|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: MAJČICE
17.4.2007 16:40:53   
Putka
IZVIRNO SPOROČILO: BaByGiRl
PUTKA...če je kaj učinkovitega za hemeroide, bom zelo vesela za nasvet.

če zase sprašuješ, potem ti ne morem pomagat. Ni za nosečnice, me moramo kar zobe stisnituser posted image . Če pa za redno populacijo, potem mi z.s. pošlji. Da ne bomo kakega RR zakona kršile.

(odgovor članu BaByGiRl)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
17.4.2007 16:48:44   
Putka
Hej Kotalka, ki ravno tale forum bereš. Jaz nisem iz NM, sem bila pa ta vikend v Dol.toplicah, imamo tam vikend. Tako da bomo poleti kar precej na tvojem koncu. Kaj se oglasi, da se malo prek foruma spoznamo.

Drugače sem pa že nekje zapisala, da imamo ušesni termometer Barun, je bil 12 jurjev v Mercatorju in dela b.p. Saj tise 0,2st napake ima vsak. Če ima otrok 39 ali 39,2 pa ni več bistveno pri taki vročini. Meni je važno, da pokaže pod 37 ali nad 38.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
17.4.2007 17:03:02   
juniorka
Jojjjj!
Mene tudi malo ni, pa cel roman nastane!!!
Zdajle se odpravljam proti zahodu, ker imam jutri pregled-ctg ob 10.30! Bom zvečer prebrala in kaj več napišem, pa upam da se vidimo!
pa pa

11.11.09 ob 9.09 Leila 4065g in 58cm
1m: 5110g 60cm
2m: 6035g 62cm
3m: 6560g 65cm
4m: 7150g 70cm
6m: 8000g 74 cm
8m: 9000g 77 cm
11m: 10kg 80cm

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
17.4.2007 17:42:52   
kaya2007
Podlogo za modroc sem naročila v sončku :
mehka nepremočljiva bombažna flanelasta tkanina
- spodnja površina, PU membrana deluje kot nepremočljiva in za zrak propustna ovira
- ne vsebuje satena, odbija tekočine (urin), idealna za ohranjanje čiste in higienične postelje
- neslišna pri uporabi, ne povzroča šumenja, ki bi motilo spanje vašega otroka
- zgornja površina ne povzroča dražljajev
- onemogoča bakterije in prašne pršice, ki povzročajo astmo, izpuščaje in alergični nahod
- ne vsebuje nobenih materialov iz PVC-ja, je peresno lahka, pod vplivom telesne toplote postane mehkejša, ni lepljiva
- v nasprotju z materiali na osnovi PVC-ja zrakopropustna površina ni vidna
- ne drsi in je enostavna za namestitev
- likanje ni potrebno, vzdrževanje je enostavno
- poleti zadržuje hlad, pozimi pa toploto
- nagrajena s prestižnim OKO-TEX 100 certifikatom
- pralna je pri 90 stopinjah

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
17.4.2007 17:43:58   
kaya2007
cena je bila pa malo manj kot 20 €

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
17.4.2007 19:46:42   
BAMBINA_
Nevem, če ste opazile, ampak končno nam je uspelo prehiteti julijke. Jeeee!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image
Eca mislila sem v Celjskem H&M, tukaj prej perila za nosečnice ni bilo; ali pa sem jaz mogoče vsakič spregledala. user posted image Drugače pa, če mi ravno ne bo mleko teklo ven, jaz doma modrca naum uporabljala, ker nimam tako velikih dojk, da bi rabile podporo (razen če ne bo po porodu kakšnega res hudega naliva).
Majchi tale izcedek se pa meni včasih tudi tako pocedi po stegnih. Termometer bom jaz imela kar živosrebrn, mu najbolj zaupam. Aja, pa kar se tiče porodne teže, sem jaz tudi baje tehtala komaj 2850 g, pa je bilo z menoj čisto vse user posted image
Vse kupujete tiste blazinice za podporo, ahm nas so pa v MŠ učili, da lahko kar svaljek iz brisače narediš. A to ne bi bilo v redu?

