Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 23.3.2007 21:56:18
|
|
|
|
stunfek
|
Oooooooooooooooooo, smo že tam :) Mojca, samo da ne boš sedaj rekla, da moramo prilest do 3000! hahaha
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 23.3.2007 21:57:11
|
|
|
|
andreja2000
|
Ej saj bo zdajl 2000,al jaz spet slabo vidim
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 23.3.2007 21:58:29
|
|
|
|
Sulfinija
|
,Happy za 2000.postov.Pa smo končno naredile rekord kar 1000 postov smo več napisale kot smo pričakovale za naš mega žur.Bo pa jutri treba resno žurati do jutra,kajti popoldna žuramo za prvih 1000 postov,ponoči pa bomo žurale za naših drugih 1000 postov,velja.Sedaj pa res lahko noč in vsem eno bolho za pomoč.Pa,pa do jutri,ko se vidimo tudi v živo. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 23.3.2007 21:58:50
|
|
|
|
stunfek
|
Tale moj je zdele že 2003! Od mojce je bil 2000. !
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 23.3.2007 21:59:45
|
|
|
|
andreja2000
|
Stunfek ha,haha,a si čakala zdaj na ta trenute kin pravi čas vskočila,da je padlo 2000 postov. Jaz se tudi poslavljam in se jutri vidimo
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 23.3.2007 22:00:31
|
|
|
|
stunfek
|
Lahko noč punce. Me veseli, da sem ujela zgodovinski dogodek 200o ih postov. Lepe sanje in se veidimo jutri! Andreja, tebe poberem ob 14:00, a ne? A smo se tko zmenile? :)
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 23.3.2007 22:00:54
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: stunfek Tale moj je zdele že 2003! Od mojce je bil 2000. ! Ne moj je bil zadnjič 1001,sedaj pa je 2002 žal nisem mela sreče,da bi dvakrat okoregla pisal bom pa pač pri 3000 jaz napisala.Ja nikoli se ne ve mogoče bo do jutri res pogoj 3000 kar bi bilo pa resno nemogoče izpolniti.Sedaj pa res lahko noč.Papa se vidimo jutri. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 23.3.2007 22:03:08
|
|
|
|
monikap
|
Lahko noč punce tudi jaz odhajam spat se vidimo jutri če me Mojca ne bo doma pustila
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 24.3.2007 6:48:05
|
|
|
|
Sulfinija
|
Jutro punce!!! Seznam prijavljenih rr-jevk za naš mega žur,ki bo DANES ob 15.00 v MB v pizzeriji pri naši Marogici. Zbirališče bo ob 14.45 pred baumaxsom cona Hardi in od tam gremo vse skupaj kjer bo potekal žur do ranih jutranjih ur. mojca9000+pecivo+borovničevec citrončica+pecivo+krofi? andreja2000 pamela+baloni koala medika13+pecivo lana38 in blaž stunfek in anuška monikap+pecivo biba26 Punce se vidimo čez nekaj ur.Hura,jupi naš dan za naš mega žur je kočnoooooooooooooooooooooooooooooooo tu!!! LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 24.3.2007 7:46:34
|
|
|
|
Marogica
|
DObro jutro punce, sedaj sem že jaz nervozna SE vidimo...
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 24.3.2007 7:55:26
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica DObro jutro punce, sedaj sem že jaz nervozna SE vidimo... Zakaj pa ti?Kaj pa pol šele le me ki bomo tam nastopale,ha,ha.Na šank pripravi krožnik za pecivo,velja? LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 24.3.2007 7:56:38
|
|
|
|
Marogica
|
Ni problema. Koliko krožnikov oz. je naš šank sploh zadosti dolg za vse krožnike?
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 24.3.2007 7:59:00
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica Ni problema. Koliko krožnikov oz. je naš šank sploh zadosti dolg za vse krožnike? Kaj en krožnik hudiča,saj ne dobite vsega ve.Aha ja maš prav pa tudi za nas prsodi sama,kok krožnikov rabimo na naši mizi. Marogica upam,da ne boš mela nič proti moj ati je na borovničev napisal ful lepo posvetilo vendar me ti ga iz tega litra vsaka 0,03 spijemo vstran ostalo tebi ostane za spomin,velja? LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 24.3.2007 8:05:19
|
|
|
|
stunfek
|
Dobro jutro :) No, pa smo dočakale tole soboto. Škoda, ker ne bo prišla marina1 z žanom in mihcem. Ona je pravzaprav "sprožila" prihod Anuške in Blaža, sedaj pa jih ne bo. Mene skrbi, da jima bo dolgčas...mogoče se bosta pa Blaž in Anuška "ujela" in se zabavala po svoje :) Upam.
