|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Mamica bom...
17.4.2007 10:08:57   
pot
...še letos. user posted image
Končno nama je po 1 letu in pol le uspelo!!! user posted image user posted image user posted image

Prva terapija z bioenergijo je bila zelo uspešna in takoj opazna, veliko bolj kot terapija s Klomifenom. Mislila sem pozitivno in si ponavljala pozitivne afirmacije. Ko sem zagledala magični plusek user posted image sem bila v šoku še en mesec. Kar nisem prišla k sebi in nisem mogla verjet. Po prvem pregledu v začetku aprila, pa sem počasi začenjala verjeti. Ampak, hotela sem biti prepričana, da je otrok zdrav in sem počakala še teh 14 dni na NS. Vse je vredu in sedaj lahko delim svojo srečo z vami. Kako težko je biti tiho, ko začenjaš dojemati, da je vse res... Zdaj pa ni več potrebe. user posted image

Zibali bomo in močno upam, da boste tudi vse ve, ki čakate kmalu lahko rekle enako. Držim pesti za vse vas in vam pošiljam neskončno mero optimizma, tudi za vse s PCO.

Hvala vsem za spodbude in pozitivne misli, ki ste jih delile z mano.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Mamica bom...
17.4.2007 10:09:58   
CUKRČEK
čestitamuser posted image

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.4.2007 10:13:57   
Felicity
Iskrene čestitke, lepo user posted image  in zdravega user posted image  ti želim!!!

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.4.2007 10:18:26   
soncek.djukelica
čestitke! user posted image user posted image user posted image user posted image
pa prava poplava nosečk je! super! user posted image user posted image user posted image
pa lepo user posted image  ti želim! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.4.2007 10:19:39   
sayuri
Joj pot, kako lepo user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.4.2007 10:22:00   
dolenjka
O moj bog, bravo pot! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Tole je pa najlepša novička v zadnjem času. Jaz sem bila ravno včeraj malo v depri, še danes zjutraj se mi je poznalo, sedaj pa sem spet dobila malo volje in žarek upanja!
Pazi nase in svojo pikico in maksimalno uživaj! user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.4.2007 10:22:09   
Anonimen
Še tuki tudi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , čestite potuser posted image user posted image user posted image

srečno še naprejuser posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
17.4.2007 10:36:51   
petraz
ČESTITAM.... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.4.2007 10:39:05   
facka
bravouser posted image

"Posadil bom drevo zlata"
(komentar našega 7 letnika, da mu ne bo treba služit denarja)

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 9
17.4.2007 10:39:16   
njoka
POT !!!!!!!! JUPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII  !!!!!!!!!!

ČESTITKE ZA user posted image user posted image user posted image  !!!

Bravoooooo!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
17.4.2007 10:41:32   
Anonimen
Iskrene čestitke za user posted image ! user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu njoka)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
17.4.2007 10:42:49   
sonchek
Iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image

...ne morem verjeti da si bila lahko toliko časa tiho....kdaj imaš potem PDP????

bravo in sedaj srečno do konca!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu njoka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
17.4.2007 10:47:37   
siskamiska
Čsetitke user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 13
17.4.2007 11:09:11   
A-N-J-A
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 14
17.4.2007 11:15:21   
GITA14
čestitam,
želim ti lepouser posted image

gita

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 15
17.4.2007 11:16:54   
pot
Hvala vsem za prelepe želje. user posted image

sonchek, ni težko bit tiho, ko še sam ne verjameš, težje je biti tiho potem, ko začenjaš dojemati. Tako, da je bilo zadnjih 14 dni kar težkih, sploh, če želiš s svojo izkušnjo koga potolažiti in mu dati novo upanje. PDP imam 25. 10. 2007.

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 16
17.4.2007 11:22:19   
cuma
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  čestitam!

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 17
17.4.2007 11:40:06   
pina-1
pot..čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

sem full vesela zate. si mi prov dvignila malo moralo danesuser posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu njoka)
Neposredna povezava do sporočila: 18
17.4.2007 11:42:19   
Ayo
Wow pot to pa je lepa novicka!! user posted image user posted image user posted image
Iz srca cestitam user posted image user posted image user posted image    in se vidiva med Decemberkami user posted image

Za vse ostale pa – resnicno ne izgubite upanja, tudi nama je uspelo po naravni poti s PCO
in s totalno zmesanimi cikli!

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 19
17.4.2007 11:52:07   
Anonimen
  PDP imam 25. 10. 2007

no jaz sem imela pdp 25.10.2005 .....mali to-to pa se je rodil dva dni prej...krasni otroci tej "jesenčki"

Čestitke!

(odgovor članu pot)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
17.4.2007 12:05:02   
monikap
user posted image Puser posted image Ouser posted image Tuser posted image   iskrene čestitke in zdravo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
17.4.2007 12:06:19   
andreja2000
pot user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tako sem srečna zate in se iskreno veselim z tabo!
Iskrene,iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
17.4.2007 12:29:29   
biba26
Čestitam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 23
17.4.2007 12:43:31   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu biba26)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
17.4.2007 12:54:57   
lana38
Čestitam!user posted image
Pa kako si zdržala tako dolgo biti tiho?user posted image
LP

lana38

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?