|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: gorenjske mamice
6.4.2007 23:09:33   
Sandra*
Dobr večer!

A že vse gorenjke spite? Jaz sem ravno s telovadbe, tako da morem pod tuš potem pa spat, jut pa me čaka gora cunj za speglatuser posted image user posted image user posted image .

Lepe praznike!

Za veliko noč vam pošiljam v pomoč,
enga zajca, ki rad štriha jajca,
eno pišče, ki hren išče
in kuharico lisico, da speče orehovo potico.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 351
7.4.2007 21:01:47   
pikapolona2
Vidim da ste vse pridne in barvate jajčke ter pečete potico.....saj nobena nič ne napiše. Jst še malo delam...potem pa grem spat
imejte se lepo jutri pa ne preveč šunke pojest da vam nebo slabouser posted image

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 352
7.4.2007 22:37:53   
Peli
Pikapolona se mi je kr zdel da delaš, k smo se tvojmu srečal, k je rolov z Brino.
Mi pa smo še zmerej vsi bolj slabi, je šu možk v lekarno pa celo fasngo prnesu, upam da bo kaj nucal.
Aljažu pa je že pršla vn 1. štirica zgorej, pa danes je clo nekej pojedu, sicer sva ga zravn zabavala na 1001 način, zvečer pa je za večerjo pojedu spet samo 50ml, se je odloču da se on nau redil čez praznike user posted image .
Sandra tud men se je en kupčk nabral, ti loh prnesem?

Upam da ste jajca uspele pobarvat...

Sej res jest sm zravn pobarvala še kuhno, mi je razneslo ampulco in mi je barva špricnla čez celo kuhno, seveda je za piko na i še Aljaž puzov čez to barvo user posted image  - no to je blo za dobro jutro!!!

Vsem skupej želim vesele praznike, pa ne se preveč najest, da nau treba potem hujšat user posted image  !

LP

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 353
9.4.2007 10:25:08   
Sandra*
Pozdravljene!

Mi tako uživamo v praznikih, da se že tri dni samo kregamo. Mojga user posted image mam že vrh glave, namest da bi s tamavmu skupaj kam šli. Za user posted image user posted image user posted image , pol bo pa itak cev tedn po cev dan delu in Marka tut 5 minut na dan nav vidu. Ej, ko me to jezi. Ajd, č se mu j.. zame, ampak saj do tamalga bi bil loh mal bol fer.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 354
9.4.2007 10:47:29   
Peli
Sandra mal se pomir. Nej te potolažm da se mojmu tud kej dost ne da in sva se včer tud mal zapela, k sm rekla da prav če se nemu ne da greva pa midva z Aljažem sama na sprehod, no potem je šu, sva pa mela celo pot "tiho mašo"user posted image
No skor pred domom se je pa Aljaž začel ful jokat, in ko pridemo domu je imu 38,8 vročine, seveda sm bla spet jest kriva, k sm vn tišala user posted image .
No zjutrej je mu spet 38,7 sm mu dala svečko, sicer je čist živahn, je pa še zmerej prehlajen in kašla ko user posted image , sm se odločila da če jutri ne bo bolš ga pelem k dohtarju. No upam pa da se pozdrav.

Izkoristite tale lep dan, mi bomo pa dons kr notr user posted image .
LP

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 355
9.4.2007 20:49:45   
pikapolona2
O madona...kolk orehov v vsehmogočih variantah sm pohamala....ampak jutr pa res mam sadni dan.....ker moram malo ven spravit vse tele kvazi dobrote.....
mi smo pa šli na štajersko k babici in dedku in pradedku in prababici in je brina sam pisanke kasirala...hehe...bova lahko šle šopingirat za poletje. smo se pa danes imeli tak fajn...mal smo na vrtu sedeli, šli na doooolgi sprehod pa obiske smo imeli...smo vsi mal farbice v lička dobil.
Ta delovni teden bo pa krajši bo viken hitro tukaj...jupi.
sandra upam da ste se naglihal doma...drgač pa mal sama pojdi naokoli do kake prjatlce v Lj.....sej pol vaju bo pa fuul vesel k bosta nazaj pršla user posted image
lahko noč punce in otročki
P

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 356
10.4.2007 7:34:29   
Urša08
Dobro jutro!

