|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   čevlji+dolgo krilo?
3.4.2007 22:17:40   
Magi*
kakšne čevlje obuti na dolgo krilo. saj sem smotana, samo res več ne vem kaki čevlji se k dolgemu krilu (do tal oziroma do gležnjev) obujejo. včasih sem nosila take super nobel gležnar špičake - moj jim je pravil "čarovniški čevlji", pa mi niso več všeč. zdaj pa sploh več ne vem. balerinke se mi ne vidijo zraven, za škornje bo že malo pretoplo, špičaki mi tudi niso več všeč.

raho, london_paris in ostale modne izvedenke na dan z besedo. aja, pa nejcko obožuje dolga krila - kaj ti zraven obuješ?

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: čevlji+dolgo krilo?
3.4.2007 22:24:14   
pety78
Salonarje na okroglo? user posted image Ne vem, samo ugibam. Jaz samo minice nosim. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.4.2007 22:26:18   
pety78
Aja, ups, sorry, ker sem uletela. Nisem ne Raho, ne London_Paris, niti modna izvedenka, saj sem namreč dobila nagrado za modni kiks. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.4.2007 22:27:17   
Magi*
IZVIRNO SPOROČILO: pety78

Salonarje na okroglo? user posted image Ne vem, samo ugibam. Jaz samo minice nosim. user posted image user posted image user posted image user posted image

hehe, nekaj let nazaj sem tudi jaz še minice nosilauser posted image . zdaj pa mi ni več najbolj udobno v njihuser posted image  BTW, tudi salonarji na okroglo mi ne potegnejo zravenuser posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.4.2007 22:27:28   
Anonimen
Osnovno pravilo:

krajša kot je kikla nižje so pete, daljša kot je kikla višje so pete.

Skratka ortokratka kikla in ortovisoke pete so prodajalkeljubezniš. Neokusno. Ortodolga kikla in ortoflet čevlji pa zgledajo neurejeno hipijevsko (sorite hipkoti).

< Sporočilo je popravil pikec0 -- 3.4.2007 22:28:03 >

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
3.4.2007 22:27:56   
Magi*

Aja, ups, sorry, ker sem uletela. Nisem ne Raho, ne London_Paris, niti modna izvedenka, saj sem namreč dobila nagrado za modni kiks. user posted image user posted image user posted image

saj ni čudno, ko pa še vedno minice nosišuser posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.4.2007 22:28:50   
Magi*
IZVIRNO SPOROČILO: pikec0

Osnovno pravilo:

krajša kot je kikla nižje so pete, daljša kot je kikla višje so pete.

Skratka ortokratka kikla in ortovisoke pete so prodajalkeljubezniš. Neokusno.

a tko? no, še dobr, da mam mal zdrave pameti in tega nikdar nisem skombiniralauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.4.2007 22:30:56   
pety78

IZVIRNO SPOROČILO: Magi*

saj ni čudno, ko pa še vedno minice nosišuser posted image

Če mam pa tak hude noge pa rito! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.4.2007 22:31:55   
Magi*
pol pa le poslušaj advajs od pikeca, da te ne bo kak gospod za rokav pocukaluser posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 9
3.4.2007 22:33:15   
kofetek2010

si menjala modni stil? user posted image  nič več salonarjav in šuškave trenirke na patent? user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 10
3.4.2007 22:36:18   
pety78
He, he, he, ... Si sebe res ne predstavljam več v minici. Da ne bo pomote!user posted image Sprejemljiva je dolžina do kolen in pod njimi. Imam pa menda samo tri krila, le poletnih je nekaj več na zalogi.

Pikec hvala za nasvet. user posted image Jaz ponavadi kar srednjo pot uberem. Niti nimam orto visokih pet, ker sem itak že otro visoka. user posted image

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
3.4.2007 22:38:01   
Anonimen
Jaz bi obula kakšne "a la Campers". A si predstavljaš, kaj mislim?

(odgovor članu Magi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
3.4.2007 22:38:27   
Magi*
babe, vse sem zvedla od vas, sam kaj koristnega neuser posted image

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 13
3.4.2007 22:39:08   
Magi*
Mič, mam ene campers, sam tiste ziher ne pašejo zraven. bi bla ko kaka pastiricauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
3.4.2007 22:40:46   
Anonimen
Aja, kakšno je pa krilo?

(odgovor članu Magi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
3.4.2007 22:41:32   
pety78

IZVIRNO SPOROČILO: jana73

si menjala modni stil? user posted image nič več salonarjav in šuškave trenirke na patent? user posted image

O, ja, za doma pa ja! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 16
3.4.2007 22:42:50   
pety78
Magi, mislim, da ti bo moglo začet malo na okroglo potegnat. user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 17
3.4.2007 22:47:42   
Magi*
krilo je namečkano vijola-srebrnkasto s srebrnkastim 10cm satenastim robom na koncu, mal na A obliko potegne. ni ful zmečkano, tako da lepo pade. matr, zdaj pa veš, a ne?user posted image  v glavnem, malo bolj fino, pa ne preveč. z jeans jakno bi bilo čisto "casual", s kakšno bolj fensi majčko, pa ga komot oblečeš tudi v opero.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
3.4.2007 22:54:51   
nejcko
No, jaz ti lahko povem kot totalni anti modni stilist, ki fura čisto svoj **** stil z obveznimi dolgimi krili do gležnjev, da pašejo zraven skoraj vsi tipi čevljevuser posted image - vsaj jaz tako prakticiram. Visoke pete nosim redko oz. skoraj nikoli, mi je pa faconarsko videti dolgo krilo (bolj ciganski ali indijski stil) pa kakšne čisto navadne, mogoče malo bolj masivne čevlje zraven. Upam, da si predstavljaš - tak bolj farmerski stil imam v mislih. No, ampak to je le moj okus in moje mnenje, ki je itak sto let oddaljen od modnih zapovedi - kaj so že touser posted image

< Sporočilo je popravil nejcko -- 3.4.2007 22:56:32 >

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 19
3.4.2007 23:00:27   
Anonimen
Pojma nimam, kaj bi pasalo user posted image . Camperske res ne gredo na srebrno vijola, to ti lahko potrdim user posted image . Evo, ena izbira manj. Pa od mojih čevljev tudi nič ne paše user posted image

(odgovor članu Magi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
3.4.2007 23:14:08   
Magi*
madonca Mič, si mi dala idejo, nove čevlje rabimuser posted image  to bo.

nejcko, včasih sem jaz tudi furala nek tak stil. dolgo ali mini krilo in visoke martinske zraven. so bli to eni enostavno cajtiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
3.4.2007 23:17:30   
Anonimen
si mi dala idejo, nove čevlje rabimuser posted image  to bo.

Tooooooooo user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Pa ko jih nabaviš, še meni krilo posodi, da bom imela kaj od debate user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu Magi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
4.4.2007 0:21:38   
Anonimen
Jaz bi sigurno obula zraven balerinke user posted image  

Sicer pa nimam dolgih kril, ker bi zgledala se bolj miniaturna, kot sem .. pa kdaj bom nosila kratke, ce ne zdaj? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
4.4.2007 8:04:20   
soncece24
Vijolične japonke - ampak počakaj na poletje, da ti noge ne zmrznejo user posted image

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
4.4.2007 9:24:43   
Strawberrie Cherrie
Jaz bi dala balerinke.žODvisno tudi kakšno krilo imaš v mislih?

(odgovor članu soncece24)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?