altati
|
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica Danes nama dojenje še kar še kar nekak gre, bistveno bolje, kot včeraj. Gosta hrana pa nič od nič. Stokrat slabše kot na začetku. Tako da ne vem, a ima sploh smisel, da mu silim karkoli in uvajam, ker usta enostavno zabetonira že samo, ko zagleda žličko. Tudi prst ne pali več (Muki, čokolada vseeno prihaja ). Edino, za kar lahko rečem, da mu paše, je hruška s suhimi slivami, ali pa da krhelj jabolka cuza, pa zdaj dva dni, ko jem banano, jo rad poje zraven mene. To je vse. Za drugo pa ni šans. Kaj misliš, Altati, naj preneham z uvajanjem za kakšen teden ali naj vztrajam bitko? Jaz sem pri Jašu naredila 14 dnevni premor. Še en teden ima fant, potem bova pa ponovno poskusila. Očitno še ni pripravljen. Daj še ti malo premora Lanu.....(a je to tudi kritika ) Prej sem mu skuhala fajn sladke kamilice, ker je bil revež spet zaprt in se je celo dvakrat pokakal. Ampak to ni bila ne vem kakšna količina, kakor bi lahko človek pričakoval, če se tri, štiri dni ne pokaka nič. A res morda premalo dobi, da ni vsega skupaj niti za en orng drekec pekec? Eh, ko me boste site s to hrano, kar povejte, da neham. Jaz pač skoz jamram, Altati pa kritizira. Jah, ti kar jamraj, jaz te pa tolažim, poslušam, svetujem in pa predvsem KRITIZIRAM, a ne vidiš
|