Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ali imate ljubimca? 27.2.2007 11:37:20
|
|
|
|
Meggi
|
eh pogovor je ja sam trenuten izgovor, na 1001 razlog, pa mal zaleže pa smo spet na istem,.... Eh men je tud brezveze dvoje neki na pol furat- sam ne rečem pa ne da sanje niso dovoljene,... in pol si jezo in nejevoljo mal tule spucaš pa mine nevihta,..
|
|
RE: Ali imate ljubimca? 27.2.2007 11:38:10
|
|
|
|
baguSka
|
Ja ja Taula... Kaj se zdej vn vleces?? Pa glih ti. Taprava.
|
|
|
|
RE: Ali imate ljubimca? 27.2.2007 11:38:59
|
|
|
|
Taula
|
Ja ja Taula... Kaj se zdej vn vleces?? Pa glih ti. Taprava. Taprava za kaj? Dej povej no..sej si lahko anonimna.
|
|
RE: Ali imate ljubimca? 27.2.2007 11:39:33
|
|
|
|
baguSka
|
čaka me sanjska priložnost,..........kje, kdaj, s kom?? S komer bos hotela in kadarkoli bos zelela.
|
|
|
|
RE: Ali imate ljubimca? 27.2.2007 11:39:42
|
|
|
|
Meggi
|
se men tud zdi sumljiva,... pravijo ja da tiha voda bregove dere tist ki pa veliko laja- ne grize,.. je pa vroča tale tema vidim, po št obiskov,.. in pol jih tričetrt reče NE, JS PA NE
|
|
RE: Ali imate ljubimca? 27.2.2007 11:40:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Taprava za kaj? Dej povej no..sej si lahko anonimna. Jeeeeees. Hvala hvala. Taprava da se oglasa. Glih ti bos govorila, da nisi za ljubimce...
|
|
|
|
RE: Ali imate ljubimca? 27.2.2007 11:42:12
|
|
|
|
baguSka
|
se men tud zdi sumljiva,... pravijo ja da tiha voda bregove dere A ne a ne? Sicer pa ona niti ni tok zlo tiha... Ampak bregove pa vseen dere...
|
|
|
|
RE: Ali imate ljubimca? 27.2.2007 11:43:51
|
|
|
|
Taula
|
men tud zdi sumljiva,... pravijo ja da tiha voda bregove dere A ne a ne? Sicer pa ona niti ni tok zlo tiha... Ampak bregove pa vseen dere... A jest to? Sem blond, imam počasne kable...
|
|
RE: Ali imate ljubimca? 27.2.2007 11:44:58
|
|
|
|
baguSka
|
Sem blond, imam počasne kable... Pa se blond si al kaj??? Uuuuu opasno...
|
|
|
|
RE: Ali imate ljubimca? 27.2.2007 11:46:01
|
|
|
|
Meggi
|
nick slikco že imaš strupeno,...
|
|
RE: Ali imate ljubimca? 27.2.2007 11:48:46
|
|
|
|
Taula
|
nick slikco že imaš strupeno,... Če bi bila tista na slikci jaz, bi sama sebe skoz šlatala ker bi bila tolk dobra in ne bi imela časa tu tipkati. Pol bi vam pa bilo dolgčas
|
|
RE: Ali imate ljubimca? 27.2.2007 11:49:04
|
|
|
|
Meggi
|
jow te bomo uspele mal stisnat, da se boš mal izprsila a??? No sej si boga, če si res tak pridkana,...
|
|
RE: Ali imate ljubimca? 27.2.2007 11:50:02
|
|
|
|
Taula
|
Pa se blond si al kaj??? Uuuuu opasno... A si ti malo bi... Me bo še strah ratalo.
|
|
RE: Ali imate ljubimca? 27.2.2007 12:12:41
|
|
|
|
1ksantipa
|
taula, si ti bi?
|
|
|
|
RE: Ali imate ljubimca? 27.2.2007 12:17:25
|
|
|
|
Taula
|
taula, si ti bi? Ne da bi vedela.
|
|
RE: Ali imate ljubimca? za meggi 12.3.2007 15:07:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Upam, da si še tu na tej temi
|
|
|
|
RE: Ali imate ljubimca? 12.3.2007 15:10:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Meggi eto, bom pa jaz prva priznala,.... da razmišljam o tem,... Moj je vedno utrujen, al v službi, miselno ali fizično,...jaz v najlepših letih,... pa naj se razsušim,........????? Pa vas prašam,.....? SEM MISLILA, DA JE NAMEN TELE TEME MAL DRGAČEN, NE PA DA VSE MORALIZIRATE NA TEMO NE................PREPRIČANA SEM DA VAS JE POL OD TU TAKIH, KI BI SI NA TIHEM TO ŽELELE...........PA SAJ TO NE POMENI DA GA BOSTE IMELE.............. EJ MEGGI JAZ BI GA TUDI IMELA.................
|
|
|
|
RE: Ali imate ljubimca? 12.3.2007 16:48:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Da... Zobna ščetka je moj ljubimec vsak dan
|
|
|
|
RE: Ali imate ljubimca? 12.3.2007 17:01:34
|
|
|
|
G in T
|
Nimam ljubimca, niti ljubimke
|
|
|
|
RE: Ali imate ljubimca? 12.3.2007 19:54:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz ga imam in mi je prav luštno
|
|
|
|
RE: Ali imate ljubimca? 13.3.2007 23:09:57
|
|
|
|
Anonimen
|
ja,me močno ima,da bi si ga našla... pri nas je tako,kot je napisala ena anonimna prej: nikoli ga ni,še ko je,se mu ne ljubi nič,kot da ima 70let,jaz prihajam spet v puberteto,meče me na 100 strani... 12 let je starejši,pa zgleda,kot da je med nama celo stoletje. že 2 leti sem samo doma in ko se mi bo utrgalo,se mi bo zares... e,ja,tako je to...
|
|
|
|
RE: Ali imate ljubimca? 17.3.2007 0:06:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Kadar sem bila v zvezi nisem imela ljubimca in tudi sedaj ga nimam. Sem pa imela ljubimca in between, ko sem bila samska. Ta tip ni bil nikoli moj partner, ampak res samo ljubimec. Mi je ful pasala taka igra privlačnosti med nama.
|
|
|
|
RE: Ali imate ljubimca? 17.3.2007 18:09:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Vedno, da mi ne postane dolgčas. Tako da sedaj niti ne vem kdo bo oče mojega otroka . Se heeeeecam, sem sveže poročena in se ponavadi tako hitro še ne začne . Srček
|
|
|
|
RE: Ali imate ljubimca? 17.3.2007 18:21:55
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Nimam ga A je to zdej moderno
|
|
|
|
RE: Ali imate ljubimca? 17.3.2007 19:57:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: london_paris Nimam ga A je to zdej moderno Ja. Celo jaz ga imam že 26 mesecev
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?