Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Če nimate dedcev nikol doma... 4.4.2007 23:32:59
|
|
|
|
sanasan
|
jah, jaz zadnje 14 dni bolj v sanjah ....moj itak med tednom dela vse večere, ko pride, sem jaz že na pol v komi...zadnje čase je pa še tamala ves čas bolna in doma, tako da tud dopoldne ne uspeva nadoknadit ah bo že, čeprav sem malo računala na to gimnastiko, da bi kak kg izgubila...pa bom zgled, morala kar sama fajn telovadit a maš kak nasvet?
|
|
|
|
RE: Če nimate dedcev nikol doma... 4.4.2007 23:34:35
|
|
|
|
sanasan
|
ej, pa zgleda, da so vsi drugi dedci doma, nobena se ne javi, kaj vse razen naju seksajo??? al gledajo BB?
|
|
|
|
RE: Če nimate dedcev nikol doma... 4.4.2007 23:36:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Kva pa jst vem, kje so use te babnce, k pravjo, da dedcev nikol ni... Mogoče majo pa ljubimce. Jst, budala, pa ne.
|
|
|
|
RE: Če nimate dedcev nikol doma... 4.4.2007 23:41:49
|
|
|
|
sanasan
|
jaz si ga tud še nisem umislila....hm, kaj pa vem, sem zgleda preveč zaplankana ali pa lena
|
|
|
|
RE: Če nimate dedcev nikol doma... 4.4.2007 23:42:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Glih razmišljam... Zdej, k sm u bajti doma... Okrog in okrog nas so pa druge bajte... Kako nej si pa ljubimca sploh u bajto prpeljem, če bi pa potem usi sosedje vidl avto pred bajto?... Peš pa tut ni glih, da bi sm hodu, no...
|
|
|
|
RE: Če nimate dedcev nikol doma... 4.4.2007 23:57:52
|
|
|
|
karmy
|
kerensa..tunel skopej
|
|
RE: Če nimate dedcev nikol doma... 5.4.2007 0:02:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Do kam pa, mater?!
|
|
|
|
RE: Če nimate dedcev nikol doma... 5.4.2007 0:06:37
|
|
|
|
karmy
|
do tistga tvojga sodelavca, da ga mau pridš presnetit pa posilt hudiča
< Sporočilo je popravil karmy -- 5.4.2007 0:07:07 >
|
|
RE: Če nimate dedcev nikol doma... 5.4.2007 0:07:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Idi ti, Karmen, lepo mal u 3 p.m., prou?
|
|
|
|
RE: Če nimate dedcev nikol doma... 5.4.2007 0:07:59
|
|
|
|
karmy
|
sm že bla pa so me vn nagnal
|
|
RE: Če nimate dedcev nikol doma... 5.4.2007 0:08:30
|
|
|
|
Anonimen
|
A nisi najemnine plačala?
|
|
|
|
RE: Če nimate dedcev nikol doma... 5.4.2007 0:09:19
|
|
|
|
karmy
|
Ja, sem galamo delala sej veš kake smo me, konfliktne osebe
|
|
RE: Če nimate dedcev nikol doma... 5.4.2007 0:09:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Sm že pozabla, da si konfliktna, ja. Pa zakva, za vraga, pr usaki moji temi, k jo tlele napišem, tega mojga bogega sodelavca najdeš, no?!
|
|
|
|
RE: Če nimate dedcev nikol doma... 5.4.2007 0:22:43
|
|
|
|
karmy
|
aja je bogi? sevede da bo bogi, če ga ti u kreple dobiš aja... kako najdem? ej ne vem... zmeri k vidim tvoj nick se nanga spomnem pa te morm mal drezat
|
|
RE: Če nimate dedcev nikol doma... 5.4.2007 0:26:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Zakva pa mene sploh povezuješ z njim?
|
|
|
|
RE: Če nimate dedcev nikol doma... 5.4.2007 0:29:34
|
|
|
|
karmy
|
ej ne vem.. jzt nič ne vem.. o čem že govoriva?
|
|
RE: Če nimate dedcev nikol doma... 5.4.2007 0:31:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Nism več zihr... Aja... o tem, kako / s kom seksat, če dedca ni nikol doma. Pa sva spet tm, k sva bli.
|
|
|
|
RE: Če nimate dedcev nikol doma... 5.4.2007 0:36:09
|
|
|
|
karmy
|
ne ne nisva tam kjer sva bli vsaj jaz nisem...prej je bla ura mal pred polnočjo zdj je pa že pol enih..vidiš nisva na istem
|
|
RE: Če nimate dedcev nikol doma... 5.4.2007 0:36:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Jst sm na istem... na žalost na istem STOLU, ne pa na...
|
|
|
|
RE: Če nimate dedcev nikol doma... 5.4.2007 0:41:49
|
|
|
|
karmy
|
čak čak.. mam jzt eno zadevico, k ti jo lahk posodim.. a maš kakšne odveč baterije?
|
|
RE: Če nimate dedcev nikol doma... 5.4.2007 0:42:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Ti si tisto... "zadevco"... kr lepo nekam... Jst bi ORIGINAL.
|
|
|
|
RE: Če nimate dedcev nikol doma... 5.4.2007 0:43:40
|
|
|
|
karmy
|
ma neeeeeeee madona kerensa si ti pokvarjena jzt sm mislna lučko
|
|
RE: Če nimate dedcev nikol doma... 5.4.2007 0:44:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Na kva nej pa svetm z lučko? Na k****? Ja, sej... tut, če ga z lučko iščem, ga ni nikjer.
|
|
|
|
RE: Če nimate dedcev nikol doma... 5.4.2007 0:47:37
|
|
|
|
karmy
|
ma kaj ga z lučko iščeš... to ga moreš iskat z povečevalnim steklom...madona... evo še pisat ne znam več.. se mi prsti neki zatikajo..bo treba spat it
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?