Anonimen
|
No, pa sem se le opogumla in vam napišem še moj problem. S partnerjem sva skupaj 4,5 let in imava otroka starega 3 leta. Spoznala sva se na enem žuru in se takrat tudi zapletla...ker pa mi je bilo v njegovi bližini prijetno, sem z njim tudi ostala, čeprav mi vizuelno niti ni bil prav preveč všeč. Kmalu sem se preselila k njemu in zelo kmalu tudi zanosila....Zdaj se super razumeva, vendar imam jaz en problem. Zelo me moti njegova poraščenost (sej to me je že prej, ampak ko si zaljubljen napake spregledaš), in njegov videz in postava. Jaz sem se v mladosti ukvarjala s športom in to še vedno nadaljujem in imam zelo dobro postavo in dam nekaj tudi na to, on pa je glede tega moje čisto nasprotje. Nikjer mišic, trebuh, dlake,...vse to me tako žre, da vam niti povedat ne morem...Zaradi dlak mu težim non stop in noče glede tega nič narediti, glede postave pa mu niti ne upam rečt direktno ker bo šlo skoz beno uho not in skoz drugo vn.... Tok me to žre in ko ga pogledam, ko pride izpod tuša ali pa ko seksava,...si mislim: joj kok si grozen...namesto, da bi si ga želela....mi gre kar na jok. 2x sem se celo po seksu kar zjokala (on me ni videl) k mi res ni privlačen....Potem pa se sprašujem ali je to res tok pomembno, če pa imava sicer dober odnos, se razumeva, lepo skrbi za otroka, radi se imamo in se znamo nasmejat...vendar jaz hočem nekaj več....sama sem urejena, postavna, in mi to full velik pomeni on pa čisto nasprotje....Ne vem, ali se mi meša - pravijo da se 30 letnicam strga :-)..... si ga bom sploh še kdaj želela,....težko se z njim pogovorim,...sej razumete jaz sem ga spoznala takega in ga ne morem zdaj kar spreminjati, ampak sama se pa tud ne morem spremenit in si dopovedovat da mi je privlačen, če mi pa ni,.....Razmišljam, da bo enkrat prišlo tako daleč, da ga bom zaradi želje po tem kar nimam, prevarala....celo razmišljam, da morda ne bom več z njim....ampak ali zaradi tega postaviti na kocko družino... Po drugi strani pa, ali naj se jaz žrtvujem in celo življenje hrepenim po nečem kar bi mogoče lahko imela?
|