Pikabu
|
No, končno mi je uspelo še do sem priti. Je bil spet pester dan. Dopoldne kofetkanje in čvekanje z našo Gayo, potem hitro domov, kosilo za Emo, Maksa, potem sem imela pa že G. Sem bila dokaj hitro na vrsti, v eni uri vse fertik. A ne Gaya, da je to hitro? Sem bila prav presenečena. Drugače pa saj ne uganete: spet ni bilo moje G. Saj je bila ta tudi v redu, samo jaz bi vseeno mojo. Sem jo pa potem kar vse vprašala in ne bom več hodila delat gužve gor. S herpesom je v redu, protiteles v krvi nimam (saj to je dobro, kajne?), vprašala sem jo, če mi je tisti G po porodu vzel bris in mi ga ni, tako da mi ga je ona danes, vprašala sem glede izcedkov, je rekla, da verjetno zaradi hormonov, dojenja, da jajčniki še niso čisto dobro "zalaufali", tako da ni panike. Je rekla, naj se spet malo pridem pokazat čez pol leta, pa bom spet upala, da takrat končno bo moja G. Maxica, čestitke Maxu, da je tako priden s pleničko. Boš videla, v parih dneh bo suh. Saj kar hitro zakapirajo, kako in kaj. Pa super, da mu je celo ponoči uspelo. To naša Ema do konca ni bila in če ji ne bi vzela plenice, tudi ne bi bila. Super Max. Altati, držim pesti, da bo jutri vse v redu in da bo Jaša zdrav in da prideta. Ampak tole je pa res grozno. Pri nas pomojem krvi sploh ne vzamejo. bom videla v ponedeljek, ampak mi je zadnjič rekla, da imava tokrat samo cepljenje, tako da mislim, da je bo nič. Samo je pa čudno, da je on videti v redu, na krvi pa kar virozo odkrijejo. A potem morata jutri nazaj k P iti? A bo dobil kakšna zdravila? Držim pesti, da bo vse v redu in da se vidimo.