|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nič nimam od življenja
24.4.2007 12:52:39   
Anonimen
To mi je danes zjutraj rekel moj mož. user posted image  Galamil je na ves glas, tko je verjetn cel blok slišal. Z ničemer več ni zadovolen. Lahko si privoščimo smučanje, morje. Tudi kosila v restavracijah niso glih redkost. Službe mama oba kar dobre. Nesrečna sem. Me je zelo prizadel.Trudim se, da bi bila dobra žena in mamica. Pozorna sem do vseh treh. Nikoli pa si ne zmisli in mi ne prinese neke male pozornosti. Čokolade. Nikoli. Je pa drugače dober. Ne pohajkuje, doma je z nami. Večere ne prživljam sama z otroki. Čisto sem davn. user posted image  Samo jokam. Pogovor verjetno ne bo pomagal. Bo zopet kričal.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nič nimam od življenja
24.4.2007 12:55:48   
Taula
Kriza srednjih let?user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.4.2007 12:57:37   
total
Verjetno si ti tuki problem,zjasni se kaj bi rada in se pogovori.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.4.2007 13:03:24   
Anonimen
Morda vama gre pa predobro in zato ne znata ceniti majhnih vsakdanjih stvari.Nič ti ne prinese,tudi čokolade neuser posted image pa saj nisi otrok,da zaradi tega jokaš.Meni moj tudi nikoli ne prinese materialnih stvari,ampak je zame najlepše ko pride domov,da me vpraša:kako si lubica moja,in me objame.To nekaj pomeni,ne pa klinčeva darila,ki vam pomenijo več,kot lepa beseda.Morda sem groba,zato sorry,ampak se mi zdi tole tako otročje.
Veš koliko je ljudi,ki nič nimajo,imajo se pa radi in lahko živijo tudi brez daril.
Možu je sigurno prekipelo in to ne brez razloga.ZA VSE OBSTAJA RAZLOG!

(odgovor članu total)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
24.4.2007 13:09:00   
Mina1
Mogoče je pa res to, da imate že vse, pa vseeno neka luknja oz. praznina v življenju, me razumeš?

Absolutno se pogovorita, ker tole zna pripeljati tja, kamor ni treba.

Malo razmisli, si mogoče ti tista, ki je ves čas nezadovoljna kljub vsemu, da imate drug drugega in v bistvu vse, pa si vseeno nezadovoljna, ker nekaj manjka, mogoče iskirce, energija, tisti žar, me razumeš?

I don't care what they say, I just wanna live my life

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.4.2007 13:14:17   
kalbo
Ja hudiča, pa naj naredi kaj od življenja. Z galamo pa res ne bo nič naredil.

(odgovor članu Mina1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.4.2007 13:20:16   
lemavrica
Očitno ima probleme sam s sabo, če pravi da nima nič od živlenja. Zdej a si ti kriva za to ali ne ne morem sodit ampak ti pa predlagam da se v miru pogovorita in da ga vprašaš če ima kake probleme. Ne sicer takoj danes, pusti mu čas da se ohladi.  Jest vem da ko imam sama take dneve me je najbolje pustit samo. In čeprav so takrat vsi okoli mene krivi za moje nesrečno počutje vem da lahko samo jest spremenim zadeve in to je to.
v tvojem primeru je nejbrž isto, mož mora sam pri sebi razčisti kako in kaj. Lahko da ima težave v službi in mu je pač ven usekalo. Ni pa opravičilo to da se dere,...

Ne sekiraj se če ti nič ne prinese, eni so pač taki ampak to ne pomeni da te nima rad. Sej kot praviš ne hodi sam okoli, zvečer je doma. A ni to bolje kot pa če bi ti 1x tedensko nekaj prinesel ampak doma bi bil pa bolj malo?

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.4.2007 13:28:28   
nejcko
Se strinjam z Dalijo. Poznam kar nekaj takih parov, ki jim je šlo res super v življenju, vse so imeli, vse so si lahko privoščili, pa vendar je s časom zavela neka praznina. Saj veš za tisti pregovor, da se vsega dobrega enkrat preobješ. Rutina ubija in verjetno tvoj partner vaše življenje res vidi kot rutino; vse avtomatično je, za nič se ni treba več potruditi, ničesar želeti ... uf, grozno je to, sploh za moške, ki so bitja akcije.
Mogoče bi bilo pa zanj bolje, če ne bi tako redno hodil po službi domov, ampak bi si vsaj 1x na teden privoščil kakšen hobi ali pa drink s prijatelji, pa ti tudi. Poiščita v življenju nov izziv, če bo skupen, toliko boljše.

