|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Upanje po splavu
22.3.2007 8:16:43   
sonchek
Bety upa...žal mi je da se ti vse to dogaja...sicer pravijo da je ta dr. Bokalova sicer res strokovnjakinja na svojem področju, sicer dost brezčustvena...ampak TO KAR JE PA TEBI REKLA oz. NAREDILA...pa sploh ne dojemam...
...pa sej ne morem verjet...pa sem mislila da sem že vse slišala in videla...
GROZA!!!!!
...upam, da ti nasljednjič resnično rata...in da dokažeš da NIMAJO prav!!!! drži se!!!!

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 3776
22.3.2007 8:49:30   
Anonimen
Tnaaja - še tukaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Želim vam neskončne ure cartanja in nepozabne dni.user posted image

(odgovor članu sonchek)
  Neposredna povezava do sporočila: 3777
22.3.2007 9:15:35   
Liona
Tinaaja, iskrene čestetki. Želim vam čim manj neprespanih noči in čimveč zdravja!!!!!

Bety upa, ne obupat. Grozno je, da se ti vse to dogaja, ampak dejansko posliušaj svoj notranji glas in ne vrži puške v koruzo. Izgubiti nimaš kaj tako, da čim manj se obremenjuj in misli pozitivno!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3778
22.3.2007 10:19:21   
krtekxx
Zdravo!

Prve besede naj namenim Tinaaji: user posted image user posted image user posted image .

Bety upa - sej nimam besed...njihov odnos je pa res za pop... Jaz mam res včasih občutek, da je vsak od teh dohtarjev hodil na drugi faks kjer so se učili popolnoma drugih reči .... in da imajo zaradi tega tako različna mnenja ....  Po moje se moraš res držati tistega, kar ti je svetoval Pušenjak: notranjega glasu!!!

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 3779
22.3.2007 10:21:15   
micla
user posted image user posted image user posted image  TINAAJA............čestitke in najlepše želje mali Brini. user posted image

Bety upa ne vem, kaj naj rečem na vse to. Sej tebi se najbrž zdi še manj verjetno, da se to sploh dogaja.
Pozdravljam odločitev, da greš k Merlotu, pačeprav samo na posvet. On je SUPER. Meni je tokrat pomagal, da se je končno dobro prijelo, pa sem bila vsega skupaj 4x pri njemu. Ne vem, ali to dela zgolj psiha, ampak tudi če je le to, se splača. On je najprej človek in potem zdravnik. Vsaj name je naredil tak vtis. No sej boš sama vidla. Njegov način govorjenja, razmišljanja.... v vsako situacijo vloži dušo in srce.....  Malček mi je žal, da ne bo spremljal moje nosečnosti - oz. bi jo lahko, če bi v celoti zamenjala G, ampak sva se lepo zmenila, da ostanem naprej pri svoji (ki je tudi super, ampak žal nima takih kompetenc in možnosti glede zdravljenja) in ostanem z njim v kontaktu za kakršnokoli težavo, problem, vprašanje...

Želim ti vso srečo in verjemi, da ti bo uspelo.  En objemček user posted image .

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 3780
22.3.2007 10:26:03   
Milamay
Tinaaja - ISKRENE ČESTITKE MAMICI IN ATIJU. Mali Brini pa čim več sončnih dni v njenem življenju!

Super! Pa smo jo dobile - našo prvo forumsko dojenčico. Se mi zdi, da nam to res daje upanje za naprej, za vse nas.

Bety - pa to je res groza, kar se ti dogaja. Nimam besed. Po mojem je tudi najbolje poslušati sebe, svoj notranji glas in narediti vse v tej smeri. Močno stiskam pesti zate! user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz se trenutno prebijam skozi virozo, tako da pridno počivam doma. Mož je začel, potem je še naš mali mali kihal in en dan imel vročino, zdaj pa je vrglo še mami. Pa očitno je tak čas. Težave še imam s križem, me kar ne neha boleti. Bom videla, kaj bo prinesel začetek aprila - če bo M, potem grem slikat hrbtenico, da ugotovijo, kaj je narobe. Kaj morda katera ve, če lahko po rentgenskem slikanju takoj zanosiš, ali je potrebno kaj čakati? Nimam pojma, kako to gre. Kot vem, se ti rentgenski žarki nalagajo v telesu, ne?

Tako, čivmeč dobre energije vsem, Tinaaji pa čim več cartanja.

Lepo se imejte

MIlamay

Mimogrede - a se vam tudi ne pokaže, kdo je napisal kateri post?

