|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  507 508 [509] 510 511   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: OKTOBER 2006
12.4.2007 19:30:05   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

saj jaz se tudi tolažim da mala že ve kdaj je lačna, pa mi je vseeno malo tesno pri srcu ker ni neki jedec... danes se je 2x dojila pa jabolčno kašico pojedla.. .eko to je to...user posted image

ampak mere pa imate prave... torej ji nič ne manjka user posted image si velja tole zapomnit za primer, da pride še naš do tega... čeprav ga je prejšnjič moj sodelavec našuntal, da nej kr na joški visi in odklanja drugo hrano, ker tolk lepo mu nikol več ne bo in nikol več neu tolk visel na joški kot zdej user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 12701
12.4.2007 20:13:08   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

altati eni se pa v tla mecemo, ce se otrok se ne usede .... zdaj mi je sele grozno, ko vidim da nekateri ze hodijo user posted image . no salo na stran, baba je za k psihologu. a pa ji nisi nic vec rekla? jaz imam ene veze na socialni, samo po mojem "ne bo v njihovi pristojnosti".

ej, vrtec je bil poln staršev, vzgojiteljic in nekako nisem imela volje se 'zapenjat. Res ji ne vem niti imena, vem samo kako se otroka pišeta (ona se drugače, saj veš, mama samohranilka) in kako jima je ime. Daj res povprašaj, kaj sploh lahko naredijo....ker po moje itak ničuser posted image .

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 12702
12.4.2007 20:15:03   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

zakaj starševski dodatek ne gre v dohodnino? a ni to neke vrste porodniška s strani države, ki je namenjena rednim študentom in brezposelnim osebam?

namenjena je pa za otroke in ni obdavčena, no plačanih prispevkov, ne dohodnine.
Saj otroški odatek tudi ne gre, pa pomoč ob rojstvu otroka, pa darila občin ob rojstvu, pa socialne pomoči...to so vse socialni transferji.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 12703
12.4.2007 20:21:20   
@lina
altati, meni je ful hudo za tega otroka, res. Kaj je otrok kriv, da ima tako mamo? Bogi, bogi revček!user posted image  

Kaj pravzaprav lahko sama storiš - ne vem, ugibam... Kaj pa če bi poskusila navezati stik z vašo vzgojiteljico, če se dobro štekata... malo poveš, kaj pravi Tia za tega starejšega bratca, pa kaj opažaš pri tamaučku... Če si dobra z njo, bo mogoče sprejla, kaj hitro pa lahko dobiš v fris, da to ni tvoja stvar... Pa ji odgovori, da še kako je, da bi bilo manj trpljenja, č ljudje ne bi bili tako indiferentni do ljudi v svoji okolici. Če ne vzgojiteljica, pa svetovalna delavka v vrtcu...Ona ti bo verjetno prisluhnila in tudi stopničko višje je kot ti, da doseže do pristojnih inštitucij...

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 12704
12.4.2007 20:27:07   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: @lina

altati, meni je ful hudo za tega otroka, res. Kaj je otrok kriv, da ima tako mamo? Bogi, bogi revček!user posted image  

Kaj pravzaprav lahko sama storiš - ne vem, ugibam... Kaj pa če bi poskusila navezati stik z vašo vzgojiteljico, če se dobro štekata... malo poveš, kaj pravi Tia za tega starejšega bratca, pa kaj opažaš pri tamaučku... Če si dobra z njo, bo mogoče sprejla, kaj hitro pa lahko dobiš v fris, da to ni tvoja stvar... Pa ji odgovori, da še kako je, da bi bilo manj trpljenja, č ljudje ne bi bili tako indiferentni do ljudi v svoji okolici. Če ne vzgojiteljica, pa svetovalna delavka v vrtcu...Ona ti bo verjetno prisluhnila in tudi stopničko višje je kot ti, da doseže do pristojnih inštitucij...

saj jaz mislim, da vzgojiteljice vedo, ker mali to pove pred vsemi, ne moji Tii. Mislim, da so tudi vzgojiteljice tiste, ki bi morale naprej posredovati (da pride brez hlačk, neumit, da dobi za večerjo čips, ker mami se ukvarja z dojenčkom, ati pa nima časa, ker gleda TV).
Jaz se res nekako ne čutim pristojno, da se vmešam, ker vem, da jih je veliko, ki vedo več kot jaz, vidijo več kot jaz...jaz jo res srečam vsak mesec mogoče 1x, pa vem, kar mi Tia pove.
Imam občutek, da bi doživela ful napad nase, če bi se vmešalauser posted image .