Kako ste ble pridne med prazniki.
Mi smo šli v soboto na vikend, kjer smo jajčka barval in uživali na sončku, v nedeljo smo šli po fruštku še do mame od mojga, pa k moji botrci, no pa je šel dan okrog. V ponedeljek smo šli pa na dolg sprehodek, popoldna pa sva pospravlala stanovanje.

Peli a ste kej bolš? Je Aljažu vročina padla, al moraš k zdravniku? Predvidevam, da na sprehodka ne bosta šla. No čim prej okrevejta pa mal poročajta.

Pikapolona2 dobra si da boš zdržala samo ob sadju ves dan. To men nikol ni šlo.

Sandra tvoj se bo pa že vnesu, res pejta s tamalim mal naokrog, boš vidla kako te bo pogrešal.

Se že Nejc oglaša in moram šibat.

Papa

Neposredna povezava do sporočila: 357
10.4.2007 13:12:18   
Peli
Sandra sm te vidla, sam sm bla prepozna.

Midva sva bla dons pr zdravniku in ma vneto grlo pa nekej se mu na plučkih sliš, je dobu antibiotik, drgač pa je zdele imu spet 39,1, sm mu dala svečko pa ga dala spat. Ni mi pa nč jasn k je reku zdravnik da mora cel sirup do konca popit - pa to je za 14 dni user posted image . Mava pa dovoljeno it tud vn na sončka.
Pri sestri sm se tud pozanimala o cepljenju proti klopnemu meningitisu in sva se z mojmu odločila da ga bova dala cepit.

Upam da ste se fino našpancerale - sm vam mal fouš.

LP

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 358
10.4.2007 19:29:54   
pikapolona2
Evo naju..potepuhinji..danes sva šli malo po ljubljani...madona sam 6 mesecev me ni bilo v centru...pa polno nekih novih trgovinc...pa sva šle se malo v mojo bivso sluzbo in sva komaj odpeljali toliko knjigic so nama podariliuser posted image user posted image pol smo pa šli na kavico v cattya pa mal na tržnico....se mi je spet zaluštalo v lj živet....ampak ne sej vem na podeželju je za otroke boljše pa še drago je v lj k user posted image .
Jutr sm pa jst ready za kak sprehod oz. maraton...bo ktera za?
P

Urša nisem zdržala na sadju celi dan...user posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 359
10.4.2007 19:51:14   
Urša08
No midva sva imela danes ceplenje in ga je dobro prenesel, je bil priden. Se pridno redi in raste. Ima 5830g in 64 cm.

Jutri sem jaz za kakšen sprehod, tam po deseti uri.

Se še oglasim, grem Nejčka nahranit:

Peli kakšno je stanje pri vas?

LP
Urša

Neposredna povezava do sporočila: 360
10.4.2007 20:31:32   
pikapolona2
Urša na ZS sem ti poslala telefonsko pa me pokliči k bosta za ven...tudi medve sva tam po deseti redy....sandra si že v LJ?
Peli pa vi ste že boljše?

P

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 361
10.4.2007 21:24:33   
Peli
Midva se vam še ne morva prdružit. Aljaž je prej ko sm ga dala spat imu 38,8 vročine, sm mu dala spet svečko, močno upam da antibiotik čimprej prime.
Sva bla pa popoldan mal zunej. Zdele pa ga bom šla zbudit in ga probala prpravt do tega da bi mal pojedu, če ne pa vsaj mal čaja popil.
Lepo se mejte. Čaw!

Neposredna povezava do sporočila: 362
10.4.2007 21:41:17   
Sandra*
Ojla gorenjke!

Evo jaz sem že v Ljubljani. Danes so lakirali in je ful smrdel, ker so se odločil, da bodo z navadnim lakom, tako da sva z Markom mogla spokat. Mark že pridno panča v postelji, jaz pa še mal čekiram rr. Kar ne vem kako bom spala sama, k moj bo spal doma, jutr pa tudi on pride.

Tako da s sprehodi ne bo nič.

