|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: MAJČICE
24.3.2007 13:34:59   
BaByGiRl
petra a.. sem ugotovila kaj narediš da pridejo nicki. čisto zgoraj, na vrho, k je odgovor tipka, boš vidla ena vrstica k je full besed na kup nametanih, tam gor z miško migaš tok časa da besed zmanjka. to so nicki, k se zmečejo nazaj, kakor pašejouser posted image

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
24.3.2007 13:46:18   
BaByGiRl
Hmmm,..danes sem zasledila da je dvojčka v maju rodila 3.3....pa nikjer na forumu nisem zasledila kaj je bilo z njo. A je vse ok?

(odgovor članu BaByGiRl)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
24.3.2007 17:49:02   
lex
Za vse tiste, ki imaste kužka: na radiu sem poslušala tele nasvete:
- Še preden pride novorojenček domov iz porodnišnice naj mu ati prinese pleničko dojenčka, da se navadi vonja
- ko pridetedomov iz porodnišnice dajte dojenčka očku in se zatopite v igro s kužkom, ne ga odrivat (to so kot majhni otroci)
- ko se kužek umiri mu dajte, da spozna novega člana, dajte da ga povoha.

Jaz imam kužiko pri starših, ko je Aleks prvič prišel k nam na obisk smo jo takoj spustili noter, naprej se je požulila pri meni, je bila pa jezna na mojo mamo, ki je mela Aleksa na rokah. Povohala ga je potem pa jo je mami mogla čohat in imeti malega na rokah. Še danes po 2 letih jo je treba najprej pobožat, da se vidi da je glavna, potem pa pride Aleks na vrsto, ki ga od veselja skoraj podre.
Full se štekata in zadnjič ko smo bili na sprehodu je Aleks imel v rokah palico, sosedov pes je navajen, da se mu palica meče in je pritekel do Aleksa, naša Luna je letala nemalo daleč stran in ko je videla, da ta pes teče k Aleksu je skočila psu pred gobec in ga preusmerila proč od Aleksa (pa ta pes ni imel slabih namenov), ko sta potem ta dva dirkala je Luna bila vedno med Aleksom in psom, full je zašitniška do njega in dam roko v ogenj, da mu ne bi naredila nič, ker ko ji dojadi (vlečenje za rep, cukanje,....) se vstane in gre proč.
Upam, da bo tudi tole našo pikico tako lepo sprejela.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu BaByGiRl)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
24.3.2007 18:50:28   
Sonjam
Oj!
En zaspan pozdravček vsem.

Dobrodošla Andreja 80. Lepo, da imamo še eno novo majčico z nami.user posted image user posted image
Tudi jaz ne vem kako bo tole šlo pes pa dojenček?user posted image user posted image user posted image
Tale moja zverina (bernardinec) je sedaj glavni na dvorišču. In ko prideš domov ali pa iz hiše je pomemben samo on. Razumljivo imam ga samo zunaj, ker je za v stanovanje res prevelik (bethoven?)user posted image  Ima velik pesjak, ampak ga uporablja samo za hranjenje ali pa spanje ko je hudo mraz. Drugače pa ima na razpolago 800 kvadratov površine in tam on kraljuje.user posted image
Andreja za paket pa to pa ne vem v kolikem času dobiš. Najboljš, da čimprej oddaš papirje in počakaš. Ali pa tam na CSD vprašaj.

Majchi ti pa si pridna! Saj vem da težko delaš in če ne bi bilo nujno pač nebi. Ampak sedaj ko pa pride sestra domov ji pa kar lepo prepusti vse delo. Da ne bi slučajno še ti kam odpotovala prezgodaj. Pazi nase in otročka. Počivat!user posted image
Jaz pa sedaj čakam, da moja starša prideta iz Turčije. Komaj čakam da ju vidim.

No pa še en lep večer vam zaželim in se tipkamo spet jutri.
Pa pauser posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
24.3.2007 21:54:21   
juniorka
Hojla!
Jaz sem pa mal zapravlala danes, tako da imam zdaj skor vse, razen stvari iz lekarne, pa kakšna malenkost se še najdeuser posted image .

Majchi, ti nič kaj ne zavidam položaja; želim ti, da čas do sestrinega prihoda hitro mineuser posted image ! Pa zdaj vidim, da so bli obiski Šmarne gore v bistvu dobra stvar zate, da maš zdaj kondicijouser posted image !