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 8
24.4.2007 14:13:46   
vesna.com
Mislim da tvoj mož potrebuje en hobiuser posted image .Moj se je pri 35-ih odločil za frajtonarcouser posted image
Sej gre res čez ušesa vsak dan,srečen je pauser posted image .

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 9
24.4.2007 14:20:52   
Felicity
Danes se luna menjuje. Tako da.... 
Ne hecam se. Sorry.

Tako kot pravi vesna.com - naj si najde en hoby ali se začne ukvarjat s kakšnim športom, nekaj kar bo samo zanj. 
Saj vsak od nas rabi nekaj da odklopi.  

Bo boljše! Boš videla! user posted image  Srečno!

(odgovor članu vesna.com)
Neposredna povezava do sporočila: 10
24.4.2007 14:22:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: vesna.com

Moj se je pri 35-ih odločil za frajtonarcouser posted image

Huuddooooo... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vesna.com)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
24.4.2007 14:25:05   
srki
Jaz se zopet strinjam z Dalijo.

O teh materialnih dobrinah pa rajši ne bi, ker že vrabci na veji čivkajo moje mišljenje o tem.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 12
24.4.2007 14:27:59   
facka
mogoče ste pa preveč skupaj, začnite delat določene stvari narazen, naj enkrat on vzame otroke, enkrat pa ti, pa naj se vsak zabava občasno po svoje

"Posadil bom drevo zlata"
(komentar našega 7 letnika, da mu ne bo treba služit denarja)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
24.4.2007 14:47:33   
srki
Sem še pozabila napisat, da je iz tvojega posta razbrat, da imate v bistvu dovolj lepo žiljenje in da ga en "izpad" moža ne sme pokvariti. Saj smo vsi ljudje in krvavi pod kožo.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 14
24.4.2007 14:49:48   
Balerina
No jez ti bom povedala da tud men včasih prekipi in mislim da nič nimam v življenju. V resnici pa rabim sam nekaj ur zase brez user posted image  in brez user posted image . Pa boste morda katere pomislile joj kako more ampak je res včasih smo preveč skupaj in ne rabmo nobene rožce ali pa čokolode in naši možje ne rabjo nevem kakšnega kosila in nevem kaj ampak sam en sprehod v samoti ali pa kolo. Morda bi se pa lahko s kakšnim kolektivnim športom ukvarjal in šel enkrat tedensko z moško družbo da se prešvicajo pa po malo čez žene poklepetejo. Ah na koncu vedno komej čakajo da spet k nam domov pridejo.

Pogovorta se in mu prisluhni. Vprašaj ga kako si pa on predstavlja življenje. Morda še sam ne ve kaj bi le nekej mu manka pa mu ti predlagaj. Nekaj je sigurno počel preden sta se srečala pa bi morda ubodil tisti hobi.

(odgovor članu facka)
Neposredna povezava do sporočila: 15
24.4.2007 16:24:07   
Anonimen
Hvala za lepe besede in nasvete. Res sva vedno skupaj, noben nima hobijev. Se bom probala pogovort z njim. Mi je pa še vedno zelo hudo. Ker se res trudim.

