|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   naj to dopuščam še naprej?
3.4.2007 13:34:20   
Anonimen
Prekipelo mi je, dobesedno! Moj mož je sicer res da kar precej zaposlen in posledično tudi obremenjen moški, ampak vseeno, a mu je potrebno, da ga noben večer v tednu ni doma? A je normalno, da ima vsak večer nekaj? Če ni samo pijača s kolegi, ki se obvezno zavleče čez pol noč, potem je rekreacija in potem pijača, ki se zavleče ponovno čez pol noč. Včeraj je šel pozdravit kolega, ki je imel koncert v enem lokalu in spet prišel domov ob 1 zjutraj?
Več je s svojim kolegi kot s vojo družino, ko mu to omenim, pa si seveda vse skupaj samo domišljam. Tako smo skupaj samo čez vikend , pa še to ne cel, ker mora vsake toliko skočit nekam! Ima obveznosti to vem, ker pripravlja večji projekt, ampak haloooo ???????

Pretiravam? Resnično bi rada realen odgovor, ker on mi skoz očita, da pretiravam, in da sploh ni tako, ampak v zadnjih 14 dneh prisežem, da je bil doma samo en večer  tednu!
Danes sem čisto na tleh, obupana sem, žalostna, ponoči nisem spala, ker me je bolel želodec od sekiranja ,.... ne zmorem več user posted image user posted image user posted image user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: naj to dopuščam še naprej?
3.4.2007 13:38:12   
Maleal
Po moje niso prijatli ,ki bi mu pomenili več kot družina,ampak ljubica.

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.4.2007 13:38:41   
Anonimen
Ah, deci vidijo svet drugače od nas, kar pa seveda ni opravičilo, da ga ni doma. Poleg tega pa se čudijo, da on pa res ne hodi okrog, da se žrtvuje za družino, da vedno iz službe domov hiti, da si še na pijačo upa....bla, bla, bla...Ej, če ti uje kaj lažje, imam ČISTO ISTEGA doma. Pa se ne sekiram prav nič več. Je bolje tako, zvečer grem pa itak spat, tako da ga ne rabim.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
3.4.2007 13:38:53   
Anonimen
Kaj naj rečem? Meni to ni v redu.

(odgovor članu Maleal)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
3.4.2007 13:40:47   
Anonimen
Po moje niso prijatli ,ki bi mu pomenili več kot družina,ampak ljubica.

Ej, niso vedno ljubice vmes, vsaj za mojega lahko tristo procentov garantiram, da ni. Kako lahko garantiram? Čisto enostavno, je prevelik konzerva za kaj takega. Je pa res, da se vedno nekaj najde: enkrat po ta program, drugič k unemu na pivo, tretjič v službo, četrtič k tretjemu na pivo.....Točno to, kar si ti napisala, anonimna, bi lahko tudi jaz. Ista sorta isti tiči user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
3.4.2007 13:43:35   
HHH
Ej, niso vedno ljubice vmes, vsaj za mojega lahko tristo procentov garantiram, da ni. Kako lahko garantiram? Čisto enostavno, je prevelik konzerva za kaj takega. Je pa res, da se vedno nekaj najde: enkrat po ta program, drugič k unemu na pivo, tretjič v službo, četrtič k tretjemu na pivo.....Točno to, kar si ti napisala, anonimna, bi lahko tudi jaz. Ista sorta isti tiči

Enako je tudi z mojim. A mogoče skupaj ven hodita?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.4.2007 13:44:24   
muška
mislim, da se bom še jaz pod ta post podpisala! isto!

So trenutki ko se sekiram, ko se žrem, in so trenutki ko mi paše, da ga ni! Meni tudi ni všeč, ampak kaj naj? Vrnem? user posted image

Evo, pa spet ne znam pomagat user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.4.2007 13:45:35   
Naja31
Moj je tudi zvečer redko doma, max 2x na teden. Ima tako službo, da se vse dogaja zvečer, če pa ni službeno, pa ima 1x na teden večerno rekreacijo, 2x na teden pa popoldansko.
Tudi če ne dela, potem pri prijatlih gleda kakšno "zelo pomembno fuzbalsko tekmo". Verjamem, da je kaj takega bolj zabavno gledat s prijatelji kjer lahko navijajo in se na glas pogovarjajo, kot doma z ženo, ki tega itak sploh noče gledati in še ne sme govoriti na glas, da ne zbudi otroka.

Mene njegova večerna odsotnost ne moti. Sem se navadila in imam zvečer svoj mir. Itak me takoj zmanjka na kavču user posted image .

Ni pa nujno da gre za ljubico kot je ne vem kdo zgoraj napisal.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.4.2007 13:47:12   
Anonimen
Enako je tudi z mojim. A mogoče skupaj ven hodita?