Psa jaz nimam, tako da ne morem komentiratuser posted image ...
Lepo se mejte in zdrave ostante!
pa pa zaenkrat

11.11.09 ob 9.09 Leila 4065g in 58cm
1m: 5110g 60cm
2m: 6035g 62cm
3m: 6560g 65cm
4m: 7150g 70cm
6m: 8000g 74 cm
8m: 9000g 77 cm
11m: 10kg 80cm

(odgovor članu Sonjam)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
25.3.2007 14:05:36   
tejč
Ojla,

MAjcha, ti si pa res pridna, bi bilo kar fino, ko bi že prišla sestra in malo prevzela, ja....

Juniorka, ko takole berem, da že vse imate, me kar stisne. Jaz se bolj slabo spomnim, počasi, no, saj res, ja, pri Ajši sem tudi vse nabavljala lepo počasi, zdaj že kar nekaj imam, pa vseeno ne vsega...Moram it v nabavo...

SonjaM, lex, tole s psi nimam pojma, kako gre.user posted image  Ampak 800 kvadratov? Ta je pa car!

Ja, dajte povedat, je kje zapisano, kako je bilo z DVOJČKA V MAJU? Uglavnem, vse čestitke njej in veliiiiiiko cartanja.

Ja, tale nedelja je kar pusta. Moj dragi j evčeraj do ne vem kdaj ponoči igral neko igrico na PC, zdaj pa spi-Ajša se je ravno zbudila, pa jo grem iskat v postlo, d agremo jest.

Dijo.

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
25.3.2007 15:11:42   
lex
Moje ta večje dete se je kar samo položilo danes in si prestavilo uro na normalen časuser posted image , je imel včeraj premaknjeno, ko ni spal čez dan.

Mene neki špika po trebuhu in mi otrdeva 100 na uro, ampak rodit pa še ne gremuser posted image user posted image , ker mi še ni, kr naj raste!
Se moram pohvalit, da sem včeraj buhteljne pekla, pa so mi ratali - niti eden ni spustil marmelade, pa še za pogledat so bili taki za na raztavo. Še moj ati jih je jedel, ko ponavadi glih ne je takih stvari (aja je rekel, da so ravno takšni kot jih je moja oma peklauser posted image user posted image ) - mi še danes špehec raste!!!user posted image user posted image user posted image

V soboto gremo pa v Avstrijo, nabavit ležalnik za pupo pa pisanko za Aleksa (nas je botrče prosu, ker u bo kupil prikolico za trkator, ki sva mu ga kupla za rojstni dan), da pa ne omenjam še H&M. Sicer gresta tašča in tast zraven, ampa sem se pripravljena na smrt skregat, če ne bom smela še v trgovine s cunjami!
Ati pa itak ne upa nič ugovarjat tčeki nosečki (bog ne daj, da ni tako kot sem si zamislila).

A ima katera izkušnje z risanjem na steno? Začnem drugi teden, pa me zanima katere barve so najboljše in ali rabim čopič za vsako posebej. Pa še to ali je bolje da si projeciram pobarvanko gor al kar sliko (projecirala bom z episkopom).
Ma če mi uspe bom najsrečnejša miš na svetu - sparamiškauser posted image

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
25.3.2007 19:11:47   
tejč
Lex, saj vem, da nisem ustvarjalna s tole idejo:
http://www.busi.si/shop/index.php?page=3&artikel=&podskupina=0&skupina=18

Mi smo kupili Safari in pride kot narisano, vsi me sprašujejo, kdo je risal. Pride fuuuuuuuuul lepo.
LP

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
26.3.2007 8:17:21   
tejč
Jutro,
a niso rekli, da bo danes dež???? Pri nas sije sonček kot zmešan.user posted image

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
26.3.2007 8:28:24   
Eca
Hej!

Mene pa danes tako peče zgaga, za umretuser posted image , pa celo noč na 20 min. sem se zbujala in pila čoko mleko.....moj pa polega tako smrčal, da bi ga lahko lastnoročno skozi okno ven vrglauser posted image . Bom morala res en Rutacid vzetuser posted image .

Čez vikend mi je uspelo hlače dokončat, bom jih pofotkala in dala v album, da boste lahko videle "moj izdelek". Oprala sem tetra in povijalne plenice (30 kom.) in mož jih je že vse zlikal. Otroške stvari so tudi oprane, čaka me likanjeuser posted image .

Drugače pri meni nič novega..... upam, da pri vseh vas enakouser posted image in da ni katera spet predčasno pobegnila. Jaz kar odštevam  - še dobrih 14 dni pa imam pregled pri g. in UZ. Dete se še vedno ni obrnilo - to sem sigurna glede na brce.

