|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 05
14.4.2007 7:26:09   
petarda
Še neki bom nardilauser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
14.4.2007 7:27:01   
petarda
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1752
14.4.2007 7:39:42   
tincci
Ja, ja, saj smo sodelavke, Petja, Pikica76 in jaz, ampak vsaka dela na svojem koncu, mamo cca 1000 zaposlenih, tko da se prej nismo poznale. petja dela v našem hčerinskem podjetju, pikica76 pa na drugi lokaciji. No, ampak smo se našle prek novembrk user posted image Ja, in smo konkurenca Minki user posted image

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1753
14.4.2007 7:49:24   
tincci
Aja, še nekaj vam skos hočem napisat.

Verjetno ima večina od vas v wc školjki tisto držalo s tekočino notri, da odišavi sekret. Pa na polno vse  uporabljamo prile pa pralne praške pa šampone pa vsa možna kozmetična sredstva. poleg tega, da vsako gospodinjstvo pridela 1 veliko vrečo smeti vsak dan.

Skratka,  zdaj bom malo "zatežila", ampak pri takem otroku mojem je to skoraj moja naloga user posted image A ste kdaj pomislile, kam grejo vsa ta čistila. Zemlja jih ne izniči, pri nas v vasi nimamo niti kanalizacije, to gre vse na polja in potem se zadnjič sprehajam in vidi, da v naših rečicah že plavajo mehurčki Prila. Fak. Mi pijemo lastno svinjarijo. Kaj šele v mestih, tistih blokih, ko vsi razmetavamo z vsem, vodo stekamo kot da jo je v neomejenih količinah in uporabljamo vso živo kozmetiko. Prej se tega nisem niti zavedala. Zdaj sem odkrila ena ekološka čistila (www.biosi.si) pa jih bom nakupila. Ne delam za njih, to ni reklama user posted image ampak samo bi rada, da pomislite, česa ne rabite v gospodinjstvu (tistega za v sekret sigurno ne) pa malo bolj racionalno uporabljate dobrine, ki so nam danes samoumevne in se afnamo z njimi. Ker če bo šlo tako naprej, sploh nočem vedt, v kakšno okolje bodo naši otroci rodili svoje otroke.

Pa sem to rekla eni sodelavki pa je rekla, da en človek nima kaj narediti. Da to bi morala država poskrbeti za hude čistilne naprave in da začne promovirati eko čistila. To itak ni res, se ne bo zgodilo. Pa jaz sem mnenja, da če nekaj gospodinjstev na to misli in "okuži" še kake prijatelje, da se to že ogromno pozna. Kar malo pomislite, koliko pralnih sredstev, kozmetike se dnevno steče v vaš obtok.

Po vsem tem nakladanju me boste izločle iz foruma user posted image , a vseeno.. vse bi rade, da naši otroci živijo dobro nekoč, imajo še 80let pred sabo in to je dolga...

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 1754
14.4.2007 18:52:19   
Minka Pobalinka
sploh ne bi
IZVIRNO SPOROČILO: sanjab

Jaz tudiuser posted image ...oziroma, da delajo pri isti firmi, ki je konkurenca Minki Pobalinkiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ja sej to drži.. pa s Tincci sva bili včasih sodelavki, preden sem "prekršila" konkurenčno klavzulo.. in šla h konkurenci.. user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1755
14.4.2007 21:36:27   
Naty_ka
IZVIRNO SPOROČILO: tincci

Aja, še nekaj vam skos hočem napisat.

Verjetno ima večina od vas v wc školjki tisto držalo s tekočino notri, da odišavi sekret. Pa na polno vse  uporabljamo prile pa pralne praške pa šampone pa vsa možna kozmetična sredstva. poleg tega, da vsako gospodinjstvo pridela 1 veliko vrečo smeti vsak dan.

