Eca
|
Hej majčice! Zdajle pa imam končno čas, da se lahko razpišem , sigurno bo cel roman nastal. V ponedeljek sem letala okoli po otroških trgoivnah (da sem si nagledala teren za otroška oblačila in obutev), ker je naš fant čez vikend zrastel in mu nisem imela več kaj obut in oblečt. Vmes sem se dobila še z eno bivšo sodelavko na kavi in sončku . Potem sem "letela" domov (stestirala sem nove adidaske - bomba, nič nisem imela zateklih nog ) pripravila kosilo in potem smo skupaj in in šli po nakupih za , da smo ga obuli in oblekli za vrtec. Sem se spet olajšala za 120 EUR. Se tolažim, da imamo še enega zadaj, ker sicer bom bankrotirala. Včeraj pa smo imeli v MB.bolnici sestanek za EA, tam sva se dobili z Juniorko in potem je padla in sladoled. Pa še dve Štajerki sta se nama pridružili . Potem sem zopet "letela" domov, nekaj pojedla in nazaj k g. Noge sem imela kot , sem takoj opazila razliko v obutvi (adidaske so zakon!!!!) Pri g. sem imela najprej CTG - mali Janez je brcal kot zmešan. Potem sem šla z rezultati k g., ki mi je povedala, da vidi popadke . Jaz nisem nič čutila. Potem mi je naredila še en UZ, Janez je še vedno na glavi, brca kot nor, samo jaz nič ne čutim. Razlog je menda v tem, da imam posteljico spredaj . Zdaj pa naj naštejem 10 gibov . Magnezij ne smem več piti, ker sem dopolnila 37 tednov. Posteljico imam grad III, kar pomeni totalno zrelo. No, po vseh teh rezultatih bi človek pričakoval, da bom šla rodit v parih dnevih . Po pregledu se počasi odpravim proti domu in začutim ene menstrualne bolečine in pritisk navzdol.... , še sreča, da se je doma umirilo. Zgleda, da bom morala sedaj dobesedno počivat, če ne vas bom predčasno zapustila . Pa še odgovori: Juniorka - ne morem pozabit tvoje kokosove potice , se priporočam za recept, ko boš seveda utegnila. Pa če prideš naslednji teden v MB. se javi, da greva malo na lušno. Bambina - Jaz sem mislila za mb H&M in moderčke, za Celje pa res ne vem. Glede britja ti moram povedat, da ga v MB opravijo samo na tvojo željo oz. naredijo britje v predelu presredka, če bi ga bilo slučajno potrebno šivati. Jaz se z britjem doma res ne mislim utrujat, ker itak ne vem kdaj grem v Rim - potem bi lahko to vsak drugi dan "vadla". Imam tudi zelo občutljivo kožo in se mi še potem koža tam vname, tako kot je že ena napisala. Glede klistirja - ga v MB opravijo tudi na lastno željo. Jaz nimam težav s prebavo, prvič ga nisem imela, tudi na mizi mi ni nič ušlo. Sicer pa ko rojevaš sploh ne veš kaj vse tam doli ven leti, pa se tudi ne sekiraš. Eh, vsaka se naj sama odloči . Babygirl - poročilo o Janezu sem napisala zgoraj . Kaya2007 - hvala za izčrpno poročilo o podlogi. Verjetno je res super stvar, samo moj se ni nikoli tako polulal, da bi prišlo do jogija. Verjetno bo ta podloga prišla kasneje prav . Glede pleničk - ja, Mueller ima nemške, pa tudi v Mercatorju in Sparu jih že imajo. Same lahko to preverite tako, da na embalaži na strani pogledate žig, kje so bile izdelane. Če piše Germany, pol so ok, če pa piše Poland, potem pa . Mi smo na začetku pri prvem uporabljali PAmpers babyborn št. 2, manjših si nisem upala kupiti, ker sem imela občutek, da bi mu lahko bile premale. Imela sem prav, tamali je imel 3,6kg, št. 2 pa je od 3kg naprej. Ker je možna alergija, tudi nisem delela nekih zalog, sem potem sproti kupovala, ko smo sprobali cel paket. Za poleti pa smo kupovali papirnate plenice (iz Muellerja), imenujejo se Molltex OKO ali nekaj takega. So malo dražje, samo poleti dihajo. Smo pa pri prvem sprobali skoraj vse plenice, ki so bile na tržišču. Pristali pa smo na Pampers Aktiv FIT (ponoči) in Muellerjeve podnevi. PRejšnji teden smo testirali še ene Pampers hlačke, pa so tudi ok. Glede cen Mercator in Spar ima Pampers Aktiv Fit 13 ali 14 eur, Mueller pa ima enake pleneice za 10 eur (redna cena) oz 9 eur - ko so v akciji. Joj, kako sem se razpisala.... Grem se zdaj malo relaksirat.....uživajte in pazite na bušije! Pa še en velik za vse vas! Eca
|