Nič, grem uživajte, pazite na trebuščke in sebeuser posted image .

Lp, Eca

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
26.3.2007 9:41:25   
Putka
Lep sončen dan vsem!

Jaz sem pojedla zajtrk, po navodilu diabetologa: 2 koščka rženega kruha s piščanjimi prsmi, eno pomarančo in kavico (z mlekom in cukromuser posted image ). Imam spet kontrolo na polikliniki, se pripravljam na dolgo sedenje in špikanje.

Naslednji ginekološki pregled imam šele čez 14 dni, v 36.tednu. A so kateri že delali CTG? Se mi zdi, da mi je ta prvič že zdavnaj naredil. Moj ginekolog je mal odsoten zadnje čase, prejšnjič je omenil, da ima hudo bolno mamo. Sploh nisem pomislila, da ima lahko zdravnik še kakšne druge težave razen meneuser posted image .

Bodite pridne, pojdite ven na zrak, ne pred monitorjev viset!

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
26.3.2007 9:59:01   
tejč
Joj, Putka, si me dobila, samo pred monitorjem sedim in gledam plan opravkov za danes, pa mi nič ne dišijo...user posted image
Meni se tudi zdi, da CTG zelo pozno delajo, meni je rekla, da šele v 37. tednu!!!

Jaz sem pa dans pojedla eno skledico mislijev z lahkim jogurtom, kavico, Actimel, 4 piškote. Kar ne morem se ustavit.user posted image

Eca, mene je med selitvijo zgaga za umret, skoooooooooooooz. Mislim, da od živcev, ne vem. Ker zdaj imam spet možgane na off in je vse ok. Ni mi nič pomagalo, tudi mleko, Donat ne. Sori, ne vem pomagat.

Ma, razmišljma, da moram mal za dojenčico pripravit. Sem že čisto pozabila, kaj rabim.user posted image  Iz lekarne fiziološko, alkohol in to. Pa zložence, vato in zame Vir vložke. Bom pripravljala še torbo za v porodnišnico...Mogoče danes...

UUUUUUU, DANES me čaka peglanje moževih srajc.user posted image user posted image user posted image
Ajde, se tipkamo.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
26.3.2007 10:54:17   
kjava
Punce, spet je ena od majčic mal pohitela- Barbara R je včeraj rodila Domna!
Pišuka, skor dva meseca prekmal (16.5. je mela rok) NO, baje, da kar dobro okrevata oba, več bo pa lahko sama napisala, ko bo lahko.

Iskrene čestitke!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
26.3.2007 11:04:27   
tejč
Iskrene čestitke Barbari R, pa naj vse mine brez težav.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Majčice, prosim, ne hitet!!!!!!!! Madona, me je kar strah, kdaj bom jaz...user posted image

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
26.3.2007 12:46:51   
juniorka
Pozdravljene!
Barbara R- čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

Pa ne, da se bo res začelouser posted image  Saj še april ni user posted image !!!!!!!!!!!!!!

Ančka, upam, da si že doma in da boš lepo z nami čakala na maj!!!!!!

Jaz sem kar pogledala dans, ko sem sonček vidla zuni- so rekli, da do srede oblaki... No, pa je pozitivno presenečenje, moram svojga na sprehod spravit po kosilu, ko pride iz službe, pa na tortico bom ovinek nardila user posted image !

Drugače nič ne dogaja pri men, samo proti jutru me nekaj noge bolijo-pod koleni, kot da imam krče, da se zbudim od bolečin... pol pa čez kako uro,dve mine in lahko naprej spim... Verjetno me nekaj mora mantrat a ne, saj sem user posted image !
user posted image user posted image
Putka, naš g. dela prvi ctg pri 35t, jaz ga imam 2.4.!

Zdaj pa grem kosilo nardit za user posted image , pa se še zvečer kaj oglasim, da vidim, če se vas bo več zbralo po pustem vikendu! -

Sugar še zmeri pogrešam, pa ostale, kje ste ?????

čau

11.11.09 ob 9.09 Leila 4065g in 58cm
1m: 5110g 60cm
2m: 6035g 62cm
3m: 6560g 65cm
4m: 7150g 70cm
6m: 8000g 74 cm
8m: 9000g 77 cm
11m: 10kg 80cm

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
26.3.2007 13:09:16   
s u g a r
Hej hej,

z mano vse ok. Hvala vsem (Junijorka) za skrb.

