|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zakon iz prijateljstva
2.4.2007 10:06:26   
Anonimen
Zanima me vaše mnenje glede tega, d az nekom ohranjaš zakon na bazi prijateljstva. K temu me je spodbudilo dejstvo, ki je aktualno v BB hiši - Nina, ki je odkrito spregovorila o tem, da ima ljubimca in njen mož, da za to ve, ampak dokler sta v zakonu prijateljstvo in spoštovanje...

Ne vem, meni je vse skupaj čudno. Zakon ne more temeljiti na spoštovanju in prijateljstvu, rpedvsem pa ne na takšni svobodi, da partner ve, da imaš ljubimca, pa je vseeno s tabo...user posted image

Kaj pa menite vi?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zakon iz prijateljstva
2.4.2007 10:07:45   
Mina1
Kaj pa menite vi?

Sem narejena tako,d a to vsekakor ni zame, nisem iz takšnega testa.

I don't care what they say, I just wanna live my life

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.4.2007 10:08:14   
Anonimen
Da je naša družba že pošteno degenerirana.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
2.4.2007 10:08:24   
Anonimen
Iz prijateljstva se rojeva ljubezen,iz ljubezni pa nikoli prijateljstvo.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
2.4.2007 10:10:14   
Marogica
Jaz si takšen zakon lahko predstavljam, vendar samo v "zrelih" letih, tam po 70.-ih. In to zato, ker najbrž moški ne more več. In tu ostaja zakon res še samo na osnovi prijateljstva, navad in spošotvanja. TOrej je možno.

Ne morem pa si predstavljati tega pri ljudeh, starih npr. med 25 in 45 let,  oz. ostalih, ki so še lahko spolno aktivni.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.4.2007 10:11:45   
Marogica
Da ne bo pomote-nisem mislila, da ima partner ljubimca ali ljubimko, temveč, da zakon temelji na "platonski" ljubezni. Ljubimici...to je pa zopet druga stvar....

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.4.2007 10:14:48   
Felicity
Danes sem že napisala, da mi je njena izjava prav dala misliti.
Biti skupaj zaradi otroka? Ostajati v zvezi brez ljubezni in imeti ljubimca?
Vprašanje ali je ljubezen tisto kar imata z ljubimcem, ali je samo dober sex?
Nimam odgovorov na vprašanja, samo dodatna vprašanja.

Koliko ljudi je takšnih, ki si upajo to na glas izjaviti? Malo.
Koliko jih je dejansko v takšnih in podobnih zvezah? Verjetno ne prav malo.

Ne vem, pretežka tema za ponedeljek dopoldne.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.4.2007 10:16:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Felicity

Potem pa jo bom v četrtek še enkrt odprlauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Felicity)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
2.4.2007 10:17:52   
Mina1
Koliko ljudi je takšnih, ki si upajo to na glas izjaviti? Malo.
Koliko jih je dejansko v takšnih in podobnih zvezah? Verjetno ne prav malo.

Jaz jih poznam kar nekaj, ki tako živijo, seveda jih družijo le dobre finance enega ali drugega in VSE je sprejemljivo zaradi tega. Mi je znanka rekla, da nič hudega, samo da še za njo kaj ostaneuser posted image

No, jaz si partnerja ne morem in ne mislim deliti z nikomur in PIKA. Če ne gre, je bolje, da nisva skupaj.

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 9
2.4.2007 10:18:43   
Felicity
IZVIRNO SPOROČILO: raho

IZVIRNO SPOROČILO: Felicity

Potem pa jo bom v četrtek še enkrt odprlauser posted image user posted image user posted image user posted image

Ok, v četrtek bom pripravljena na temo.user posted image  (grem še do knjižnice po kakšen priročnikuser posted image )

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
2.4.2007 10:19:09   
Mina1
No tole: zakon iz prijateljsta to je tako kot zakon iz navade, zakon brez VSEGA kar se mene tiče.

(odgovor članu Mina1)
Neposredna povezava do sporočila: 11
2.4.2007 10:22:37   
karinka
Kako jo mož lahko spoštuje in je njen prijatelj če ima ona ljubimca ? user posted image   A ima on tudi kakšno ljubico ?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
2.4.2007 10:24:28   
caillou
Tudi meni je to tuje in popolnoma nesprejemljivo.  Nekoč sem na ta račun slišala, da sem preveč konzervativna in da bi bila bolj primerna za življenje v celebatu ?  Ja ja, tisti ki mi je to rekel, je pa iz dneva v dan bolj depresiven in še danes ni našel samega sebe user posted image .

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
2.4.2007 10:54:57   
plenicka
V čem sploh je fora, da si poročena, imaš 3 letnega otroka (omenjena Nina ga namreč ima), imaš moža, ki ga spoštuješ, prijaviš se za sodelovanje v navječjem resničnostnem šovu vseh časov (in si izbrana) in javno priznaš, da imaš ljubimca in da za to njen mož ve, pa klub temu spoštuje??? Jaz smisla v tem ne vidim. A je mogoče res tako prekleto moderno, da si poročen in imaš ljubimca oz. varaš?

Jaz (in še nekaj ostalih) očitno ne spadam na ta planet...saj mogoče sem malo zašla ampak zgodovina nas uči, da so vse take družbe (degenerirane, brez vsake morale in vesti...) propadle. Očitno res tisto drži, da se zgodovina ponavlja iz nje se pa nič ne naučimo (-jo).

