|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  243 244 [245] 246 247   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
16.3.2007 12:10:18   
amy26
Amy držim pesti, da mali ne zboli huje in de ne naleze še koga v družini.

Draja, hvala user posted image , toplic se res ne bi branila, no ko bo možnost bomo sigurno šli.

Gio, srečno danesuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 6101
16.3.2007 12:12:15   
draja
*sonchek* super, da ste tako lepo prestali prvo kopanje. Jaz si tudi zelo želim, da bi imela najina pupa rada vodo, saj sem jaz prav obsedena z morjem in vodo na sploh. Uživajta na sončku in javljaj se nam še naprej.

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 6102
16.3.2007 12:18:17   
sezam
user posted image user posted image user posted image  Čestitke novim mamicam user posted image user posted image user posted image

V album sem dala nekaj naših slikic - geslo je Domžale.

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 6103
16.3.2007 12:47:37   
Pikca
Gio, tudi od mene enouser posted image  za srečo.

Sonchek, super, da ste tako fajn ste speljali prvo kopanje. Naša ta prva se sploh ni marala kopat do 9. mesecauser posted image - od takrat je pa nora na vodo.

Sezam, krasne fotke. Vaš Žiga pa izgleda že "ornk dec".

Sem opazila, da sem si prislužila 3 zvezdice za čvekanje na RRuser posted image

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 6104
16.3.2007 12:57:08   
Dajadada
*Sonchek*, nas fantič očitno čaka, da bo oven, ker je trmast in ful, ful živahen -čisto nič ribici podoben. Jaz tudi že komaj čakam, da gremo vozičkat.user posted image  Pa da se bomo kopali, pa ... komaj čakam vse, kar bomo počeli z našim fantičem.

Sezam, jaz tako radam gledam slikice. Lušn Žiga. 

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 6105
16.3.2007 13:08:45   
Anonimen
Čakajoče:

user posted image 1.3. SPOKY
user posted image 2.3. Slonči
user posted image 2.3. blue sky
user posted image 3.3. Bibi (26) – CE user posted image
user posted image 3.3. pocka user posted image
user posted image 6.3. Vanji - PO
user posted image 7.3. LULU3
user posted image 7.3. alfa75
user posted image 8.3. brundi
user posted image 9.3. Meaa
user posted image 10.3. darchy
user posted image 11.3. PikaPoka12
user posted image 12.3. patricija12 user posted image  
user posted image 14.3. VMS – LJ user posted image
user posted image 15.3. jjasna (24) - LJ user posted image
user posted image 15.3. Gio
user posted image 17.3. tinaaja (28) – LJ user posted image
user posted image 18.3. brinaa
user posted image 18.3. leya - LJ
user posted image 18.3. miri
user posted image 18.3. Taya85 (21) user posted image
user posted image 18.3. Snorklja (30) – SG
user posted image 18.3. skačica - CE user posted image
user posted image 20.3. cv105 (27) – PO user posted image
user posted image 20.3. lulu155
user posted image 21.3. LI (29) - MS
user posted image 21.3. Naomi (30) – LJ user posted image
user posted image 22.3. Pegica* (30)
user posted image 23.3. soncek78 – IZ user posted image
user posted image 23.3. bincika – CE
user posted image 24.3. turistka (28)
user posted image 24.3. LeINA (26) – MB user posted image
user posted image 24.3. soncek008
user posted image 25.3. VRTNICA30 – LJ
user posted image 25.3. Cinca79 – LJ user posted image
user posted image 25.3. Pikca - LJ user posted image
user posted image 25.3. babri (30) – BREŽICE
user posted image 25.3. LP (25) – CE user posted image
user posted image 26.3. slumpo (27) – PO user posted image
user posted image 26.3. amy26 (27) – LJ
user posted image 26.3. maab
user posted image 27.3. draja (27) – PO user posted image
user posted image 28.3. anna2007 (35) - GO
user posted image 31.3. Katja 80 - CE
user posted image 9.4. Boni3 user posted image
user posted image --.3. Neda

Dajadada porihtano user posted image

Sezam res user posted image slikce

Gio user posted image

Ooooo mali mi bo vsak cas nekaj cez busija poriniluser posted image ...Pa se kolca ga zraven uboscka...

[/quote]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6106
16.3.2007 13:23:25   
Naomi
joj...kukr se rojevajo, je se zmer dooooolg seznam cakajocih...a bo luna kej nardila zej :)...kje so cveke k so mele preglede...upam, da kera ze na nov pestva :)...pri nas...easy :)...
papa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6107
16.3.2007 13:27:26   
*sonchek*
Dodala slikce v album - geslo Anej user posted image

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 6108
16.3.2007 13:36:21   
vms
Evo mene nazaj.user posted image

Meni je že vse skupaj smešno. Pregledala me je 3 cm odprta nič popadkov in po besedah bo vsak čas. Ja ja najbrž res. Rekla je, da glavico ćuti že čisto dol kako pritiska in jutri zjutraj imam spet kontrolo v sprejemni. In če zopet jutri ne bo nič in do ponedeljka prav tako moram biti v ponedeljek zjutraj zgodaj v sprejemni, ker grem z mojo buteljkico v porodno! Jeeee, boljšega scenarija si ne bi mogla želeti. user posted image user posted image  Ampak mi je tako gladko postalo, da bom tudi do ponedeljka počakala, čeprav mi moj grozi, da me danes ne spusti iz postelje se jaz kar smejim saj me vsaka kostka posebej boli in mi na pamet ne pade telovadba v dvoje. Opazka moje ginekologinje pa je bila še sledeča, da se čudi kako to, da še ni prišlo do razpoka ker gospodičnica z glavo "PEŠTA" ovoje z plodovnico. Ampak a mi verjamette, da se kar bolje počutim sedaj ko sem sprejela sama pri sebi da če ne drugače pa z flašo. Pa še nekako bolje se počutim da vem če prej ne bo 19.3. moj D dan.