Drugače pa, danes sem bila v porodnišnici. Ne, nisem šla rodit ali kaj podobnega user posted image . Imeli so dan odprtih vrat in so nam malo razkazali kako in kaj pa povedali, kako približno vse skupaj poteka. In ravno v tistem času je ena rojevala, se je po hodniku porodnega bloka slišalo najprej njeno vzdihovanje, potem pa jok novorojenčka.  user posted image user posted image Ja, pa babica nam je povedala, da klistir dajejo samo še na željo nosečke. No, jaz sem razmišljala, da imam že raje, da mi dajo klistir, pa mejčkano potrpim, pa se lepo sčistim kot, da bi mi med samim porodom uhajale neskončne količine blata. user posted image A ve? Pa baje brijejo tudi ne več spodaj user posted image To mi je tudi čudno, a ni bolj higienično, če je lepo obrito vse. A sem res jaz toliko za luno.

Pridne bodite! user posted image

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 2206
17.4.2007 19:58:04   
Majchi
Oj!

Bambina, se čist strinjam s tabo. Pobrila se bom že sama. Bi me ve mogle včer zvečer vidt, ko mi je tist steklo po tuširanju. Eno minuto je bil šok za oba, potem pa akcija, jaz sem se samo nazaj v tuš kabino zaprla in misija britje user posted image .

Kar se pa klistirja tiče, se bom pa jaz isto odločila zanj. Kot si že povedala - boljš mal potrpet, pa imaš potem precej manj možnosti, da kaj spustiš. Feeling je ziher boljši in si bolj sproščen (he, he, če si sploh lahko sproščen user posted image ).

Jaz sem pa dons termometer za v vodo še kupila. V Mercatorju imajo zdele akcijo: omenjene termometre (Chicco), slinčke (Tommy Typee), plenice Pampers, blazinice za prsi (Tosama), vata s perforacijami (Tosama) in še kar nekaj stvari. Ker sem istočasno domov še katalog od Baby centra dobila, sem lahko primerjala cene. Vse je cenejše v Mercatorju! Plenice sem pregledala tudi v DM-u in pa v Sparu (Pampers mini - junbo pack) in so spet najcenejše v Mercatorju.
Evo, to je blo mal tržne raziskave, če kero slučajno zanima user posted image .

pa, pa zaenkrat

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
17.4.2007 20:06:02   
Putka
Bambina, v kateri porodnišnici imajo dan odprtih vrat. Sori, sem pozabila s katerega konca si.

Sem ZA klistir, ti fajn zadnji del čreva prepuca. Ko sem še na jogo hodila, je naša inštruktorca samoklistiranje propagirala. Se nisem nikoli odločila, ampak za čiščenje telesa je pa prav fajn. Poznam ene par dohtarc, ki se klistirajo na svoji kliniki, kadar imajo priliko.

Za britje sem pa prav vesela, meni se je nazadnje vse vnelo, pa še ful pikajo tiste ščetine, ko nazaj rastejo. Kot da takrat že tako ni dosti neugodja tam spodajuser posted image

Naj povem, da jaz sem pa likala (3 ure!!) danes. Nimam sušilca, ker sem ga šenkala. Sem ga imela dve leti, pa sem ga mogoče parkrat uporabila. Pozimi imamo tako vroče (centralna), da sušim not perilo zaradi vlage v zraku. Poleti pa je spet tako vroče (še vedno brez klime), da se perilo prej posuši kot v sušilcu. Je pa res, da je treba potem likat.

Mogoče v prihodnosti nabavim kombinirano mašino.

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
17.4.2007 20:36:05   
rožica81
IZVIRNO SPOROČILO: Majchi

Plenice sem pregledala tudi v DM-u in pa v Sparu (Pampers mini - junbo pack) in so spet najcenejše v Mercatorju.

Oj!

