|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Res dobra krema za sončenje
15.4.2007 9:13:37   
Anonimen
Z dobra imam predvsem v mislih kvalitetna. Katere priporočate? Aja, da ne pozabim - mora bit primerna za 15-mesečnico, ker jo bom v prvi vrsti nabavila za tamalo. No, saj jo tudi jaz rabim. Sva pa obe bjondi, svetlopolti, dokaj občutljiva koža.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Res dobra krema za sončenje
15.4.2007 9:29:05   
Anonimen
Najboljša in  najbolj zdrava krema je še vedno izpostavljanje soncu ob zato primernih urah, to je do desete dopoldne in po peti popoldne.

Jaz Mičice nisem lani nič mazala, pa je bila tudi nov dojenček in je ni nikoli opeklo. Sebe sem pa nazadnje v srednji šoli, da sem lepo dišala user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
15.4.2007 9:41:19   
Anonimen
Jaz sem tudi zelo svetla in mi najbolj odgovarjajo L`oreal kreme.  Z ful visokim faktorjem. Niso ful mastne kar mi je tudi zelo všeč. Itak pa če si ful bel nimaš kaj delat na soncu, v senco. Mene včasih še v senci "skur".
Pohvalijo pa tudi Vichy.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
15.4.2007 9:59:04   
tanaja*
Jaz imam pa za sebe najraje olje za sončenje s čim manjšim faktorjem, ponavadi 2. Ful lepo ogorim, pa dišim, pa še svetim se user posted image user posted image user posted image

Voli me iz inata voli me bez ostatka voli me bilo gde sam bas takvu kakva jesam

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.4.2007 10:06:23   
Strawberrie Cherrie
Dr.Hauschka - jaz imam ZF 8, mali pa 22.

Uporabljam jo zato, ker je res kvalitetna, proizvodi imajo oznako kakovosti BDIH (kontrolirano naravna kozmetika), ne vsebujejo sintetičnih dišav, barvil in konzervanosv, primerni so za občutljivo kožo, testirani pa so v EU.

To mi je dovolj, da me prepriča o nakupu, drugače pa je to ena izmed redkih krem z ZF, ki me ni razočarala.

(odgovor članu tanaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.4.2007 10:39:31   
Anonimen
Vem, da je najprimerneje se ne izpostavljati soncu oz. se samo zjutraj in proti večeru user posted image , ampak midve sva veliko sami in imava dva kužka za ven vozit in velikokrat ne gre drugače. Kot npr. včeraj, zato sem se spomnila na to, da bo počasi treba nabavit eno res dobro kremo, ker prihajajo pasji dnevi.

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
15.4.2007 11:50:36   
Pingvinčica
Jaz sem lani za Tio nabavila od Eucerin (upam da sem prav napisala) mi je v lekarni svetovala prav to, za občutljivo otroško kožico, smo bili pa zelo zadovoljni je ni nikoli opeklo (tudi na morju ne), pa ni taka mastna, se hitro vpije v kožo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.4.2007 12:57:08   
Anonimen
Meni so pa vse čisto enak, v vseh recimo vsaj 20 letih, kar jih kupujem. Še nisem kupila ene, ki bi bila "dobra", ali kakšne, ki bi bila slaba. Vse so enake, pa vsako leto kupim različne. Edino, kr se mi zdi različno, je način, kako jo ven dobiš. Tiste s spreyju še nisem kupila, ker ne vem, če se to da mazati nekoga, ki leži, a mora stati, da je steklenička obrnjena pokonci. Imm pa bolj nizke zščitne faktorje, ker visokih ne potrbujem. Nas ne opeče. Edino Tiboja za preventivo, ko smo 1. na morju, najprej kakšne dvakrat mogoče z desetko po ramenih namažem, pa še to samo 1 dan. Drugače imam pa zašč. faktor 2 ali 4, pa se v glavnem sploh ne mažemo.

Edino pri eni otroški enkrat sem se fino zaj...., ker je ostala kar bela in se ni dala razmazat. Kao mehanska zaščita ... Tisto mi pa ni všeč.

(odgovor članu Pingvinčica)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
15.4.2007 13:07:55   
Anuška79
Mi smo zadnja leta zelo zadovoljni z Justovimi kremami in sprejem za sončenje. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
15.4.2007 13:13:57   
Špacka

Za malo uporabljam Eucerin, zase pa različno, v glavnem , da je višji zaščitni faktor, sploh pa je zame najboljše, da sem v senci, ker sem bele polti.

(odgovor članu Anuška79)
Neposredna povezava do sporočila: 10
15.4.2007 14:31:16   
max23
Jaz uporabljam za otroke od Nahrin- to je naravna kozmetika ala Just. Tko da smo full zadovoljni, brez alergij in opeklin. Priporočam.

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
15.4.2007 14:49:43   
Njuškalo
IZVIRNO SPOROČILO: max23

Jaz uporabljam za otroke od Nahrin- to je naravna kozmetika ala Just. Tko da smo full zadovoljni, brez alergij in opeklin. Priporočam.

Kje se pa dobi Nahrin?Kakšen link mogoče?user posted image

Vprašaj se, ali te bo to kar počneš danes,kaj bolj približalo tistemu,kar bi želel biti jutri!

