|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Katera bo z mano tekla novi krog!
23.3.2007 21:56:18   
stunfek
Oooooooooooooooooo, smo že  tam :) user posted image user posted image user posted image user posted image
Mojca, samo da ne boš sedaj rekla, da moramo prilest do 3000! hahaha

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
23.3.2007 21:57:11   
andreja2000
Ej saj bo zdajl 2000,al jaz spet slabo vidimuser posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
23.3.2007 21:58:29   
Sulfinija
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,Happy za 2000.postov.Pa smo končno naredile rekord kar 1000 postov smo več napisale kot smo pričakovale za naš mega žur.Bo pa jutri treba resno žurati do jutra,kajti popoldna žuramo za prvih 1000 postov,ponoči pa bomo žurale za naših drugih 1000 postov,velja.Sedaj pa res lahko noč in vsem eno bolho za pomoč.Pa,pa do jutri,ko se vidimo tudi v živo.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

Neposredna povezava do sporočila: 2003
23.3.2007 21:58:50   
stunfek
Tale moj je zdele že 2003! Od mojce je bil 2000. ! user posted image

Stunfek

Neposredna povezava do sporočila: 2004
23.3.2007 21:59:45   
andreja2000
Stunfek ha,haha,a si čakala zdaj na ta trenute kin pravi čas vskočila,da je padlo 2000 postov.

Jaz se tudi poslavljam in se jutri vidimouser posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

Neposredna povezava do sporočila: 2005
23.3.2007 22:00:31   
stunfek
Lahko noč punce. Me veseli, da sem ujela zgodovinski dogodek 200o ih postov. Lepe sanje in se veidimo jutri! Andreja, tebe poberem ob 14:00, a ne? A smo se tko zmenile? :)

Stunfek

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
23.3.2007 22:00:54   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: stunfek

Tale moj je zdele že 2003! Od mojce je bil 2000. ! user posted image

Ne moj je bil zadnjič 1001,sedaj pa je 2002 žal nisem mela sreče,da bi dvakrat okoregla pisal bom pa pač pri 3000 jaz napisala.Ja nikoli se ne ve mogoče bo do jutri res pogoj 3000 kar bi bilo pa resno nemogoče izpolniti.Sedaj pa res lahko noč.Papa se vidimo jutri.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 2007
23.3.2007 22:03:08   
monikap
Lahko noč punce tudi jaz odhajam spat se vidimo jutri če me Mojca ne bo doma pustilauser posted image

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 2008
24.3.2007 6:48:05   
Sulfinija
Jutro punce!!!

Seznam prijavljenih rr-jevk za naš mega žur,ki bo DANES ob 15.00 v MB v pizzeriji pri naši Marogici.
Zbirališče bo ob 14.45 pred baumaxsom cona Hardi in od tam gremo vse skupaj kjer bo potekal žur do ranih jutranjih ur.

mojca9000+pecivo+borovničevec
citrončica+pecivo+krofi?
andreja2000
pamela+baloni
koala
medika13+pecivo
lana38 in user posted image blaž
stunfek in user posted image anuška
monikap+pecivo
biba26

Punce se vidimo čez nekaj ur.Hura,jupi naš dan za naš mega žur je kočnoooooooooooooooooooooooooooooooo tu!!!

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 2009
24.3.2007 7:46:34   
Marogica
DObro jutro punce, sedaj sem že jaz nervoznauser posted image

SE vidimo...user posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

Neposredna povezava do sporočila: 2010
24.3.2007 7:55:26   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

DObro jutro punce, sedaj sem že jaz nervoznauser posted image

SE vidimo...user posted image

Zakaj pa ti?Kaj pa pol šele le me  ki bomo tam nastopale,ha,ha.Na šank pripravi krožnik za pecivo,velja?

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 2011
24.3.2007 7:56:38   
Marogica
Ni problema. Koliko krožnikov oz. je naš šank sploh zadosti dolg za vse krožnike?user posted image

R. Tagore

Neposredna povezava do sporočila: 2012
24.3.2007 7:59:00   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

Ni problema. Koliko krožnikov oz. je naš šank sploh zadosti dolg za vse krožnike?user posted image

Kaj en krožnik hudiča,saj ne dobite vsega ve.Aha ja maš prav pa tudi za nas prsodi sama,kok krožnikov rabimo na naši mizi.
Marogica upam,da ne boš mela nič proti moj ati je na borovničev napisal ful lepo posvetilo vendar me ti ga iz tega litra vsaka 0,03 spijemo vstran ostalo tebi ostane za spomin,velja?

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 2013
24.3.2007 8:05:19   
stunfek
Dobro jutro :)
No, pa smo dočakale tole soboto. Škoda, ker ne bo prišla marina1 z žanom in mihcem. Ona je pravzaprav "sprožila" prihod Anuške in Blaža, sedaj pa jih ne bo. Mene skrbi, da jima bo dolgčas...mogoče se bosta pa Blaž in Anuška "ujela" in se zabavala po svoje :) Upam.

