altati
|
IZVIRNO SPOROČILO: @lina altati, meni je ful hudo za tega otroka, res. Kaj je otrok kriv, da ima tako mamo? Bogi, bogi revček! Kaj pravzaprav lahko sama storiš - ne vem, ugibam... Kaj pa če bi poskusila navezati stik z vašo vzgojiteljico, če se dobro štekata... malo poveš, kaj pravi Tia za tega starejšega bratca, pa kaj opažaš pri tamaučku... Če si dobra z njo, bo mogoče sprejla, kaj hitro pa lahko dobiš v fris, da to ni tvoja stvar... Pa ji odgovori, da še kako je, da bi bilo manj trpljenja, č ljudje ne bi bili tako indiferentni do ljudi v svoji okolici. Če ne vzgojiteljica, pa svetovalna delavka v vrtcu...Ona ti bo verjetno prisluhnila in tudi stopničko višje je kot ti, da doseže do pristojnih inštitucij... saj jaz mislim, da vzgojiteljice vedo, ker mali to pove pred vsemi, ne moji Tii. Mislim, da so tudi vzgojiteljice tiste, ki bi morale naprej posredovati (da pride brez hlačk, neumit, da dobi za večerjo čips, ker mami se ukvarja z dojenčkom, ati pa nima časa, ker gleda TV). Jaz se res nekako ne čutim pristojno, da se vmešam, ker vem, da jih je veliko, ki vedo več kot jaz, vidijo več kot jaz...jaz jo res srečam vsak mesec mogoče 1x, pa vem, kar mi Tia pove. Imam občutek, da bi doživela ful napad nase, če bi se vmešala .
|