Moj je bil včeraj potem kar kmalu boljše volje. Smo šli z orehka do škofjaloke z rolerji, me danes tako kolena bolijo, da komaj hodim, staram seuser posted image user posted image user posted image

Peli: A Aljaž je pa tak bošček? Upam, da se čimprej pozdravi. Mark ma pa sam nosek zabasan pa grlo, tako da se sliš kakor da ful hrope. Ful ga mažem z materino dušico, pa ne vem če je kaj boljše. Upam, da zdaj ko bo bolj sonček, da se pozdravi.

Lp

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 363
11.4.2007 10:21:58   
barba
Ojla, gorenjke! Sem vas komi najdla, ste/smo na drugo stran padle.user posted image

Joj, Peli bogi tvoj Aljaž.user posted image  Lepo se pocartajta, pa bo prec boljš.user posted image

Naša Meta je mela tud pred prazniki 2 dni vročino. Sumim zobke, ker mamo še zmeri samo 2. Ne pusti mi pa pogledat, če ma kerga novga.user posted image

Sej se še kej oglasim. Zdej bom itak več pred to škatlo, ker sem dobila diplomo nazaj za popravit.user posted image

Lohk bi se zmenile spet za kakšno kavo, ko se pozdravite.

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 364
11.4.2007 11:11:03   
Peli
Lepo da se javiš barba. Ste že kaj praznovali Meto? Tale tvoja diplomska... upam da ti čimprej uspe!
Jest upam da bi drug teden že loh šla na kakšno kavico. Kje pa se bomo zdej dobivale - kje na sončku?
Aljaž je zdele mu še čist mal vročine, je mal bolši, pa clo mal čokolinota nama je uspel dol spravt. Naja je prej ata pršu pogledat pa je reku da je Aljaž shujšov user posted image , ga bom mogla nazaj zredit samo ne vem kako in kdaj. Včeraj sm mu spet kupila en sirup - upam da bo kej deloval. Drgač pa mi zdej že 3. dan drisku - upam da je to res od zobkov...pa že tko mal je... . Prejle me je mal presenetu, k je hotu ta slane prestice, pa sm mu jih kr dala in je ene 4 pojedu.
Jest upam da se res kmal pozdrav in se vam prdružva.
Sandra do kdaj te zdej nebo? A nas boš pršla kej obiskat? Maš v Lj tud google talk? Mi je moj snoč povedal, pa se mi ni dal nazaj pred rač. ...

Lepo se mejte, pa kej se javte k mi je dolgčas doma.

...no, sej vem da ste zunej, sam men je pa dolgčas not, pa nimam kej počet
(Sej bi loh kej delala, pa se mi ne da user posted image )

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 365
11.4.2007 21:14:24   
barba
Peli - moja Meta ma virozo.user posted image  Dopoldne je bla čist OK, brez vročine, popoldne pa naenkrat vroča in 40 vročine. Sem jo peljala k P.

Kava bo enkrat drug teden al pa pol še naslednji. user posted image

Ja, diploma pa tud enkrat bo.user posted image

Pozdravte se user posted image  in se vidmo na kavi!

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 366
11.4.2007 22:29:25   
Peli
barba - boga Meta, upam da se čimprej pozdravi.

Sandra - upam da se enkrat ujameva, dons sm bla na telovadbi. Kako ste? Sej
zdej če si trenutno v LJ ti ni treba bit važička, pa se nam loh mal javš!

Se mi zdi da je bil Aljaž dons mal bolš, res da je bla ponoč še kriza, samo čez dan pa ni imel več tako visoke vročine, upam da bo jutri pod 38! Sm ga pa dons clo 2x naštimala da je jedu, prvič je pojedu pol krožnika čokolina, tako da se je zravn igral z mobitelom, drugič pa sm mu dala spasirano sadje zunaj v vozičku, pa psa sm zravn poklicala, da ga je Aljaž božal, pa user posted image  je nekej žagal in je imu tolk za opravt da ni dojel da je kr nekaj pojedu. Upam da mu bom zdele loh v spanju poturila flašo, pa da bo jedu. Sinoč je to delval in mi je pojedu 270!!!

Sandra bi ti šla po 15. v Šk. Loko, a te še ne bo?

