|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  543 544 [545] 546 547   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: OKTOBER 2006
19.4.2007 15:01:53   
Anonimen
Iz Posavja. Iz tam, kjer je še user posted image  dolgčas.

Tebe pa še nisem zasledila tu gor. Al se mi samo zdi?!

LP

(odgovor članu _andreja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 13601
19.4.2007 15:05:40   
_andreja_
IZVIRNO SPOROČILO: barby84

Iz Posavja. Iz tam, kjer je še user posted image  dolgčas.

Tebe pa še nisem zasledila tu gor. Al se mi samo zdi?!

LP

Zdi se ti user posted image  Kr jz sem drugače tud bl tuki doma....če imam prav si iz 8290 jz sem pa iz 1433 v tvoj kraj hodim pa v službo, k pedijatru....mimogrede če boš še kdaj hotla it v lj na srečanje bi lahko šle skupaj, vozim lahko jaz ni problema....ker meni tudi user posted image  dolgčas, pa user posted image  osamljenost daje....

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13602
19.4.2007 15:11:25   
Anonimen
Ja kje user posted image  pa delaš? Tle pri nas je obupno stanje s službo.... Ja lahko greva skupaj na srečanje...čeprav je bilo ravno danes...moramo rečt ostalim babnicam, da ga hitro ponovimo...pa da se jim pridružimo.

Naš škrat pa že 2 uri spi. Ne vem kaj mu je. To se je do zdaj zgodilo samo 1x.

LP

Neposredna povezava do sporočila: 13603
19.4.2007 15:13:11   
_andreja_
sam ko bo naslednje srečanje mi povej, ker vas bolj mal berem....pa veliko preskočim..

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13604
19.4.2007 15:16:19   
Anonimen
ok. No kje potem delaš? A si kdaj v Sevnici? Se lahko na kak kofetek dobimo?! A imaš user posted image  ali user posted image ? Pa kakšno ime ima? Sem babji firbec, veš.

LP

Neposredna povezava do sporočila: 13605
19.4.2007 15:17:45   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: barby84

U ALtati, mater sem te vesela...si že nazaj! Juhu...Hiter povej kako je bilo!!! Sem tak firbec, da dol padeš.

LP

super, luštno,bilo nas je ful!
hitro minilo, ampak posti so dobili obraze in to je fulllll zanimivo!
več pa kasneje, ok?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13606
19.4.2007 15:21:06   
altati
_andreja_ & barby84 -  vidim da sta se našli, me veseli!Le zakaj se nista kakšen dan prej, da bi še vaju spoznali. Pa drugič, okuser posted image ?

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 13607
19.4.2007 15:25:48   
Anonimen
Ni problema Altati...se že veselim naslednjega srečanja. Zdaj se je pa škrat zbudil...pridem kmalu!

LP

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 13608
   RE: Oktober 2006
19.4.2007 15:30:34   
Anonimen
user posted image

Naš škrat

LP

(odgovor članu Pikabu)
  Neposredna povezava do sporočila: 13609
19.4.2007 15:33:25   
moci
frrrr, ja kje pa si user posted image user posted image user posted image user posted image

babe, jaz sem ful uživala. vse ste ful face. z nekaterimi sem imela priložnost bolj klepetat,z drugimi manj, ampak moram povedati, da so oktobrke najboljše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa še mal septemberkuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13610
19.4.2007 15:38:18   
Maxica
Mi smo tudi že doma, lačni kot volki smo pojedli na brzino, zdaj pa mal pospravt, pol pa spet na sončka.
Res me veseli, da smo se v tako velikem številu zbrale, res, kako sem pa tudi vesela, da sem lahko tudi jaz ravno oktoberka 2006. Res smo face.user posted image  Super, da sem vas spoznala.user posted image  Svaka čast pa res naši Muki, ki se je za to priložnost tako daleč pripeljala.user posted image  Pa hvala mamicam, ki ste poskrbele, da naš Max ni bil lačen.user posted image  Nisem mislila, da bomo tako dolgo, in zanj sploh nisem vzela ničesar.user posted image  Slaba mati, kaj čmo.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 13611
19.4.2007 15:40:04   
Lu
Mi smo tudi že doma, v bistvu tudi od kosila že. Sta mi pa oba sam dol padla v avtu. Tako kot je altati napisala zdaj so posti dobili obraze.

Jaz se priporočam za fotko, tisto skupno, pa naj se eni magar,da napisat kdo je kdo. Jaz si vseh vas nisem zapomnila. Pa da me ne boste kej kregale, no. Ampak nas je bilo toolllllllllikkoooooooo, da je joj.user posted image user posted image user posted image Imeli smo se super. Maja nabolj vesela balona. In ko jo kdo vpraša kdo ji ga je dal, reče stric. Ja mami je pa dinarčke dala user posted image user posted image user posted image Je pa nekam čudna. Pomojem bo zbolela. Bomo videli.

Tian mi je pa dal par minutk samo, da sem se oglasila.

Se še javim.

