Maxica
|
Ne zdi se mi še tako dolgo nazaj, ampak pred šestimi meseci je Frrrr napisala, da se ji zdi, da ji je voda odtekla in tako danes Jaša že praznuje polovičko tortice. Čestitke. Pa seveda čestitke tudi Ajdi in mamici Štorkljici, ki bo svoji hčerki resnično lahko povedala, da jo je štorklja prinesla. Pri nas sicer prav luštna noč. Ob pol petih do petih orng dojenje, potem spet spanje do sedmih, spet dojenje in crkljanje v postelji. Čist ok. Zdaj grem pa skuhat malo hruške in suhih sliv za drekec pekec, potem pa mal na sončka. Prvi dan pazenja na hrano uspel. Sicer se nisem držala prav natančne ure, kot sem že napisala, ampak že veliko je, da nisem ležala na kavču in jedla. Sem se pa danes zjutraj prav stehtala, ker se mi je zdelo, da sem nekam "prazna" in sem res imela manj. Še +2, pa bo. Danes na dva orng sprehoda, pa malo hecanja pred hišo, pa kakšna nočna aktivnost, pa bo. Lačna pa nisem bila nič. Sem že sklenila, da kadar bom kao lačna, da bom vzela jabolko. Pri meni je sicer v bistvu sam to problem, ker moram skoz nekaj žvečit, pa karkoli že to je. Zakaj to ne bi bilo nekaj zdravega. Gaya, lepo te je brati, nikar nas ne zanemarjaj. Pa le pridi na srečanje, da vidimo to vašo temnopolto lepotico. Se spomnim, da je bila že takrat, ko smo se videle, take lepe polti, verjamem, da je zdaj prav zavidljivo rjava. Delovni čas - jaz sem pri Maxu šla delat za polovični delovni čas, na štiri ure. Doba normalno teče, vse teče čist tako, kot bi delal 8 ur, le plača je primerno nižja. Sem pa delala v Ljubljani, tako da se mi je šlo bolj za to, da bom toliko časa od doma. Zdaj pa delam v sosednjem kraju, pa ne vem. Verjetno bom šla kar na 8 ur. Bi se morala z možem mal pogovort, kako bo z družinskim proračunom. Mi je pa seveda super, na kakšnih 5 ur pa res. Bomo videli. Bi morali za nas mamice kar avtomatično dati take urnike, saj nas potem počaka še vse delo doma. Lepo preživite dan, moje drage.