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 12705
12.4.2007 20:34:54   
borovnicka
se sam na hitrco oglasim potem pa moram še mal pospravt

ta maledva že spita, user posted image  dela, jest pa sem spet mama samohranilka!!

sem vas sam na hitro prebrala, zato samo:

altati - opekline: na srečo ne čutim nič, nazaj sta bila oba v senci, jest sm pa dirkala tko da me sončni žarki niso ujeliuser posted image

kar se tiče tvojega bližnjega srečanja v vrtcu_ lahko opozoriš organe v vrtcu, kaj bodo pa storili pa je odvisno samo od njih,. vsaj mislim

viv- hvala za kofi (mislim da sem zadelauser posted image )

kaj več, ko pospravim

nagajivčka TT

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 12706
12.4.2007 20:35:49   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: altati

saj jaz mislim, da vzgojiteljice vedo, ker mali to pove pred vsemi, ne moji Tii. Mislim, da so tudi vzgojiteljice tiste, ki bi morale naprej posredovati (da pride brez hlačk, neumit, da dobi za večerjo čips, ker mami se ukvarja z dojenčkom, ati pa nima časa, ker gleda TV).
Jaz se res nekako ne čutim pristojno, da se vmešam, ker vem, da jih je veliko, ki vedo več kot jaz, vidijo več kot jaz...jaz jo res srečam vsak mesec mogoče 1x, pa vem, kar mi Tia pove.
Imam občutek, da bi doživela ful napad nase, če bi se vmešalauser posted image .

Tako zanemarjanje otroka bi vzgojiteljice morale sporočiti naprej - vodji enote vrtca, svetovalni delavki, ravnateljici...prav gotovo!

Ti pa sama verjetno najbolj čutiš, koliko imaš dokazov in spoznanj, da zadevo porineš naprej ali pa ne.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 12707
12.4.2007 20:38:41   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: borovnicka

altati - opekline: na srečo ne čutim nič, nazaj sta bila oba v senci, jest sm pa dirkala tko da me sončni žarki niso ujeliuser posted image

ti zavidamuser posted image

kar se tiče tvojega bližnjega srečanja v vrtcu_ lahko opozoriš organe v vrtcu, kaj bodo pa storili pa je odvisno samo od njih,. vsaj mislim

saj bom z vzgojiteljico poskušala govorit, kaj ona misli....pa da vidimouser posted image ...ker mi drugače itak ne bo dalo spatiuser posted image
viv- hvala za kofi (mislim da sem zadelauser posted image )

zadetek v polnouser posted image ! Bravouser posted image !

kaj več, ko pospravim

prideš še k meni????kot mati samohranilka, s tremi otroki, imam popolno bombouser posted image .

(odgovor članu borovnicka)
Neposredna povezava do sporočila: 12708
12.4.2007 20:43:25   
Arabela
Malecka aja, ati je na drugem računalniku, mami pa malo čekira...

Mala je bila danes ful pridna... bila pri babici kar 3ure ko je bila mami pri frizerju... pa ni nič jokala, so jo kot grofično zabavali in okoli vozili..potem sva še pesiko na sprehod peljali, je mala hvalabogu v vozeku zaspala,potem  malo papala...

Od frizerja pa sem danes šla ful zadovoljna... sem imela ful dolge lase vse od srednje šole, pred nosečnostjo sem si jim malce postrigla, zdaj pa še bolj... zdaj si sploh ne morem več čopa narediti... pa vrat mam fraj...user posted image user posted image ... bomo videli kako bom zadovoljna ko si bom morala sama urejat frizuro... pa še slikica....

user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu borovnicka)
Neposredna povezava do sporočila: 12709
12.4.2007 20:47:26   
altati
Luškana Arabelauser posted image user posted image user posted image user posted image ! Katarina pa itakuser posted image !

