|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zasavčanke
31.3.2007 11:23:52   
lunca2
Dober dan!

Vidim da ste kar priden in ste že spet naklofale veliko strani. Midva z user posted image gledava prison break kar preko TV, potegnema z neta in si naštimava na TV, je lažje gledati in ni tistih odvečnih cd-jev.

No pa se je le pokazalo sonce upam, da bo čez cel danuser posted image .

In kaj boste kaj danes počele?

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 601
31.3.2007 12:04:06   
mtina
Helov!

user posted image     user posted image    user posted image    user posted image  user posted image    user posted image   Kako ste smešne  user posted image    user posted image    user posted image    user posted image     user posted image  

Pa te diete: čim hitreje, čim več, s čim manj truda. Ne si preveč želet hujšat. Jaz sem sedaj iz zdravstvenih razlogov od konca nosečnosti shujšala 30 kg (zredila sem se 17 kg). Pa ni nič kaj fajn - sem tak švohna. user posted image   Sedaj se redim - načrtno in sem se že 1kg, če se tehtam zvečer. user posted image   Skušam tudi dost hodit, da ne bom pridobila le celulita do poletja. Pa saj bo.

Lepo se imejte tiste, ki danes žurate, drugače se pa kaj še tipkamo.

Lp, Tina

Danes sem dobila lepo zelenjavo za Žana; jaz je ne maram. user posted image

Sonce!!!

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 602
31.3.2007 19:18:13   
Angellina
Žio!

Ko ma hudič mlade, jih ma velik, pravjo. Moji sestrici je pretle gorelo stanovanje. Pa ni dolgo kar sta se z fantom vselila in si uredila svoje gnezdece. Pa je šlo u maloro user posted image .  Je dala peč pomfri in šla na wc. 3 minute, pa je blo dovolj, da je bila cela kuhna v ognju. Sej najprej sem misla, da ni tko hudo, ko je mami klicala, sem misla, da sam paničari, sam je. Je pršla zdele do mene, vsa umazana od dima in objokana...sem ji je zdela 5 let starejša taka je bla. Zdej vsi pucajo tam, jaz sem pa z markom doma.
Paste se ognja...par sekund, pa se ti podre vse kar si ustvaril user posted image .

(odgovor članu mtina)
Neposredna povezava do sporočila: 603
   [Brisano sporočilo]
31.3.2007 19:35:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Angellina)
  Neposredna povezava do sporočila: 604
31.3.2007 19:57:38   
Anonimen
Jap, lahko potrdim zgodbo Angelce, smo bili ravno na obisku, ko se je to zgodilo. user posted image
Ampak si pa korajžna auroraa, jaz N I K O L I ne pustim pralni stroj prižgan, če kam grem. Tud bojler ne. Bolje sprječiti nego lječiti! user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 605
31.3.2007 22:02:52   
Miss Piggy
Oh Angie, ene velik user posted image  zate in tvojo sekico. Hvalabogu, da ni bil kdo poskodovan!

Po moje se od zdej naprej ne bom vec odmaknla od stedilnika, ko bom kuhala. Stroj pa jaz res velikokrat pustim uzgan, ko grem od domauser posted image , sam ga po moje ne bom vec....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 606
1.4.2007 8:30:25   
mily
Jutro pupe.

Joj Angelinauser posted image . Tole je pa res hudo. Jst tut nisem nikol zraven ko se pomfri pečeuser posted image . Vsake tuk mal pomešam, stojim pa res ne zraven. Me prav zanima kako se to lahko nardi? Kr olje zagori? No zdej bom ziher skos zraven čepele, ker si očitno niti predstavljat ne morem kako hitro pride do nesrečeuser posted image .
Stroj pa tut jst vedno ugasnem, če grem kam. Bojler mam pa skos užgan. Petek in svetek, razn če gremo na dopustuser posted image

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?
Dovolite mu, da bo počel vse, kar se mu bo zahotelo.

(odgovor članu Miss Piggy)
Neposredna povezava do sporočila: 607
1.4.2007 8:32:32   
Anonimen
tud jaz nisem vedno zraven štedilnika... mal grem pogledat, premešat, pa spet mal stran... Se mi sploh nekako ne zdi možno, da se to tuk na hitro naredi.. pa očitno se..user posted image

Midva mava pralni stroj učasih tud ponoč prižgan...user posted image  še pomislila nisem nikoli na to..user posted image

ja, ni kaj. očitno bomo morali bit res bolj pazljivi..

