|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kaj pa Mariborske nosečke?
10.4.2007 13:35:08   
madejka
Halo!
Ah moj trebuscek bo sel potem na sprehod v sluzbo, namesto da bi se soncil user posted image

Peekola kaka zafrkancija je s tem seznamom... se vedno mi niso vse slikce prijele... Ni cudno, da si se nehala zafrkavat s tem Gorazdova user posted image

Ursyka a zarad user posted image je taki trebuh al zarad pisanke? user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu ursyka21)
Neposredna povezava do sporočila: 251
10.4.2007 14:46:24   
ursyka21
Oj!
Ja zaradi 34 let starih jajc user posted image  Veš kak je hudo ko te napihne!
Še dobro da je po 9 mesecih spet vse ok.user posted image
Zaradi user posted image ja. Zdaj si pa predstvljaj da imaš da imaš spredi taki sod pa še zadaj tak veliko tazadnjo. Bogi moj križ. Mi je ravno zadnjič moj reko, da dobro da se nevidim od strani.
Čao

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 252
11.4.2007 12:19:23   
madejka
Halo babike!
Kje ste? Vse zunaj na soncku al nakupujete? user posted image Sem bila prej na sprehodu, pa nisem zdrzala vec ko 40 min, ker me mali skoz v mehur brca user posted image
Grema pa pol z dragim kupit vozek, pa se se vedno nisva odlocila, ce bi vzela Peg perego Uno al tega ko je v akciji pri Baby centru Peg perego Centro completo... ma katera kak nasvet? user posted image Vsak ma svoje prednosti in slabosti, peekola...

Ursyka kaj te mas neke finte, nosecnice smo ja najlepse, pa se izogovor mamo, da nas je malo vec skupuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu ursyka21)
Neposredna povezava do sporočila: 253
11.4.2007 13:46:19   
mehurčica
Madejka, o Peg peregotih lahko kaj Frutko vprašaš. Meni so sicer tudi najljubši, ampak ona je pa menda celo študijo takrat naredila.user posted image

Dajte se opogumit in prit na štajersko srečanje no. Moremo se malo razmnožit! http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1452638

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 254
11.4.2007 18:42:09   
madejka
Hvala mehurcica za nasvet, ampak je bila panika in sma ga mogla dans narocit, drugac bi naju menda razneslo user posted image Tak je ce dobis od bodocega dedija denar in ti rece, da kupi prvemu vnuku en fajn vozekuser posted image Sma narocila Peg perego Uno in mislim da bo vredi, ceprav nama zasede cel prtljaznik.

za srecanje pa se je treba tam dogovorit? Zakaj smo pol me tu? user posted image In sploh ce ne mislite nic pisat tu user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 255
11.4.2007 20:10:52   
Freycha
Madejka.... nič jokat! Tam so že mamice in RR-ovke, kamor smo tudi bodoče mamice vabljene, tu pa smo same širokotrupne, katere lahko med sabo čvekamo kako nam trebuh skače in se med sabo poslušamo do onemoglosti.
Rabimo svojo temo, sicer bi nas imele ostale RR-ovke že počasi dovolj user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 256
11.4.2007 20:28:59   
madejka
Ah jokali pa res ne bomo user posted image Lepo, da si se oglasila Freycha! Ja, bi bilo bolje, da se me kaj skupaj dobimo, ker one so res ze bolj mamice, me pa bolj jamramo in cvekamo o nosecnosti user posted image A zdaj spet sledi dogovarjanje za datum? user posted image  

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 257
11.4.2007 21:07:58   
Freycha
nič bat Madejka, sem tudi tam javila svojo prisotnost user posted image  sem ugotovila, da je tudi že mamice fajn poslušati, so navadno polne kakih pametnih predlogov.....

sicer pa jaz ne dajem več predlogov, sem že malo obupala user posted image  Pridem pa, če bo čas....

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 258
12.4.2007 7:27:48   
Anonimen
Hmmm.... Jaz imam v torek 17. pregled. Po pregledu pa bi lahko padel kak sladoled. Kaj pravite?

Freycha?

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 259
12.4.2007 10:02:40   
madejka
Tud jaz mam v torek pregled, ampak sele ob dveh, lahko pa se prej dobimo. 

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 260
12.4.2007 10:08:19   
Freycha
smo se pa tudi našle. Jaz imam tudi v torek pregled, ampak ob pol enih........ user posted image user posted image user posted image

Zvesta, kdaj ga imaš pa ti?

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 261
12.4.2007 10:31:02   
Anonimen
Jaz ga imam ob 7.20. Uro. Takrat me vzame sestra. Ginekolog se ponavadi šele ob 9ih primaje delat in začne not klicat.

A v vmesnem času? kje ob 10ih?

