Špela100
|
Sem se hotela že prej javiti pa mi ni ratalo se prijaviti, me je nekaj hecalo. Najprej čestitke in še enkrat čestitke za Tinoajo, njenega moža, ki je nekaj tudi imel pri tem, ne.....ha, ha in malo Brino.Naj ji bo ta svet in to življenje eno veliko veselje. Rada pa bi se zahvalila tudi Tiniaji za vse kar je naredila za nas, ker nas je vzpodbujala, dajala upanje in vedno našla lepo besedo za nas, upam, da ti Brina ne bo jemala vseh trenutkov in boš našla čas še za kakšno besedo na upajmo po splavu, ker ti si nam res dala upanje. Pridno se cartajte in uživajte vsak moment. In zdaj, zdaj pa Bety upa...tako me je spravilo na obrate.... ...kdo, ampak res kdo na tem svetu lahko reče, da si prestara...kdo na tem svetu lahko reče kakšna jačka ti nosiš in kdo na tem svetu lahko odloča al boš ti še hotela imet otroke al ne??? Nobeden...še najmanj pa tako izobraženi dohtarji....ma kaj nimajo na faksu predmeta iz morale, komunikacije, sočustvovanja in predmet kako ne prizadeti bolnika, bolj kot je že cel nebogljen v svojih težavah???? Nezaslišano je vse to kar sem prebrala, kar v časopis bi jih dala. Bety lepo se umiri, ma kakšna Idrija, oni so za v Idrijo...lepo počasi, tako kot so druge rekle...notranji glas...in naprej...Merlo, Reš, pozitivci, ki bodo vse naredili, da boš še enkrat mama. Tako da si vsaj nikoli ne boš očitala, da nisi vse poskusila...to bo pa še pol življenja, ko boš morala s tem živet, če v najslabšem primeru ne rata. Bety držim pesti še naprej in ti pošiljam pozitivno energijo, ne daj se....
|