|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Svetujte mi odlično vlažilno kremo za obraz
19.3.2007 16:05:14   
Anonimen
ker imam zelooooooo suho kožo na obrazu, pa da se da po možnosti kupiti kje v MS user posted image . Imamo DM, Müller, tu se pa končauser posted image .

A je lahko vlažilna krema tudi hranilna?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Svetujte mi odlično vlažilno kremo za obraz
19.3.2007 16:09:50   
baja*
Probaj s kremo cera di cupra za suho kožo. Dobiš jo v DM-u.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.3.2007 16:12:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: baja*

Probaj s kremo cera di cupra za suho kožo. Dobiš jo v DM-u.

jaz sem včasih tudi to uporabljala in je res dobra za suho kožo. Pa še draga niuser posted image

(odgovor članu baja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
19.3.2007 16:13:22   
lutka
zelo dobra krema je od Kahnetove s hialuroinsko kislino, ki je namenjena zelo suhi in zahtevni koži. Potem anemari borlind ima tudi kavlitetne kreme, na naravni bazi, brez konzervansov.

Valžilna krema je lahko tudi hranljiva, mislim da jo ima Afrodita.

lp

Kdor hoče najde pot. Kdor noče najde izgovor

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.3.2007 16:15:38   
Lunc_a
Jaz imam od garnier-a,ful priporočam,jaz sem imela tako suho kožo,da se mi je koža dobesedno luščila dol

(odgovor članu lutka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.3.2007 17:36:40   
natasar
Meni pa paše krema od Vichy Thermal Fix 1 ali 2 (v lekarni), pa tudi od Afrodite mandljeva hranljiva (in ne vlažilna) je dobra za suho kožo. Vsaj meni samo ti dve ustrezata.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.3.2007 18:56:32   
DeVilla
Če pa na tej povezavi ne najdeš, pol pa res ne vem... user posted image  Joke!!!!

http://www.oriflame.si/prod/common/QuickLinkRootCategoryRedirector.jhtml?CATID=scOptimals_sl_SI

Ena in ena je šest... :)

(odgovor članu natasar)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.3.2007 19:00:05   
kofetek2010
Loreal decontract (dneva, nočna in za okrog oči) - zelo ugodna cena in dobra kvaliteta user posted image  

če pa želiš kaj dražjega pa je od Orlane linija ful dobra (imam Oxygen po kateri imam občutek, da koža prav uživa, ko jo nanesem user posted image  )  

(odgovor članu DeVilla)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.3.2007 19:59:01   
Anonimen
Kje pa dobim to Orlano?

(odgovor članu kofetek2010)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
19.3.2007 20:04:16   
kofetek2010
Müller user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
19.3.2007 20:47:23   
frutka_
upred porodom sem uporabljala Collistar crema de profunda...krasna krema. no, nazadnje ko sem bila v mullerju mi je ena prijazna punca povedala da imam koprenasto kožouser posted image in da jo moram čuvat. o dala mi je testerčke od Juvene. pa mi ni odgovarjala.
karkoli boš kupila ti svetujem, da prej tester poskusiš, ker so kreme kar drage in če ti ne odgovarja jo lahko samo gledaš.
Limoni ima fajn deklice, ki svetujejo kaj paše posameznemu tipu kože. kar prepusti se jim!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
19.3.2007 22:45:52   
Anonimen
Cholley. Sam se dobi samo pri moji kozmetičarkiuser posted image  Ti jo prinesem v MSuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu frutka_)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
19.3.2007 23:14:48   
* Mateja *
Od garniera zelena krema, ki se jo kupi v merkatorju kar in ni niti jurja, je pa nova in sem ful zadovolna z njo, ker imam na čase ful ful suho in povrh še mal mozoljavo kožo. Ti jo priporočam, pa če ti glih ne bo pasala ni panike, ker ni dost keša. je pa iz grozdnih pečk in zelo lepo diši!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
19.3.2007 23:23:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: frutka

karkoli boš kupila ti svetujem, da prej tester poskusiš, ker so kreme kar drage in če ti ne odgovarja jo lahko samo gledaš.

Kako pa veš, da ti krema odgovarja user posted image .

Na otip, videz, kako.....? In koliko časa jo je treba testirat, da veš, da je to to?

(odgovor članu frutka_)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
20.3.2007 8:30:40   
iva01
Termal Fix 1od Vichya ta je res dobra jast sem mela včasih kr lišajast obraz kako sem mela suho kožo, ij mi je ta ful pomagala, drugač pa jaz zadnje cajte uporabljam Hapyderm od Loreala ki je tud fajn, pa mal cenejša varianta od prve.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
20.3.2007 8:47:52   
Maxica
Jaz sem imela zdaj eno fino, od Nivee, Aqua Beauty. Je res taka fajn sveža, vlažilna, nič mastna.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu iva01)
Neposredna povezava do sporočila: 16
20.3.2007 8:48:54   
ery
Jaz imam pa bolj masten T predel na obrazu, ampka ne tako zelo masten. In kakšno kremo za to priporočate?

