altati
|
IZVIRNO SPOROČILO: muki1 Zdaj pa eno vprašanje za Altati. Res me zanima tvoje mnenje. Danes je padla ena vroča debata o obveznih cepljenjih, za in proti. Dve znanki, s katerima kdaj vozičkamo skupaj sta se odločili, da ne bosta dali cepit otroka in se zdaj nekaj puntata s pediatri. Danes je potem ena druga spet zelo vročekrvno zagovarjala cepljenje, so se kar malo iskre kresale. Me pa zanima, če ti nisi nič skeptična, glede na to, da imaš alergijo in da je baje cepivo največji povzročitelj alergij . Daj, če se ti da, malo napiši svoje mnenje, ker ga res cenim. IN NE ZAMERIM KAJ NAPIŠEŠ Jaz sem PROTI obveznemu cepljenju. Če ne bi bilo zakonsko predpisano, jaz NIKOLI in NIKDAR ne bi cepila svojih otrok. Proti vetru pa žal nimam volje 'lulati'. Če je katera prejšnji teden v sobotnem Dnevniku, priloga Objektiv brala članke o cepljenju, je v njih strnjeno moje mnenje. http://www.dnevnik.si/novice/iskalnik/?searchQuery=obvezno+cepljenje&searchAuthor=&searchEdition=0&searchSection=0&dateFrom=07.04.2007&dateTo=07.04.2007&sortBy=published&orderBy=desc&doSearch=1&sel=advanced&x=58&y=11 Prilagam link, in če se katera registrira, lahko prebere.... Na kratko moje mnenje: zakja cepiti proti boleznim, ki jih ni več in tvegati stranske učinke, kot so alergije, astma, avtizem itd.... oz. še huje: ZAKAJ CEPITI PROTI BOLEZNI, KI JE OZDRAVLJIVA IN TVEGATI, DA ZBOLIMO ZA BOLEZNIJO, KI NI OZDRAVLJIVA (MULTIPLA SKLEROZA, ki jo v določenih rpimerih povzrola to cepivo, ki so ga trenutno deležni naši škratki )... aja, pa še to bi dodala, če sem že izzvana (muki, stopila si mi na žulj, do zdajs em se izogibala te debate ). V raziskavi, ki so jo delali, so ugotovili, d av primeru, ko pride do izbruha davice in oslovskega kašlja, huje zbolijo cepljeni otroci, kot necepljeni.... pa še dejstvo: moja astma in alergije izvirajo iz reakcije na cepljenje pri 3-eh mesecih. Zdravniško potrjeno!
< Sporočilo je popravil altati -- 17.4.2007 18:55:47 >
|