Kar se teh pampersk tiče, sem že velikokrat zasledila, da imajo različne dobavitelje... Ne vem, kako točno je že, ampak v Mullerju imajo menda nemške, ostali pa poljske in je kvaliteta različna. Ne bom trdila, da je točno tako, kot sem napisala, ker jih še nisem toliko kupovala. In ne poznam razlik...

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
17.4.2007 21:18:38   
Majchi
Točno Rožica, imaš prov. Pa sem to že vedela, pa sem pozabila. V glavnem, nisem pogledala, kje so narejene Pamperske za Mercator. Nisem se spomnila user posted image .
Sem pa opazla, da ljudje ful Lumpi plenice kupujejo (Mercatorjeva znamka), pa tud Tosama ima ene svoje plenice. Kakšne so pa te? A katera kej ve?

Pa še glede termometra vas moram sam še to vprašat. Recimo, da se odločim za navadnega digitalca. Kje potem dojenčku meriš temerat. V ritki, pod pazduho? Sem še tok nevedna...

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
17.4.2007 21:43:16   
BAMBINA_
IZVIRNO SPOROČILO: Putka

Bambina, v kateri porodnišnici imajo dan odprtih vrat. Sori, sem pozabila s katerega konca si.

V celjski.user posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2211
17.4.2007 21:53:13   
Putka
Razlika med plenicami v Muellerju in drugih štacunah je očitna. Mislim, da bistvene razlike v ceni ni, imajo pa v Mullerju velikokrat akcije. Edini minus, da se moram ali v BTC zapeljat ali v center mestauser posted image . Nimam izkušenj z Lumpi ali Tosaminimi, prijateljice pa pohvalijo DM-ove Babylove.

Samo enkrat sem kupila neke cenejše znamke (se mi zdi da jih sploh ni več, ja Linostar so bile), pa sem cel paket v smeti nesla. Jaz že na otip plastike ne prenesem, kaj šele v poletni vročini nežna dojenčkova ritka.
Pa pri Vesni so se prvih nekaj tednov zelo obnesle Huggies in Fixies, ker je od pampersk dobila izpuščaj (baje imajo veliko več kemikalij notri), potem pa so prevečkrat prepustile in smo na Pampers prešaltal.

Zaenkrat sem kupila en paketek Pampersk št.1 (rumen paket), ko bo baby malo večji bomo šli pa hitro na Active Fit (4 leta nazaj jih še ni bilouser posted image ).

Kar se pa drugega potrošnega materiala tiče, pa sem spet v Mullerju neke fajn vatke dobila, take kompaktne kvadratke po 1€, pa v Leclercu imajo nekaj podobnega. ker mi tiste papirnate cunjice niso bile všeč, nič ne vpije, pa lahko pri enem previjanju pol paketa porabiš.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2212
17.4.2007 22:15:23   
petrazg
Majchi - sem šele danes prebrala tvoj včerajšnji mail, pa sem se še jaz ustrašila zate. Jst bi po moje tudi paniko zagnala, ko pa ne vemo kako to zgleda, a ne? Sem morala najprej vsa tvoja sporočilca prebrat... Sem vesela, da je ok user posted image user posted image user posted image , ti pa le naroči svoji babiki naj bo še malo v bušiju. Se ji še nikamor ne mudi, ti pa tudi noge skupaj drži...user posted image user posted image user posted image Imam pa tudi jaz že nekaj časa povečan bel tok, pa sem se že skoraj  malo navadilauser posted image Saj imamo še samo malo...

Plenice sem jaz po nasvetu kolegic kupila v Mullerju, bojda so tam sigurno tiste delane za zahod in bojda se res opazi razlika v kvaliteti. Sicer nekatere čez dan dajejo malčkom tudi druge plenice, ne samo Pampersk, ponoči pa vedno samo Pamperske. Najbolj pa naj bi se splačalo Jumbo pakete kupovati, ker je dosti nižja cena. Notri so pa ponavadi 3. paketki. Jst sem za začetek kupila 1 paket za novorojenčke Pampers New baby - 2.št. za 3kg+, potem pa še kar dva jumbota za 4 do 6 kg... Pa bomo še v praksi sprobali kaj se obnese... sicer bomo pa čez nekaj mesecev prave strokovnjakinje za to...

