|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zasavčanke
22.3.2007 19:42:36   
mily
JA upam da se res kmalu pridružimo. Ej s fotko se bom pa jutr mal pomatrala, ker me že trajbajo z računalnika. Itak! PA še zdej mi dec izza rame bere kaj bom napisala, pa me živcira user posted image . MA fajn komentarje zravenuser posted image

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?
Dovolite mu, da bo počel vse, kar se mu bo zahotelo.

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 326
22.3.2007 19:43:47   
mily
IZVIRNO SPOROČILO: hothien

IZVIRNO SPOROČILO: mily
A ve ful hodite v tale park pri Zagorju? Pa smo prejšni teden tut mi bli velik tam, pa nisem nobene pošinla. No sej niti nobene ne poznam user posted image .

Mene težko fališ, temna, bolj majhna, rahlo smešna in včasih je zraven mene še en bolj smešen blond dodatek. user posted image  

A daj njahi. Pa se mi je zadnič zdel da si ti, pa nisem bla ziher, če si taprava user posted image

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 327
22.3.2007 19:45:18   
Anonimen
Aja vejžde, včasih mam še eno blondtno na drugi strani. user posted image  
Ki si blaaaaaa???

(odgovor članu mily)
  Neposredna povezava do sporočila: 328
22.3.2007 19:45:52   
Angellina
IZVIRNO SPOROČILO: mtina

Men se zdi, da je pol zbirčna pri vrsti cukrov, pa si spet v pi...

Ja vejžde, jaz dam vse v usta user posted image ! Itak sam poližem, pa ven špuknem! user posted image

(odgovor članu mtina)
Neposredna povezava do sporočila: 329
22.3.2007 19:56:11   
Angellina
Joooj kaj so luštne!
Romana men je program poteku, tko da ne morem fotk od Danaje obdelat user posted image . Ne vem kdaj se me bo mož usmilu in mi izdal skrivno kodo user posted image , da ga ponovno zaženem. Ma me hoče obvarovat obsesije, čeprav jst temu še vedno pravim hobi. Sam najbrž to res ni več, ker ko enkrat do 2 zjutri buliš v monitor, sam zato, da fotke peglaš, pol mora bit pa res kej narobe user posted image .

Elis@ moj zobar je Tarlač. Onim mesarjem ne odpiram več ust. Itak pa se me tam bojijo in si mojih obiskov niti ne želijo. Jaz namreč grizem. Ja ja pr teh letih ja user posted image

(odgovor članu Angellina)
Neposredna povezava do sporočila: 330
22.3.2007 19:57:52   
Bubamaraa
Angi mislim, da je cajt, da svojmu decu fajn nastaviš, ker boš sigurno geslo pol dobila.....tko, da se kr izkaži.....user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Romana26 -- 22.3.2007 19:58:04 >

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

Neposredna povezava do sporočila: 331
22.3.2007 20:05:27   
Angellina
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26

Angi mislim, da je cajt, da svojmu decu fajn nastaviš, ker boš sigurno geslo pol dobila.....tko, da se kr izkaži.....user posted image user posted image user posted image

user posted image

Grem gledat BB-ja.

Neposredna povezava do sporočila: 332
22.3.2007 21:19:32   
mojca 32
katis če pa ti hodiš v škisa se pa ziher poznava me kr mal ( velik) firbec matra kdo si ???????????????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 333
22.3.2007 21:45:23   
mily
Dejte mi neki povedat babnce. Vem da ga forum še biksa, sam pr men je neki tko smešnga. KO pridem na npr tole stran od zasavčank, ni zraven nobenga nicka, ampka so vsi nagužvani navrh strani user posted image . Ne znam drugač razložit, v glavnem, ko grem z miško gor na nicke se pa pojavijo ob slikcah. Ja vem, zdej sem čist bo blontn zakoplicirala, sam ****t ga, sem pač blontuser posted image

Zdej pa fotka od Nike. Upam da bom znala prlimat in da ne bo strani raztegnal ko rtisto vragov, ker ne vem na kuk jo morem zmanjšat. Pa probimo...

O šit popravljam....

< Sporočilo je popravil mily -- 22.3.2007 21:46:02 >

(odgovor članu mojca 32)
Neposredna povezava do sporočila: 334
22.3.2007 21:46:56   
mily
Še enkrat 

Joj no, NE ZNAM!!!! NArdim tu mač prevlko fotko

user posted image

< Sporočilo je popravil mily -- 22.3.2007 21:48:04 >

(odgovor članu mily)
Neposredna povezava do sporočila: 335
22.3.2007 21:50:05   
Angellina
Lepa je fuuuull! Čista mamica!

