|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI, Marčice, aprilčice
17.3.2007 19:50:32   
koala
DaisyE user posted image user posted image user posted image za tvoji pikici, zdaj pa pridno grej svoje sončke!

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 426
18.3.2007 11:18:40   
DaisyE
Hvala vsem za user posted image user posted image user posted image .

Jaz srčno upam, da se naše marelice delijo naprej in da bodo dons zvečer al pa jutr postale ene lepe breskvice (namesto blastocista), pa da se bodo potem tud pridno ugnezdile.

Povečal mi je dozo Prometriuma. Zdaj ga moram trikrat dnevno jemat. Ampak kolikor sem jaz to izračunala, mi ga bo prej zmanjkalo. A moram pol v Italijo po še? Dajte pomagat, če katera ve.

Mišek, drugač si mela pa prav, pot v Postojno je bla peklenska. Sem mislila, da mi bo kar ušlo. user posted image  Pol me je pa Reš takoj po ET na WC poslal in je reku, naj se nič ne sekiram, da ne bo nič ven padlo. user posted image user posted image user posted image  (Ampak preventivno rajš nisem preveč pritiskalauser posted image user posted image )

Sonček.djukelca, ET je zakon. Jaz sploh ne vem kdaj mu je uspelo karkoli not dat. Je pa fajn, ko ti na monitorju najprej pokažejo tvoje zarodke, pol pa kar preko monitorja spremljaš, kako jih potegne v tisto pripravo s katero ti jih potem noter da. Tisto ima vse skup premer en mm in tvoji ubogi zarodki res čisto majčkeni zgledajo, ko jih not potegne. Ko je konc pa tisto pripravo nese nazaj v laboratorij in ti spet spremljaš na monitorju, ko ti pokaže, da je res prazna. Na koncu sva dobila en povzetek celotnega postopka in na njem sta tudi sliki naših dveh marelic.user posted image user posted image user posted image  - lahko si predstavljaš, da sem včeraj cel net prekopala, da preverim, če sta res dovolj veliki za svojo starost.user posted image user posted image user posted image .

Jutri se pa moja uživancija neha in moram nazaj na šiht. To mi je po eni strani fenomenalno, ker bo čas bolj hitro letel, po drugi strani sem se pa glih fajn navadila doma zabušavat, pa se mi prav nič ne da v službo. Pa še tako zaspana user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sem zadnje čase, da bi blo mogoče najboljš, da si res en kavč v pisarno privlečem, na vrata dam pa napis ne moti.user posted image user posted image user posted image

Se mi zdi, da sem zaradi tega Prometriuma zaspana. A je mela kera podobne izkušnje. Moja navodila so samo v italjanščini - pa si ne znam pomagat z njimi.

Madona sem spet napletla.

Aja sam to še, kje je tosja? Tosja user posted image user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 427
18.3.2007 12:37:17   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Evo nas. user posted image user posted image user posted image

Vedno sem govorila, da delam vse po liniji najmanjšega odpora, pa mi je zdaj spet ratalo. Delim z vami:

user posted image user posted image  za DARS nista bla dost zrela za oploditev in sta že kar v štartu odpadla,
user posted image user posted image  od user posted image  se nista oplodila
user posted image user posted image  od mene sta pa dve lepi marelici, ki sta bili obe vstavljeni in sta ju oba, Reš in tamladi pohvalila (saj vem, da to ni nobene garancija, sam je pa fajn slišat).

No in ker sem glih odlične volje, bom enga user posted image  dala user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, sem vesela! user posted image

Pridno grej user posted image   user posted image  in pusti se pedinat user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   user posted image  user posted image  user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 428
18.3.2007 12:58:28   
tosja

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IVF, ICSI,... marčice -aprilčice

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

VODILNE...

- tija1: (1. IVF, PO, dr. Reš)
  06.03. (tor.) transfer user posted image   user posted image , 20.03. TEST user posted image user posted image

- Nila: (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  06.03. (tor.) transfer user posted image   user posted image , 20.03. TEST user posted image user posted image

- Špelka (LJ)
  12.03. (pon.) transfer user posted image   user posted image , 26.03. TEST user posted image user posted image

- DaisyE: (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  17.03. (sob.) transfer user posted image   user posted image , 31.03. TEST user posted image user posted image

