Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: če še katera nima ideje za kosilo... 19.3.2007 12:37:05
|
|
|
|
Anonimen
|
pri nas bom pa pizzo naredila. Palačinke bodo pa jutri+zelenjavna juha.
|
|
|
|
RE: če še katera nima ideje za kosilo... 19.3.2007 12:38:01
|
|
|
|
sayuri
|
Ooo,hvala za idejo
|
|
|
|
RE: če še katera nima ideje za kosilo... 19.3.2007 12:51:33
|
|
|
|
petja
|
Goveja juha z ribano kašo (predvsem za tamalo), goveji zrezki v gorčični omaki, pire krompir, solata (motovilec, rukola, jajček). V redu zadeva, ker lahko juho in zrezke pripraviš že večer prej, tako da ni toliko dela, ko moraš kosilo dejansko skuhati.
|
|
RE: če še katera nima ideje za kosilo... 19.3.2007 12:54:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri nas bodo pa makaroni z omako iz tune in paradižnika. Pa solata. Pa neki riževega narastka je včeri ostalo in bo to za sladico.
|
|
|
|
RE: če še katera nima ideje za kosilo... 19.3.2007 12:56:11
|
|
|
|
FLASK_A
|
Joj, jaz bi se kar pri kateri od vas prijavila na kosilo Hm, mogoče si naredim makarone pa peso za zraven PA DOBER TEK VSEM!
|
|
RE: če še katera nima ideje za kosilo... 19.3.2007 12:56:17
|
|
|
|
pearl
|
Juha od včeraj, pire in špinača.
|
|
|
|
RE: če še katera nima ideje za kosilo... 19.3.2007 13:05:55
|
|
|
|
lex
|
juha od včeraj, kropir v kosih, kranjska klobasa in kislo zelje, tamali pa dobi meso iz juhe.
|
|
RE: če še katera nima ideje za kosilo... 19.3.2007 13:05:56
|
|
|
|
Janya
|
Lazanja in zelena solata.
|
|
|
|
RE: če še katera nima ideje za kosilo... 19.3.2007 13:11:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lex juha od včeraj, kropir v kosih, kranjska klobasa in kislo zelje, tamali pa dobi meso iz juhe. uhhhhhhhhh tole bi pa jaz zdaj zmazala s takim užitkom. A mislite, da mi lahk moj prešverca po letalu kako kranjsko klobaso .
|
|
|
|
RE: če še katera nima ideje za kosilo... 19.3.2007 13:12:43
|
|
|
|
soncece24
|
Sem ravno pojedla zelenjavno lazanjo, ki mi jo je moj dragi včeraj pripravil za danes
|
|
RE: če še katera nima ideje za kosilo... 19.3.2007 13:23:40
|
|
|
|
Lunc_a
|
Tista,ki je napisala za goveje zrezke v gorčični omaki,kako se to dela??
|
|
|
|
RE: če še katera nima ideje za kosilo... 19.3.2007 13:27:12
|
|
|
|
tanikaa
|
Mi pa bomo papcali golaž in polento. Sem golaž že včeraj skuhala, danes dragi samo očisti solato, tanika skuha polento .... mljask, sem lačna kot volk.
|
|
RE: če še katera nima ideje za kosilo... 19.3.2007 13:28:56
|
|
|
|
kalbo
|
Sem golaž že včeraj skuhala, A po mojem receptu?
|
|
|
|
RE: če še katera nima ideje za kosilo... 19.3.2007 13:34:58
|
|
|
|
muška
|
juha, pražena jetrca, pire krompir, solata
|
|
|
|
RE: če še katera nima ideje za kosilo... 19.3.2007 13:36:30
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo Sem golaž že včeraj skuhala, A po mojem receptu? E čik, pogodi Veš da lubi. In ves čas sem mislila nate.
|
|
RE: če še katera nima ideje za kosilo... 19.3.2007 13:36:39
|
|
|
|
petja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lunc_a Tista,ki je napisala za goveje zrezke v gorčični omaki,kako se to dela?? - rabiš "boljše" goveje zrezke - da je meso mehko; mesar naj ti jih na tenko nareže - zmešaš žlico olivnega olja, 1.5 žlice gorčice, 1 strok česna (sesekljaš) in ščepec popra; zrezke posoliš in potem na obeh straneh namažeš z zmesjo; jaz jih namažem zvečer in pustim čez noč v hladilniku, v zaprti posodi (plastični); sestavine za zmes lahko prilagajaš svojemu okusu, jaz dam ponavadi več gorčice in česna - zrezke popečeš na eni strani, med tem jih po zgornji strani na tenko posuješ z moko, obrneš in pečeš na zmernem ognju; vse skupaj zaliješ z malo vode (jaz vodo nalijem kar v posodo, kjer so bili čez noč zrezki, da vso zmes dobim ven) in pečeš v pokriti ponvi, dokler niso pečeni; vodo dodaš po želji, odvisno koliko omake želiš
|
|
RE: če še katera nima ideje za kosilo... 19.3.2007 14:41:17
|
|
|
|
Lunc_a
|
Kaj pa paše zraven tele gorčične omake A paše pire krompir?
|
|
|
|
RE: če še katera nima ideje za kosilo... 19.3.2007 14:42:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj pa paše zraven tele gorčične omake A paše pire krompir? jaz imam najraje pire
|
|
|
|
RE: če še katera nima ideje za kosilo... 19.3.2007 14:51:56
|
|
|
|
Anonimen
|
kalbo, a daš še meni prosim recept za golaž ?
|
|
|
|
RE: če še katera nima ideje za kosilo... 19.3.2007 20:32:42
|
|
|
|
petja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lunc_a Kaj pa paše zraven tele gorčične omake A paše pire krompir? Meni najbolj paše prav pire krompir.
|
|
RE: če še katera nima ideje za kosilo... 19.3.2007 20:34:37
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Mi smo imeli danes pečem krompir, moj pa še poleg mal svinjine... - jutri pa POJMA NIMAM Sicer sem pa prejšni teden delala lazanjo ala URSKA , tut z mal ketchupa, kot si rekla in je bla ful dobra No, kaj bi kuhali jutri?
|
|
|
|
RE: če še katera nima ideje za kosilo... 20.3.2007 7:28:21
|
|
|
|
Anonimen
|
london, potem tvoj ni prištimal ketchupa? Jaz bom ali ali ne vem
|
|
|
|
RE: če še katera nima ideje za kosilo... 20.3.2007 8:24:10
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
ne, ni ga okusil Jaz bom delala pa verjetno carbonara špagetose...
|
|
|
|
RE: če še katera nima ideje za kosilo... 20.3.2007 8:37:30
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz pa mam danes tunine polpete(sveža tuna), narejene doma by me. pa jih bom kar naložila na kolobarje narezan krompirček (čips) in vtaknila v pečico. pa se naj samo peče.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Gluten oziroma žitarice uvajajte postopomaMarsikateri starš je v dilemi, kako zgodaj lahko žita, ki vsebujejo gluten ponudi svojemu otroku, ki se na gosto hrano š...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?