jankobananko
|
Rozi, pozabila sem še povedat, kaj se po mojem splača pogledat - v primeru da gresta sama, Universal Studios (priporočam Back to the future in Spidermana, če še obstaja), za kar gre vsaj en dan, potem Sea World, tudi en dan, potem pa rent-a-car, Daytona in St.Augustine, ki je ful luštno staro mestece (najstarejše na Floridi), mi smo šli še v Kennedy space center, če te take stvari zanimajo, pa če ni predaleč, priporočam še obisk Everglades, kakšne krokodilje farme in izlet do Keysov, do Key Westa, tam je res tako super sproščeno počitniško plažeinpalme vzdušje, ali pa Miami Beach, kjer je bolj fancy, sploh zvečer. Kakšnih nevemkakšnih zgodovinskih znamenitosti pa skoraj ni. V Orlandu pa priporočam še vsaj enodnevni obisk kakšnega Mall-a ali outleta, takoj odneseš še en kovček cunj domov Kar se tiče pa debate o pustiti otroka v varstvu ali ne, pa je moje mnenje, da je odvisno s kakšnim namenom kam greš. Jaz imam, kot najbrž vse, otroka najraje na svetu, so pa stvari, ki bi jih rada naredila, videla in doživela, pa vem, da otroku ne bi odgovarjale - takrat pač naredim izjemo, in ga dam v varstvo k moji mami, ki ji 100% zaupam - če ne bi imela take možnosti, ne bi sploh pomislila na to, da kam grem. Moja želja je npr. iti v Las Vegas, in vem da 2-letnik tam nima kaj početi, pa bova šla sama. Želim vam/a čim lepše počitnice, izkoristi jih! LP
|