- alia (transfer???)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  20.03. (tor.) TEST: tija1 in Nila user posted image user posted image    user posted image user posted image

user posted image  26. 03. (pon.) TEST: Špelka user posted image user posted image

user posted image  31.03. (sob.) TEST: DaisyE  user posted image user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 429
18.3.2007 13:16:37   
Sulfinija
Punce jaz pa jutri začnem z femodeni to so zaščitne tabletke,da urejajo v MB tkole ciklus,torej rabim vaše pesti,da se ne bo vmes pojavil kak izcedek kot pvič in predvsem,da bom tabletke prenašala brez migrenskega glavobolo kot pvič in brez slabosti.
Torej jutri začnem z tabltaki,do injekcij me le še loči 25.dni hura.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 430
18.3.2007 16:21:31   
koala
Mojca že stiskam pestke, za dober štert v postopek. Pa da bo berz bolečin in izcedkov.

Nisem vedela

Neposredna povezava do sporočila: 431
18.3.2007 18:01:51   
tosja

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

VODILNE...

user posted image  20.03. (tor.) TEST: tija1 in Nila user posted image user posted image    user posted image user posted image

user posted image  26. 03. (pon.) TEST: Špelka user posted image user posted image

user posted image  31.03. (sob.) TEST: DaisyE  user posted image user posted image

user posted image  user posted image  Pupike pomlad se bo začela s pravim baby bum user posted image

Mojca tebi pa želim uspešen štart user posted image

Pogrešam anobanano, le kje se skriva? user posted image

Pa Mišek je prinesla svež vetrc na temo user posted image  user posted image  user posted image  
Boš navijačica user posted image , al se boš pridružla na seznamu ?
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 432
18.3.2007 18:06:38   
citrončica
IZVIRNO SPOROČILO: tosja

VODILNE...

user posted image  user posted image  Pupike pomlad se bo začela s pravim baby bum user posted image

Mojca tebi pa želim uspešen štart user posted image

Pogrešam anobanano, le kje se skriva? user posted image

Pa Mišek je prinesla svež vetrc na temo user posted image  user posted image  user posted image  

user posted image user posted image lepo se odvija, zdaj pa še lepe novičke...pa bo res lep začetek pomladi, pestke vsem!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 433
19.3.2007 5:38:41   
Anonimen

Ne vem če je glih bil svež vetrc, smo meli te dni peščeni vihar in je najbrž kaj malga odpihnilo v slovenijouser posted image user posted image .
Bom kar navijačica, mi tole bolj gre od rokuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tosja)
  Neposredna povezava do sporočila: 434
19.3.2007 6:56:13   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: MIŠEK13

Ne vem če je glih bil svež vetrc, smo meli te dni peščeni vihar in je najbrž kaj malga odpihnilo v slovenijouser posted image user posted image .
Bom kar navijačica, mi tole bolj gre od rokuser posted image user posted image user posted image

Mišek13,lahko pol začneš dans navijati tudi zame,kajti dans vzamem pvo tabltko femodena upam,da vam zvečer ali pa že popoldan ne javim,da mam že spet migreno in kak izcedekj ker potem bom ponorela.

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 435
19.3.2007 7:53:20   
Anonimen
Mojčika, zate itak skoz navijam in stiskam pesti. MOgoče nič ne napišem, ampak si v mojih mislih.
AMpak tele tablete te pa kar fajn zdelajouser posted image . Nič se ne daj. Mogoče pa je nazadnje bil to samo sklop naklučij in bo zdaj vse ok. Al pa če se za vsak slučaj še pozanimaš katera hrana spodbuja migrene in se za ta čas mal izogibaš taki prehrani.

user posted image za glavoboleuser posted image in user posted image da bo vse okuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 436
19.3.2007 7:56:18   
Anonimen
Mojca,srečno v nove boje.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 437
19.3.2007 8:12:38   
Sulfinija
Punce zlate ste hvala vam,da navijate tudi zame.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 438
19.3.2007 8:48:06   
koala
Mojca, veš da ne bi pozabile nate.
Ne daj se migrenam, izcedkov pa tudi ne bo, je teta koala tako ukazalauser posted image

Nisem vedela

Neposredna povezava do sporočila: 439
19.3.2007 9:55:16   
soncek.djukelica
jutro,