(odgovor članu mily)
  Neposredna povezava do sporočila: 608
1.4.2007 8:36:00   
Anonimen
Punce, ne sm pri kuhanju, tud elektrika je user posted image . Mi je ravno en štromar razlagal, kako je lahko nevarno, če polniš mobitel, potem pa sam mobitel izštekaš, kabel pa pustiš v vtičnici. Da se na koncu segreva, ker energija nima kam it, in lahko pride do požara.
Pa tud pralni stroj, kaj pa če vam začne spuščat, pa mate poplavo, al pa kratki stik, pa je požar. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 609
1.4.2007 8:44:50   
mily
Si mislala rečt bojler? Sam moreš pol čakat na toplo vodo tuk dolg.

Za adapter od mobitela sem ga pa jst včasih redno puščala kr vštekana. V bistvu, da sploh ven nisem devalauser posted image . No, sej zdej ga pa res zmerom.

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 610
1.4.2007 8:57:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mily

Si mislala rečt bojler? Sam moreš pol čakat na toplo vodo tuk dolg.

user posted image  A bojler na kabel filaš? user posted image  Mobitel sem misla, ja.

< Sporočilo je popravil hothien -- 1.4.2007 9:04:04 >

(odgovor članu mily)
  Neposredna povezava do sporočila: 611
1.4.2007 9:00:40   
mily
user posted image  sem mislala bojler namest pralnega strojauser posted image . Pri bojlerju je več šans, da gre voda čez štrom, kot pa pri pralnem stroju. No razn če te tuk dolg ni doma, da že k sosedim teče dol. Joj raj ne pomislim, kaj nardi s parketom!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 612
1.4.2007 12:08:42   
Angellina
Oj!

Ja fak je ogenj res. Moj je včer pršu dam, ko sem že spala, zdej je šel pa spet pomagat. Kuhna od Sveje je zgorela. Pa še od lastnice stanovanja je bla.
Jaz ji pa perem, ker so se še v oblačila, ki so bila v omari saje vlezle user posted image . Moj  je slišal sosede kako so komentirali dogodek. So rekli, da če ne zna kuhat naj raje zelenjavo je. Vsakemu se lahk kej takega zgodi, le da se tega nekateri ne zavedajo user posted image .

Jaz sem šele bla totalen kreten, ki jo je odnesel s celo glavo in celim stanovanjem...Sva z možem leta nazaj kupla mikrovalovno in on je mislil, da pač vem, da žlic, posode ne smem dat vanjo. Jo nč vedela in sem dala vanjo velik železen pisker v katerem sem talila špinačo user posted image user posted image user posted image . Pol sem pa čist od blizu gledala kak se vrti in opazovala iskrce dokler ni naredilo pak in je šla napeljava po celi hiši user posted image user posted image user posted image user posted image . Še dobro, da ni odneslo mene in vsega skup ven iz bajte! Ja pametna sem bla, ni kej.

(odgovor članu mily)
Neposredna povezava do sporočila: 613
1.4.2007 14:14:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Angellina

Pol sem pa čist od blizu gledala kak se vrti in opazovala iskrce

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 614
1.4.2007 14:16:08   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: hothien

IZVIRNO SPOROČILO: Angellina

Pol sem pa čist od blizu gledala kak se vrti in opazovala iskrce

user posted image user posted image user posted image

pa si misla, da imaš mikrovalovko z iskricami....user posted image user posted image user posted image

drgač je pa ta štrom res neki opasnega.....user posted image ...je treba pazit.... sam jaz imam vez čas kabel od Mobilnega telefona v vtičnici....res....me je kr zaskrbelo mal ,ko sem prebrala tvoj post Hijenca...user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 615
1.4.2007 15:27:35   
mily
Joj Angelina tole z iskricami je pa res smešnouser posted image . Drugače sem pa jst lani na morju dala v mikrovalovno pogret eno štručko in so mel same une krožnike, ki imajo zlato obrobo. Pa se je tut delal poln enih iskrc in na konc se je vse izklopl. Sam ok, to je kriv lastnik kreten, če pa nima navadnih talerjev za v mikrovalovno.

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 616
1.4.2007 16:26:08   
Bubamaraa
evo utrinki od včeraj, ko smo riti namakali v Atlantisu..user posted image

user posted image  
user posted image  
user posted image    

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu mily)
Neposredna povezava do sporočila: 617
1.4.2007 16:33:22   
mily
user posted image Vau Romana tkole pogumna je tvoja punčka? Nika se je lani na morju šele zadnje dni opogumila, da se me ni držala kot klop za vrat, ko smo bli v vodi. Se prav vidi kako uživa v vodi.

