|
RE: IVF-ICSI, Marčice, aprilčice 18.3.2007 11:18:40
|
|
|
|
DaisyE
|
Hvala vsem za . Jaz srčno upam, da se naše marelice delijo naprej in da bodo dons zvečer al pa jutr postale ene lepe breskvice (namesto blastocista), pa da se bodo potem tud pridno ugnezdile. Povečal mi je dozo Prometriuma. Zdaj ga moram trikrat dnevno jemat. Ampak kolikor sem jaz to izračunala, mi ga bo prej zmanjkalo. A moram pol v Italijo po še? Dajte pomagat, če katera ve. Mišek, drugač si mela pa prav, pot v Postojno je bla peklenska. Sem mislila, da mi bo kar ušlo. Pol me je pa Reš takoj po ET na WC poslal in je reku, naj se nič ne sekiram, da ne bo nič ven padlo. (Ampak preventivno rajš nisem preveč pritiskala ) Sonček.djukelca, ET je zakon. Jaz sploh ne vem kdaj mu je uspelo karkoli not dat. Je pa fajn, ko ti na monitorju najprej pokažejo tvoje zarodke, pol pa kar preko monitorja spremljaš, kako jih potegne v tisto pripravo s katero ti jih potem noter da. Tisto ima vse skup premer en mm in tvoji ubogi zarodki res čisto majčkeni zgledajo, ko jih not potegne. Ko je konc pa tisto pripravo nese nazaj v laboratorij in ti spet spremljaš na monitorju, ko ti pokaže, da je res prazna. Na koncu sva dobila en povzetek celotnega postopka in na njem sta tudi sliki naših dveh marelic. - lahko si predstavljaš, da sem včeraj cel net prekopala, da preverim, če sta res dovolj veliki za svojo starost. . Jutri se pa moja uživancija neha in moram nazaj na šiht. To mi je po eni strani fenomenalno, ker bo čas bolj hitro letel, po drugi strani sem se pa glih fajn navadila doma zabušavat, pa se mi prav nič ne da v službo. Pa še tako zaspana sem zadnje čase, da bi blo mogoče najboljš, da si res en kavč v pisarno privlečem, na vrata dam pa napis ne moti. Se mi zdi, da sem zaradi tega Prometriuma zaspana. A je mela kera podobne izkušnje. Moja navodila so samo v italjanščini - pa si ne znam pomagat z njimi. Madona sem spet napletla. Aja sam to še, kje je tosja? Tosja
|