DaisyE, iskrene čestitke za ET!user posted image user posted image user posted image  Lepo čuvaj svoje user posted image user posted image , naj ostaneta pri tebi skozi...nenehno...in naj tvoja user posted image  poteka v redu! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ko bo pa vse mimo, bove pa odprle kliniko! Konkurenco Rešu in GK! user posted image user posted image user posted image
Pri meni je včeraj šla v trebušček že 10 injekcija! user posted image user posted image
DaisyE, tija1 in Nila, se še spomite časov ko ste se ve špikale! A boste rekle,kje je že to! user posted image  Zdej ste v veselem pričakovanju!user posted image user posted image user posted image
A veš DasyE, tudi jaz sem zaspana! user posted image A ste ve bile tudi po jemanju? Jaz sem na Suprefactu! user posted image  A pa sem premalo spala! user posted image
Tosja, kje si pa mene zgubila! user posted image user posted image user posted image user posted image
Še malo, pa bo petek tukaj in prvi UZ! user posted image user posted image user posted image
Mojca9000, zate pa itak vse navijamo!user posted image user posted image user posted image Kar skačemo od veselja!user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz se bom pa probala po ET zment,da ostanem doma!Mam tak šiht, glih ne sedečki, pa ne bi rada ogrozila svojih user posted image user posted image ! Kako je glede tega na GK?A lahko ginekolog reče,da ostaneš doma več kot 2 dni,to kar dobiš običajno, al je vse domena splošnega zdravnika?  user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 440
19.3.2007 11:01:33   
alia
Ojla punce in sorry, ker me tu gor dolgo ni bilo...
Takole je z menoj: 10.03. sem imela punkcijo - dobili smo tri jajčne celice. V pon. 12.03. sem imela ET dveh zarodkov, enega so pustili do srede, ko bi ga naj zamrznili - žal tega ni dočakal, je prej propadel.
Danes je en teden od ET, pa sem pohitela s testiranjem - test negativen - recite mi, da je še prezgodaj, ker sem že potočila morje solza... Sicer naj bi po navodilu Reša test opravila čez en teden, torej 26.03.
Punkcijo sem imela četrtič in moram priznati, da sem jih malo naveličana...sploh, ker imam vedno ogromno foliklov - okrog 15...večino seveda brez prave vsebine...
No na transferju pa sva bila najprej vesela, ker so se vsi trije oplodili, vendar pa je bil sam transfer boleč bolj kot punkcija... Običajno seveda ni tako, vendar Reš ni mogel v mat. z cevko, ker imam premehek mat. vrat. Pa mi je z škarjami slednjega lepo raztegnil - malo preluknal, vstavil not kovinsko cevko, v kovinsko plastično z željeno vsebino... Sicer imam visok prag za bolečino, vendar sem ga tokrat skoraj prosila naj konča, da imam vsega dovolj!!!
Tokrat sem si vzela dopust - celi teden, vendar vprašanje, če to kakorkoli pomaga - samo boj živčna sem in nestrpna in zato tudi tale test - upam prezgodal...

Zahvaljujem se Vam za lepe misli, želje, tudi jaz Vam res iz srca želim vse dobro in uspešno v postopkih, ki so pred vami...

LP;
a.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 441
19.3.2007 11:17:05   
Anonimen
Pozdravljena Alia!
Ne smeš obupat,če test še ni ničesar pokazal.Poskusi narediti test takrat,kot je rekel Reš.Vem,da je težko čakati,vendar upam in želim ti,da ti takrat test pokaže user posted image .Držala bom pesti,saj vem kako si močno želiš biti srečka nosečka.Misli pozitivno in morda se bomo drugi teden s tabo veselile tvoje novice.Drži se.user posted image user posted image

(odgovor članu alia)
  Neposredna povezava do sporočila: 442
19.3.2007 11:24:01   
anabanana
Evo anabanana tukaj!

Kje sem se skrivala? V bolnici, na mojo veliko žalost. Veste,da imam samo en jajčnik in zdaj izgleda, da bo šel še ta po gobeuser posted image . Katastrofa; ne morem niti govorit o temu.

V glavnem, samo na brzino sem vas preletela in vidim, da dogajauser posted image user posted image user posted image Bravo punce.

Moja pravljica pa žal ne vem kako se bo končala ... Merlo mi je nekam sumljivo dosti govoril o donatorski celici, čeprav je tudi rekel, da še ni za obupat nad mojimi jajčeci... Mah sranje v glavnem.

krepat ma ne molat

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 443
19.3.2007 11:27:22   
Anonimen
Alia urinski test bi se naj delal vsaj 10 dni po Et, pa še takrat ni zanesljiv, pri nekaterih je pokazal še kasneje, zato pa pravijo, da se test dela 14 dan. Edino krvni test bi ti lahko pokazal že 10 dan, pa še to ni nujno. Zato solzice pospravi, tako kot je Dalija rekla in še naprej upaj in bodi optimistična. Nič še še ni izgubljeno.