Lenoritis in vzhičenje da madona bomo res kmal mamice - zdej vidm da še manj k dva meseca - halo ne še.
Vozek sem pripeljala - ja kaj nej rečem čist blažena to je formula ne pa vozek - je od Baby Relax rdeč (večina) in črn ter ima tudi srebrne detalje. Čudovit. Nanj se lahko fiksira lupinica, ampak je košara notri fiksna. Noro mi je všeč upam sam da bo tudi najmlajšemu - kmal bomo vidl. Sem ga zmontirala in nanj namontirala že igračke - enga kuža (k mamo velkga kuža - medvedko totalno pupiko), tega plišastega kuža bi najraj ona imela, mu je že skor lupčka dala (beri polizala), ful je nora na plišaste igračke - to so njeni mladički. Ima neko "cvilija" plišasto kost ki joka in bog ne daj da rečem če joka, ker potem joka tudi ona. Cortek je - kako bo ko pride naš user posted image , mislim da ni panike - mal se bo ustrašla (namreč ustrašla se je prijateljičenega sina ki je bil tako velik kot ona in ji ni bilo čisto jasno, da se s človekom lahko gleda iz oči v oči ko ji ni treba gor gledat - čist je bila fertig sam še polulala se ni), bomo pa res tko nardil da bo jenčka prinesel ati, potem ko jo bom jaz že čohedrala in ko se bo ona tako stiskala k meni da me bo skor podrla po tleh - to ji gre dobro, kr s celo težo se nasloni in carta.

Zakaj me ni bilo na RR - kaj pa vem, v petek sem spet štrajala okoli v soboto sem imela doma obiske, včeraj sem bila pa pri mami (moj pa je delal) in sem prišla domov (oz. lažem prej sem šla z mojim še na Zbilje na palačinke - dobre mi je naročil, sem jih pohamala in doma padla v posteljo.) Ful sm zmatrana in že cel teden (prejšni) sem zelo zelo slabo spala - učeraj sem se zbudila tako zmatrana k da bi me en celo noč budil na pet minut al pa tepu celo noč - ne vem kaj je to. Upam da bo ta teden bolje.

Aja v petek sem šla na CTG (ker to veste da je moja nadomestna G v času odsotnosi moje, insestirala da mi bo delala CTG na dva dni zaradi otrdevanja trebuha) in mi je moja G naredila še pregled in mi povedala da imam eno rahlo vnetje (mi dala Klimicin in še uno drugo zdravilo " ne da sem mi vstat in gledat ka gor piše ampak mam na konc jezika", katerega moram sam eno vzet na konc) in da je naš fantiček čez bušija malce majhen (halo? kaj to pomeniuser posted image ), upam da ne kaj strašnega. Težek pa tudi ni ne vem kako 1500 g, trajanje pa je 31t in 1/7. Naslednji pregled imam začetek aprila (prvi teden - no čez praktično teden dni). Umes morm še narest test za vodo (zarad moje kolegice, ki ma da je kul - ledvice).

Drugač norimo po bušiju - ja nenormalno, zelo malo aja (kot naprimer zdele), spati pa ne morem ne na boku - levem, na desnem nikakor na hrbtu pa z muko, ne vem naj se probam postaviti na glavo da bo on pokonc - poma nimam. Ko spim na levi strani me začne žnarati točno nad kolkom - žgečka ampak tako neprijetno in se štima in štima in štima - obupam in grem na hrbet in se spet štima in štima in buta in štima - obupam in skoraj mine pomoje že cela noč - obležim čist skrivlena na sred postle - moj ima še cca. 30 cm na razpolago, uglavnem jaz sem potem na pol na hrbtu napol na desnem boku, z pokrčenimi nogami kot jih imajo otroci al je pa ena stegnena - KAOS.

No sej to pride zravn.

Manjka mi pa neki - ful mi manka pa ne smemo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ampak zihr bo pol k bo čas za rodit mal skakal, pomaga za presredek - je prekrvavljen in malce bolj prožen.

Zdej grem pa mal počohat našo pupo, k se že pošteno mavsa (menja svoj zimski kožuh) - dlake bo spet povsod polno - rabi kira pouštre jz mam backa k menja kožuh (mam namreč polarnega psa - tole je edina slaba lastnost, drugače pa je kul ker nima vonja, dlako ki se po večini sama čisti mal sicer pomaga ona, ni huda, prijazna, velika, crkliva) - naša scnappy - das kleine krokodil.

