|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Katera bo z mano tekla novi krog!
16.3.2007 20:29:41   
andreja2000
mojca ma ne,nisem saščičarski tip,pač raje slaščice jem.user posted image user posted image -kot pečemLaho pa res priskočim na pomoč citrončici in floriti pri pomakanju,ja,to pa bi šlouser posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
16.3.2007 20:30:24   
citrončica
user posted image mnjami,sicer mam rajši borovničev liker z vinom, a 0,3 bom z veseljem, ker verjamem da bo doberuser posted image ,ampak 0,03l,ker z 0,3 greva s Florito 100% rikverc domu!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1327
16.3.2007 20:32:25   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: citrončica

user posted image mnjami,sicer mam rajši borovničev liker z vinom, a 0,3 bom z veseljem, ker verjamem da bo doberuser posted image ,ampak 0,03l,ker z 0,3 greva s Florito 100% rikverc domu!!user posted image

Hura glavno da ne boš mojemu atiju dala košarico da ga boš ruknila saj ni tole močno tkole zelo.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

Neposredna povezava do sporočila: 1328
16.3.2007 20:33:32   
Sulfinija

Trojanske krofe v čokolado pomakatuser posted image saj so že,uni brez marmeladeuser posted image user posted image ,odvisno kje bova šle,a se bova znajdle, ne skrbi....

Meni trojanski borovničev krof,velja in to OBVEZNO!!!

LP mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

Neposredna povezava do sporočila: 1329
16.3.2007 20:35:33   
andreja2000
mojca,jaz bi tudi enga ruknla-štamperli mislimuser posted image

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
16.3.2007 20:41:08   
citrončica
IZVIRNO SPOROČILO: mojca9000

Mojca, če bova šli čez Trojane, potem ni panike, če bova bolj pozni in bova čez tuhinjsko šibali, pa ne bova obračali nazaj na Trojane, OK?

LP 

Neposredna povezava do sporočila: 1331
16.3.2007 20:41:25   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: andreja2000

mojca,jaz bi tudi enga ruknla-štamperli mislimuser posted image

Ha,ha tebe pa držim če ne spečeš keksov kar je sevad pogoj zate ostaneš brez štamperlija,ali pa kupi tuš ali mercator ali špar kekse he,he.

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
16.3.2007 20:42:20   
Sulfinija

Mojca, če bova šli čez Trojane, potem ni panike, če bova bolj pozni in bova čez tuhinjsko šibali, pa ne bova obračali nazaj na Trojane, OK?

LP 

Borovničev trojanksi krof bo pogoj.Ha,ha le pejta čez trojane če ne bo hudo jezna he,he.

Neposredna povezava do sporočila: 1333
16.3.2007 20:43:04   
Sulfinija

Še vedno čakam da prijavijo 100% udeležbo za mega in žur in za slaščičarske mojstrovine:
florita,medika13,lana38,Blaž,stunfek*Anuška,moinikap,marina1,žan in mihec,puhica13 in raho.

Punce le še dva dni čaka je v pondelejk javim naši marogici število ki naj bo nekako dokončno.

Še vedno se lahko opoguimite in prijavite kake nove ki bi se rade udeležile našega mega žura.

Pameli in citrončico hvala za pomoč.

Citrončica maš navaden telefon,da se malo pokličema???Sporoči št.na zasebno zs.

Punce mega žur se bliža z naglico kje so pa vaše prijave,dajmo,dajmo.

Neposredna povezava do sporočila: 1334
16.3.2007 20:43:41   
citrončica
No,čvekice,zdaj pa jaz počas končujem, moj je doma, pa da mu še par stvari pripravim, ko jurti na en ogled šiba....če boste še čvekaleuser posted image ,jaz vas berem še jutri....nočkouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1335
16.3.2007 20:44:23   
Sulfinija

Še vedno čakam da prijavijo 100% udeležbo za mega in žur in za slaščičarske mojstrovine:
florita,medika13,lana38,Blaž,stunfek*Anuška,moinikap,marina1,žan in mihec,puhica13 in raho.

Punce le še dva dni čaka je v pondelejk javim naši marogici število ki naj bo nekako dokončno.

Še vedno se lahko opoguimite in prijavite kake nove ki bi se rade udeležile našega mega žura.

Pameli in citrončico hvala za pomoč.

Citrončica maš navaden telefon,da se malo pokličema???Sporoči št.na zasebno zs.

Punce mega žur se bliža z naglico kje so pa vaše prijave,dajmo,dajmo.

Tudi za peko peciva se še vedno lahko prijavite zraven nica in 100% udeležbe še napišite pecivo.

LP Mojcauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1336
16.3.2007 20:45:17   
Sulfinija

No,čvekice,zdaj pa jaz počas končujem, moj je doma, pa da mu še par stvari pripravim, ko jurti na en ogled šiba....če boste še čvekaleuser posted image ,jaz vas berem še jutri....nočkouser posted image

Zate citrončica lepo in mirno nočko,ostale pa še dajmo čvekat norma za dans naj bo 1400 he,he.