Skratka,  zdaj bom malo "zatežila", ampak pri takem otroku mojem je to skoraj moja naloga user posted image A ste kdaj pomislile, kam grejo vsa ta čistila. Zemlja jih ne izniči, pri nas v vasi nimamo niti kanalizacije, to gre vse na polja in potem se zadnjič sprehajam in vidi, da v naših rečicah že plavajo mehurčki Prila. Fak. Mi pijemo lastno svinjarijo. Kaj šele v mestih, tistih blokih, ko vsi razmetavamo z vsem, vodo stekamo kot da jo je v neomejenih količinah in uporabljamo vso živo kozmetiko. Prej se tega nisem niti zavedala. Zdaj sem odkrila ena ekološka čistila (www.biosi.si) pa jih bom nakupila. Ne delam za njih, to ni reklama user posted image ampak samo bi rada, da pomislite, česa ne rabite v gospodinjstvu (tistega za v sekret sigurno ne) pa malo bolj racionalno uporabljate dobrine, ki so nam danes samoumevne in se afnamo z njimi. Ker če bo šlo tako naprej, sploh nočem vedt, v kakšno okolje bodo naši otroci rodili svoje otroke.

Pa sem to rekla eni sodelavki pa je rekla, da en človek nima kaj narediti. Da to bi morala država poskrbeti za hude čistilne naprave in da začne promovirati eko čistila. To itak ni res, se ne bo zgodilo. Pa jaz sem mnenja, da če nekaj gospodinjstev na to misli in "okuži" še kake prijatelje, da se to že ogromno pozna. Kar malo pomislite, koliko pralnih sredstev, kozmetike se dnevno steče v vaš obtok.

Po vsem tem nakladanju me boste izločle iz foruma user posted image , a vseeno.. vse bi rade, da naši otroci živijo dobro nekoč, imajo še 80let pred sabo in to je dolga...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Bravo za takšno razmišljanje.
No, pa da povem kaj se je zadnjič dogajalo pri nas v službi. Jaz sem ful alergična na luči, ki so po nepotrebnem prižgane, povrh vsega pa še sonce sije not. In sem ful vse ugašala in mi je direktorica rekla: saj lahko gorijo, ker za elektriko nimamo števca ampak fiksno cifro.
Pa sem ji samo rekla, da imam majhnega otroka za katerega želim da odrašča in živi v takšnem okolju kot sem jaz. Da se z vsako po nepotrebnem prižgano žarnico veča ozonska luknja in če bi vsi razmišljali kot ona, potem že nas ne čaka nič dobrega kaj šele naše otroke. Malo so me vs skup čudno gledali, rekel pa ni nihče nič.

Danes so pa naši otročki preživeli čudovit dan (Adam, Primož in Sergej). Slikice pa jaz nobene nimam ker nisem vzela fotoaparata zraven.

Tako, zdaj pa moram vstran od računalnika. Moj je še vedno pokvarjen in sem trenutno na službenem od Gregorja a me že vstran tera ker ga rabi.
Vas pridem še kaj vmes prečekirat, če mi bo uspelo...user posted image

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 1756
15.4.2007 19:16:06   
Naty_ka
Daaaaaaaaaaaaan user posted image

Ja, halo čvekice! Kje pa ste?
Kriza kaj se tu dogaja. Iz turbo čvek ste postale prava žalost. Jej, jej.

No, upam da se katera oglasi in pove kaj novega.

Mi smo danes ugotovili, da se naše dete zeeeeeeeeeeeeelo rado vozi v sedežu na kolesu. Kar zaspal je med vožnjo user posted image
In se potem celo popoldne hotel vozit

Grem zdaj
Pa, pa.

inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1757
15.4.2007 20:56:41   
NinaŠ
Čer!

Jaz pakiram, jutri gremo v Podčetrtek, tam bomo do petka, tako da, če se bo katera ta teden zadrževala tam blizu, naj me pokliče (hm, sploh ne vem katere imate mojo tel. user posted image , no Sanja pravgotovo, da me boste našle) da se dobimo na kakem sprehodu, kavi....

Mi smo danes ugotovili, da se naše dete zeeeeeeeeeeeeelo rado vozi v sedežu na kolesu. Kar zaspal je med vožnjo user posted image
In se potem celo popoldne hotel vozit

tudi Tini je to noro všeč user posted image

zdaj me pa moj priganja naj spakiram, da bo lahko v avto znosil. Se oglasim še kasneje

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1758
15.4.2007 20:57:01   
ada2
no, pa je za nami še ena celodnevna delovna nedelja.

vidim, da se nič več ne čveka, vsaj ne tako kot nekoč.

ja, soboto smo res lepo preživeli, 3 fantje so se šli kdo je bolj pogumen na toboganu in kdo se bolj zakoplje v pesek in kdo hitreje ujame našega zajcauser posted image

škoda le, da taki dnevi tako hitro minejo...

jaz sem pa zdaj čisto hin in grem še svaku nekaj poslat v kabul, potem pa spat, jutri je treba zgodaj vstat, pa v službo...