< Sporočilo je popravil Lu -- 19.4.2007 15:41:49 >

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 13612
19.4.2007 15:41:34   
Lu
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Pa hvala mamicam, ki ste poskrbele, da naš Max ni bil lačen.user posted image  Nisem mislila, da bomo tako dolgo, in zanj sploh

nisem vzela ničesar.user posted image  Slaba mati, kaj čmo.user posted image

Jah nič. Naslednjič pade kavica.user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 13613
19.4.2007 15:46:37   
vava
Mi tudi doma. Pojedli in mislila sem, da bo mali kaj zaspal, ko se je tako namučil s spoznavanjem živali in izražanjem ljubezni. Mater Beki tole je bila pa big love in že drugič sta se takole osvajala, da bova morali tudi medve rečti kakšno o družinskem premoženju in interesih user posted image .
Zdajle se lotim slikic, potem pa še sporočim geslo.

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 13614
19.4.2007 15:57:21   
Lu
Maja je očitno nekaj fasala, ker ima vročino 38,4°C. Sem rekla, da neki ne štima z njo. Preveč mirna user posted image user posted image Upam, da peticeuser posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 13615
19.4.2007 16:08:56   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: Lu

Maja je očitno nekaj fasala, ker ima vročino 38,4°C. Sem rekla, da neki ne štima z njo. Preveč mirna user posted image user posted image Upam, da peticeuser posted image

Lu, saj malo bleda se mi je pa res zdela, sam ti nisem nič omenila, ker ne vem, kakšna je sicer. Morda so res le zobki.user posted image
Za kavico pa drži, res hvala.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 13616
19.4.2007 16:13:53   
psaša
Mali spi, sva se najedla, ko sva prišla domov, mami bi tudi najraje šla eno kitico odspati.
Bilo je super, nekaj obrazov sem si zapomnila in sedaj vem katera kam paše, samo ne vse, ker nas je bilo preveč. To moramo še kdaj ponoviti.
Ja, pa Muki čestitke za tak podvig.

Za gesla se že zdaj priporočam.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 13617
19.4.2007 16:21:19   
beki24
midve tudi že s kosila!

Ja Vava, tukaj se nekaj kuha, pa se sploh ne vidita tako pogosto- no zdaj sta se drugičuser posted image , mislim, ko je Luka pogledal Tinkaro, se mu je Tinkara takooooooo nasmehnila, da dol padeš!

Drugače, hvala, da sem vas lahko spoznala, imela/i sva se super, žal mi je le ker nisem mogla z vsemi klepetati!

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 13618
19.4.2007 16:22:26   
vava
fotke urejene
geslo enako naslovu
tudi jaz si žal nisem vseh zapomnila, zato ni pod fotkami nobenih komentarjev (še)

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 13619
19.4.2007 16:24:48   
vava
beki pomota
srečala sta se že tretjič - mislim, da sta se "začutila" že ko sta bila še v trebuhu in smo se srečale še nosečke v kolosejuuser posted image

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 13620
19.4.2007 16:27:52   
psaša
vava fotke pregledala, smo bili enkratni

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 13621
19.4.2007 16:34:31   
moci
jaz tudi pošnofala. ste lepe. samo ne vem, kdo je una, ki ima kapo namesto glaveuser posted image matr sem sramežljiva, no.

punce, proooosim a lahko na mail fotke, jaz bi jih mela pri sebi pa kakšno razvila, vsaj skupinske, jaz sem premal fotkala, pa mene ni nikjer user posted image

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 13622
19.4.2007 16:35:15   
Anonimen
Alo babnice jaz čakam slikce iz srečanja...da vas vidim... Sem nestrpna, a ne?

LP

(odgovor članu vava)
  Neposredna povezava do sporočila: 13623
19.4.2007 16:46:13   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: moci

frrrr, ja kje pa si user posted image user posted image user posted image user posted image

babe, jaz sem ful uživala. vse ste ful face. z nekaterimi sem imela priložnost bolj klepetat,z drugimi manj, ampak moram povedati, da so oktobrke najboljše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa še mal septemberkuser posted image

hihi, evo me... sm mogla prej pod tuš, pa tamaučka nahranit, pa sebe... pa mau sva se igrala, zdej pa mislim, da bo kmau v komo padel user posted image

blo res full luštno... sem vesela, da sem vas spoznala v tako velikem številu... babe, prave face ste... zdej vas mam pa še bolj rada user posted image

pa svaka čast Arabeli, luciki in muki, da ste prihojdile na srečanje... no, tut mis, @lina, Maxica, gaya, Pikabu in psaša niste glih blizu doma user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 13624
19.4.2007 16:49:41   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: vava

Mi tudi doma. Pojedli in mislila sem, da bo mali kaj zaspal, ko se je tako namučil s spoznavanjem živali in izražanjem ljubezni. Mater Beki tole je bila pa big love in že drugič sta se takole osvajala, da bova morali tudi medve rečti kakšno o družinskem premoženju in interesih user posted image .
Zdajle se lotim slikic, potem pa še sporočim geslo.
ampak to je pa res ljubezen na prvi pogled... skor tk kot pri Ivi in Lanu user posted image sem videla dans, da naš Jaša ne bo nč pri Tinkari in Ivi dosegel, ker sta noro zaljubljeni v Luko in Lana user posted image user posted image

SLIKE - js sm full škljocala... bom zvečer po BB popedenala albumček... za geslo smo pa itaq že dogovorjene, a ne  user posted image vse enakega, da ne boste pozabile!

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 13625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  543 544 [545] 546 547   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  543 544 [545] 546 547   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Super ideje za pustni kostum
Če za svojega malčka še nimate pustnega kostuma in ste boste letos primorani malo poigrati doma, preverite odlične ideje...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.