Lepo se mejte!

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 367
12.4.2007 7:40:02   
pikapolona2
user posted image Kolk je to hecno...ene otroke moraš tko prosit in hecat da jejeo...drugi pa kr usta odpirajouser posted image ....no ampak če si Peli pogruntala kako Aljaža nahecat da je ...super. Še malo pa bo zdrav pol pa šibamo naokoli!
Mi pa se veselo preobračamo iz hrbta na trebušček........takoj ko jo daš na dekco...bum naokoli...sam nazaj iz trebuščka na hrbet ji je pa samo 1x uspel.
Danes šibava na telovadbo....pol pa še v Mulerja po plenice....
Kaj naj kuham danes???..........razmišljam...pičšančje belo meso imam doma? .....Pa paradižnik.....pa stročji fižol.....???
Kaj lahko skuham iz tega??

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 368
12.4.2007 8:56:38   
Urša08
Dobro jutro!

No medve s Pikapolono2 sva šli včeraj na sprehodka in je prav pasalo. Pikapolona2 ne vem kaj naj ti predlagam glede kuhanja. Jaz imam danes v planu špagete s pelati in mocarelo - jih obožujem, pa še hitr je narejen.
Sandra javi se nam kej. Koliko časa pa boš v Ljubljani?
Peli lepo, da je začel Aljaž jesti, upam, da ti je zvečer tud jedu in bo kmalu zdrav, da gremo na kakšen sprehodek - že prav pogrešam kakšen čvek, sem pač čvekica, tako mi moj user posted image prav.

Naš Nejc je pa začel protestirati v vozičku in ker sva ga enkrat ven vzela in nosila, je to sedaj soraj vedno ko greva z vozičkom ven. Včeraj popoldan pa moj ni popustu in se je nehal dret. Men je blo pa tko nerodno po vasi hodit, k se je Nejc oglašal. Ampak vem da ma moj prov in ga morava odvadit, da vedno dobi kar hoče.

Lepo se imejte, pa oglaste se kej!

Neposredna povezava do sporočila: 369
12.4.2007 9:28:06   
Peli
No včerej nism potem v Aljaža nčveč spravla, zadnje kar je jedu je bil tist sadje večerej okol 18h, flaše pa tud probat noče, zjutrej je hotu jest samo suho salamo, ne poli, ne sira, ne kruha, ampak samo suho salamo, sicer jo je pojedu ene 4 koščke, ma še zmerej bolš kot nč.
Drgača pa Aljaž nima več  take vročine, je pa zdej dobu po celmu teles pikice, zdej pa ne vem kaj je to: a je mogoče kakšna reakcija na antibiotike, al pa mogfoče 6.bolezen user posted image  Kaj praviš Sandra, je že predolg za 6. bolezen, pomoje je zdej že kr ene 3 tedne odkar jo je Mark imu? Bom popoldne poklicala v ZD, kaj narest. Ma pa še zmer drisko... Ma jest upam da bo bimprej bolš.
Pikapolona - stročji fižol + paradižnik + piščanec = BORANJA user posted image
Jest bom dons mela postrvi in kisu krompir.
Urša08 - a potem je tvoj dec tud tak da bi ga po en stran crklov, po drug pa bi mu red?
Čveke, čveke - jest mislm da smo kr vse skupej ene velike čveke user posted image .

Kr se tiče joka, je bil moj Aljaž včerej tak bošček ... 
(Ker se mi ne da še enkrat vsega pista bom kopirala z enga mojga včerejšnga posta.)
"Jaz sm dons kr dobr, razn tega da se mi je skor pokrovka vzignla... Sm bla že vsa živčna, Aljažu sm naštimala že najmanj 5. stvar za pojest pa je ni hotu, potem jest jem kosilo on leži na tleh, ga nesem spat in po 10 min. ga mi zbudijo, sm ga poskušala uspavat pa nama sploh ni ratal, al je zadremal, pa je na hitro pogledal in v jok... res nism vedla več kaj pa ga dam v špampet, seveda ga nism kr pustila, se jest vležem na poslo in čakam... nakar uleti v spalnico tašča in pravi "ja Aljaž i kaj pa je , a so te kar samg  pustl, ja pejd no k men božec" user posted image user posted image user posted image  potem šele vid mene in reče "ja nism vedla da si ti tle, sm misnla da si kje v špajzi in ga ne slišiš" !!!!!!user posted image   user posted image   user posted image  Komej sm se zadržala da nism kej rekla sm ji ga potem kr z rok potegnila, sm ga oblekla pa vna vlekla, da sm se mal pomirila. PHuser posted image
Ma ne sej drgač moja tašča ni slaba ženska, samo v takileh primerih mi pa res kr pokrovko przdiguje. "