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 12710
12.4.2007 20:47:29   
Arabela
Teme o zanemarjenem otroku pa sploh ne bom komentirala, ker se mi tako otroci res smilijo... zdaj sem še bolj občutljiva na take zadeve odkar imam Katarino... me preveč prizadene...

Pa tudi do živali sem takšna... ni šans da gledam kak žalosten film o živalih, ker se cmerim kot mali froc...  preveč občutljiva s te strani...

Altati, ti pa naredi tako kot ti veleva srce in pamet....

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 12711
12.4.2007 20:50:37   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

muki, vprašanje zate: sm vidla na eni fotki enkrat, da imate posteljico Neže k vajini zakonski postelji pomaknjeno... razmišljam o odstranitvi ograjice, ker ponavadi med nočnimi podoji zaspim in potem sva z možem na majhnem koncu postelje, da nama mali ne pade dol ali pa da ga ne pomečkava... no, zdej pa vprašanje, ki se nanaša na obdobje pred Ivo: kako je Neža spala na potovanjih? in kako je ratalo zvečer, ko si jo uspavala, da se ni plazila po vajini postelji namesto spala? hvala za odgovor!

Hja, to je pa bolj tak... ko smo na dopustu, spi pa pri nama. Zdaj, ko je Iva in smo bili v KG, smo me tri spale na zakonski, ata pa na dodatni postelji user posted image
Dokler sva se dojili, mi je bilo tako res najlažje, ker sem jo potem, samo prevrnila nazaj v njeno posteljo med nočnimi podoji. Kasneje pa, ko se je ponoči zbudila, sem ji glavo tiščala k posteljici, da me je za lase prijemala. Zdaj kar fajn spi, se še pa vedno zgodi, da se ponoči zbudi, prosi za lase in jih parkrat omota okrog prsta in zaspi nazaj. Nekih silnih dirk po postelji ni bilo preveč, se je pa tudi zgodilo, da se je zdrenjala na sredino, takrat sem jaz držala rit v njeno posteljo, da smo meli več prostora user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 12712
12.4.2007 20:52:42   
frrrr
o, Arabela, kolk luštna frizurca user posted image  user posted image  user posted image se mi zdi, da imata z Maxico podobno user posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 12713
12.4.2007 20:53:40   
@lina
user posted image  Arabela, fajn frizurca...

A gledate kaj trenja... mene kar srce boli - v kakšne šole bodo šli naši otroci?user posted image user posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 12714
12.4.2007 20:55:00   
Arabela
Vreme je bilo danes čudovito, ampak tako kot sem se prej vedno rada nastavljala soncu, da me je grelo (sem ful zmrzljive sorte), pa sem se mu danes izogibala zaradi Katike... pa ves čas sem študirala je preveč oblečena, je premalo.... pa rutica gor, pa rutica dol...pa imela je bolj zimske teniske gor pa je imela potne nogice, potem pa sem jih dala dol pa si je ves čas ko je imela čas zokne dol vleka... danes sva tudi bili prvič brez štramplekof... pa bodi s kratkimi in bodi z dolgimi rokavi...user posted image .. jutri če bo takšno ji bom gor dala en bodi in jopico... ker pri nas je tako, da je v hiši mnogo bolj hladno kot zunaj... sem že čisto zmešana od tega oblačenja...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 12715
12.4.2007 20:56:43   
Arabela

user posted image  Arabela, fajn frizurca...

To je zdaj kao in... like Victoria Beckham...user posted image user posted image user posted image .. bolj kratko nisem upala iti..

A gledate kaj trenja... mene kar srce boli - v kakšne šole bodo šli naši otroci?user posted image user posted image

Groza groza groza....

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 12716
12.4.2007 20:56:52   
frrrr
hvala muki! mau sm lena in se mi ne da bit tistih 5 minut podoja budna, če ni glih treba... na začetku ni blo problema, ko nisem znala leže dojit, zdej pa kr spim dalje, ko mali vleče user posted image bom še razmislila... sej čez vikende bi pa moral v posteljici spat, če gremo na domov domov, ma ne vem, grem moža vprašat user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 12717
12.4.2007 20:57:34   
muki1
O Arabela, smo pa fensi danes. Ne morem se odločiti, katera mi je bolj všeč, mala ali velika bejba user posted image .