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 24.3.2007 8:08:15
|
|
|
|
Sulfinija
|
Ja tudi meni,vendar vak posameznik odlača zase ali se udeleži ali ne,sigurno je kak razlog,da ne morejo priti.Vreme čudno viroze na pohodu tkole,da je vse možno,da je kateri od njiju zbolel. Ma kaki dolgčas anuški in blažu ni šans,saj se bosta ujele in ko bosta tole vse pri marogici videla jima pa resno ne bo dolgčas.Sedaj pa grem vselo na delo. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 24.3.2007 8:19:55
|
|
|
|
Sulfinija
|
Lana38,hura sobota je tukaj in seveda brez snega.Si videla saj smo vdela,da ne bo mega žur odpadel,ker snega ne bo. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 24.3.2007 8:24:38
|
|
|
|
lana38
|
Midva z Blažem sva si ogledala na netu marogičino pizzerijo in videl je tudi otroški kotiček. Skoraj bolj je navdušen kot jaz. Vsak dan zadnje dni sprašuje, kdaj bova šla. Kot da ne bi imel že 10 let. Verjetno pa bova prišla kar tja v Mojo pizzerijo, ker bom skočila prej še v Euro park, če sem že v MB. Moram v Hervisu pogledati za ena plavalna očala, taka z gobico, če jih imajo. S temi, ki jih ima zdaj imamo kar nekaj težav, ker se mu koža vname pod očmi. Preveč ga tiščijo. Če naju ne bo pri Baumaxu, se vidimo v Moji pizzeriji. Saj tam bodo verjetno vedeli, kje ste, a ne. LP
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 24.3.2007 8:29:06
|
|
|
|
Sulfinija
|
Lana,velja dobro,da si povedala,da te pol ne bomo čkale in klicale. Posluš,ko greš iz evroparka zavij tkole na cesto,kot da bi šla v Malečnik in pelje mimo mosta ravno in na prvem semaforiziram križišču zavij na levo roko in tam boš videla tablo Moja pizzeria,me pa vaju bomo čakale.Če ne najdeta pa javi na moj mobi in vaju pridemo iskat,velja? LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 24.3.2007 8:32:55
|
|
|
|
lana38
|
Jaz sem gledala na karto MB in bi morala, po tem kar sem tam videla iti desno za zadnjim mostom čez Dravo, tam kjer se cesti razcepita v obliki črke V. Ena, ki gre levo je tik ob Dravi (Nabrežna), v drugi, ki gre desno pa je takoj na začetku Moja pizzerija. A imam prav? LP
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 24.3.2007 8:45:53
|
|
|
|
Sulfinija
|
Ne.Daj priklopi mobitel te kličem pa si nedosegljiva,da ti vse lepo razložim,velja? LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 24.3.2007 8:53:30
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojca9000 Marogica upam,da ne boš mela nič proti moj ati je na borovničev napisal ful lepo posvetilo vendar me ti ga iz tega litra vsaka 0,03 spijemo vstran ostalo tebi ostane za spomin,velja? LP Mojca O, hvala. SIcer bi raje polno steklenico, pa sem vseeno zadovoljna
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 24.3.2007 8:53:51
|
|
|
|
lana38
|
Mobitel, ja. Ponoči ga vedno izklopim. Potem pa ga spet vklopim, ko grem v službo. Čez vikend pa ne grem v službo in se mi potem zgodi, da ga včasih cel vikend ne vklopim, če ga ne rabim. No, zdaj je pa že vklopljen. Saj v MB bi ga verjetno tudi vklopila, če bi se spomnila. Vsaj s sabo ga imam. To je pa tudi nekaj. LP
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 24.3.2007 8:58:52
|
|
|
|
Sulfinija
|
Zemljevid ti kaže desno,če pride iz ceste iz strani malečnika ne iz evroparka,velja? LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 24.3.2007 9:15:36
|
|
|
|
Sulfinija
|
Marogica,daj pomagaj naši lani najti iz evroparka do pizzerije.Jaz sklepam tkole,če pridem iz evroparka zavij pri semaforju na levo in tam je pol tabla moja pizzerija,če pridem pa iz malečnika in ne grem nikamor drugame le k tebi pa zavijem na desno. Logična razlaga,ko si na cesti je evropark na moji desni strani,ko senm enkrat v tvoji pizzeriji je evropark na moji levi,se ne motim,kajne? LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 24.3.2007 10:03:35
|
|
|
|
citrončica
|
Bravo čvekice,2000 , sem prišla prav to pogledat,do kam ste včeraj prišle...jaz sem Janeza Blonda gledala, pa sem vmes še zaspala , zdaj pa še posesam, moj je šel ne en sestanek, tako,da sem sama, potem pa pito zrežem...za s seboj, pa kak košček mu pustim doma, se zrihtam in via Mb!! Se vidimo!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?