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 618
1.4.2007 18:26:09   
Angellina
Mily a hujšaš? Se držiš?
Jaz se. Sem si naredila koledar hujšanja, kamor vpisujem težo (zjutraj in zvečer).
Danes sem zajtrkovala salamo+sir+ kisle šampinjone. Kosilo: pečen bel kos+koruza+zelnata solata. Večerjala bom pa jogurt z jabolko.

Včer sem pojedla za kosilo jajca user posted image , mi je krulilo v želodcu še pozno v noč.

(odgovor članu mily)
Neposredna povezava do sporočila: 619
1.4.2007 18:57:32   
mily
Angelina včeri sem bla ful pridna in sem se cel dan držala, danes sem pa pekla mafine, ker jih misli moj jutr na šiht nesit in itak da sem probala. No, nisem sam probala, pojedla sem 3user posted image . Pa še zdele me skos neki kličejo dol s pulta. Presneta čokolada! Si grem pa jutr v Špara nakupit neki pol literskih jogurtov, ker so poceni in upam da bo lepo šlo naprej.

A ti se boš vsak dan tehtala? Jst bom pobala enkrat na teden, ker drugač bom čist prevč spsihirana in bom sam  na to tuhtala. Moj dec pravi da sem huj do đanki, ker sem že tukrat začela hujšat, pa nč naredla user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 620
1.4.2007 19:00:40   
mily
Uh sem šele zdele vidla, da si za kosilo pojedla jajca. A pol pa nč več? Ja ni čudno da ti je krulil še dolgo v noč. Jst se potrudim da imam res vsaj 3-4, še boljše pa 5 malih obrokov. Sem enkrat gledala eno oddajo po TV in so rekl, da lahko telo na enkrat prebavi 100g beljakovin na enkrat. Zato je fajn jesti male a pogoste obroke.

No pa zdej sem spet prevč pametna. Itak sam govorim nardim pa nčuser posted image

(odgovor članu mily)
Neposredna povezava do sporočila: 621
1.4.2007 19:46:50   
Angellina
Ja sam jajce sem jedla. Pa ne zato, ker bi se šparala, ampak ker ni blo nič ne grešnega v hladilniku. Jabke se mi pa tut ni dal same glodat user posted image .

Mily sej jest sem ista. Moj mene sploh več resno ne jemle. Pravi, da sam govorim govorim govorim, pol me pa itak vse mine.
Zadnjo shujševalno  sem zaključila 15 decembra ko sem dala dol 6 kg. Sam do zdele sem vse nazaj dobila. Jupiiiiii! Ni bolšga kot skoz se borit, da guncaš te kile sem pa tja. Pa kaj mi je tega treba. Zakaj nisem taka, kot so ene, ko lahk vola požrejo, pa se niti deke ne zredijo? Jaz pa pojem koščico od jabke, pa mam kilo več user posted image !
Zaimiv mi je to, da na sploh ne jem veliko. Ponavadi prvič jem, ko pridem moj iz službe. Takrat mava kao kosilo (ob 18h) in jaz malo brskam po krožniku in bolj govorim kot jem. Zvečer pa še en jogurt v rit in to je to.

(odgovor članu mily)
Neposredna povezava do sporočila: 622
   [Brisano sporočilo]
1.4.2007 20:05:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 623
1.4.2007 20:41:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: auroraa

Angie - po mojem je to glih najbolj narobe, da ješ samo 1-2x na dan. telo misli, da je pomanjkanje (vojna) in vse kar dobi skladišči in počasi prebavlja... to je dokazano dejstvo, da ne boš mislila, da govorim tja v tri dni user posted image

zato je najboljš jest 5x na dan, manjše obroke, da telo stalno dobiva impulze - in potem tudi s polno paro kuri kalorije.

Poleg tega kar pravi auroraa je pa še tako, da telo porablja kalorije tudi s tem, ko prebavlja hrano. Torej večkrat po malem ješ, prej shujšaš.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 624
2.4.2007 7:39:29   
Anonimen
evo, tud jaz bom danes začela mal "hujšat".. ne bo slabo, če bom dala par kil dol.. tko da v službo sem si prinesla 2 jogurta, mandarine in hruško.. Ob 17.30 bom pa najbrž pojedla kakšno hrenovko. (prej ne gre)..

Bomo videli al bo tole kaj al nič.. ker sem zdajle že 14 dni na montignacu, pa je šlo cca. 2 kg dol.. sam se mi pa zdi, da se mi nič ne pozna..

ROMANA26, ful je luškana danaja.. Take učke ma, d je noro...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?