Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 10.4.2007 13:35:08
|
|
|
|
madejka
|
Halo! Ah moj trebuscek bo sel potem na sprehod v sluzbo, namesto da bi se soncil Peekola kaka zafrkancija je s tem seznamom... se vedno mi niso vse slikce prijele... Ni cudno, da si se nehala zafrkavat s tem Gorazdova Ursyka a zarad je taki trebuh al zarad pisanke?
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 10.4.2007 14:46:24
|
|
|
|
ursyka21
|
Oj! Ja zaradi 34 let starih jajc Veš kak je hudo ko te napihne! Še dobro da je po 9 mesecih spet vse ok. Zaradi ja. Zdaj si pa predstvljaj da imaš da imaš spredi taki sod pa še zadaj tak veliko tazadnjo. Bogi moj križ. Mi je ravno zadnjič moj reko, da dobro da se nevidim od strani. Čao
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 11.4.2007 12:19:23
|
|
|
|
madejka
|
Halo babike! Kje ste? Vse zunaj na soncku al nakupujete? Sem bila prej na sprehodu, pa nisem zdrzala vec ko 40 min, ker me mali skoz v mehur brca Grema pa pol z dragim kupit vozek, pa se se vedno nisva odlocila, ce bi vzela Peg perego Uno al tega ko je v akciji pri Baby centru Peg perego Centro completo... ma katera kak nasvet? Vsak ma svoje prednosti in slabosti, peekola... Ursyka kaj te mas neke finte, nosecnice smo ja najlepse, pa se izogovor mamo, da nas je malo vec skup
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 11.4.2007 13:46:19
|
|
|
|
mehurčica
|
Madejka, o Peg peregotih lahko kaj Frutko vprašaš. Meni so sicer tudi najljubši, ampak ona je pa menda celo študijo takrat naredila. Dajte se opogumit in prit na štajersko srečanje no. Moremo se malo razmnožit! http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1452638
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 11.4.2007 18:42:09
|
|
|
|
madejka
|
Hvala mehurcica za nasvet, ampak je bila panika in sma ga mogla dans narocit, drugac bi naju menda razneslo Tak je ce dobis od bodocega dedija denar in ti rece, da kupi prvemu vnuku en fajn vozek Sma narocila Peg perego Uno in mislim da bo vredi, ceprav nama zasede cel prtljaznik. za srecanje pa se je treba tam dogovorit? Zakaj smo pol me tu? In sploh ce ne mislite nic pisat tu
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 11.4.2007 20:10:52
|
|
|
|
Freycha
|
Madejka.... nič jokat! Tam so že mamice in RR-ovke, kamor smo tudi bodoče mamice vabljene, tu pa smo same širokotrupne, katere lahko med sabo čvekamo kako nam trebuh skače in se med sabo poslušamo do onemoglosti. Rabimo svojo temo, sicer bi nas imele ostale RR-ovke že počasi dovolj
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 11.4.2007 20:28:59
|
|
|
|
madejka
|
Ah jokali pa res ne bomo Lepo, da si se oglasila Freycha! Ja, bi bilo bolje, da se me kaj skupaj dobimo, ker one so res ze bolj mamice, me pa bolj jamramo in cvekamo o nosecnosti A zdaj spet sledi dogovarjanje za datum?
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 11.4.2007 21:07:58
|
|
|
|
Freycha
|
nič bat Madejka, sem tudi tam javila svojo prisotnost sem ugotovila, da je tudi že mamice fajn poslušati, so navadno polne kakih pametnih predlogov..... sicer pa jaz ne dajem več predlogov, sem že malo obupala Pridem pa, če bo čas....
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 12.4.2007 7:27:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Hmmm.... Jaz imam v torek 17. pregled. Po pregledu pa bi lahko padel kak sladoled. Kaj pravite? Freycha?
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 12.4.2007 10:02:40
|
|
|
|
madejka
|
Tud jaz mam v torek pregled, ampak sele ob dveh, lahko pa se prej dobimo.
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 12.4.2007 10:08:19
|
|
|
|
Freycha
|
smo se pa tudi našle. Jaz imam tudi v torek pregled, ampak ob pol enih........ Zvesta, kdaj ga imaš pa ti?
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 12.4.2007 10:31:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz ga imam ob 7.20. Uro. Takrat me vzame sestra. Ginekolog se ponavadi šele ob 9ih primaje delat in začne not klicat. A v vmesnem času? kje ob 10ih?