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1759
15.4.2007 21:09:01   
amy26
Ja, halo čvekice! Kje pa ste?

halo, ena se oglašauser posted image

Čez vikend je pri nas pestro saj je Aleks doma, pa še ena mala princeska, ki je čez dan kar precej budna tako da sploh ne morem na RR, ko pa oba zaspita grem pa tudi jaz malo počivat da napolnim baterijeuser posted image . Opažam da če je hrup kar ob Aleksu seveda je, saj tolče, meče stvari po stanovanu, se dere,....Ela takrat slabo spi oz. bolj na kratko, tako da se takrat doji ali pa ji rinem dudo v usta katero preveč ne mara.

Pa včeraj smo bili do treh popoldne čisto sami doma, bilo je norooo, oba malčka sta se zjutraj istočasno zbudila, pa Aleksa zrihtam se je že Ela jokcala,.... sploh ne vem kako bom sfolgala takrat ko bo moj user posted image  popoldne v službi, ker če imam Elo v naročju bi Aleks da imam še njega ali pa bi jo tapkal z rokico po glavi, no nekako bomo že.

Danes smo bili spet zunaj, čez dan je ful vroče tako da hodimo ven šele po14-15 uri in pol smo kar nekaj ur.

Naty_ka torej vožnja s kolesom Sergeju ustrezauser posted image , po moje bi tudi Aleksu sam pri nas je tak hribovit teren da se bom kar težko spravila kdaj na kolo sploh z Aleksom. On zaenkrat uživa v trikolesniku, priden bo tudi več kot uro sam da ga voziš gor doluser posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1760
15.4.2007 21:11:23   
amy26
Jaz pakiram, jutri gremo v Podčetrtek

Nina, fajn se imejte.
Je pa zanimivo da pa moja tašča in tast so pa glih danes prišli iz Podčetrtka, bili so od četrtka in so bili ful zadovoljniuser posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1761
15.4.2007 21:28:19   
Naty_ka
Čer user posted image
Me veseli da ste se oglasile.
Nina, uživajte. Hm... Malo mi je predaleč da bi se pripeljala do tebe na kavo. Ko boste kje bližje.

Amy, si kar predstavljam kako je pri vas pestro. Mislim, vsaka ti čast. Jaz ne vem kako bom sama zmogla dva otroka (ko/če bosta kdaj dva) glede na to da sem vsaj 4 dni v tednu sama...user posted image user posted image user posted image  Če pa samo pomislim da bi se nam v drugo posrečili dvojčki.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nič, jaz se počasi odpravljam spat, ker sem že tako user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se tipkamo jutri...

Lahko noč.

inteligence.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1762
15.4.2007 22:24:44   
NinaŠ
Nič, grem še pod tuš in spat! Lepo se imejte, pa se tipkamo v petek!
Nočko!

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1763
16.4.2007 7:30:57   
amy26
Dobro jutrouser posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1764
16.4.2007 8:23:02   
Naty_ka
Jutro.

Tako, zopet nov delovni teden.

In kot kaže bo zopet tudi dan čudovit.

Lepo se imejte.

inteligence.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1765
16.4.2007 10:13:40   
petarda
Juuuuuuuuuuutrooooooooooooouser posted image

Lep dan vsem....user posted image

Luktata pa smo spet prehladili...ful tako suho kašlja, pa ponoči je imel vročinouser posted image ...zdaj je ostal doma pri očitu...a mislite, da bi mu morala dati kak sirup za izkašljevanje...joj mi manjka zdaj someone, da bi mi pomagala...vem, da je razlika med suhim in mokrim kašljem....samo ne vem kakšnauser posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1766
16.4.2007 10:18:38   
Teni_
Jutro!

Mi še tudi nekaj skačemo tu okoli. Ta teden delam popoldan, pa zdaj sem delala cel vikend. Komaj čakam na soboto in nedeljo, da bom prosta in se spočijem. Še vedno pa je vseeno fajn. Kritična je samo sobota, ko delam 10 ur, ampak hvala bogu vsaka 2.