(odgovor članu Balerina)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
24.4.2007 16:34:05   
ronja
Vprašaj ga, kaj si želi, povej, da bi mu rada to dala... če lahko kako pomagaš... Da bi rada, da je s tabo srečen... Ampak ti mora povedat, kaj bi ga osrečilo, ker očitno sama ne veš več dovolj dobro... lahko so se njemu spremenile želje ali pa sta prezaposlena, da bi jih še lahko prebrala, vsekakor pa ni prepozno, da ti jih pove... in jih začneta uresničevat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
24.4.2007 16:40:09   
tanikaa
No, tudi moj kretenček je enkrat nekaj podobnega rekel meni. user posted image  Pa je odkril golf in zdaj je srečen.user posted image  Naj si najde nekaj za delat, hobi....nekaj, kar mu bo zapolnilo čas. In naenkrat bo njegov dan prekratek.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 18
24.4.2007 16:43:26   
kaya2007
Eh ne trudi se preveč, ne moreš ti njemu zagotovit, da bo imel kaj od življenja...Sicer res ni lepo, da se je drl nate, ampak mogoče ima samo slab dan. Tudi midva imava vse, pa imam včasih občutek, da nimam nič od življenja, potem me pa mine-tako pač je. Pusti ga pri miru, da se skulira in ne sekiraj se!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
24.4.2007 16:53:16   
Sita
Ne tako mislit, ne.
Vsi imamo od življenja veliko, celo tisti, ki nimajo dovolj hrane. Samo to nam ne morejo dati drugi. Sami smo odgovorni za svoje življenje, nihče drug, tudi naša družina ne. Ne osrečujejo nas drugi, zato moramo sami poskrbeti. Kako dobro, da meni moj ne prinese čokoladic! sem zato shujšala 13 kil in zdaj sva oba zadovoljna. No, to je šala, samo takšna darilca ... no, ja, meni to ne bi kaj pomenilo. veliko pa pomenijo skupni izleti in da je mož doma, pri meni. To pa ja. Pa je moj tako malo z menoj, ker to ni možno in jaz grem po svoje in uživam. Uživam v vsem, kar se mi ponuja.
Sama si povedala, da imaš veliko in uživaj v tem. Če bi pa še več, pa sama sebe pocrkljaj.

Ljubi svojega moža kot Boga in ti mož, svojo ženo kot Boginjo. Pri tem ni žrtev in nič nam ni težko.

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 20
24.4.2007 17:09:22   
kaya2007
Ste navalili s to čokolado user posted image  pomoje sploh ni mislila dobesedno, samo manjka ji kakšna drobna pozornost od njega...in eni so taki, da ti lažje prinesejo "čokolado" kot pa da ti romantično izkazujejo čustva. Moj že, na primer.

(odgovor članu Sita)
Neposredna povezava do sporočila: 21
24.4.2007 19:39:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Dalija

Morda vama gre pa predobro in zato ne znata ceniti majhnih vsakdanjih stvari.Nič ti ne prinese,tudi čokolade neuser posted image pa saj nisi otrok,da zaradi tega jokaš.Meni moj tudi nikoli ne prinese materialnih stvari,ampak je zame najlepše ko pride domov,da me vpraša:kako si lubica moja,in me objame.To nekaj pomeni,ne pa klinčeva darila,ki vam pomenijo več,kot lepa beseda.Morda sem groba,zato sorry,ampak se mi zdi tole tako otročje.
Veš koliko je ljudi,ki nič nimajo,imajo se pa radi in lahko živijo tudi brez daril.
Možu je sigurno prekipelo in to ne brez razloga.ZA VSE OBSTAJA RAZLOG!

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
24.4.2007 19:44:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kaya2007

Ste navalili s to čokolado user posted image  pomoje sploh ni mislila dobesedno, samo manjka ji kakšna drobna pozornost od njega...in eni so taki, da ti lažje prinesejo "čokolado" kot pa da ti romantično izkazujejo čustva. Moj že, na primer.

Vsaj ti si razumela poanto

(odgovor članu kaya2007)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
24.4.2007 19:51:54   
Anonimen
Sprejemaš samo tiste odgovore,ki ti sedejo a ne? Tudi kritiko ali drugačno mnenje mora človek kdaj sprejeti,če želi stvari spremeniti.Morda si pričakovala,da se boš nekomu smilila,vendar mislim,da se že sama sebi dovolj smiliš.Tukaj se ne gre za čokolade,ampak nekaj globjega,ki morda še sama sebi ne priznaš.
Če pa nekaj vprašeš,pa pričakuj različna mnenja.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
24.4.2007 21:17:22   
Anonimen
mislim, kaj nima(ta) nič od življenja... kaj naj potem reče, jaz? 30 let, brez pametne vizije, v najemniškem stanovanju (do konca življenja) brez minimalne šanse, da zlezeva na svoje, mesec dobesedno štrikava skupaj, v bistvu brez pametnega premoženja.... sej sem že večkrat pomislil na... ampak zmerej nanese tako, da se nekako spele nazaj na kopno, pol pa spet pod vodo... in to mi je življenje... bedno, a ne?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?