|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako utišat taščo
20.4.2007 16:36:27   
Anonimen
...za vse večne čase???user posted image  Sem drugič noseča,do konca še imam 2 tedna,zredila sem se za 14 kg,obseg trebuha imam 101 cm,po pogovoru ginekologa nosim bolj malo pupo,zadnič je imela 2,5 kg,no saj sem tudi jaz bolj mala tak da je to nakaj normalnega.Ampak za mojo predrago taščo sem predebela.user posted image Me zadnič ni vidla 3 tedne in ko me vidi mi reče kak pa si ti debela user posted image ,skoraj sem popizuser posted image ,sem ji rekla ja kaki ste pa vi bli,pa je rekla da ona že ni bla tak debela,sem nadaljevala ,da sem se zredila v mejah normale in še nisem vidla nobene manekenke noseče,sicer bom pa že shujšala,če ne pa bom pač debela.user posted image Od nje dobivam vedno take bedne opazke glede teže,tudi prvič,ko sem bila user posted image  sem bila debela,a ona je edina,ki me vidi kot user posted image  za ostale sem lepa nosečnica,iz 55 kg sem se zredila na 69,visoka sem 165 ,tak da se meni to ne zdi taka katastrofa,njej pa očitno.Sedaj pa res ne vem,a sem res bunka ali mi hoče nagajat?Pa niti slučajno se tej babi ne pustim,kaj bo mi te govorila,ko pojma nima in je sama kaj druga kot vitka pol pa se na mene spravi s takimi bednimi user posted image  babji.Dajte mi kaki nasvet kako naj utišam ženščino za vselej,saj res ni nič vredna,k nam še na obisk ne pride,ker kao tast noče peljat,čeprav imata oba otroka izpit in bi z njima lahko prišla,mojemu user posted image  pa tudi nikoli nič ne kupi,naj omenim samo to,da bo star 2 leti in še niti ene čokolade ni dobil,niti kakih fruhtzwergov ali sadja,nič-a to si ne ženem k srcu,saj mu mi2 z možem vse nudima,tak da ni kakega pomanjkanja,samo noro mi je,saj je vendar babica in ena čokolada je nebi po žepu vdarla,pravo nasprotje moje mame,pol pa se še na koncu buni,da nič ne vidi vnuka.A je moja dolžnost,da ga k njej vozim na ogled,če sama nima interesa,da k nam pride???Kaj svetujete,kako se rešit user posted image ?Sem ji zadnič dala jasno vedet,da bojo mogli se zdaj malo oni zmigat,ko bomo imeli user posted image  in k nam prit,če bojo hotli videt vnuke,ker mi ne bomo imeli časa še po obiskih hodit,pa je kao preslišala,ko da gluhemu govoriš.Prvič sem bila tak bedak in sem vsak tedn tja hodla,da je te vidla vnuka,zdaj pa se ne mislim komu prilagajat,res ne,pol pa še je tast najbolj poleg malega kadil,te bi pa res lahko pop..,a kaj bom ,saj je kadil v svojem domu ne?user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako utišat taščo
20.4.2007 16:56:11   
natalia
po mojem še ma zdaj bolj veselje zaj*, ko vidi da se ti sekiraš in jo resno jemlješ. zdaj, ko si noseča pa si res ni dobro take stvari k srcu jemat, veš, tak da ti poskrbi raje za tvoja dva otročka, tašča pa naj sika, kolko če.

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.4.2007 17:09:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: natalia

po mojem še ma zdaj bolj veselje zaj*, ko vidi da se ti sekiraš in jo resno jemlješ. zdaj, ko si noseča pa si res ni dobro take stvari k srcu jemat, veš, tak da ti poskrbi raje za tvoja dva otročka, tašča pa naj sika, kolko če.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu natalia)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
20.4.2007 17:11:35   
Tonchka
Mislim noseči ženski reči v obraz da je debela je meni višek nekulture in primitivnosti, pa je to lahko tašča, prijateljica, soseda ali pa sveti Peter. user posted image babji nesramen. Jaz bi ji rekla: Jaz nisem debela ampak noseča in vaš sin pravi da sem najbolj sexi ženska na svetu. Sicer pa tudi vi niste Sophia Loren." Nekaj takega ji zabrusi, pa za rojstni dan ji podari bonton.