No grem vam pa prepuščam tale romanček.

Se tipkamo.

pa pa, cmoka in lepo se crklajte s bušiji.

Sugar

A little Angel named Vall was born on 16th of May 2007.

We˙re blessed again, with the second Angel and we gave her a name Emma, she was born on 11th of February 2009.

`cos life is like a butterfly

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
26.3.2007 13:11:09   
s u g a r
Aja

če ste za pošlte mi po zasebnem sporočilu telefončke (če ste še za) pa jih jaz forwardiram naprej po zasebnih sporočilih.

Pol dobite eno sporočilo z vsemi ciframi na vse na tem forumu. Važi?

papa

We˙re blessed again, with the second Angel and we gave her a name Emma, she was born on 11th of February 2009.

(odgovor članu s u g a r)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
26.3.2007 13:13:16   
s u g a r
Aja - trola jaz

Ančka - čimprej se nam javi - te ful pogrešamo
Junijorka - evo me (trobezlam že spet) - naj hvala za skrb
Barbari R pa ogromno ČESTITK. Prehitevaš nas - ni fer.

Hehe

No ala by

Neposredna povezava do sporočila: 1668
26.3.2007 14:05:15   
ajdaN
Dan!

Evo še mene malo!

Najprej čestitke še eni majčiciuser posted image ! Madona kam se vam mudi?!?!?! Sej še ni cajtuser posted image . Jst upam, da bo malo prej, ampak tolkle pa vseen ne. Tam čez ene 3 tedne bi bilo pa že fajn!

Dans dopoldne sem imela UZ - dete je povprečno v vsakem pogledu in ima cca. 2.400 g. To bo lahko rodituser posted image . Lovro je bil točno takle čas pol kg težjiuser posted image . Spol je še zmeraj skrivnost, spet nisva vprašala. Zadnje čase mam vedno bolj občutek, da bo mogoče punči, ker je nosečnost tako drugačna kot prejšnič. Pa še imena za punco nimava izbranegauser posted image . Sem čisto brez idej!

Je pa na srečo lepo obrnjen/a na glavouser posted image .

CTG-ja pri nas ne delajo pred rokom. Pri prvem sem ga imela en dan pred rokom, pa še to samo zaradi tega, ker so me sprejeli na oddelek, drugače ne vem kdaj bi ga imela - če sploh. Itak pa tisto meni ni kaj preveč pravilno pokazalo. Ko so mi dali tableto za sprožitev poroda, nisem nič čutila, tista krivulja je pa skakala nekam v višaveuser posted image . Pri samem porodu pa minimalna krivulja, mene pa bolelo za umret! Kr nekiuser posted image !

Pripravljeno še zmeraj nič!user posted image user posted image  Ne vem kdaj bo. Ampak dokler ne dobil previjalne, nimam kaj. Moram jutri malo povprašat kdaj bo. Še slabe 2 tedna imajo sicer časa, ampak vseeno upam, da bo kaj prej no. Pa eno popoldne morava počasi sestavit zibko. To je pa že to.

Lex od našega mulčka sobico sem poslikala sama - če boš res delala sama, definitivno delaj z oljnimi barvami, ker navaden jupol se spaca - sploh ko ti dete "pokozla" celo stenouser posted image . Še dans nimam popravljenouser posted image . Oljne barve pa samo obrišeš pa je. Čopič sem imela en sam za vse barve - nisem nič komplicirala. Na stene sem pa projecirala s projektorjem - samo obrise, kot pobarvanko. Potem pa vse obrisala s svinčnikom, nato pobarvala in obvezno na koncu obrobljanje s črno!

V petek sem dobila odločno za porodniško in za paket oz. denar. Baje naj bi bil nakazan že 15. aprila. Upam, da res! Pa še celo pravilno so mi zračunali!

No tako, grem še mal pripravljat za kosilo, potem pa z malim na sončka ko se zbudi.

Neposredna povezava do sporočila: 1669
26.3.2007 14:23:41   
Putka
IZVIRNO SPOROČILO: ajdaN

V petek sem dobila odločno za porodniško in za paket oz. denar. Baje naj bi bil nakazan že 15. aprila.

Kdaj si pa papirje oddala? Jaz jih bom konec tedna, ker nam konec meseca plače izplačujejo, za marec bo pa še nek dodatek zravenuser posted image , tko da se mi splača počakat.