Kar se pa tiče glede klistirja  - sem za, se mi zdi da je bolje prej malo potrpeti, pa potem vsaj za to ne skrbeti... Bambina nam so pa v MŠ povedali, da ti klistir vedno dajo, če pa slučajno ne želiš pa lahko še vedno zavrneš. Ker grem tudi jaz v Ce rodit, pa mi je to sedaj čisto nova informacija... Pa tudi glede britja je bilo tako povedano user posted image user posted image user posted image ... no to bomo poskusili opraviti še doma. Bomo vidli... Sicer pa hvala, sem čisto pozabila na dan odprtih vrat . Moram še mojega  peljat na ogled, ker me drugače sploh ne bo znal pripeljati do tja oz. naslednji dan sigurno ne bo vedel kje naju  poiskat...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2213
18.4.2007 7:59:58   
Eca
Hej majčice!

Zdajle pa imam končno čas, da se lahko razpišemuser posted image , sigurno bo cel roman nastal.

V ponedeljek sem letala okoli po otroških trgoivnah (da sem si nagledala teren za otroška oblačila in obutev), ker je naš fant čez vikend zrastel in mu nisem imela več kaj obut in oblečt. Vmes sem se dobila še z eno bivšo sodelavko na kavi in sončkuuser posted image . Potem sem "letela" domov (stestirala sem nove adidaske - bomba, nič nisem imela zateklih noguser posted image ) pripravila kosilo in potem smo skupaj user posted image in user posted image in user posted image šli  po nakupih za user posted image , da smo ga obuli in oblekli za vrtec. Sem se spet olajšala za 120 EUR. user posted image user posted image user posted image Se tolažim, da imamo še enega zadaj, ker sicer bom bankrotirala.
Včeraj pa smo imeli v MB.bolnici sestanek za EA, tam sva se dobili z Juniorko in potem je padla user posted image user posted image in sladoled. Pa še dve Štajerki sta se nama pridružiliuser posted image . Potem sem zopet "letela" domov, nekaj pojedla in nazaj k g. Noge sem imela kot user posted image , sem takoj opazila razliko v obutvi (adidaske so zakon!!!!)

Pri g. sem imela najprej CTG - mali Janez je brcal kot zmešan. Potem sem šla z rezultati k g., ki mi je povedala, da vidi popadkeuser posted image . Jaz nisem nič čutila. Potem mi je naredila še en UZ, Janez je še vedno na glavi, brca kot nor, samo jaz nič ne čutim. Razlog je menda v tem, da imam posteljico spredajuser posted image . Zdaj pa naj naštejem 10 gibovuser posted image . Magnezij ne smem več piti, ker sem dopolnila 37 tednov. Posteljico imam grad III, kar pomeni totalno zrelo. No, po vseh teh rezultatih bi človek pričakoval, da bom šla rodit v parih dnevihuser posted image . Po pregledu se počasi odpravim proti domu in začutim ene menstrualne bolečine in pritisk navzdol....user posted image , še sreča, da se je doma umirilo. Zgleda, da bom morala sedaj dobesedno počivat, če ne vas bom predčasno zapustilauser posted image .

Pa še odgovori:
Juniorka - ne morem pozabit tvoje kokosove poticeuser posted image , se priporočam za recept, ko boš seveda utegnila. Pa če prideš naslednji teden v MB. se javi, da greva malo na lušno.

Bambina - Jaz sem mislila za mb H&M in moderčke, za Celje pa res ne vem. Glede britja ti moram povedat, da ga v MB opravijo samo na tvojo željo oz. naredijo britje v predelu presredka, če bi ga bilo slučajno potrebno šivati. Jaz se z britjem doma res ne mislim utrujat, ker itak ne vem kdaj grem v Rim - potem bi lahko to vsak drugi dan "vadla". Imam tudi zelo občutljivo kožo in se mi še potem koža tam vname, tako kot je že ena napisala. Glede klistirja - ga v MB opravijo tudi na lastno željo. Jaz nimam težav s prebavo, prvič ga nisem imela, tudi na mizi mi ni nič ušlo. Sicer pa ko rojevaš sploh ne veš kaj vse tam doli ven leti, pa se tudi ne sekiraš. Eh, vsaka se naj sama odločiuser posted image .