Kar se otrok tiče jih tudi ne bi vozila k njej da jih bo gledala. Naj se včasih tudi sama oglasi pri vas, če jih želi videti. Vsak naj enkrat pride na obisk.

Ko tukaj gor na RR berem kakšne tašče obstajajo, se vedno znova zavedam kakšno srečo imam da je moja tašča čisto drugačna. Mi je kot druga mama. Je pa bila bivša tašča hudič v ženski podobi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.4.2007 17:27:58   
Anonimen
Naj te potolažim, da si samo še ena žrtev (od mnogih), ki jim tašča greni življenje.Bodi vesela, da si se poročila z njenim sinom-ne z njo.Pa vesela bodi tudi,da ti mora tašča priti na obisk obuta v čevlje in z dežnikom, če je dež...user posted image .Imam popolnoma enak problem, samo, da se moja tašča razlikuje od tvoje po tem, da je bojl hinavska.Mi nič ne upa v faco povedat, samo za hrbtom me obira.Meni se pa po domače povedano J.E.B.E....Saj imam mamo, ki je krasna ženska in tudi edina ki mi pomaga okoli otrok (jaz imam 3).Hvala MAMICA.......

(odgovor članu Tonchka)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
20.4.2007 17:59:28   
total
Kk jo utišat,povej ji kar ti leži na srcu,ziher ti ne bo več nič rekla,vrag babjiuser posted image

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.4.2007 18:00:50   
mama54
V obraz ji reči,da ti dol visi kaj ona reče.Važno ti je le to,da ti njen sin reče,da si za njega lepa nosečnica.
Žalostno pri vsem je to,da ima takšne komentarje ženska,ki je sama bila noseča.Za mene je vsaka nosečnica lepa in še kako rada katero pobožam po trebuščku(seveda z njenim dovoljenjem)user posted image

< Sporočilo je popravil mama54 -- 20.4.2007 18:04:31 >

Ne sanjaj svojih sanj, temveč jih živi!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
20.4.2007 18:27:04   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mama54)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
20.4.2007 18:35:37   
Zamima
jaz bi ji rekla: Ta debelajsa nosi vašega vnuka, pa če je vam prav ali ne user posted image user posted image user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 9
20.4.2007 18:36:21   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: mama54

Žalostno pri vsem je to,da ima takšne komentarje ženska,ki je sama bila noseča.Za mene je vsaka nosečnica lepa in še kako rada katero pobožam po trebuščku(seveda z njenim dovoljenjem)user posted image

se podpišem!

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu mama54)
Neposredna povezava do sporočila: 10
20.4.2007 19:16:50   
ZARA
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
...za vse večne čase???

Vsedi se nanjo, ker goflje, če ima tako veliko, itak ne boš falila.

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
20.4.2007 20:49:51   
Anonimen

Ampak za mojo predrago taščo sem predebela.user posted image

Povej ji, da ne vidiš in ne slišiš čez svoj veliki trebuh in da so se besede kar zalimale na njen debeli in pocasti jezik in ne najdejo poti do tvoji ušes čez ves ta špeh.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
20.4.2007 20:52:50   
kapica
Sedaj sem se pa malo nasmejalauser posted image . Res bi ji lahko rekla, kako tvoj uziva pri seksu s tabouser posted image , ker imas kaj na sebi. In da sedaj se vec hoce seksat ko prej, al pa kaj takeag, to bi jo sigurno vrglo.
Pa kje da bos hodla tja nosit otroka kazat, niti slucajno. Pa se zgovarjaj da ne mores, da nimas casa, da mores skuhat (tud za njenega sina), al pa da imas en kup cot za uredit (tud od njegovega sina).... Mogoce bi res mogla vse v smeh preobrnit.
Sicer pa v takih trenutkiuh bodi srecna, da je ne rabis vsak dan gledat in da si dalec od nje doma. To naj bo tvoj vsakdanji svetel trenutek. Pa ti bo takoj boljse in ne bos vec jezna, ker ves, da bi lahko bilo se hujeuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 13
20.4.2007 20:53:47   
kapica
Mic   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 14
20.4.2007 21:27:59   
Anonimen
Kako poznana zgodba samo, da je moja tudi bolj hinavska tako, kot od prve anonimne.