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 262
12.4.2007 11:25:25   
flecker1
Gorazdova sedaj leži v bolnici od včeraj, namreč zaradi bolečin na nogi so ugotovili da ima strdek oz.trombozo. Danes pa ji je bolje, najmanj 2 tedna bo tam ležala...user posted image Naj se pa čimprej pozdravi

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 263
12.4.2007 11:29:26   
madejka
Flecker1 hvala za info. user posted image Drzim pesti za Gorazdovo, da bo vse dobro in da bo cimprej doma! Naj se javi potem cimprej!

soooonček je, soooonček

(odgovor članu flecker1)
Neposredna povezava do sporočila: 264
12.4.2007 14:05:54   
ursyka21
Pozdravljene!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  Držimo pesti za gorazdovo.

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 265
12.4.2007 14:19:43   
rakinja
Ojla punce kako ste mi kaj?Kak počenjate lepega v tem sončnem vremenu?

Tudi jaz držim pesti za Gorazdovo in upam,da bo čim prej prišla domav zdrava

(odgovor članu ursyka21)
Neposredna povezava do sporočila: 266
12.4.2007 19:30:13   
Laubica
Ojej boga Gorazova tako mlada pa toliko zd. težav ,tiste ki jo poznate jo lepo pozdravite od vseh mariborčank in javljajte kako je z njo

(odgovor članu rakinja)
Neposredna povezava do sporočila: 267
12.4.2007 20:30:54   
flecker1
Ja,tako mlada je,pa nismo vedeli, da ima težave z ožiljem, čeprav v naši družini ni nobene s takimi težavami. Sestrica mi je sms, da ji je bolje, jutr jo bodo povili nogo, v soboto bo lahko na nogah. Sedaj samo leži.. Žalostno pa je, da ne bo mogla priti na hčerin 1.r.d...eh, važno je zdravje, saj bo mal mogla potrpet, dokler ne bo imela ob sebi otročičkauser posted image
Pa še mekaj, zahvaljuje se za vaše pozdrave

< Sporočilo je popravil flecker1 -- 12.4.2007 20:31:04 >

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 268
12.4.2007 20:48:46   
Eca
Hej!

Jaz imam tudi pregled pri g. v torek user posted image , popoldan ob 16:45. Dopoldan pa grem v bolnico (ob 9h), da se dogovorim za EA. Vmes pa lahko pridem.... če mi prej voda ne odtečeuser posted image in grem rodit.

Lp, Eca

(odgovor članu flecker1)
Neposredna povezava do sporočila: 269
13.4.2007 5:24:42   
Anonimen
Tooooo...

Zgleda, da se nas bo pa v torek le nekaj nabralo. :)

Gorazdovi pa želim čimprejšnje okrevanje!

(odgovor članu Eca)
  Neposredna povezava do sporočila: 270
13.4.2007 8:01:48   
Freycha
Gorazdova, prosim, da prideš čimprej nazaj, če ne boš pomoje mogla to temo vlečt nekje iz dna. Si kar gonilna sila za tole MB sekcijo user posted image  V glavnem pazi nase in naj bo čimprej vse ok!

Eca... madonca..... ti tudi? Potem pa ni druge, kot da se res dobimo v torek in malo počvekamo......user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 271
13.4.2007 9:35:04   
mehurčica
Gorazdova, držim pestiuser posted image , da se ti stanje čimprej izboljša! Drži se!!!

Jaz pa ob torkih in četrtkih delam in se vam ne morem pridružit. Pa kdaj drugič.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 272
13.4.2007 10:41:06   
rakinja
oj čvekice kako ste kaj in kaj delate lepega?Danes je spet tako lpo vreme da bi najraje celi dan bila od zunaj.

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 273
14.4.2007 20:16:46   
ursyka21
Ola babike user posted image !
Malo je sonček posijal ve ste pa čisto pozabile na forum user posted image  .
No upam da uživate ta prekrasen vikend, meni se je žal začel slabo. Z sladkorne diete so me vrgli na inzulin zaj se pa morem pikat vsak dan. Nevem če še obstaja kaj kar me še ni doletelo v tej nosečnosti in to prvi. Saj bo kmalu konec user posted image .
Lepo se imejte in še kaj sladoleda za mene pojejte.
Pa pa

(odgovor članu rakinja)
Neposredna povezava do sporočila: 274
15.4.2007 9:47:26   
Anonimen
Punce?

Skrajni čas je, da se dogovorimo za uro in kraj srečanja sedaj v torek!

Zato hitro s predlogi na dan. Moja edina želja je, da se dobimo nekej v centru, ker sem peš in časovno omejena. Nekje ob 10ih bom že ziher fertik pri G.

Ajmo....

(odgovor članu ursyka21)
  Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?