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 17
20.3.2007 8:57:57   
asso
IZVIRNO SPOROČILO: ery

Jaz imam pa bolj masten T predel na obrazu, ampka ne tako zelo masten. In kakšno kremo za to priporočate?

Jaz imam tudi takšno kožo. No, na momente imam ful suho in ta T predel pa je skor vedno masten. Seveda to je bilo pred uporabo sedanje kreme.

Če potrebujete res samo VLAŽILNO kremo je res super (vsaj meni ugaja) od Biotherma aquasource gel za normalno kožo. Kožo res samo vlaži, jo ne masti. Od kar jo uporabljam nimam več mastne kože v T predelu in niti suhe drugje. Drugače pa je od te linije tudi krema za suho kožo, ampak ta mi ne odgovarja, ker je preveč mastna.

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 18
20.3.2007 9:00:54   
Magi*
v DMu lahko kupiš Alverde Jojoba (poceni, ampak dobra. brez dišav in sint. konzervansov. ne draži kože)

v lekarni Avene skin recovery formula (spet za občutljivo suho kožo, tudi ni preveč draga)

če te še po teh kremah zateguje, pa preden naneseš kremo nanesi navadno jedilno olivno olje, potem pa čez še kremo. koža bo garant ful lepa, mehka. ampak to je res ukrep za zelo suhe kože. po nekaj tednih bi koža morala vzpostaviti malo bolj normalno stanje.
potem pa so tu še kakšne dražje kreme, ampak ti dve sta preverjeni za suho in občutljivo kožo. za ostale, kjer so not še parfumi in še kaj, pa je vprašanje kako se obnesejo. na neobčutljivi koži sigurno odlično, ampak...

Mič, kremo je fajn testirati vsaj kakih 10 dni. če ti zelo ne paše, se itak vidi takoj. če pa je notri kaka sestavina, ki ti samo malo draži kožo, se bo pa pokazalo na malo daljši rok.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
20.3.2007 9:08:42   
muška
Thermal fix  od Vishy je res super krema! jaz sem jo kr dolgo uporabljala, potem pa mi je zmanjkala in mi je sestra posodila Garnierjevo Total fresh(za normalno kožo) - je tudi Ok, ampak čutim, da bom šla nazaj na Vishy, ker mi  Thermal fix naredi mehkejšo kožo user posted image

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 20
20.3.2007 9:09:16   
Anonimen
Mič, kremo je fajn testirati vsaj kakih 10 dni. če ti zelo ne paše, se itak vidi takoj. če pa je notri kaka sestavina, ki ti samo malo draži kožo, se bo pa pokazalo na malo daljši rok.

in potem prosiš testerje za 10 dni user posted image

(odgovor članu Magi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
20.3.2007 9:34:34   
ery
Asso, a veš, da je meni prodajalka tudi priporočala Biotherm -isto kot ti, in mi je SUPER!!! Ampak nikoli se je ne spravim kupit, ker je kar draga, pol pa samo po testerje hodim. user posted image  Vsake tolk časa.

Mi je pa enkrat dala tester tudi od Clinique kreme, ki jo vse tako hvalijo, ampka meni ne odgovarja. Najbolja mi je res od Biotherma, tako da se bo treba odločit zanjo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
20.3.2007 9:47:28   
rija
vichy thermal fix 2, ta je zelo vlažilna, ni pa mastna....

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
20.3.2007 10:20:17   
asso
IZVIRNO SPOROČILO: ery

Asso, a veš, da je meni prodajalka tudi priporočala Biotherm -isto kot ti, in mi je SUPER!!! Ampak nikoli se je ne spravim kupit, ker je kar draga, pol pa samo po testerje hodim. user posted image  Vsake tolk časa.

Mi je pa enkrat dala tester tudi od Clinique kreme, ki jo vse tako hvalijo, ampka meni ne odgovarja. Najbolja mi je res od Biotherma, tako da se bo treba odločit zanjo.

Ne vem kje si ti gledala zanjo, ampak jaz jo kupim v Italiji, ki stane cca. 33€, kar 10 € ceneje kot pri nas (Muller).

Ja, ja je draga, ampak jo je dovolj res malo tako, da traja dobra dva meseca ali celo več...
Jaz jo uporabljam sigurno več kot pet let... vmes sem poskusla tudi druge (testerji), ampak nobena ni bila tako dobra, da mi bi samo navlažila kožo, druge so mi jo mastile... čeprav okoli ust sem imela še vedno suho...

< Sporočilo je popravil asso -- 20.3.2007 10:23:09 >

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 24
20.3.2007 10:24:38   
Putka
Vichy termal Fix Mat je malo bolj lahko, sicer pa 1 ali 2, cena ugodna, okoli 16-20EUR. trenutno imam Nuxe in sem super zadovoljna, sem pa najprej kak mesec s testerji shajala. Šla v ene par lekarn in se založila.

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.