 24.4.2007 18:22:49
|
|
|
|
tanikaa
|
Zdaj, ko ma moja sestra salon vsak teden, prej pa nikoli
|
|
RE: kolikokrat na mesec h kozmetičarki 24.4.2007 18:58:35
|
|
|
|
rija
|
v dobrih stari časih 3 do 4 krat: pedikura, depilacija, oblikovanje obrvi, masaža zdaj pa za
|
|
RE: kolikokrat na mesec h kozmetičarki 24.4.2007 19:38:10
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija v dobrih stari časih 3 do 4 krat: pedikura, depilacija, oblikovanje obrvi, masaža zdaj pa za Bo mladič zrasel, pa bo vse po starem
|
|
RE: kolikokrat na mesec h kozmetičarki 24.4.2007 19:52:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Na mesec?!?! Si zmešana Lani sem bila 2x na masaži in 1x na negi obraza.
|
|
|
|
RE: kolikokrat na mesec h kozmetičarki 24.4.2007 21:22:26
|
|
|
|
taja27
|
nega obraza 1x na dva meseca ko sem delala terapijo refleksne masaže stopal 2x na teden zdaj si lasersko pedenam bikini predel, vsake 2 mesca (zažiga) ko sem imela gel nohte non stop, kriza, nikol več masiram se pa pri tajcih, ne pri kozmetičarki, vsaj 1x na mesec
|
|
|
|
RE: kolikokrat na mesec h kozmetičarki 24.4.2007 21:23:29
|
|
|
|
pika74
|
ničkrat
|
|
RE: kolikokrat na mesec h kozmetičarki 24.4.2007 21:36:06
|
|
|
|
aisha_
|
Še nisem bila.
|
|
RE: kolikokrat na mesec h kozmetičarki 24.4.2007 21:45:09
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: taja27 zdaj si lasersko pedenam bikini predel, vsake 2 mesca (zažiga) Ja, zažiga. Jaz sem bila 2x, pa se že ful pozna. Kolikorat pa si bila ti?
|
|
RE: kolikokrat na mesec h kozmetičarki 24.4.2007 22:01:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Še nikoli nisem bila.
|
|
|
|
RE: kolikokrat na mesec h kozmetičarki 24.4.2007 22:05:53
|
|
|
|
Felicity
|
Pri kozmetičarki - nega obraza, sem bila 2x. Na kakšne masaže grem 1-2x letno, še rajši če dobim kakšen darilni bon.
|
|
|
|
RE: kolikokrat na mesec h kozmetičarki 24.4.2007 23:18:14
|
|
|
|
taja27
|
tanikaa tud jst sm bla do zdej dvakrat. tam dol se pa še kr nč ne dogaja . po dveh mesecih . na kocine mislim, da nou pomote . koža pa nežna, mehka, nikjer nobenih vnetih pikic ...
|
|
|
|
RE: kolikokrat na mesec h kozmetičarki 25.4.2007 9:54:13
|
|
|
|
vista
|
a ta laser odtrani kocine za vekomaj? ali samo za sezono ali dve? koliko pa ta zadeva košta? ..oprostite moji nevednosti
|
|
|
|
RE: kolikokrat na mesec h kozmetičarki 25.4.2007 12:57:55
|
|
|
|
taja27
|
laser uniči korenino dlake. vedno pa obstaja možnost, da ni uničena do konca. ampak, če jih par od 'skoraj nešteto' ne uniči, tudi ni taka panika. pač ponoviš tretma, npr. 1x ali xx ali pa jih redno populiš s pincetko, voskom, ... cena pa je okoli 40-50 EUR in navzgor. odvisno kaj ti dela ali brazilko ali mali bikini ali veliki bikini.
|
|
|
|
RE: kolikokrat na mesec h kozmetičarki 25.4.2007 16:23:46
|
|
|
|
Jutra
|
Jaz bi tudi hodila vsak teden na kakšen kozmetični poseg, pa mi čas in denar ne dopuščata. Drugače pa: k pedikerju grem 2-3x v letnem času, na nego obraza - uf, ne pomnim, kdaj sem bila nazadnje. Bi šla večkrat v sauno, pa se ne spravim (grem recimo 3x letno). Pa tik pred dopustom grem na depilacijo v kozm. salon. No, edino k frizerju hodim na 2 meseca zaradi vrste pričeske. Ampak tako redno šele v zadnjem letu.
|
|
RE: kolikokrat na mesec h kozmetičarki 4.5.2007 0:02:41
|
|
|
|
Annny
|
Zadnjič sem bila pred kakimi 4 leti Hodila sem predvsem na pedikuro (tak šport, da so podplati zelo trpeli) in občasno na nego obraza (kar pa mi je zmeraj tako razdražilo kožo, da sem jo še kak teden spravljala v red..) Zdaj vidim, da te stvari najbolje uredim sama, ker se najbolje poznam in točno vem, kaj mi paše in kaj ne. Hodim (no, oba s partnerjem) pa na masažo, vendar to ne h kozmetičarki
|
|
|
metuljcek27 (
84%)
(
16%)
Število vseh glasov: 201Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!