frrrr
|
IZVIRNO SPOROČILO: barby84 A se vaši že vsi plazijo? Ker naš je še vedno v fazi obračanja iz trebuha na hrbet. Obratno mu je uspelo samo 2x. Pa sedi še tud ne...no včasih mu uspe za par sekund. Me malo skrbi, ker se je en mesec prehitro rodil. naš se je 20 dni prehitro rodil... včeraj imeli pol leta... obrača se v obe smeri... sedi še ne... vzratno se puza enih 14 dni, včeraj in danes pa pokazal tudi nekaj premikov naprej, ampak to je še bolj po polžje en premik in pauza se mu nikamor ne mudi... nč skrbet, vse ob svojem času... moj mož se nikoli ni znal plazit, je le vzratno puzal dokler ni shodil moci, kako ste jo pa v viličarju slikali, če ne sedi? Lu, sem naročena na Moj malček in komaj utegnem brat... tašča je pa na Otrok in družina in med vikendi mau preletim... pomoje lahk še kje drugje na forumu vprašaš in se bo zihr kakšna mamica ali nosečka našla, ki bo zelo vesela tvoje ponudbe in lep avatar imaš mtina, sm kr mau šokirana nad tvojo zgodbo, čeprav imam taščo v šolstvu in mi pove kakšen tak primer... res si naši pristojni organi zatiskajo oči pred vsakršnim delom... najlažje je sedet na stolčku in plačo kasirat pa večkrat se nam pridruži, boš vidla, da altati tut zna pohvalit, pa kakšen fajn nasvet dat... smo jo kr v altamati preimenovali aja, pa še kakšen zajček vmes skoči, da ni čist idealna mamica piskot, ojoj... tile kitajčki nikoli ne bom razumela staršev, ki lahko pustijo svojega otroka za mesec, šest let nekje in gredo v sosednjo vas, državo, al pa na drug konec sveta IZVIRNO SPOROČILO: piskot sedi pa samo ob pomoci, pa itak gre tole tako hitro, da kar naslednje jutro opazis nekaj novega, kar se ti je zdelo da tvoj se en mesec ne bo pocel. vsaj meni se tako zdi. men se tut zdi... sm bla prepričana, da se naš še kak mesec ne bo s hrbta na trebuh obračal, pa me je kr enkrat presenetil in zdej hoče na previjalni bit skoz na trebuhu, ga komaj okol obračam ... za plazenje pa tudi včeraj, sm morala takoj mami poklicat moja - glih tolk se je neki kazalo prve dni marca, da sm zdej bla panična in delala že test... na srečo ni kej... še ni čas za to js ne papcam kej, sm pa že dober liter bebe čaja spila pa izračun dohodnine sm si naredila... zdej morm sam še pogledat kdaj sm začasno prebivališče prijavla, ker poročena sva šele od junija in ne vem, če me lahk ima mož kot olajšavo za celo leto 2006... sama je ne bom koristila, ker nism tolk zaslužila prek študentskega mis, ti nam pa skomine delaš... sicer je pa res, da čez dan, ko smo zunaj kr ni časa za hrano - ne mislit o njej, ne jest... zvečer tu pred RR, bi pa kr sedlo muki, lahko tebi, ko imate kolesarske poti urejene in je vse ravno mi še v Lj nimamo po mestu urejene kolesarske zdej pa pod tuš in v posteljo, drgač se mi bodo še kakšne žabice zaredile lepo spite!
|