bobek05
|
Ojla, punce... Mi smo šli z slabše na hujše Jaz po več kot 2 tednih bolniške še vedno kašljam kot stari ded - skratka nič novega (pa vmes je že kazalo na boljše).. Jutri MORAM v službo, upam le, da ne bom potem spet hitro na bolniški... Ta vikend je bil ful nekam čuden. Polovico ljudi v moji familiji jamra (vključno z mano) za bolečinami v želodcu - pa ugibamo če smo kaj takega jedli Ma saj smo vsi jedli žegenj, ampak nihče ni pretiraval. Še pri poticah sem se nazaj držala, pa imam vseeno "krče v želodcu" Anej ima že 2 dni vročino in je ne moremo zbit. Mu dam Daleron, pa je malo nižja, potem pa spet zraste... Včeraj oz. danes sem šla spat ob 3.30 zjutraj, ker sem bedela ob njem. Ful je bogi, dosti kašlja... Zgleda, da je fasal od mene Še včeraj je bil dokaj ok, je jedel, bil še kar dobre volje, danes pa ni skoraj nič jedel, ves čas samo joka, za nič mu ni... Jutri gremo k naši pediatrinji, ko pridem iz službe (dela popoldan)... in si že kar mislim, da bo dobil antibiotike (verjetno spet za ušesa in še za kaj drugega)... Pun kufer imam že vsega tega - mojih bolezni, njegovih bolezni... Se mi zdi, da se vse kar naprej vleče in da sva več bolana kot zdrava Ko sva oba takšna, marsikaj obžalujem - to, da nisem dala Aneja v privat varstvo, to, da sem vpisala na podiplomca, ker mislim, da precej prispeva k mojemu stresu in s tem tudi mojemu znižanemu imunskemu sistemu... Zdaj revček spi od 19.30. Sem mu dala svečko (prej sva se na hitro skopala v mlačni vodi). Zbudil se je do zdaj 2x, ampak sumim, da je spet dolga noč pred nami... jakaracman, žogicanogica - se opravičujem, če imata vtis, da vaju ignoriramo. Jaz se trudim, da vsem odgovarjam koliko se le da, pa da kaj tudi pokomentiram ali svetujem, če vem kako... Upam, da ne zamerita, ampak vidve naših postov tudi velikokrat ne pokomentirata (čeprav predvidevam, da nas bereta)... žogicanogica, me veseli, da tako lepo napredujete. Naš tudi še ni nek velik zgovorec, ampak vsak dan se trudi nekaj povedat, ponovit ali pa izumi kar neko svojo besedo (še zdaj ne štekam njegovega izraza za sok, ki se sliši precej podobn kot "ps ali pes" s polglasnikom )... Drugače je očitno precej podoben našim malčkom palčkom. Se mi zdi, da so si otroci v tej starosti precej podobni - vsi radi plešejo, radi poslušajo glasbo ali pravljice, se igrajo z avtomobilčki, žogami... Ja, no kot vidiš, smo mi eni izmed tistih uboščkov, ki smo skoz bolani... Se skoz tolažim, da bo drugo leto boljše - kaj mi pa drugega preostane? Aja, pa še to - jaz sem našemu actimel že večkrat poskusila, pa ga noče Tudi si zdaj nekaj zmišljuje in noče jesti jogurta, ampak pije samo tiste ta tekoče (v podolgovati embalaži - npr. Eko). Tudi s sadjem ga moram zadnje čase silit, čeprav ga tu in tam kaj piči, pa poje skoraj celo jabolko. Zadnjič je bil celi nor, ko je spet (po dolgem času) jedel melono. jakaracman, oprosti če smo te užalile. Včasih tudi jaz samo kaj na hitro preberem in nimam časa odogovorit, včasih pa preprosto ne znam nič napisat na neko temo, kot npr. alergijo, ker je nimamo. Vrtec plačujemo izredno malo (se še je upoštevalo za nazaj, ko sem bila študentka), zdaj pa ravno čakam od občine novo odločbo, ker sem morala dati zadnje 3 plačilne liste in če po pravici povem se mi niti približno ne sanja koliko bo zdaj vrtec. Za voščilo za RD pa res ni izgovora in se res iskreno opravičujem. Upam, da mi naslednji ne bo ušel... Ne bodi jezna in se še večkrat oglašaj - vsako julijko rade beremo Se beremo in pišemo...