Sploh več ne vem kaj se tukaj dogaja, vidim samo, da se nič kaj dosti ne čveka.

Najine priprave na poroko napredujejo: matični in ansambel je rezerviran, včeraj sva bila še v cerkvi,ampak morava prit v soboto zvečer, da se dokončno zmenimo, gostilne si pa še oglejujeva in se odločava.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1767
16.4.2007 10:45:57   
petarda
Verjetno ima večina od vas v wc školjki tisto držalo s tekočino notri, da odišavi sekret.

Jaz neuser posted image

Pa pri pralnih praških tudi šparam...sem se kar navadila namerit v merico in ne več zlivat po občutkuuser posted image ... Pa namesto Calgona uporabljam kis...no...ni veliko...majhen prispevek, pa vseeno bolje kot ničuser posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1768
16.4.2007 14:05:12   
tincci
Sej ni bil to napad na vas, Sanja user posted image Samo naglas razmišljam, da živimo v enem zelo dobrem času, ko imamo vsega preveč in z vsem razmetavamo, in da to ne more trajati večno, da se nam bo maščevalo na polno oziroma da se mnogim že! Pa ne da zdaj komu privoščim našo situacijo, samo hočem rečt, da malo razmišljajte v obdobju naslednjih 70-80 let, in kako bodo živeli naši otroci, ko zrastejo, in naši vnuki tudi! Mene vse skupaj to ful žalosti, da živimo na lastnih smeteh, a ste kdaj pomislile, kok enega sranja pridela en blok user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1769
16.4.2007 14:24:53   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: tincci

Sej ni bil to napad na vas, Sanja user posted image

Saj ga tudi nisem tako vzelauser posted image  Se popolnoma strinjam s tabo! V vsem!

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 1770
16.4.2007 19:52:18   
Naty_ka
Halo.

No, pa se je naš dan, ki se je mimogrede kar lepo začel, hitro končal. Zjutraj me je klicala iz vrtca da naj pridem po Sergeja, ker ima vneto očko in mu teče iz nosa (no, njene besede so bile, da mu že več kot en mesec teče gnoj iz nosa!!!). Še sreča da je svoje besede vzela nazaj ko sem prišla v vrtec, ker bi tako zrohnela, da bi se kar kadilo user posted image . No, in jaz ga peljem k P, ta pa mi reče da ni nič hudega in mi napiše fiziološko. Nima ne vročine in ne vnetih ušes. In tako mora biti dva dni doma (tako je določila v vrtcu)
Ah, kaj čemo.
Grem še malo pospravit, potem pa pred tv. Itak da sem zopet sama. Sharpy, kje si? Ti si tudi sama. Daj pridi da se bova skup jokali. user posted image user posted image user posted image

inteligence.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1771
16.4.2007 19:53:43   
Naty_ka
Aja, moj računalnik je popravljen. Baje so se nekaj nastavitve zmešale. In oni je porabil 10 minut in mi ga nazaj porihtal. Skasiral pa me je 10 €...user posted image user posted image

In po devetih dneh me čaka 75 kom. pošte...user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Naty_ka -- 16.4.2007 19:54:06 >

inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1772
16.4.2007 20:48:02   
ada2
dober večer!

In po devetih dneh me čaka 75 kom. pošte...

moje z naslovom danes oz. jutri ne rabiš brat, ker se navezuje na sobotouser posted image

lahko noč!

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1773
16.4.2007 21:14:48   
Naty_ka
Ada, prepozno. Sem že prebrala. user posted image

inteligence.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1774
16.4.2007 21:17:06   
Naty_ka
A vam povem kaj se bo jutri zgodilo? Nimam varstva za Sergeja ker v vrtec ne sme in sem prej klicala direktorico in je rekla da naj ga pripeljem zraven v službo. Mojega dela nobena druga ne ve narediti in moram priti stvari porihtat, tako da bom tam kakšno urco ali pa dve. Madonca, to bomo ogromno naredile, ko bo moj otrok razgrajal tam okrog...user posted image user posted image user posted image

Nič, grem zdaj pod tuš.

inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.