Sej jutri bo menda že bolš mily. Mogoče se prebudiš rjava, pa bo. Ne se sekirat.

(odgovor članu mily)
Neposredna povezava do sporočila: 336
22.3.2007 22:13:40   
Bubamaraa
kako lepa punčka...pa kako lpe modre oči ima....resnično je lepotička....user posted image user posted image user posted image user posted image

jo bo treba pazit....user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

Neposredna povezava do sporočila: 337
23.3.2007 7:32:21   
Angellina
Alooooooooo auf! Rite pokonciiiiii! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 338
23.3.2007 7:33:18   
Anonimen
Tvoja je stalno pokonci user posted image Moja pa že od pol petih.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 339
23.3.2007 7:44:34   
Angellina
IZVIRNO SPOROČILO: Dalija

Tvoja je stalno pokonci user posted image Moja pa že od pol petih.user posted image

Moja pa od petih user posted image !

Joj kako sem navdušena, k sem tako malo spala! Prou razgnal me bo od veselja! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 340
23.3.2007 7:56:21   
pikicaa
Moja je pokonci že od šestih.

4.6.2006 je prišla na svet najina največja sreča z imenom Maja
18.1.2008 smo dobili še sončico Klaro.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 341
23.3.2007 8:05:19   
ta.nja
jeeeeeee, mi smo pa danes spal do sedmih user posted image user posted image , po dolgem cajt.

Lp

(odgovor članu pikicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 342
23.3.2007 9:01:00   
mily
Jutro punce. MI smo tudi spal danes ponoč user posted image . Očitno je antibiotik prijeluser posted image .

Joj zunih je tak lep sonček, da ga je kr škoda tkole doma preležat. PA tko so napovedoval sneg in dež. Še sreča da se kdaj tkole zmotijo. Grem kr stroj zalaufat, da izkoristim vreme, da se mi cote fajn posušijo user posted image

(odgovor članu ta.nja)
Neposredna povezava do sporočila: 343
23.3.2007 9:14:44   
Anonimen
Mi smo pa spali do pol devetih! user posted image  Zmagala! user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu mily)
  Neposredna povezava do sporočila: 344
23.3.2007 9:16:10   
mily
user posted image  bravo Ela. Pa kaj je to zdej? Je bla neka čudna noč, da so vsi otročki tko fino spal (pa mamice tut user posted image )

Ej, ste bli včeri na sistematskem?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 345
23.3.2007 9:21:07   
Angellina
IZVIRNO SPOROČILO: mily

user posted image  bravo Ela. Pa kaj je to zdej? Je bla neka čudna noč, da so vsi otročki tko fino spal (pa mamice tut user posted image )

Ej, ste bli včeri na sistematskem?

Beri ti malo bolj podrobno punca. Nekateri smo vstali že ob petih!

Ja Hoti kok vaga Ela? Gremo ven? No Mark se že par minut sam sa sabo meni v postli. Grem ponj. Poklič me.

(odgovor članu mily)
Neposredna povezava do sporočila: 346
23.3.2007 9:23:41   
mily
O Angelca pa res, vidva sta pol izvenserijska user posted image . Da ni mal tvojga red bula šluku zravenuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 347
23.3.2007 9:40:21   
Anonimen
Ja, včeri smo mel sistematskega.  Velika je že 57,5 cm, tehta pa 5220 g.user posted image  V treh tednih se je zredila za 800 g! user posted image
Ja, ven bomo tud šle, ziher, sam pol kasneje, ko gre user posted image  v službo.

(odgovor članu mily)
  Neposredna povezava do sporočila: 348
23.3.2007 9:55:33   
Miss Piggy
Joj kok je nekaterim fajn...Mi smo vstal ob šestih, s tem, da smo se budil od polnoči naprej vsako uro user posted image . Ne vem, do kdaj mi ga še misli tkole biksatuser posted image .

Mi bi tud šli ven!!! Sam bo treba še kak dan zdržati notuser posted image .

Angie, zakaj pa deca rabš, da ti photoshop dol potegne. Jaz sem si ga sama, sam kaj hudič, če ga ne znam uporabljatuser posted image !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 349
23.3.2007 9:57:41   
mily
O sej je že prava babnca user posted image . Strada pa res ne user posted image . Sej veš, ne vem, če nisem vidla vajin avto. Če ste bli okol pol9ih - 9ih tam, pol je bil taprav. Ker jst sem bla tut glih takrat z Niko pr dohterji.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...

ime za julijske otročke
katrinka

izberite katero vam je najbolj všeč

cesarčki in cesarične (16%)

bibike (11%)

sončki (37%)

julijančki in julije (18%)

žogobrčki in žogobrčice (6%)

zakladi (12%)

Število vseh glasov: 278

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!