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 3781
22.3.2007 10:39:58   
lana38
user posted image  Bety upa, upam da se ti bo še vse poštimalo in boš končno enkrat srečka user posted image .
Jaz svojemu G še zaupam. Upam, da se to ne bo spremenilo. On mi bo tudi delal HYSC in LPSC, oz. kar bo pač treba. Bomo videli, kaj bo rekel v ponedeljek. Mi kar odgovarja, da mi to lahko neredi kar v Ptuju v bolnici in mi ni treba nikamor daleč hoditi.
LP

lana38

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 3782
22.3.2007 10:56:32   
sonchek
user posted image Ojla bejbike...
Govorila sem s Tinaajo...in naj vam povem, da se obe počutita odlično!!!!
go girls!!!!user posted image user posted image user posted image

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3783
22.3.2007 12:34:39   
andreja2000
Najprj iskrene čestitke naši tinaaji user posted image  Iin veliko veselih in lepih trenutkov z malo Brino!!user posted image

Beti upa
Ma človek kar ne more verjet kaj vse se dogaja in mi je žal,da to spoznavaš na svoji koži.A nikar se ne daj in resnično prisluhni svojemu notranjemu glasu.Držim pesti zate,da končno pride dan,ko jim boš dokazala svoje,pa saj ne morejo tako govoriti o nas mal starejših.Me je kar razjezilo ,ko sem to prebrala,zato pa jim bomo že pokazale svoje,a ne? Tudi me mal starejše-pa vendar mlade,bomo imele zdrave otročke pa konec!!!

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 3784
22.3.2007 14:31:22   
Špela100
Sem se hotela že prej javiti pa mi ni ratalo se prijaviti, me je nekaj hecalo.

Najprej čestitke in še enkrat čestitke za Tinoajo, njenega moža, ki je nekaj tudi imel pri tem, ne.....ha, ha in malo Brino.Naj ji bo ta svet in to življenje  eno veliko veselje.
Rada pa bi se zahvalila tudi Tiniaji za vse kar je naredila za nas, ker nas je vzpodbujala, dajala upanje in vedno našla lepo besedo za nas, upam, da ti Brina ne bo jemala vseh trenutkov in boš našla čas še za kakšno besedo na upajmo po splavu, ker ti si nam res dala upanje.
Pridno se cartajte in uživajte vsak moment.

In zdaj, zdaj pa Bety upa...tako me je spravilo na obrate....
...kdo, ampak res kdo na tem svetu lahko reče, da si prestara...kdo na tem svetu lahko reče kakšna jačka ti nosiš in kdo na tem svetu lahko odloča al boš ti še hotela imet otroke al ne???
Nobeden...še najmanj pa tako izobraženi dohtarji....ma kaj nimajo na faksu predmeta iz morale, komunikacije, sočustvovanja in predmet kako ne prizadeti bolnika, bolj kot je že cel nebogljen v svojih težavah????

Nezaslišano je vse to kar sem prebrala, kar v časopis bi jih dala.

Bety lepo se umiri, ma kakšna Idrija, oni so za v Idrijo...lepo počasi, tako kot so druge rekle...notranji glas...in naprej...Merlo, Reš, pozitivci, ki bodo vse naredili, da boš še enkrat mama. Tako da si vsaj nikoli ne boš očitala, da nisi vse poskusila...to bo pa še pol življenja, ko boš morala s tem živet, če v najslabšem primeru ne rata.
Bety držim pesti še naprej in ti pošiljam pozitivno energijo, ne daj se....

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 3785
22.3.2007 15:03:53   
andreja2000
Punce,naj še tukaj povem spet nekaj kar me je prizadelo.Pisala sem vam že o sinovem očetu in njegovi nesrči in danes se je ponesrečila pri padcu še njegova sestrična,ki ima doma tri majhne otročke.Pri padcu si je zlomila vratna vretenca in so jo odpeljali v CE bolnico,ker se je to zgodilo v bližini Celja.Tam so jo operirali,vendar pravijo,da je potrebna še ena operacija,ona pa je sedaj v komi.Govorila sem z braotom od  bivšega,ki je tudi čisto na tleh in mi je rekel-pazi na Gregorja (mojega sina),ker se je na to družino usedel hudič.Kar stisnilo me je pri srcu.A je res možno v neki družini-žlahti utrpet toliko hudega,le kje je tu konec.user posted image In mama od te poškodovane sestrične naju je z sinom redno vozila v Mb bolnico k bivšemu,sedaj pa se tako hudo ponesreči še njena hčerka,s katero sem tudi jaz imela dobre stike.Njeni otroci so še majhni 1,2 in 9 let.Res je tole žalostno.

Se opravičujem,da sem vas obremenjevala spet z žalostno zgodbo,toda mi je mal lažje če to lahko povem,hvala da ste me brale.

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 3786
22.3.2007 21:09:17   
aurora28
TINAAJA VSE NAJLEPŠE IN VELIKO SONČKA, SREČE, VESELJA IN ČIM MANJ NEPRESPANIH NOČI!!!! ČESTITKE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Andreja zelo mi je žal zate in tvojo družino (od moža družini), kaj vse morate preživljati user posted image user posted image .