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 12.4.2007 11:25:25
|
|
|
|
flecker1
|
Gorazdova sedaj leži v bolnici od včeraj, namreč zaradi bolečin na nogi so ugotovili da ima strdek oz.trombozo. Danes pa ji je bolje, najmanj 2 tedna bo tam ležala... Naj se pa čimprej pozdravi
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 12.4.2007 11:29:26
|
|
|
|
madejka
|
Flecker1 hvala za info. Drzim pesti za Gorazdovo, da bo vse dobro in da bo cimprej doma! Naj se javi potem cimprej!
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 12.4.2007 14:05:54
|
|
|
|
ursyka21
|
Pozdravljene! Držimo pesti za gorazdovo.
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 12.4.2007 14:19:43
|
|
|
|
rakinja
|
Ojla punce kako ste mi kaj?Kak počenjate lepega v tem sončnem vremenu? Tudi jaz držim pesti za Gorazdovo in upam,da bo čim prej prišla domav zdrava
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 12.4.2007 19:30:13
|
|
|
|
Laubica
|
Ojej boga Gorazova tako mlada pa toliko zd. težav ,tiste ki jo poznate jo lepo pozdravite od vseh mariborčank in javljajte kako je z njo
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 12.4.2007 20:30:54
|
|
|
|
flecker1
|
Ja,tako mlada je,pa nismo vedeli, da ima težave z ožiljem, čeprav v naši družini ni nobene s takimi težavami. Sestrica mi je sms, da ji je bolje, jutr jo bodo povili nogo, v soboto bo lahko na nogah. Sedaj samo leži.. Žalostno pa je, da ne bo mogla priti na hčerin 1.r.d...eh, važno je zdravje, saj bo mal mogla potrpet, dokler ne bo imela ob sebi otročička Pa še mekaj, zahvaljuje se za vaše pozdrave
< Sporočilo je popravil flecker1 -- 12.4.2007 20:31:04 >
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 12.4.2007 20:48:46
|
|
|
|
Eca
|
Hej! Jaz imam tudi pregled pri g. v torek , popoldan ob 16:45. Dopoldan pa grem v bolnico (ob 9h), da se dogovorim za EA. Vmes pa lahko pridem.... če mi prej voda ne odteče in grem rodit. Lp, Eca
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 13.4.2007 5:24:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Tooooo... Zgleda, da se nas bo pa v torek le nekaj nabralo. :) Gorazdovi pa želim čimprejšnje okrevanje!
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 13.4.2007 8:01:48
|
|
|
|
Freycha
|
Gorazdova, prosim, da prideš čimprej nazaj, če ne boš pomoje mogla to temo vlečt nekje iz dna. Si kar gonilna sila za tole MB sekcijo V glavnem pazi nase in naj bo čimprej vse ok! Eca... madonca..... ti tudi? Potem pa ni druge, kot da se res dobimo v torek in malo počvekamo......
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 13.4.2007 9:35:04
|
|
|
|
mehurčica
|
Gorazdova, držim pesti , da se ti stanje čimprej izboljša! Drži se!!! Jaz pa ob torkih in četrtkih delam in se vam ne morem pridružit. Pa kdaj drugič.
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 13.4.2007 10:41:06
|
|
|
|
rakinja
|
oj čvekice kako ste kaj in kaj delate lepega?Danes je spet tako lpo vreme da bi najraje celi dan bila od zunaj.
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 14.4.2007 20:16:46
|
|
|
|
ursyka21
|
Ola babike ! Malo je sonček posijal ve ste pa čisto pozabile na forum . No upam da uživate ta prekrasen vikend, meni se je žal začel slabo. Z sladkorne diete so me vrgli na inzulin zaj se pa morem pikat vsak dan. Nevem če še obstaja kaj kar me še ni doletelo v tej nosečnosti in to prvi. Saj bo kmalu konec . Lepo se imejte in še kaj sladoleda za mene pojejte. Pa pa
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke? 15.4.2007 9:47:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Punce? Skrajni čas je, da se dogovorimo za uro in kraj srečanja sedaj v torek! Zato hitro s predlogi na dan. Moja edina želja je, da se dobimo nekej v centru, ker sem peš in časovno omejena. Nekje ob 10ih bom že ziher fertik pri G. Ajmo....
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?