Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: jaz bi mela pa dojenčka 26.3.2007 11:15:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz tudi,jaz tudi... Očitno je nekaj v zraku!
|
|
|
|
RE: jaz bi mela pa dojenčka 26.3.2007 11:36:39
|
|
|
|
Nea_teja_
|
ja očitno je res nekaj ornk v zraku
|
|
|
|
RE: jaz bi mela pa dojenčka 26.3.2007 11:41:24
|
|
|
|
lejci86
|
jst bi ga tudi mela
|
|
|
|
RE: jaz bi mela pa dojenčka 26.3.2007 11:42:43
|
|
|
|
renata nana
|
tudi jaz si zelo želim dojenčka, pa noče ratat.
|
|
|
|
RE: jaz bi mela pa dojenčka 26.3.2007 13:13:28
|
|
|
|
stunfek
|
jaz bi tudi ! Mislim, da bi ga na tem forumu vse rade! :)
|
|
RE: jaz bi mela pa dojenčka 26.3.2007 14:43:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj ne poveš:):)
|
|
|
|
RE: jaz bi mela pa dojenčka 26.3.2007 15:02:24
|
|
|
|
andreja2000
|
Aha,jaz bi ga tudi rada imela in delamo pridno na tem ža kar dooolgooo in čakamo..... Upam,da s tvojim najdeta čimprej skupen jezik in da se uresniči tvoja želja.Vem,da je težko,če si ga želiš,tvoj dragi pa še okleva,a gotovo bo prišel tudi tvoj čas.
|
|
RE: jaz bi mela pa dojenčka 26.3.2007 15:54:04
|
|
|
|
puri
|
Jaz imam tudi doma že 3 fantke, pa si tudi želim še enega dojenčka. Midva bova začela delat na tem verjetno drug mesec in že res komaj čakam! Me tudi že meče 100 na uro
|
|
|
|
RE: jaz bi mela pa dojenčka 26.3.2007 16:28:20
|
|
|
|
Nea_teja_
|
ej puri jest mam pa tri punce se bova kaj zmenila
|
|
|
|
RE: jaz bi mela pa dojenčka 26.3.2007 16:43:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: klaraprodaja zadnje čase se mi dogaja da si blazno želim otroka no pa da nebote misnle da je to prvi imamo doma že tri punčke ,ko pa mojemu omenim dojenčka pa reče saj je še čas mene pa meče 100 na uro a še kero drži tao razpoloženje Ej pomoje si se od mene nalezla na kavi . Sej bo, leto 2007 je kao plodno tko da......kar na delo
|
|
|
|
RE: jaz bi mela pa dojenčka 27.3.2007 13:53:32
|
|
|
|
puri
|
Klaraprodaja ni problema Kolk maš pa ti stare punčke? Koliko razlike imaš med njimi? Sprašujem te zato, ker imam jaz kar majhne razlike med njimi (med prvim in drugim 22m, med drugim in tretjim pa 18m in če bi sedaj zanosila bi imela 24m razlike), tako, da bi bilo kar pestro ,.....pa še vsi se čudijo, kako sploh že sedaj zmorem, ker so vsi zelo zelo živi,....pravijo, da oni tudi pomislili ne bi še na četrtega. Ampak želja je pri meni tako velika, da sem prepričana, da bom zmogla brez problema
|
|
|
|
RE: jaz bi mela pa dojenčka 27.3.2007 15:40:44
|
|
|
|
zarjica
|
puri....jaz te občudujem. Takih žensk nam manjka na tem gnilem svetu - če bi jih bilo več takih, bi bilo lepše. Jaz čakam na svojega prvega otročička in so mi takšne ženske za vzgled. Tudi moja mama je bila taka in je razmišljala kot ti. No, samo to sem ti hotela povedat....DRŽI SE!