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno. (Mali princ)

(odgovor članu caillou)
Neposredna povezava do sporočila: 14
2.4.2007 11:03:56   
Anonimen
To pač ni zakon a ne. In jst osebno mislim da ta "revež" sam čaka in upa da bo njegovo ženo minilo. Če ni ljubezni in nič kar naj bi v zakonu bilo mi ni jasno zakaj ne grejo narazen. Zaradi otroka?...ja otrok je verjetno ful vesel ko dojame(in slej ko prej dojame) kakšen zakon imata starša.

V takih zakonih po mojem mnenju vztrajajo samo "strahopetci". Kar se pa nine tiče, če je taka ljubezen med njo in "ljubimcem" bi si želela biti samo z njim, ne pa ga poniževat z tem da je samo "ljubimec". To da se pa izgovarja na otroka je pa grdo, res grdo.

(odgovor članu plenicka)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
2.4.2007 11:10:47   
lenika
IZVIRNO SPOROČILO: al bina

Da je naša družba že pošteno degenerirana.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
2.4.2007 11:26:32   
soncece24
Tega se jaz 100% ne bi mogla it. Za mene obstaja samo zveza iz ljubezni, vse ostalo je samo igra in pretvarjanje. Itak v vsaki zvezi prej ali slej pride do težav in kriz, če pa še ljubezni ni in so po sredi še ljubimci pa take fore pa niti osnove za kake rešitve ni, vsaj po moje. Tega, da pa pustiš zunaj 3 letnika in se greš kazat širni Sloveniji v BB hišo, potem pa še tam javno razlagaš kak imaš ljubimca pa itak ne morem razumet. 

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 17
2.4.2007 11:33:42   
lenika
Aja, pa še to. Tisti ljubimec se ji zdi tako zelo idealen. Seveda je idealen, če ga vidi samo 3 tedne na leto. Se mi zdi, da je preotročja za svojih 28 let. Ona bi kar šla za njim in vzela s seboj otroka. S tem se sploh ne zaveda, da bi vzela otroka očetu in otroku očeta.

(odgovor članu soncece24)
Neposredna povezava do sporočila: 18
2.4.2007 12:18:39   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: Mina1

No tole: zakon iz prijateljsta to je tako kot zakon iz navade, zakon brez VSEGA kar se mene tiče.

Se strinjam.

V čem je potem finta, da si poročen, če pa imaš ženo oz. moža, ki ti je kot prijatelj in ljubimca oz. ljubimko?

Sicer pa vem samo eno, da je ta svet s temi kao vrednostami in odkritostjo, kar se spolnosti tiče, totalno ubrisan. Najbolje, da se začnemo-jo dol dajat v barih, v restavracijah, v službi.....saj to ni nič kaj takegauser posted image

(odgovor članu Mina1)
Neposredna povezava do sporočila: 19
2.4.2007 13:37:07   
viv_
Meni je to bolano. Res bolano.

Razumem čisto, da se nekomu zgodi, podleže, one night stand... Vse lepo in prav. Se zgodi. Pa si tiho.

Ampak da imaš enega loverja v Afriki. In to mož ve. In to vesoljna Slovenija ve. Mislim, kako so se mogli počutit njeni / njegovi starši? Grega se mi pa itak smili...

Poleg tega pa vse familije čakajo, da so prosti dnevi, dopusti, da s(m)o lahko vsi skupaj. Ona pa poleti popoka stvari in se gre (sori izrazu) zgont v Afriko!

Res, spoštovanja vredna mama in žena!

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 20
2.4.2007 13:43:24   
Anonimen
Hvala za odgovore. Sem mislila, da sem jaz še edina zarukana konzervativka na tem svetuuser posted image

(odgovor članu viv_)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
2.4.2007 13:47:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: srki

IZVIRNO SPOROČILO: Mina1

Se strinjam.

V čem je potem finta, da si poročen, če pa imaš ženo oz. moža, ki ti je kot prijatelj in ljubimca oz. ljubimko?

Sicer pa vem samo eno, da je ta svet s temi kao vrednostami in odkritostjo, kar se spolnosti tiče, totalno ubrisan. Najbolje, da se začnemo-jo dol dajat v barih, v restavracijah, v službi.....saj to ni nič kaj takegauser posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
2.4.2007 14:36:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Dalija

Iz prijateljstva se rojeva ljubezen,iz ljubezni pa nikoli prijateljstvo.user posted image

Kako to ves? user posted image  Zakaj tko mislis?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
2.4.2007 15:00:14   
Naja31
Sem mislila, da sem jaz še edina zarukana konzervativka na tem svetu

Ne, ne, tu je še ena user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
2.4.2007 15:43:53   
piščanc
mah ne vem, vsak prdi čez rit. moški so moški in spreminjaš se lahko samo ti. vse je v glavi.

če jaz ne bi videla privlačnosti v mojem možu, potem ne bi bila skupaj. in pika. saj drugi moški so prijazni itd. ampak vseh njihovih napak pa že ne bom prenašala. nihče pa ni popoln, tudi jaz ne.

pa tudi časa nimam za več kot enega moškega. je še kaj drugega na svetu. tale nina se mi že od začetka zdi, kot ena zavrta in prestrašena ženska, ki ne upa narediti tisto kar želi. pol pa laja na napačne ljudi.

iz malega zraste veliko

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?