Bety, sem ostala brez besed, kako se nekateri zdravniki obnašajo do nas ljudi user posted image , za nekatere smo zgolj številka. Žalostno, pa vendar resnično. Jaz osebno ti lahko povem in svetujem, da greš k dr. Jurci v Trbovlje. Veliko žensk se je že zdravilo tam in na koncu so odšle domov s svojo štručko user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

Neposredna povezava do sporočila: 3787
23.3.2007 6:40:31   
pilotgirl
Tinajaa najprej ti iz srca čestitam,tebi in tvojemu možeku seveda.user posted image  Naj bo vajina deklica čim bolj zdrava in vesela. Aja pa čim manj neprespanih noči.user posted image user posted image  Andreja zate pa ne najdem besed. Pa a res more na tem svetu it vse narobe al kaj? Sej člouk ne more verjet.Sam pravjo da ko enkrat začne neki it narobe pol se kr vleče. Sama dajem že dve leti eno obupno krizo skozi tko da si samo lahko mislim kako ti je. Ampak verjemi da na koncu vedno posije sonce. Al tako al pa drugače. En velik user posted image  ti pošiljam. Bety upa- ja jst upam da ti bo končno uspelo. Ti povem da jst svoji ginekologinji tudi ne zaupam in sem jo zamenjala.Zato ker ona bi mene najraje kr s tabletami filala pa kaj ti jst vem še kaj sam da ni treba kakšnega pregleda opravt. Mislm halo!? A smo tolk malo vredne? Pa to je treba na preverjeno dat! No vse ostale pa itak že veste,mislim na vsako posebi in držim pesti da nam enkrat že uspe.user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3788
23.3.2007 7:05:05   
lana38
user posted image andreja2000!
Tu pa res človek ostane brez besed. Kar ni za verjeti, kakšne žalostne zgodbe so okrog tebe.

pilotgirl!
Lepo, da se spet malo večkrat oglasiš. Te pogrešamo, veš.user posted image

Lepo se imejte. Danes je petek.
LP

lana38

(odgovor članu pilotgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 3789
23.3.2007 10:39:00   
andreja2000
Aurora28 ,pilotgirl ,Lana38

hvala,moje zlate punce.Res ne vem,kaj se dgaja to,saj se že kar ene tri leta dogaja tolko hudea.Res ne vem,kdaj bo tenu konec.Ko človek oživlja kar za povrstjo toliko stresa,sploh nima več moči,da pobere sam sebe,res se čudim,od kot sama črpam vso moč da se ne zrušim.Res človek postaja z temi udarci močnejši,ali pa pade in se ne zna pobrat.Vesela sem,da sem zaenkrat med tistimi prvimi.

Zjutraj sem obiskaa mami,ki je po tretjikemoterapiji zelo šibka in slabotna.Oh,še devet kemoterapij,eno vsak teden.
Bivši pa postaja tako živčen in nervozen,želi si na rehabilitacijo,vendar njegovo zdravje še kar niha in tui postora v Soči še ni.
Dobro pa je to,da se je poškodovaa sestrična zbudila iz kome.Čaka na premestitev v MB in še eno operacijo.

Ja,tkolezgleda zadeva pri nas,vendar življenje teče dalje in nič ne reče in v tem svetu moraš bit peklensko močen,če želš živet

Veliko mi pomeni vaša podpora in da ste me pripravljen bratii. S tem pa veliko prispevate k moji moči v težkih dneh.Hvala!!!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3790
23.3.2007 10:47:01   
lana38
andreja2000!
Tudi, če jaz sama pogledam svoje življenje za nazaj, moram priznati, da ga sploh ni lahko živeti. Sicer takšnih stresov z nesrečami, kot jih imaš ti, ravno nisem imela, ampak je pa vedno nekaj, kar ni OK. Pa ne vem, če bo tega enkrat konec, ali se bomo kar naprej morali mučiti. Bolje, da o tem niti ne razmišljam, ker sem potem zelo user posted image .
lp

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 3791
23.3.2007 10:58:12   
Milamay
Andreja - pa to vse skupaj ni res! Toliko slabega?! Tudi meni se zdi, em me življenje vedno znova preizkuša. Res moramo imeti tro kožo in močne živce, da vse skupaj prestanemo. Pa nič ne moreš. To se meni zdi najbolj grozno, da si tako nemočen. Da pač moraš vzeti življenje tako, kot je.

Mislim nate in ti pošiljam tople objeme. Drži se!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3792
23.3.2007 11:09:30   
andreja2000
milamay tudi tebi iskrena hvala in da s z mano v mislih.
Ja,življenje od nas zahteva res neverjetno veliko moči in res,kot si rekla-živlenje moramo vzeti takšno kot je,se trudit da spremenimo kar je v naši moči ostalo pa vzeti kot je.