Babygirl - poročilo o Janezu sem napisala zgorajuser posted image user posted image user posted image .

Kaya2007 -  hvala za izčrpno poročilo o podlogi. Verjetno je res super stvar, samo moj se ni nikoli tako polulal, da bi prišlo do jogija. Verjetno bo ta podloga prišla kasneje pravuser posted image .

Glede pleničk - ja, Mueller ima nemške, pa tudi v Mercatorju in Sparu jih že imajo. Same lahko to preverite tako, da na embalaži na strani pogledate žig, kje so bile izdelane. Če piše Germany, pol so ok, če pa piše Poland, potem pa user posted image .  Mi smo na začetku pri prvem uporabljali PAmpers babyborn št. 2, manjših si nisem upala kupiti, ker sem imela občutek, da bi mu lahko bile premale. Imela sem prav, tamali je imel 3,6kg,  št. 2 pa je od 3kg naprej. Ker je možna alergija, tudi nisem delela nekih zalog, sem potem sproti kupovala, ko smo sprobali cel paket. Za poleti pa smo kupovali papirnate plenice (iz Muellerja), imenujejo se Molltex OKO ali nekaj takega. So malo dražje, samo poleti dihajo. Smo pa pri prvem sprobali skoraj vse plenice, ki so bile na tržišču. Pristali pa smo na Pampers Aktiv FIT (ponoči) in Muellerjeve podnevi. PRejšnji teden smo testirali še ene Pampers hlačke, pa so tudi ok.
Glede cen Mercator in Spar ima Pampers Aktiv Fit 13 ali 14 eur, Mueller pa ima enake pleneice za 10 eur (redna cena) oz 9 eur - ko so v akciji.

Joj, kako sem se razpisala....

Grem se zdaj malo relaksirat.....uživajte in pazite na bušije! Pa še en velik user posted image za vse vas!

Eca

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2214
18.4.2007 9:16:32   
tejč
Ojla,

petra a, ja, pogrešali smo te. Smo malce predihovali popadke, jaz sem v švoh formi. user posted image  Ti bom jaz poslala ZS, d avidim, če dela...

MAjchy-hvala bogu, d aje še vse ok. Jaz se že itak tud sama brijem, sam zdle sem pa kar malo lena, moram se v roke vzet.
Glede klistirja-tok je nega strahu, pa sej to je sam navadna topla voda in mal laufaš na wc in je! Men sploh ni blo hudga, dobr občutek, ekr veš, da imaš prazno črevo, da res kej ven en pogleda.user posted image

Eca_ čez noč premajhne cotke-kako to poznam!!! JAz sem kar naprej po štacunah za Ajšo-enkrat čevlji, enkrat hlače, pižama...user posted image
Pa CTG! Tale moja G me še vedno naroča na 4 tedne, nič novega, pravi, d ani nič posebnega, da mi bo prvi CTG delala šele 8.5.!!! Se pravi 9 dni pre PDP! Prvi CTG!user posted image  Ne vem, no... Sem pa že kot balon! Sploh zvečer in trebuh mi otrdeva sto na uro!