(Drgač sm se zdej že pohladila) user posted image  user posted image  user posted image

LP

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 370
12.4.2007 19:54:09   
Peli
Midva sva bla pr dohtarju pa ma aljaž 6. bolezen. Vročine nima več. Jutr se vam še rajš ne prdružva, da koga ne okužva, drug teden pa se kaj vidmo, če bo lepo vreme. Drgač pa ma grlo že bolš, antibiotike so nama pa okinl, zarad driske... upam da se tud to zrihta.
Pridne bodte, čao!

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 371
12.4.2007 21:41:01   
pikapolona2
pa kje sploh dobiš to 6 bolezen....a misliš Peli da je to dobil od Marka ....sam Mark je to imel že skoraj mesec nazaj???
Peli še dobr da tašča ne uleti v spalnico kadar sta vidva bolj glasna...hehe...bi pomislila da je kaj narobe pa bi pridirkala na pomoč...user posted image user posted image user posted image

drgač pa jutri je PETEK...user posted image user posted image user posted image , spet gremo na štajersko...pr nas doma more moj lubi neki mojmu fotru pomagat rušit...medve z mami pa greva mal u šoping Brini poletne cunce nabavit.

Mejte karseda lep vikend...sonce bo...dobro voljo pa si pričarajte

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 372
12.4.2007 21:50:17   
Peli
Ne tea ni dobu od Marka, Mark jo je imu že 1 mesec nazaj, je rekla dohtarca da se pokaže po 1 tednu.

Pikapolona ja zanimiv bi blo  vidt njeno faco, če bi tkole uletela, hvalabogu tistmu, k je izumu kluče user posted image .

Sandra zgleda že spi. Še zdej ne vem a gremo drug teden  za bodije skup gledat, a greva midva sama?
Ja Sandra je pa važička k je zdej ljubljančanka!!!! user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 373
12.4.2007 21:59:28   
Sandra*
Evo mene!

Ma sploh nimam nič časa za rr. Z Markom sva ves dan zunaj, pol pa zvečer sam mal preletim rr, potem pa grem spat.

Danes sva bila v Grosupljah pri eni sorodnici, k ma tok starga fantiča kakor je mark, smo se imeli prav fletno.

Ajd, mjte se, čvekejte še zame, pa

lp

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 374
13.4.2007 10:08:08   
Urša08
Ojla!

Se na hitro malo javim. Pri nas je noro, sploh ne vem kje se me glava drži. V soboto delam piknik za 12 ljudi na vikendu in je too much priprav. Pa vse nabavt, sva šla včer naju dve uri ni blo. Stanovanje je svinjak, ga sploh nimam  časa zrihtat. Ves čas eni obiski, pa inštrukcije, pa uslugice,...user posted image Sem se mogla mal potožit. user posted image user posted image user posted image Moj pa tko dobr reče, dej se mal spočij. Ja vse se bo samo zrihtal. Za piknik je treba prpravt, pa kej spečt, pa stanovanje zrihtat, da ne govorim o kupu za zlikat,... Sem bla tolk jezna.

No kako ste pa ve?

Peli upam da se čim prej pozravta, da šibamo naokrog. Pikapolona2 upam da si boš tud ti vzela malce frej za kak skupen sprehodek. Na zadnje je bilo super.

A greste po bodyje s kratkimi rokavi v Škofjo Loko?

No mal sem se potožla je kuj bolš. Se še oglasim, če bom mela kako minuto frej, če ne pa v nedeljo zvečer.

Lep vikend vam želim, pa vašim user posted image tud.

Papa U.

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?