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 3793
23.3.2007 12:38:59   
sonchek
Andreja2000...veš, kako pravijo, da ti Bog naloži točno toliko koliko lahko preneseš....sprašujemo se zakaj, pa zakaj glih meni??? odgovora ni in nikoli ga ne bo...user posted image žal mi je da se je nad vaši družino sedaj zgrmnilo toliko grozot...in želim si da se  čim prej nehajo....in ti končno sprostijo življenje, da boš lahko začela uživat!!!!!

lep sončen dan in lep vikend...midva letiva pa na hiško...jupiii še malo pa bo najino gnezdece spleteno....user posted image

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

Neposredna povezava do sporočila: 3794
23.3.2007 13:25:41   
andreja2000
sonchek tudi tebi hvala.
res lepo,da bo kmalu spleteno vajino gnezdece,se veselim z vama.

Ja,drage moje,petek je in vsem želm kar se da lep vikend.

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 3795
24.3.2007 7:28:03   
aurora28
Andreja 2000! Vesela sem, da nam zaupaš svoje težave, saj smo tukaj zato, da se pogovarjamo, si svetujemo in dajemo podporo. Vedno je tko, da pride obdobje, ko nam ˝bog˝ niza udarce za udarci in nas preiskuša.... zakaj se nam to dogaja nevem. Spomnim se, da sem pred nekaj meseci najverjetneje, bila v depresiji, najprej ti splavi, potem sem bila popolnoma razočarana nad službo, nisem videla nobene pozitivne stvari, potem še te težave glede same nosečnosti...resnično sem bila sesuta, sestra je imela skrite težave z možem.... ni da ni, vse je bilo nekam slabo user posted image . Potem pa so se stvari začele obračati na bolje.... očitno ker sem jaz spremenila svoje mišljenje in občutke, začela sem gledati na sebe in samo na svojo družino. Počasi so se stvari začele obračati na bolje...šla sem na preiskave (mi odstranili pregrado in pregledali jajčnike in jajcevod) user posted image , potem sem postala bolj  flegma glede službe, (če ne bo ta, bo pa ena druga), z možem sva se začela bolje razumeti (bolje je, da malce popizdiš in poveš kaj te teži in je takoj bolje, kot da to premlevaš sam v sebi user posted image ), sestra se zdaj ločuje od moža..  in moj pes me veliko bolje uboga user posted image user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

Neposredna povezava do sporočila: 3796
25.3.2007 9:59:44   
lana38
VSE NAJBOLJŠE ZA METERINSKI DAN VSEM SKUPAJ!user posted image user posted image user posted image

Tudi vse, ki ste imele ss, ali kakorkoli izgubile svoje user posted image , ste bile že mame, čeprav svojega user posted image  žal niste imele v naročju, zato je danes tudi vaš praznik.

Nekega dne bo tudi vsem vam dana ta sreča biti MAMA. samo obupati ne smemo in se predati. Vstrajati moramo do konca in verjetno nam bo v tem boju tudi uspelo.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3797
25.3.2007 17:57:58   
andreja2000
Lana38 lepo si napisala in se kar podpišem pod tvoj post.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3798
25.3.2007 18:56:15   
Lusa
Tinaaja še od mene čestitke user posted image user posted image user posted image za brino!

Andreja-pa zakaj so nad vami ti črni oblaki ,ma naženi jih in bodite že 1x srečni.Iz srca ti to želim!

Bila sem virozna in čist povožena in čisto slučajno mi je zdravnica potipala trebuh in me je nekaj močno zabolelo ,tako da moram nujno opravit uz trebuha.Upam ,da ne bo nič narobe ,kajti čez kakšna dva meseca začneva pridnouser posted image .

Ostale pa prejmite en lep pozdrav na materinski dan!

Neposredna povezava do sporočila: 3799
25.3.2007 19:06:40   
Larisa69
Andreja zelo mi je hudo za to ka prestajaš.Tudi jaz ne razumem zakaj nam bog nalaga takšne preiskušnje,vrjetno za to ,da nas izproba kolko lahko prenesemo in koliko smo močne,da vse to kar nam naloži tudi izdržimo.Ampak saj bo bolje boš videla ne govorijo zastonj,da po dežju vedno posije sonce in jaz ti od srca želim,da ti sonce hitro posije.
LANA38 hvala ker si me povabila na to temo vidim,da ste tukaj kar dosti prestale in sem prav vesela,da lahko tudi jaz svoje težave delim z vami
Sedaj pa bi tudi jaz rada čestittala Tinaji in njeni user posted image Brini in seveda tudi očkuuser posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 3800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.