ronja
|
nikica, hvala ker me malo nazaj držiš Saj bi rekla, en me mora, pa vem, da ni res - mene po navadi mora nazaj držat več ljudi, en sam ne more Hvala, res! špela, čestitke za posteljico, midva je še gledat nisva šla, sva mela ta teden v planu, pa naju je teden prehitel, plani so pa ostali... mela, tistih 105 dni si lahko poljubno razdelita, ni nujno pol pol, lahko recimo on ostane samo en mesec doma, pa ostalo ti ali pa kolikorkoli, samo napisat in podpisat morata to oba, mislim da 30 dni predno se ti dnevi začnejo. nogica, tvoj je na dieti s pečenko? Hehe, mal te hecam. Kaj ma visok holesterol ali pritisk? (lubi je včasih delal v farmaciji in je ravno ta zdravila delal, pa so seveda morali vedet tudi vse o preventivi:) ma, kaj se sekiraš, če ti par mesecev pač on plačuje hrano? Saj ne poješ tolk, pa pol tega itak gre v skupno naložbo - Pa saj sta poročena! Midva mava skupen denar, čeprav ločena računa, ker ju mava pač še od prej, ampak ne štejeva, kaj kdo plača, približno da je pol pol mava razdeljene račune, ampak je obema jasno, da če en nima službe, bo pa tačas drugi plačeval. Ne se zato slabo počutit, tega si on sigurno ne želi! Vzemi to kot vlaganje v družinico, ne da on zdaj nekaj tebe sponzorira, saj ne zapravljaš nekaj v tri krasne! Ti se samo pridno uči, pa je! To je zdaj tvoje delo - to pa , seveda. Telefon si pa kupi po moje kar tega tapoceni, kaj dosti več itak ne rabiš, denarja za stran metat pa tudi nimata, če sem prav zastopla lučkabučka, veš da se spomnim tvojih , da jih maš doma - sem ti jih prav fauš! Jaz bi ful mela dvojčke... Ma, ti zdravniki so res hecni, namesto,d a bi te vzpodbudili, kao vse se da,če se hoče, ti pa vso moralo vzamejo! no, jaz sicer trma trmasta po svoje reagiram in ko so mi rekli po operaciji zloma stegnjenice, da se potem pač ne da več noge obrnit (v račjo pozicijo, tak kot tiste baletke), sem si mislila, no, to bomo pa še vidli... In zdaj jih seveda lahk dam tako Tak da - ne jih preveč poslušat, v 90% itak nimajo pojma Mišice pa že zdaj pridno treniram, 50 malih trebušnjakov vsak dan, po moje bi moralo zadostovat za začetek, da mi ne bo buši lih ven padu po porodu... Kaj praviš? POtem misliš, da bi dejansko lahko moj buši spravila nazaj na izhodno stanje? ker se sprašujem, pa saj vse tiste razne igralke, pa manekenke so tudi že marsikatere rodile... Pa jim je očitno ratalo... Potem mora bit možno? Saj ja niso šle vse na plastično operacijo? ana, strij na srečo (še) nimam, upam, da se jim bom uspešno izognila. Res pa se nisem toliko tako na hitro zredila, sicer sem se zdaj že 8 kil, kadar nič ne spim in skoz delam, se vedno zredim, tudi sicer, čeprav zdaj sem se še pred tem rukerjem, zdaj pa stoji na teh 62 kilah. Toliko sem sicer mislila met na koncu, ma dobro, se bomo malo prilagodili , moje odpovedovanje večerni čokoladi se je namreč ukinilo, ko sem morala delat - razumljivo Tak da... No, malo se tolažim, da je nekaj tega očitno le voda, glede na zatečene gležnje... Ker maščoba ni tako hudimano trda, pa tudi zgleda drugače... No, prav preveč si pa vseeno ne želim nabrat do konca, da ne bom potem poleti hujšala - lih tega si želim, da bi morala še zato na hrano pazit, že tak bomo omejene zaradi ... Samo tole zatekanje gležnjev je pa res že tečno! grozno, res! Nasveti???
|