Glede plenic: mi imamo za Ajšo Muelerjeve in so super, samo malo bolj debele so od drugih. Je pa res, da moraš sčekirat, katere so sploh ustrezne za dojenčkovo rito, ekr so mali zelo občutljivi, vsaj Ajša je bila. Po Pamperskah je imela krvavo rdečo ritko.user posted image

Glede modrcev: jaz sme nabavljala takrat nekaj v Leclercu, ampak najbolj priporočam črne modrce, ker pisani ali beli tok hitro taki grdi sivkasti ratajo. Ne vem, itak da noben modrc za dojenje ni blazno lep. Jaz vem, sem komaj čakala svoje Triumph brezšivne modrce nazaj...user posted image

DAnes sem Ajšo odpeljala k varuški, je vztrajala (Ajša namreč), da ima MAjda pesek in da bo vzela lopatko in vedro. Ko sva prišli tja, je Majda povedala, da res imajo pesekk, samo na senčni strani hiče, tako da ne bosta šli v pesek...Ajši sem komaj dopovedala, da bo šla z mano popoldne v pesek.user posted image
Potem sem brzela domov, ker me je že klical monter za izmero balkona za tendo. Hudič, so prefrigani tile majstri! Ni hotel nič popusta datuser posted image !
Zdaj moram posesat in pomit po tleh, ker pridejo danes popoldne obiski-v porodnišnici sva se spoznali z eno, ki je na isti dan kot jaz Ajšo, rodila dvojčici. Danes bo še veselo! Same babe!user posted image

Jutri grem na plavanjeeeeeeeeeee, komaj čakam!user posted image

Putka- ne kupovat kombinirane mašine, moji sestri ful ni všeč, sušilc fuuuuul mečka....

lp

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 2215
18.4.2007 9:33:21   
juniorka
Hojla!
Samo  tolk, da se oglasim, preden letim na pregled...
Eca, ne še v p. pobegnit, mal me še počakaj, da bova cimri user posted image !
Včeraj sem bila tolk utrujena od vsega-vožnja MB( sladoled je bil božanski),menjala sem gume, pa pol v LJ...

No, kdaj bi se dobile in kje? Vidim, da je večina za četrtek...No, bom kasnej še malo skup vrgla, pa da vidimo! Jaz sem dop. brez avta... No, če se v LJ dobimo, pol grem na trolo, če pa v KR, pa me ena mimogrede pobere user posted image !

Grem zdaj pod tuš, pa da vidimo, če mam tudi jaz že kakšne popadke, ko me tako špika spodaj!
čau

11.11.09 ob 9.09 Leila 4065g in 58cm
1m: 5110g 60cm
2m: 6035g 62cm
3m: 6560g 65cm
4m: 7150g 70cm
6m: 8000g 74 cm
8m: 9000g 77 cm
11m: 10kg 80cm

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2216
18.4.2007 9:40:43   
Putka
Jaz imam avto in se zaenkrat še sama naokrog vozim. Tako da zaradi mene je lahko tudi Kranj ali Vrhnika.

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 2217
18.4.2007 9:48:43   
tejč
A ta četrtek dopoldne se dobite??? Kje??? Jaz bi mogoče uletela pred plavanjem!
lp

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2218
18.4.2007 10:00:19   
iwa
Ojla!
Punce men tud bl četrtek odgovarja, glede lokacije pa jest tud še avto vozim tko da povejte pa upam da bom lohk pršla. Drugače pa me zanima za katero uro ste se menile, ker jest mam ob 9h zjutraj še materinsko šolo, tm od ene 11h sm pa fraj...upam da niste mislile prezgodaj.
Drugače pa sm jest tole glede pampresk od zelo dobre prijateljice tud slišala da so menta v "made in poland" ful več kemikalij od katerih user posted image dobijo hud izpuščaj lahko (menda je ena prepovedana zadeva notr - njej je to pediater od tamale povedal), ko pa je prešaltala na "made in germany" pa je blo zlo hitr vse ok in zej sam še te uporablja...
Punce a ste že kej opazile da bi se vam počasi trebuh spuščal...meni se zdi da počasi leze dol, pa me zanima kako je z drugimi...

Fajn se mejte pa sporočite za srečanje!user posted image user posted image user posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
18.4.2007 10:14:32   
ancka1
Oj, punce!