Našo tamalo je pršla pogledat pred dvemi mesci, ko je bolana tud ne pokliče pa vpraša kako je ... od nje ni tud še nikol nč dobila. Ji pa moj tast zato vedno kaj kupi.

Ko sem rodila, je okol govorila, da je zaradi naju odpovedala operacijo (v resnici je pa dohtr zbolu) da skrbi za naju. Je pa samo enkrat po sinu poslala juho. Sva misnla, da bova mela večerjo, pa je je blo samo za en krožnik.

kako utišati takšne komentarje
Meni je ena starejša gospa (dama, resno mislim, res je dama) rekla v 8 mesecu ''joj, kok si pa ti debela''. Jaz sem jo pogledala direktno v oči in ji rekla '' ne jaz nisem debela, jaz sem noseča. Debela ste vi.'' Je bla rdeča kot rak (nič kaj damsko) in se mi je cel večer opravičevala, da se je narobe izrazla.

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
20.4.2007 21:30:57   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
20.4.2007 21:46:55   
tulip

kako utišati takšne komentarje
Meni je ena starejša gospa (dama, resno mislim, res je dama) rekla v 8 mesecu ''joj, kok si pa ti debela''. Jaz sem jo pogledala direktno v oči in ji rekla '' ne jaz nisem debela, jaz sem noseča. Debela ste vi.''
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
20.4.2007 22:10:40   
muška
meni je 1x moj tast rekel, ko sem tik pred porodom prisopihala v njihov 3 štuk; o babi, ta debeli so prišli. Pa sem mu samo rekla, ja deda, debeli smo prišli, ampak vi imate še vedno večji vamp kot jaz, pa sva midva dva, vi pa samo eden. Ampak dobro, moja tast in tašča sta čisto OK, in vem, da je to rekel v šali in šalo je tudi dobil nazaj in še zdaj ne more pozabit, kak tuš je dobil takrat. Je pa tudi to res, da sem se zredila za kar 25 kg, to pa niti ni mala cifra a ne? user posted image

Sicer pa, namisli si en odgovor, ki jo bo utišal in ki ji bo dal mislit. Ti po poznaš, torej veš kaj bo palilo. Ampak vseeno ne bodi nesramna, raje povej v šali.

(odgovor članu tulip)
Neposredna povezava do sporočila: 18
20.4.2007 23:15:41   
Anonimen
...za vse večne čase???

Ko boš to ugotovila, mi sporoči. user posted image  
A je moja dolžnost,da ga k njej vozim na ogled,če sama nima interesa,da k nam pride???

Niti pod razno ne.
Kaj svetujete,kako se rešit user posted image ?

Težko. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
21.4.2007 8:15:50   
2 Sraki
Jest sem dobila isti komentar od moževe sestre. Kar na enkrat brez pozdrava je zabrusila "kok si pa ti debela". Jest čist v šoku user posted image , v šestem mesecu z +3 kg (167cm, začetna kilaža 57kg), sem ji rekla nazaj, da nisem debela in da se prav fajn počutim. Sicer vem iz kot je izvirala ta izjava. Namreč je ravno takrat končala ločevalno dieto in res precej shujšalauser posted image in končno je bila ona enkrat bolj suha, oz. vsaj z manj trebuha, od mene. Sem se nato ene tri dni sekirala predvsem zaradi razočaranja, kako more ena ženska to rečt, ki je že dva otroka rodila in ve kako in kaj je s kilami. Ker se mi ni dalo ubadati s tako osebo sem enostavno pustila času časuser posted image .