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
26.3.2007 14:31:25   
ajdaN
IZVIRNO SPOROČILO: Putka

Kdaj si pa papirje oddala? Jaz jih bom konec tedna, ker nam konec meseca plače izplačujejo, za marec bo pa še nek dodatek zravenuser posted image , tko da se mi splača počakat.

Oddala sem en teden prej - 16.3. odločba je bila pa potem poslana 23.3. Po mojem če jih oddaš še v marcu, da bi skoraj morala dobit že aprila. Če seveda ne bojo na Centru kaj pomutili - za kar so pa itak stručkotiuser posted image .

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
26.3.2007 14:49:51   
rožica81
01. rožica81, Jesenice, user posted image
01. Nifra, Ljubljana (Samo) user posted image                         RODILA 8.3.
02. ancka1, Kranj ali Jesenice user posted image
02. romta, Kranj
03. AKL
03. tanjaDi, Izola
04. telebajsek**, Ljubljana user posted image  Aljaž ali user posted image Maruša
04. Pikapoka30, Ljubljana
04. juniorka user posted image
04. kjava user posted image , Ljubljana
05. bavcek
05. pegi user posted image
05. Kati23, Novo mesto
06. foci
07. Eca, Maribor user posted image
07. Stephany, Celje, user posted image
08. NINIKAM
09. dvojčka v maju user posted image in user posted image                             RODILA 3.3.
08. petrinja, Ljubljana user posted image  
08. ajdaN, Kranj
08. Putka, Ljubljana
09. BAMBINA_  user posted image
10. Imarcel, Maribor
10. Anol
10. srni
10. Sonjam, Ljubljana
11. tejcek19, Ljubljana 
12. Makica79
16. BARBARA R. user posted image                                          RODILA 25.3.
16. DORSI, LJ
16. BaByGiRl, Jesenice, user posted image
17. petra a, Ljubljana
17. tejč, Ljubljana, user posted image  najbrž
19. tatjanči
20. Majchi, Ljubljana user posted image
21. lukrecija user posted image
22. lex, Slovenj Gradec user posted image
23. s u g a r, Ljubljana (?Kranj nisem zihr?) in user posted image
24. raglja1
24. petrazg, Celje user posted image
25. nova sloncica
25. iwa, Ljubljana, user posted image
25. dodi (dvojčka), Kranj
25. mravljica3 user posted image  in user posted image ( Ljubljana )
26. bonda, ljubljana user posted image
27. nikical, Ljubljana
30. Elenuser posted image  ali user posted image (NM ali PO)

Živjo punce!

Lex mi je zaupala, da po vsej verjetnosti pričakujejo pupo user posted image  user posted image  user posted image  Evo, sem popravila. In iskrene čestitke Barbari R. za Domna user posted image  user posted image  user posted image
Felicia in andreja80, vpišita se na seznam, da bomo vse user posted image  

LP

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
26.3.2007 22:01:28   
lex
ajdaN hvala za nasvete. Bomo probali. Verjetno me bodo pa potem vsi preklinajli, ker bomo bajto gradili in se lahko zgodi, da bo kdo prišel tu not živet (v spodnji štuk njegovih staršev - ima pa še brata, tako da)
Rožica hvala!
Barbara r.user posted image user posted image  za malobebiko in čestitke

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
27.3.2007 9:31:07   
rožica81
Živjo nosečke!

Kje pa ste danes vse? Pa ja ni šla še katera rodit... user posted image

Kako je pa z našimi dvojčki? Mravljica3, dodi? Oglasita se kaj!

Danes se bom končno odpravila na CSD uredit te papirje. Upam, da mi ne bo treba 2-krat hodit, pa da čim prej zrihtam.

Majchi, ti moram pa prav rečt - dobra si, da si šla delat v lokal user posted image  user posted image  Še dobro, da se tvoja sestra vrnila, a ne? Da si boš sedaj res odpočila user posted image

Lep dan vsem user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
27.3.2007 9:44:19   
lex
Midva greva pa jutri popoldan na CSD, da porihtama še očetovstvo. Sem mislila, da mi pri ta drugem ne bo treba, ker si me je po porodu rezerviraluser posted image  (beri zaročil), pa še do danes ni bilo prilike rečt DA, ma skoz eno gužvo.user posted image  Kako kaj le?user posted image  No zdaj ko pa dobimo pupo bomo pa počakal, da bo eni 2 leti stara, da bo tud ona princeska na poroki.

No šibam k dohtarju po bolniški list!

Lep dan še naprej!

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?