Kaj zdaj, vidim, da ste v bistvu kar zainteresirane za meeting, pa da je vičina še mobilnih... Samo omenjeni četrtek je jutri, tako da... user posted image

Kaj, se dobimo v Kranju? Vreme je za jutri lepo. Če ste res zainteresirane se pofočkajte, da se vidi okvirna cifra, jaz pa lahko potem v kakšen lušten lokalček pokličem, da nas najavim. Še zadnje snidenje s trebuščki, kaj? user posted image

Se grem zrihtat, ker imam jaz tudi danes pregled.

LP, Ančka

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2220
18.4.2007 10:45:21   
petra a
to je pa čudn majster da ne da nič popusta

mene pa moj ne pusti več v bazen, se boji da bi kaj staknila

zdajle grem v štarcuno, sem se odločila da bomo danes jedli kumare v omaki, pa piščanca in pire krompir, pa solata obvezno

meni so modrci za doječematere tako grdi, da kar odlašam z nakupom

sploh si ne predstavljam, kako bo šlo v porodnišnici...želim si pa že, da tega trebuha ne bi bilo več, prav sitna sem že, pa rada bi zopet spala na trebuhu, pa šla kam, na kakšen dolg sprehod...mi je prijavil moj, če greva za prvomajske za cel teden na morje, kakšno morje, hudiča...dobr da se ne spomne 1 dan pred porodom

pa tale vročina je tudi ubitačna, jaz bi hodila okoli kar v kopalkah...za vikend bo pa baje dež in 4 stopinje

drugače pa, doma imam full dela, pa se kar nič samo od sebe ne premakne, hudiča...tako imava, da se ti bruha

ne vem, danes sem dobre volje, pa neki slabe, bolje da zaključim

pozdravček

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2221
18.4.2007 11:12:48   
raglja1
Ko je že toliko razprave o modrčkih, ja Kaya res morajo biti brez kosti, še šivi preko bradavic so nezaželeni, saj se lahko zamašijo mlečni vodi in ti ne uide vnetje - mastitis. Za tiste, ki to prvič slišite, naj povem, da zadeva ni prav nič prijetna, vročino in bolečine imaš kot pri kaki hudi gripi, boli auuuuser posted image , in če ne paziš ti ne uide antibiotik za 10 dni. Sem imela vsaj 3x, kljub pazljivosti in rednemu dojenju, nazadnje celo pri 13 mesecih tamalega, ko se je praktično dojil le še 1-2x dnevno.

Jaz se za izgled nisem preveč sekirala (no vseeno mi ni bilo, ko sem se zagledala z dvema ogromnima dojkama, pa še 1-2 blazinice povrh, uff), sem dojila vse tri dobro leto in takrat kar prav pride tista bolj uporabna plat. Tudi številčno jih imam nekje okoli 6, se mi zdi.

Oh grem raje še malo ven na sonce, sem ravno plačevala položnice, pa je stanje na računih user posted image user posted image user posted image , jaz pa potem bolj user posted image take volje. Bo prihodnji mesec bolje, a ne.

raglja

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
18.4.2007 11:38:51   
petra a
samo ne govori o finančnem stanju, naju čaka ta mesec še plačilo 6-ih mesečnih najemnin, pa še položnice morava dobiti, pa varčevanja...uf, še bo pestro

(odgovor članu raglja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2223
18.4.2007 12:02:15   
BAMBINA_
IZVIRNO SPOROČILO: petra a
...mi je prijavil moj, če greva za prvomajske za cel teden na morje, kakšno morje, hudiča...dobr da se ne spomne 1 dan pred porodom

user posted image user posted image user posted image
Mogoče pa boš šla ti za prvomajske v Rim.

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 2224
18.4.2007 12:43:14   
Majchi
Ojla punce!

Jaz sem ZA srečanje jutri. In če želite, lahko tudi v KR, na Zbiljah, kjer čte. Upam le, da bosta potem lahko prišli tudi Ančka in Rožica.
Aja, mam frizerja jutri, tko da če se bomo zmenile pred 12.30, še ne bom gotova in bom zamudila. Upam, da bo, kot ponavadi, dooolg čvek, da pridem na svoj račun, tud če zamudim user posted image user posted image .

čao, babe

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?