Stunfek

Neposredna povezava do sporočila: 2014
24.3.2007 8:08:15   
Sulfinija
Ja tudi meni,vendar vak posameznik odlača zase ali se udeleži ali ne,sigurno je kak razlog,da ne morejo priti.Vreme čudno viroze na pohodu tkole,da je vse možno,da je kateri od njiju zbolel.

Ma kaki dolgčas anuški in blažu ni šans,saj se bosta ujele in ko bosta tole vse pri marogici videla jima pa resno ne bo dolgčas.Sedaj pa grem vselo na delo.

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 2015
24.3.2007 8:19:55   
Sulfinija
Lana38,hura sobota je tukaj in seveda brez snega.Si videla saj smo vdela,da ne bo mega žur odpadel,ker snega ne bo.

LP Mojcauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2016
24.3.2007 8:24:38   
lana38
Midva z Blažem sva si ogledala na netu marogičino pizzerijo in videl je tudi otroški kotiček. Skoraj bolj je navdušen kot jaz. Vsak dan zadnje dni sprašuje, kdaj bova šla. Kot da ne bi imel že 10 let.user posted image
Verjetno pa bova prišla kar tja v Mojo pizzerijo, ker bom skočila prej še v Euro park, če sem že v MB. Moram v Hervisu pogledati za ena plavalna očala, taka z gobico, če jih imajo. S temi, ki jih ima zdaj imamo kar nekaj težav, ker se mu koža vname pod očmi. Preveč ga tiščijo. Če naju ne bo pri Baumaxu, se vidimo v Moji pizzeriji. Saj tam bodo verjetno vedeli, kje ste, a ne.
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 2017
24.3.2007 8:29:06   
Sulfinija
Lana,velja dobro,da si povedala,da te pol ne bomo čkale in klicale.
Posluš,ko greš iz evroparka zavij tkole na cesto,kot da bi šla v Malečnik in pelje mimo mosta ravno in na prvem semaforiziram križišču zavij na levo roko in tam boš videla tablo Moja pizzeria,me pa vaju bomo čakale.Če ne najdeta pa javi na moj mobi in vaju pridemo iskat,velja?

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2018
24.3.2007 8:32:55   
lana38
Jaz sem gledala na karto MB in bi morala, po tem kar sem tam videla iti desno za zadnjim mostom čez Dravo, tam kjer se cesti razcepita v obliki črke V. Ena, ki gre levo je tik ob Dravi (Nabrežna), v drugi, ki gre desno pa je takoj na začetku Moja pizzerija. A imam prav?user posted image
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 2019
24.3.2007 8:45:53   
Sulfinija
Ne.Daj priklopi mobitel te kličem pa si nedosegljiva,da ti vse lepo razložim,velja?

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2020
24.3.2007 8:53:30   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: mojca9000

Marogica upam,da ne boš mela nič proti moj ati je na borovničev napisal ful lepo posvetilo vendar me ti ga iz tega litra vsaka 0,03 spijemo vstran ostalo tebi ostane za spomin,velja?

O, hvala. SIcer bi raje polno steklenico, pa sem vseeno zadovoljnauser posted image user posted image

R. Tagore

Neposredna povezava do sporočila: 2021
24.3.2007 8:53:51   
lana38
Mobitel, ja. user posted image Ponoči ga vedno izklopim. Potem pa ga spet vklopim, ko grem v službo. Čez vikend pa ne grem v službo in se mi potem zgodi, da ga včasih cel vikend ne vklopim, če ga ne rabim. No, zdaj je pa že vklopljen. Saj v MB bi ga verjetno tudi vklopila, če bi se spomnila. Vsaj s sabo ga imam. To je pa tudi nekaj.
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 2022
24.3.2007 8:58:52   
Sulfinija
Zemljevid ti kaže desno,če pride iz ceste iz strani malečnika ne iz evroparka,velja?

LP Mojcauser posted image user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2023
24.3.2007 9:15:36   
Sulfinija
Marogica,daj pomagaj naši lani najti iz evroparka do pizzerije.Jaz sklepam tkole,če pridem iz evroparka zavij pri semaforju na levo in tam je pol tabla moja pizzerija,če pridem pa iz malečnika in ne grem nikamor drugame le k tebi pa zavijem na desno.
Logična razlaga,ko si na cesti je evropark na moji desni strani,ko senm enkrat v tvoji pizzeriji je evropark na moji levi,se ne motim,kajne?

Neposredna povezava do sporočila: 2024
24.3.2007 10:03:35   
citrončica
Bravo čvekice,2000user posted image user posted image ,
sem prišla prav to pogledat,do kam ste včeraj prišle...jaz sem Janeza Blonda gledala, pa sem vmes še zaspalauser posted image ,
zdaj pa še posesam, moj je šel ne en sestanek, tako,da sem sama, potem pa pito zrežem...za s seboj, pa kak košček mu pustim doma, se zrihtam in via Mb!!
Se vidimo!!!!!!!!!!!!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?