Hodi lepo na sprehode,pejdi na kako kavico s prjateljicami ali kos tortice, poglej kako komedijo, preberi kaj veselega, mal kaj popucaj po bajti,pa bo čas minil takoj. Samo ležanje ti ne bo nič prneslo, pa še samo živcirala se boš. user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 444
19.3.2007 11:28:40   
Anonimen
anabananauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
DRŽIM PESTI

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 445
19.3.2007 12:14:34   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: MIŠEK13

anabananauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
DRŽIM PESTI

Tudi jaz držim zate in mislim nate!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 446
19.3.2007 12:15:39   
Sulfinija
Alia,nikar ne obupaj in misli pozitvno za urisnki test si bila prezgodnja pa saj veš,če ni M in niti izcedka si na konju po domače.Milsi pozitvno in lepo počivaj.

Neposredna povezava do sporočila: 447
19.3.2007 12:55:31   
soncek.djukelica
alia!user posted image user posted image user posted image  držim pesti za tvojo user posted image ! user posted image user posted image
anabanana, moja nekdanja sokrajakinja!ne obupavat!vem,da je tole brca v prazno,vendar tukaj smo me zato,da te tolažimo! vem,da se ti ta moment zdi vse čist brez veze,da ne najdeš nekega veselja,ampak je pa res tudi,da ko človeka boli,človek raste! user posted image  in vem,da boš tudi to dala čez in da bo vse user posted image  tudi k tebi prišla! user posted image user posted image user posted image
pa pridi nas večkrat obiskat,drugač pridem jaz na obalo! user posted image

Dvojna mamica sem!:)

Neposredna povezava do sporočila: 448
19.3.2007 15:12:48   
Anonimen
Evo pupike, tole sem našla na enem forumu, pa sem mal ukradala in še vam kopiram:

Oploditev v epruveti (IVF) lahko uresniči sanje o družini marsikateri ženski, ki ne more zanositi po naravni poti. S pomočjo punkcije ženski odvzamejo jajčne celice in jih v laboratoriju oplodijo s prečiščenim semenom. Med oplojenimi celicami, ki se razvijajo v zarodke, izberejo tri do pet najprimernejših in jih vnesejo v maternico. Zdaj nastopi čas negotovosti. Se bodo zarodki ugnezdili? V tem trenutku ženski ne preostane nič drugega, kot da potrpežljivo čaka – in se veliko smeji. To priporočajo britanski strokovnjaki, ki so v neki raziskavi ženskam po umetni oploditvi priskrbeli zdravnika klovna, da jih je zabaval. V tej skupini je bil prenos zarodkov bistveno uspešnejši – zanosilo je dve tretjini več žensk – kot v skupini, kjer niso bile deležne razvedrila. To je še en dokaz več, kako pomembna je za zanositev duševna naravnanost. Ženska, ki je pod čustvenim pritiskom, ima manj možnosti, da zanosi.

http://www.zdravje.si/revija.asp?ID=323

in jaz vam cel čas težim, smejte se in bodite pozitivne, upam, da me boste zdaj ubogaleuser posted image user posted image , pa da iz drugega foruma ne bojo hudeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu soncek.djukelica)
  Neposredna povezava do sporočila: 449
19.3.2007 15:52:30   
alia
Ojla punce moje in hvala lepa za "nabite" besede z optimizmom!!!
Se ga bom poskusila kaj nalesti še jaz... Imate prav, da se je potrebno veseliti,...user posted image user posted image user posted image

Kar se tiče izcedka pa je info relativna - jemljem namreč 3 x na dan Progesteron: Prometrium in sicer 200mg. Pri tem medikamentu ni mogoča menstruacija, saj jo zavira - to mi je obrazložil Reš, prav tako imam že iz prvega postopka enako izkušnjo. Test je namreč pokazal negativno, menstruacije pa še ni bilo, zato sem klicala Reša, ki mi je lepo obrazložil, da naj z Prometriumom neham in bo prišla...

Bog!! Kako si res želim to baby, dva ali tri če hočete!!! Bom že kako!!! Samo, da ne bo spet nič...

Srečno, srečno vsem...user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.