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 12718
12.4.2007 21:00:48   
frrrr

gledam, ker je naša soseda iz kampa na morju gostja... men se zdi ženska na mestu in orng sposobna... kar sm zaenkrat slišala, je le potrdilo moje mnenje o njej

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 12719
12.4.2007 21:03:13   
muki1
No meni je tudi danes uspelo, da nisem jedla po 17.00. Seveda sem se pa malo prekršila in spila nekaj požirkov Monte napitka pri Neži user posted image .
Ampak prihaja rojstnodnevni vikend in mi je že vnaprej slabo, koliko bomo žrli. Pa kakšen airbag imam jaz okrog trebuha, joj, to ni za opisat user posted image . Tak je vse mlahavo, guga se sem in tja.....

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 12720
12.4.2007 21:07:11   
nanica
mi pa nimamo popa, kaj je v trenju, kaj se dogaja v šolah, razsvetlite me, pls

po kresi se dan obesi

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 12721
12.4.2007 21:17:13   
Arabela
malecka je zaspala ob osmih, pa sem jo zdaj po eni uri že morala spet dojiti...user posted image ... no zdaj spi v postelji pa bomo videli kako dologo bo vzdržala brez mene...

Ej ta frizer pa je bil po dolgem času nekaj kar sem si privoščila samo zase.. drugače se tako vse vrti okoli Katike... mama naokrog hodi v starih cunjah, mala pa po najnovejši modi... user posted image user posted image user posted image ... ampak tako je to...

A ste dobile novi katalog od Pikapolonice za zunanja igrala..user posted image .. jaz bi malecki kar polovico pokupila, ko imamo tako velik vrt... kako bo luštno..user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 12722
12.4.2007 21:18:24   
Arabela
Zdaj pa se grem malce atiju posvetit, ker je po dolgoem dolgem času spet z nami ob normalni uri...

Lahko noč pa eno bolho za pomoč...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 12723
12.4.2007 21:20:34   
Anonimen
barby84 a je to hauck roadster? jaz ga imam ogledanega preko neta. moram ga it gledat, smo hoteli v celovec v soboto, pa pravi altati da je prevec dren

Ja piskot to bo ta. Hauck Jeep Roadster.

Altati to je pa res ful hudo. Mislim, da bi se tu neki moral ukrenit. Sam kaj ko socialna že dolgo ne opravlja svojega dela tako kot je potrebno. Saj se najde kakšna oseba, ki se še briga za uboge otroke, ampak delujejo kot da imajo zvezane otroke.

No drugače smo danes preživeli 3/4 dneva zunaj. Spal je samo 2x po 1 uro. Upam, da bo zato ponoči spal. Prej smo pa eno uro kričali...zobje seveda. Sem hitro šla v lekarno in kupila tisti Calgel. Pa je na srečo čez 15 minut škrat utihnil. Zgleda, da je ublažil bolečino. Imam pa občutek, da bo danes spet nočna. Sem pa itak kot zombi in grem kar spat.

A se vaši že vsi plazijo? Ker naš je še vedno v fazi obračanja iz trebuha na hrbet. Obratno mu je uspelo samo 2x. Pa sedi še tud ne...no včasih mu uspe za par sekund. Me malo skrbi, ker se je en mesec prehitro rodil.

LP

(odgovor članu nanica)
  Neposredna povezava do sporočila: 12724
12.4.2007 21:22:20   
borovnicka
stvari bolj ali manj na svojem mestu, cunje pobrane in zložene, čaka me še en kup za polikat - a bo še počakal

nagajivčka TT

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 12725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  507 508 [509] 510 511   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  507 508 [509] 510 511   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Likovne počitnice za otroke, zimske počitn...
Otroci bodo v času zimskih likovnih počitnic, ki jih organizira NIČ ART likovna šola, ustvarjali v ateljeju in v galerij...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?