Bi znalo biti, saj smo iz istega kraja, kot vidim user posted image

(odgovor članu Naja31)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
3.4.2007 13:48:05   
Jutra
Meni bi tudi prekipelo. Če bi pri nas prišlo do tega, bi mu rekla naj zamenja hotel ali pa malo prilagodi svoje navade.

Naj bo lep ta dan, bodi nasmejan:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
3.4.2007 13:50:07   
madela
Meni bi se skisali možgani,ker bi razmišljala enako kot imarcel. Ne vem kaj ti naj svetujem. Reči,da si želiš kdaj iti z njim,da ne boš zmeraj sama. Ali pa mu postavi ultimat,da naj bo več z družino ali pa naj gre,saj si ne želiš takega življenja,da boš zmeraj sama doma čepela.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
3.4.2007 13:50:21   
Pajaca
Po moje pa ti premal ven hodiš, tko da ti svetujem da začneš mal več okol hodit, pol bo pa videl kako fino je biti vsak dan sam doma.

(odgovor članu Jutra)
Neposredna povezava do sporočila: 12
3.4.2007 13:51:34   
Anonimen
Po moje pa ti premal ven hodiš, tko da ti svetujem da začneš mal več okol hodit, pol bo pa videl kako fino je biti vsak dan sam doma.

ja sevede, otroke bo pa kdo čuval? Zdej naj pa še mama hodi in kolovrati okoli tako kot njen mož. Svašta.

(odgovor članu Pajaca)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
3.4.2007 13:52:57   
Anonimen
ja, tud jaz sem mislila, da je moj preveč konzervativen za ljubico, da on pa res ne... žal me je to moralo udarit po glavi.

ja, pa vedno so bili eni projekti, pa sestanki, pa pijačke s poslovnimi partnerji... pa telefon je pozabil v avtu...

tako da nikoli ne moreš reči, da tega res ni user posted image  vsi dedci so krvavi pod kožo in za nobenega več ne dam roke v ogenj.

(odgovor članu Naja31)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
3.4.2007 13:54:23   
Anonimen
ja, tud jaz sem mislila, da je moj preveč konzervativen za ljubico, da on pa res ne... žal me je to moralo udarit po glavi.

ja, pa vedno so bili eni projekti, pa sestanki, pa pijačke s poslovnimi partnerji... pa telefon je pozabil v avtu...

tako da nikoli ne moreš reči, da tega res ni vsi dedci so krvavi pod kožo in za nobenega več ne dam roke v ogenj.

SE PODPIŠEM POD TOLE.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
3.4.2007 13:54:26   
daddy
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

user posted image  vsi dedci so krvavi pod kožo in za nobenega več ne dam roke v ogenj.

Ja, maš čist prav  ( digi digi dagi, anonimne po ritki nagi user posted image user posted image  ) ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
3.4.2007 13:54:46   
Anonimen
Pajaca, deloma imaš prav, res ne hodim veliko ven, ker imam otroke, ki so večinoma moja skrb, pa tudi po pravici povedano sami mi ni veselje hodit naokrog. Rada grem z njim, sama pa ne najraje.

To, da ima ljubico, ne verjamem, ker je res skoz s temi kolegi, ki so seveda samski oz. vsaj brez otrok, on pa očitno ne sme zaostajat, da ne bi česa zamudil,...

Pogrešam ga, to je

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
3.4.2007 13:55:33   
cmokec
Jaz poznam več takih tipov, pa žensk tudi, ki kar prenašajo vse skupaj. Na zunaj je vse v redu, za stenami pa cel halo.

Meni je na srečno to prihranjeno, ti pa verjamem, da zna biti zelo hudo. Nasvet: ga nimam.

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
3.4.2007 13:56:47   
Anonimen
Pri nas se to ne dogaja in se tudi ne bo.
Dost imam razlaganja o tem, da ko vsi rabimo neko družabno življenje. Pač moj mnenje je, da tega ne rabiš. Sploh ne ponoči. Ko si 1x družina se moraš pač malo "žrtvovat".

Veš kaj, če tako zelo veliko dela, pa če te ljubi, verjemi mi, da bi marsikakšno pijačo s prijatelji spustil samo zato, da bi bil s tabo. In otrokom.

Drugač pa...tazga tipa...brcnit v rit. Pošteno. Večkrat!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
3.4.2007 13:58:44   
srki
Me zanima, kako bi reagiral, če bi se situacija zamenjala, torej da imaš ti skozi neke opravke, pa da je on skozi doma, sam z otrokom.

Ne vem, sama veš, ali je to samo sedaj, v času projekta, ali je skozi tako. To mi enostavno ne bi pasalo. Rekla bi mu, naj se odloči med družino ali med prijatelji.

