Peli
|
No včerej nism potem v Aljaža nčveč spravla, zadnje kar je jedu je bil tist sadje večerej okol 18h, flaše pa tud probat noče, zjutrej je hotu jest samo suho salamo, ne poli, ne sira, ne kruha, ampak samo suho salamo, sicer jo je pojedu ene 4 koščke, ma še zmerej bolš kot nč. Drgača pa Aljaž nima več take vročine, je pa zdej dobu po celmu teles pikice, zdej pa ne vem kaj je to: a je mogoče kakšna reakcija na antibiotike, al pa mogfoče 6.bolezen Kaj praviš Sandra, je že predolg za 6. bolezen, pomoje je zdej že kr ene 3 tedne odkar jo je Mark imu? Bom popoldne poklicala v ZD, kaj narest. Ma pa še zmer drisko... Ma jest upam da bo bimprej bolš. Pikapolona - stročji fižol + paradižnik + piščanec = BORANJA Jest bom dons mela postrvi in kisu krompir. Urša08 - a potem je tvoj dec tud tak da bi ga po en stran crklov, po drug pa bi mu red? Čveke, čveke - jest mislm da smo kr vse skupej ene velike čveke . Kr se tiče joka, je bil moj Aljaž včerej tak bošček ... (Ker se mi ne da še enkrat vsega pista bom kopirala z enga mojga včerejšnga posta.) "Jaz sm dons kr dobr, razn tega da se mi je skor pokrovka vzignla... Sm bla že vsa živčna, Aljažu sm naštimala že najmanj 5. stvar za pojest pa je ni hotu, potem jest jem kosilo on leži na tleh, ga nesem spat in po 10 min. ga mi zbudijo, sm ga poskušala uspavat pa nama sploh ni ratal, al je zadremal, pa je na hitro pogledal in v jok... res nism vedla več kaj pa ga dam v špampet, seveda ga nism kr pustila, se jest vležem na poslo in čakam... nakar uleti v spalnico tašča in pravi "ja Aljaž i kaj pa je , a so te kar samg pustl, ja pejd no k men božec" potem šele vid mene in reče "ja nism vedla da si ti tle, sm misnla da si kje v špajzi in ga ne slišiš" !!!!!! Komej sm se zadržala da nism kej rekla sm ji ga potem kr z rok potegnila, sm ga oblekla pa vna vlekla, da sm se mal pomirila. PH Ma ne sej drgač moja tašča ni slaba ženska, samo v takileh primerih mi pa res kr pokrovko przdiguje. " (Drgač sm se zdej že pohladila) LP
|