|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj pa študentke ?
26.3.2007 10:32:29   
sandra85
zanima me, kaksno pomoc pa dobimo studentke, ki delamo preko studentskega servisa in nam ne pripada porodniski dopust...?!

< Sporočilo je popravil wahoo -- 27.3.2007 15:15:24 >

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: KAJ PA STUDENTKE?!
26.3.2007 10:39:02   
jst86
Mislim da dobimo okoli 180evrov starševskega dodatka+otroški dod.

Tolk jst vemuser posted image !
Lep dan!

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.3.2007 10:39:05   
baja*
Največ info boš verjetno našla na forumu družinska zakonodaja.
lp

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.3.2007 10:44:00   
kjava
Prošnjo za starševski dodatek morš oddat na CSD. Letos znaša 175,15 evrov.

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.3.2007 10:46:54   
kjava
Poglej na stran Ministrstva za delo, družino in socialne zadeve pod Starševsko varstvo in družinski prejemki.  Sori, ne znam linka pripopat.user posted image

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.3.2007 10:47:11   
barba
Dobiš samo starševski dodatek in otroški dodatek, ki je odvisen od partnerjevih ter tvojih dohodkov v preteklem letu. Šibaj na CSD in se pozanimaj.user posted image

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.3.2007 11:07:03   
Anonimen
Tako kot je napisala barba

(odgovor članu barba)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
26.3.2007 11:37:48   
sandra85
ej punce zlate ste-res hvala***

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
26.3.2007 11:38:29   
sandra85
ej punce zlate ste-res hvala*******

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
26.3.2007 11:38:56   
sandra85
nekaj mi je zastekalo, pa sm mislila, da ni poslalouser posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 10
26.3.2007 12:15:44   
Anonimen
še štipendija ti pripada, tebi in partnerju, če je tudi on študent, pa teče ti delovna doba za eno leto.

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
26.3.2007 12:24:11   
*alja*
IZVIRNO SPOROČILO: deja777

še štipendija ti pripada, tebi in partnerju, če je tudi on študent, pa teče ti delovna doba za eno leto.

RES?

Kaj za to moraš kaj uredit ( za delovno dobo ), ali oddat prošnjo?

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
26.3.2007 20:28:11   
Anonimen
Mislim, da ti delovna doba teče samo v primeru, če ne koristiš štipendije oz. si brezposelna (ampak ne vem). Ja glede štipendije se pa pozanimaj- če je še nisi koristila oz. če jo lahko še koristiš. Jaz sem jo izkoristla, tako da ne bo nič. Moram pa vprašat za delovno dobo in ko bom kaj vedla sporočim

(odgovor članu *alja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
26.3.2007 21:11:20   
jasna
Delovna doba teče v vsakem primeru. Posebej ti zanjo ni treba prositi. Kasneje, ko boš imela delavsko knjižico, z odločbo o starševskem dodatku to leto vpišeš na občini. Porodniški dopust nastopiš z dnem rojstva otroka, od takrat začneš tudi prejemati starševski dodatek. Če si mlajša od 26 (to govorim na pamet, pozanimaj se na svojem CSD) ti pripada tudi otroški dodatek zate, ne le za otroka. Lokalne študentske organizacije organizirajo tudi pomoč študentskim družinam (pozanimaj se v svojem kraju). Obstajajo pa na CSD zloženke namenjene prav študentskim družinam. No, vsaj takrat so bile, ko sem bila še sama študentka. 
Uživajta v družinici. Meni je bilo to najlepše leto:)))))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?