|
|
|
|
RE: jaz bi mela pa dojenčka 27.3.2007 16:43:33
|
|
|
|
puri
|
Zarjica hvala Ja, res je danes že bolj redkost, da bi imel več kot 2 ,.....če je več, te že kar malo čudno gledajo Moja mami mi velikokrat pove kakšno stvar, ki ji jo rečejo ljudje, ki jih srečuje v trgovinah. Vsi se čudijo, ko jim pove, da bomo imeli verjetno še kakšnega in pravijo "verjetno hoče punčko "(KAR SPLOH NI RES, ŽELIM SI ZDRAVEGA DOJENČKA, PA TUDI, ČE BI BIL SPET FANTEK),....ali pa.... "a si ona sploh zaveda, koliko zahtevajo otroci ( PRI TREH PA VERJETNO ŽE NEKAJ VEM),....ali pa,....."ja, saj si telo še odpočit ne more (BOM PA ŽE SAMA VEDELA, KAKO SE POČUTIM IN ČE IMAM DOVOLJ ENERGIJE IN VOLJE),.......in podobne stvari. Prav na živce mi grejo, ker se drugi tako "OBREMENJUJEJO" z mojim življenjem, pa me niti ne poznajo. Redki so taki kot ti, da me razumejo in so vbistvu veseli za nas (HVALA ŠE ENKRAT ZA VZPODBUDNE BESEDE ). Ampak saj midva z mojim, se itak ne dava in upoštevava samo svoje želje in poslušava samo najino srce Želim ti, da bi tudi ti čim prej dočakala svoj zakladek
|
|
|
|
RE: jaz bi mela pa dojenčka 27.3.2007 19:00:56
|
|
|
|
Taula
|
Mi smo tudi že napisali naročilnico, pa jo štorklja ne sprejme.
|
|
RE: jaz bi mela pa dojenčka 27.3.2007 19:13:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: puri Jaz imam tudi doma že 3 fantke, pa si tudi želim še enega dojenčka. Midva bova začela delat na tem verjetno drug mesec in že res komaj čakam! Me tudi že meče 100 na uro Res ste pogumne, no saj jas tudi včasih malo razmišljam a bi še enega, po drugi strani pa nevem dosti je. Imam tri fante, vendar imam tolikšno razliko v letih, da imam tudi pomoč. Nevem kako bi kaj, če bi imela majhno razliko pri otrocih, verjetno zelo težko.
|
|
|
|
RE: jaz bi mela pa dojenčka 28.3.2007 15:11:12
|
|
|
|
Larisa69
|
Jaz tud bi imela še .Imam že dve hčeri.Upam,da mi bo ratalo
|
|
|
|
RE: jaz bi mela pa dojenčka 28.3.2007 15:17:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz bi tud še enega
|
|
|
|
RE: jaz bi mela pa dojenčka 28.3.2007 18:14:26
|
|
|
|
levinjaa
|
Hm, hm, mene tudi že zelooo daje. Doma imam skoraj 3-letno punčko. Načrt je, da maja začnemo! (Če pa prej kaj spodrsne, pa tudi prav :))
|
|
|
|
RE: jaz bi mela pa dojenčka 30.3.2007 18:45:26
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz bi imela tudi še enega , samo je moj proti . Doma imamo že dva mulčka, tamala ima 9 mesecev a bi imela še enega potem je pa dovolj. Samo ne verjamem, da se bo moj strinjal. Je malo škrt kar se tega tiče zadnje čase
|
|
|
|
RE: jaz bi mela pa dojenčka 30.3.2007 21:27:20
|
|
|
|
bobek05
|
Uh, mene že tudi precej meče... Midva sva pa oba ZA, ampak sva še v fazi planiranja... Čutim, da je letos pravo leto... P.S.: Imam pa doma že enega falota.
|
|
RE: jaz bi mela pa dojenčka 30.3.2007 21:37:53
|
|
|
|
dajamaja
|
Sem zraven! Vsaj enega
|
|
|
|
RE: jaz bi mela pa dojenčka 30.3.2007 23:09:53
|
|
|
|
yaris
|
Mi bi tudi radi imeli še enega . Da bi naš sonček imel družbico. Pa ne rata. Upam,da bo april prinesu veselje.
|
|
|
|
RE: jaz bi mela pa dojenčka 2.4.2007 9:21:31
|
|
|
|
martinca
|
pozdravljene vse na tem forumu! sem nova tukaj in me zanima ene par stvari, če bi mi lahko pomagale? zanima me če lahko samo v ovulaciji zanosiš ali je kaka možnost da tudi kakšen drugi čas. ker jaz sem namreč imela ovulacijo od 19.3. do 24.3. pa takrat še nisva delala na , zdaj pa sva neke probala pa verjetno tak ni nič iz tega. pa bi naj dobila 4.4 bova te verjetno morala na drugo počakat hvala za odgovore in pridne bodite
|
|
|
|
RE: jaz bi mela pa dojenčka 2.4.2007 9:54:10
|
|
|
|
MalaSpelca
|
pozdravljene jaz si tudi želim ampak nekak s fantom še nisva pripravljena, oba sva še študenta,toda delava vsak po 5 dni v tednu (tak da dnar je) imava stanovanje in skupaj živiva že 2,5 leta.... ja sej vem,....ful si želim ampak vseeno me še nekaj drži nazaj
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?