Moje "maščevanje", ki ga sicer nisem planirala je prišlo zelo spontanouser posted image . Ko smo se pripravljali na krst, je prišla ona pred obredom k nama v stanovanje in ker jest še nisem bila zrihtana, sem skakala naokoli samo v gatah in modrcu. In ker ženska ni bila najavljena da pride gor, se nisem sekirala in sem še naprej taka skakala po stanovanju. Naj omenim, da imam postavo v bistvu tako kot pred porodom (nekateri deli celo bolje izgledajo in -1kg), ona pa je po tisti opravljeni dieti zopet pridobila murje kilogramov in je lahko samo sline user posted image cedila po taki postavi. Tako je bilo moje "maščevanje" precej tiho in prikrito pa vendar zelo učinkovitouser posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
21.4.2007 8:38:27   
rija
Anonimna, pri teh kilogramih in višini, moraš biti naravnost prekrasna nosečnicauser posted image

Torej vsi, ki pravijo drugače, so ti edino fauš, ker si tako lepa.

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
21.4.2007 8:43:33   
BAMBINA_
Tudi v mojem primeru je tašča ravno precej shujšala, jaz pa seveda zaradi nosečnosti pridobila (+15 iz začetnih 50). Ko je prvič izustila nekaj v stilu, da sem debela, sem bila tako šokirana, da niti slučajno nisem mogla nič rečt nazaj. Naslednjič sem imela pripravljen odgovor (res, da je shujšala, kljub temu pa ji je ostal en tak čeeeden podbradek). Naslednjič je bila celo bolj pogumna, mi je rekla: "Uh, kako si lepo zalita user posted image ." Jaz pa čisto mirno nazaj: "Ah, dokler se mi med smejanjem ne bo podbradek tresel, se še ne bom sekirala." Baba smotana, ji je zaprlo gobuser posted image .

(odgovor članu 2 Sraki)
Neposredna povezava do sporočila: 22
21.4.2007 8:54:03   
Tonchka
Naslednjič je bila celo bolj pogumna, mi je rekla: "Uh, kako si lepo zalita  ." Jaz pa čisto mirno nazaj: "Ah, dokler se mi med smejanjem ne bo podbradek tresel, se še ne bom sekirala." Baba smotana, ji je zaprlo gob . 
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 23
21.4.2007 8:55:28   
Tonchka
Mi je računalnik ponagajal med kopiranjem, v glavnem Bambina prav si imela.

(odgovor članu Tonchka)
Neposredna povezava do sporočila: 24
21.4.2007 9:22:40   
Anonimen
Imaš dve varianti!
Če je tašča suha, ji lahko rečeš: " Ja vi se boste tudi morali zdaj malo zrediti, vas je samo kost in koža. Se vas bo vnuček bal, bo mislil, da vidi smrt. Sicer pa imajo otroci raje bolj okrogle ljudi, ker so topli in mehki. Ravno pravšnji za cartljanje!"

Če pa ima kak kg preveč, ji pa lahko tako komot rečeš: " Ja sebe poglejte. Jaz sem zdaj noseča in sem v dvojini, vi ste pa v enem kosu - kar obilni!"

Sicer pa, ne se sekirat, kaj ti reče glede kg!
Jaz sem pred prvo nosečnostjo imela 62kg (164cm), pred drugo nosečnostjo pa 67kg. Moja tašča je večkrat rekla kaj v zvezi z mojimi kg, ko sva prišla k njegovim na obisk. Pa se nisem sekirala! Lepo sem počakala, da je prišla v meno, zdaj je pa ko en kegelj! Vsakokrat, ko pridemo k njim na obisk, je je več! Zdaj se pa jaz lepo sama pri sebi sladko smejim!

(odgovor članu Tonchka)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?