Neposredna povezava do sporočila: 1337
16.3.2007 20:46:22   
citrončica
Joj, Mojca,krof bi, pa pizzo, pa jagodno pizzo,ti res misliš bit 2 dni pri marogiciuser posted image
Še Florito moramo vprašat,če se bova čez Trojane vozile, boste pa krofe jedle, tud prav,Andreja, rešena si,vroče krofe ti prišvercam, ne boš rabla kupljenih kamufliratuser posted image user posted image ,
no, še enkrat, nočko

Neposredna povezava do sporočila: 1338
16.3.2007 20:46:45   
stunfek
Hojla punce...danes sem bila tako bizi, da se šele sedajle oglašam na forum. Mislim, da je bila moja O včeraj ali predvčerajšnjim. Temperatura je šla že gor. Jutri bo bolj jasno, kdaj naj bi O bila. :)
Danes sem dobila en zelo lep dopis v roke in sicer z aprilom dobim povišico plače :) Tako malo je še podjetij, kjer bi poviševali plače, se vam ne zdi? Prav srečna sem, da sem zaposlena v taki firmi. user posted image  No, toliko o tem. Sem tako hepi, da sem morala še z nekom deliti. To namreč pomeni, da ko bom končno zanosila, bo moja porodniška višja...hehehe.

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
16.3.2007 20:48:18   
citrončica
Stunfek,user posted image user posted image user posted image ,super!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
16.3.2007 20:53:58   
koala
user posted image user posted image user posted image user posted image Stunfek za tako firmo, res jih je malo.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

Neposredna povezava do sporočila: 1341
16.3.2007 20:55:08   
andreja2000
stunfek user posted image ma to je pa superuser posted image

citrončica o,fino,da me boš rešila z vročimi krofi,če ne bi pa kekse kupla,sam da dobim tisti štamperli user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1342
16.3.2007 20:56:31   
monikap
stunfek čestitam za tvojo povišicouser posted image user posted image user posted image user posted image
Sedaj pa še se 100%udeležujem našega žura in pecivo bom tudi spekla upam samo da me Mojca ne bo v Radgoni pozabilauser posted image
Andreja ti pa le pridnouser posted image če je prilika tudi podnevi zakaj pa ne je užitek toliko večji.
Citrončica lahko noč in lepe sanje.

Neposredna povezava do sporočila: 1343
16.3.2007 21:00:56   
andreja2000
monikap ja,malo spremembe slončkanju dobro deneuser posted image ,meni že user posted image

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
16.3.2007 21:04:31   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: stunfek

Hojla punce...danes sem bila tako bizi, da se šele sedajle oglašam na forum. Mislim, da je bila moja O včeraj ali predvčerajšnjim. Temperatura je šla že gor. Jutri bo bolj jasno, kdaj naj bi O bila. :)
Danes sem dobila en zelo lep dopis v roke in sicer z aprilom dobim povišico plače :) Tako malo je še podjetij, kjer bi poviševali plače, se vam ne zdi? Prav srečna sem, da sem zaposlena v taki firmi. user posted image  No, toliko o tem. Sem tako hepi, da sem morala še z nekom deliti. To namreč pomeni, da ko bom končno zanosila, bo moja porodniška višja...hehehe.

Super,suepr kaj pa 100% udeležba vidiš da se že vse prijavljamo????Si pozabila?

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
16.3.2007 21:05:31   
Sulfinija

Seznam prijavljenih za mega žur,ki bo v oboto 24.03.2007 ob 15.uri v puzzeriji pri naši Marogici:

mojca9000 100% udeležba+pecivo
koala 100% udeležba
pamela 100% udeležba
andreja2000 100% udeležba
 marina1,žan in mihec 99,5% udeležba
monikap 100% udeležba+ pecivo
citrončica 100% udeležba+50%pecivo

Punce dajmo se pofočkajte za 100% udeležbo za naš mega,katere boste z otročki pofočkajte zraven k svojemu nicu tudi otrokovo ime,

Citrončica svaka ti čast hvala,hvala,hvala za pomoč.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil mojca9000 -- 16.3.2007 21:11:52 >

Neposredna povezava do sporočila: 1346
16.3.2007 21:06:26   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: monikap

stunfek čestitam za tvojo povišicouser posted image user posted image user posted image user posted image
Sedaj pa še se 100%udeležujem našega žura in pecivo bom tudi spekla upam samo da me Mojca ne bo v Radgoni pozabilauser posted image
Andreja ti pa le pridnouser posted image če je prilika tudi podnevi zakaj pa ne je užitek toliko večji.
Citrončica lahko noč in lepe sanje.

Kje pa ,kje pa te bom pozabila no kaj že sanjaš????

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
16.3.2007 21:07:26   
Sulfinija
100% udeležbo še niste javile:

florita
medika13
lana38 in blaž
stunfek+anuška
puhica13
raho

LP M ojcauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1348
16.3.2007 21:17:38   
monikap
Ja Mojca nekaj se mi žeuser posted image .Nevem kaj je to krivo preveč računalnika ali pa premalo miganja seveda tegauser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1349
16.3.2007 21:19:45   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: monikap

Ja Mojca nekaj se mi žeuser posted image .Nevem kaj je to krivo preveč računalnika ali pa premalo miganja seveda tegauser posted image .

Kaj pa vem?Punce jaz sem čisto zmešana z tem seznamo jaz mislim,da mi bo katera mogla priskočiti na pomoč.

100% udeležbo lahko javite do nedelje vendar tole storite čimprej.
florita,medika13,lana38 in blaž,stunfek in anuška,puhica13 in raho.

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.