(odgovor članu max23)
Neposredna povezava do sporočila: 12
15.4.2007 15:43:54   
sayuri
ZA otroka uporabljam Nivea faktor 25. PA ni belopolt. Je  temen - tako kot jaz. Samo sem tako skeptična glede teh sončnih žarkov, da tud pomislim ne na nižjo zaščito. Govorim za ta čas-ko smo komajda slekli dolge rokave. Poleti, ko bo že čisto črn, uporablčjam malo nižji zaščitni faktor-okrog 20.

Zase pa najprej 12, poleti pa 8.

(odgovor članu Njuškalo)
Neposredna povezava do sporočila: 13
15.4.2007 15:58:53   
tinkamiška
Tašonka jst tudi pravim dr. Hauschka, bom tudi zase leto kupila to kremo, mam testerček in je res fajn, tudi za Izo jo bom uporabljala. Lani sem kupila Eucerin, ampak jo bom letos morala vržt stran, ker verjetno ni več uporabna....

Tinkauser posted image

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 14
15.4.2007 17:01:06   
frutka_
Eucerin in Vichy.
Eucerin se mi zdi celo boljša izbira. V vodi marsikatera krema gre hitro dol, Eucerin pa ostane tudi po dolgem namakanju riti na koži!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
15.4.2007 17:14:16   
pina colada
Za tamalga Eucerin, zame Clarins, oči ima pa raje senco!

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 16
15.4.2007 17:46:37   
April
Eucerin v spreju, faktor 40, za otroke. Lepo se vpije. V lekarni stane okol 16 evrov.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
15.4.2007 18:27:50   
Anonimen
Super ste, hvala!user posted image Zdaj se moram odločit med Eucerinom in Dr. Hauschko, čeprav bo verjetno zaenkrat najhitreje, da stopim do prve lekarne po Eucerin in jo imam že jutri. Za Dr. Hauschko se pa tebi Tinka priporočam za kasneje, če bo sestanek drug teden uspešen in boš zastopnica.user posted image

(odgovor članu April)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
15.4.2007 19:06:30   
Magi*
mi imam Ilrido. je otroška krema za sončenje, brez vonja, za alregike. je taka bolj gosta, se pa lepo razmaže in imaš res občutek, da zaščiti. tudi jaz se mažem s to kremo.

dobi se v lekarni.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
15.4.2007 19:25:58   
Strawberrie Cherrie

IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka

Super ste, hvala!user posted image Zdaj se moram odločit med Eucerinom in Dr. Hauschko, čeprav bo verjetno zaenkrat najhitreje, da stopim do prve lekarne po Eucerin in jo imam že jutri. Za Dr. Hauschko se pa tebi Tinka priporočam za kasneje, če bo sestanek drug teden uspešen in boš zastopnica.user posted image

Dr.Hauschko kupiš v lekarni in v Sanolaborju!
Jaz bi ji dala prednost pred Eucerinom (ki sem ga do letos uporabljala), ker je le naravna kozmetika, kot sem že zgoraj napisala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
15.4.2007 19:50:56   
Nasy
Meni se je pred leti pojavila alergija na sonce in sem si lepo kupila Eucerin v lekarni. No, ti pa imaš sedaj kar precej izbire, ko boš nabavila in uporabila kar boš kupila pa poročaj, kako si zadovoljna!

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

Neposredna povezava do sporočila: 21
15.4.2007 20:17:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: london_paris

Dr.Hauschko kupiš v lekarni in v Sanolaborju!
Jaz bi ji dala prednost pred Eucerinom (ki sem ga do letos uporabljala), ker je le naravna kozmetika, kot sem že zgoraj napisala.

Aha, če se pa v lekarni nabavi, bom pa kar Dr. Hauschko vzela.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 22
19.4.2007 23:24:27   
Anonimen
Sem končno dobila to kremo od Dr. Hauschke, ZF 22. Nimajo ne v Sanolaborju ne v lekarnah, sem jo pa dobila v trgovini Kalček. Če bo še kakšna nabavljala, da se ne bo zezala kot jaz. Sanolabor in lekarna sicer dobita, samo kdo ve kdaj.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
24.4.2007 8:21:43   
s.
Max 23!!!!
Kreme za sončenje, ki jih omenjaš so na voljo Komaj od prejšnjega tedna v Sloveniji, tako da ne s takimi foramiuser posted image . Ker niti to podjetje ne obstaja še dolgo- od decembra. Kreme pa se ne prodajajo pod imenom podjetja, ki ga omenjaš, ampak imajo svoje ime kolekcije. Tako, da prosim....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
24.4.2007 8:27:53   
s.
Otroška krema dr. Hauschke res ne vsebuje alkohola, kot druge kreme in nima sestavin, kot vse ostale kreme iz te kolekcje, katere rade povzročajo alergije. Povprašajte za letak o kremah, kjer so napisane sestavine. preglejte in videle boste, da je krema ok. Sama je še ne uporabljam, ampak jo bom poizkusila. Ker do pred kratkim nisem vedela podrobnosti o tej kremi, se zanjo nikoli nisem odločila. Imamtežave z alergijo.
Imajo jih v Sanolaborju.

(odgovor članu s.)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?