(odgovor članu Maleal)
Neposredna povezava do sporočila: 20
3.4.2007 13:58:50   
total
IZVIRNO SPOROČILO: sunqueen

Pri nas se to ne dogaja in se tudi ne bo.
Dost imam razlaganja o tem, da ko vsi rabimo neko družabno življenje. Pač moj mnenje je, da tega ne rabiš. Sploh ne ponoči. Ko si 1x družina se moraš pač malo "žrtvovat".

Veš kaj, če tako zelo veliko dela, pa če te ljubi, verjemi mi, da bi marsikakšno pijačo s prijatelji spustil samo zato, da bi bil s tabo. In otrokom.

Drugač pa...tazga tipa...brcnit v rit. Pošteno. Večkrat!

Se strinjam.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
3.4.2007 13:59:24   
lex
Evo meni je ravno prej prekipelo, ker je CELE dneve na šihtu. Ne javkam, ker bi hodil s kolegi ven ampak kar je pa več kot 12 ur bit na šihtu je pa too mač. Njegov kretenski direktor ga kar nekam pošilja in pol pride ves crkjen domov, da se mu še gor ne ljubi več gledat. A ni pri user posted image  dost, da gre vodja kontrole pogledat če je vse vredu s komadi, zakaj mora it še moj zraven? Zakaj mora it zraven, ko se grejo menit za biznis??? Pol je pa več v drugem koncu Slovenije kot pa doma. Tamali pa oči odpre pa reče ati? Pa ok, če pride ob 5 domov, ima vsaj nekaj uric, da sta skupaj, ne pa danes ko bo prišo ob 7 ali še pozneje pol se pa čudim da ga ne spravim v postlo pred 10 uro zvečer. Še preden pridem nazaj iz spalnice mi pa še on zaspi na kavču, cel crknjen da nisva sexalauser posted image menda že 2 meseca. Sploh ne vem več kak to deluje. Za povrh vsega mi še pa pride zgornji štuk solit pamet, da naj tamali popoldan pride gor, če je pa zaspan da stat ne more, po telefonu me mati gnjavi, da naj malemu čaj skuham, ker je prehlajen. Jaz pa vzgojitlca pa kao ne znam pazit otrokuser posted image . Mislim samo še šus v glavo pa bom rešena. Kako bo čez 1 mesec nimam pojma, ko bo tamala ven pogledla, bom mela pa itak spet travme, ker bodo spet vsi bolj pametni kot jaz. Aja ste že slišali za to, da naj nosečke ne bi pile gaziranih pijač? (jaz jih itak ne pijem, razen s kakim vinom skup zmešanim) No sem imela od tasta pridigo, pa mam oro že več kot 3 mesce v hladilniku (morem pogledat če ji ni rok potekeluser posted image ).

Me ne rabite brat, sam da sem se skašljala.

Lep dan še naprej
lex

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 22
3.4.2007 14:00:21   
Maleal
Meni bi se skisali možgani,ker bi razmišljala enako kot imarcel.

Zakaj?Ne mi rečt,da to ni mogoče no.Kako lahko gre res vsak dan ven in niti en večer ne more preživet z družino?Ja zakaj pa se je pol odločil za familijo?Pir s frendi lahko tud doma spije,ljubico pa je bolj težko domov pripeljat.Imam nekaj znancev,ki so jim prijatelji le izgovor,tak da ne bodite tak slepe in govorit,moj pa že ni taki in nebi,pod kožo je vsak krvavuser posted image .

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
3.4.2007 14:00:35   
Anonimen
Dost imam razlaganja o tem, da ko vsi rabimo neko družabno življenje. Pač moj mnenje je, da tega ne rabiš. Sploh ne ponoči.

O ja, sankvin, tle si pa fejst mimo udarla. Pa kako ga rabiš, družabno življenje, seveda v mejah normale, tudi rabiš samo svoje prijatelje in on samo svoje. Saj ko si enkrat poročen ali živiš skupaj še nisi privezan na partnerja, stav še vedno DVE osebi in ne rabita samo eden na drugemu čemeti.

AMpak se mi pa res zdi, da taprva anonimna nimaš ravno svojih prijatlejic, s katerimi bi šla lahko ven, a ne? Se mi zdi, da je prio tebi bolj tukaj problem, ker če bi jih imela, bi šla pač v petek ti ven, pa bi on čuval otroke, v soboto pa on, pa jih ti čuvaš. Tako čisto normalno funkcionira, če gre pa še čez teden, pa saj pravim, mene absolutno nič ne moti, ker jaz grem itak ob osmih zvečer spat.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
3.4.2007 14:01:27   
TinkiBinki
To je nezrelost in beg pred realnostjo. Bi se pa s prijatli poročil in z njimi imel otroke. Ja, kdaj pa kdaj, ne pa vsak dan! Najprej obveznosti, potem pa žur. Enkrat ga zvečer preseneti, uredi varstvo za otroke in reci, danes grem s tabo na pir!!! user posted image  Potem boš pa videla, če bo zmrznil...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?