Kako pa ostale sem firbčna kako ste uštimale.

ŽABIKA ISKRENE ČESTITKE VSEJ DRUŽINICI PREDVSEM PA MALI HANI.user posted image user posted image user posted image

A ni lep sonček zunaj jaz sem sedaj skoraj dve uri sedela z mojim na terasi in uživala.user posted image

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 6109
16.3.2007 14:30:02   
skačica
vms,zdaj vsaj veš kdaj boš pa sigurno videla svojo štručko,kajne?
Me pa zanima kako so opravile ostale punce,glede na to,da se nobena ne javi.
Bo kakšna nova mamica danes?

sonchek,mali je pa tak cukrčrk,pa kako čupco imauser posted image . Pravi frajerček.
Sem mogla it takoj slikce počekirat.

Jaz sem se pa fino najedla,zdaj grem pa malo počivat. Mala se guzi po trebuhuuser posted image ,očitno še kar ni dojela,da se pride ven spodaj in ne na stranehuser posted image .
Imam občutek,da bom tudi jaz šla čez PDP.
Februarja so nekatere marčice prehitevale,zdaj bomo pa očitno vse zamujaleuser posted image . Imam še dva dni,ampak po moje ne bo nič. Jutri grem še na feštico,da se najem torte pol pa čakam......

(odgovor članu vms)
Neposredna povezava do sporočila: 6110
16.3.2007 14:38:57   
tinaaja

user posted image
 Štorklja je marčevkam prinesla

user posted image 23.01. NMJ : Živa, 1010g, 38 cm in Neža, 2030g in 45 cm (pdp: 15.3.)
user posted image  09.02. Urla : Katja, 2610g, 48 cm (pdp: 1.3.)
user posted image  11.02. Majita : Ana, 2630g, 48cm (pdp: 12.3.)
user posted image    13.2. Sandra-10 : Patrik, 2200g, 45cm (pdp: 10.3.)
user posted image    21.02. *sonchek* : Anej, 2800g, 50cm (pdp: 12.3.)
user posted image   21.02. Magor : Mija, 3230g, 49cm (pdp: 7.3.)
user posted image    21.02. Zora : ?, 3270 g,  53 cm (pdp: 1.3.) 
user posted image   23.02. Force : Živa, 2840 g, 50 cm (pdp: 5.3.)
user posted image    24.02. Barči78 : Žan, 3780g, 51cm (pdp: 8.3.)
user posted image    25.02. malička : Sanja, 2350 g, 46 cm (pdp: 18.3.)
user posted image   26.02. Ela 80 : Ela, 2850 g, 50 cm (pdp: 8.3.)
user posted image    27.02. Thaiss : Matia, 3070g, 51cm (pdp: 7.3.)
user posted image    27.02. K_a_t_i : Žiga, 3320 g,  51 cm (pdp: 10.3.)
user posted image    28.02. Tekica : Klemen, 3200 g, 51 cm (pdp: 15.3.)
user posted image    28.02. Sibil : Lukas, 3610 g,  54 cm (pdp: 9.3.)
user posted image    28.02. Kr_enamami : Maks, 3800 g,  52 cm (pdp: 15.3.)
user posted image    02.03. TeDyBear : Jurij, 2680 g,  52 cm (pdp: 23.3.)
user posted image    03.03. Ksenjica78: Samo , ?g,  ?cm (pdp: 17.3.)
user posted image   04.03. freya : ?, ? g, ? cm (pdp: 2.3.)
user posted image    05.03. Klavdyk: ? , ?g,  ?cm (pdp: 12.3.)
user posted image   05.03. urskas: Vita, 3080 g, 51 cm (pdp: 8.3.)
user posted image    05.03. Sezam : Žiga, 3590 g,  53 cm (pdp: 3.3.)
user posted image    06.03. simonka: Jaka, 4165g,  53 cm (pdp: 7.3.) 
user posted image   07.03. m a j c i k a : Tija, 3280 g, 49 cm (pdp: 18.3.)
user posted image   08.03. Lejci : Ines, 2660 g, 49 cm (pdp: 6.3.)
user posted image   08.03. Encijan : Špela, 3300 g, 51 cm (pdp: 11.3.)
user posted image   08.03. vaihativa : Zoja, 3460 g, 52 cm (pdp: 10.3.)
user posted image   08.03. alfa75: Lara, 3170 g, 51 cm (pdp: 7.3.)
user posted image    08.03. Lana 22: Jan, 3200g, 53 cm (pdp: 3.3.)
user posted image    09.03. karina: Domen, 3220g, 48,5 cm (pdp: 8.3.)
user posted image    10.03. kresnička: Vid, 3300g, 50 cm (pdp: 23.3.)
user posted image   11.03. Mooneve: Lilu, 3300 g, 52 cm (pdp: 14.3.)
user posted image    12.03. tejčica: Vid, 4555 g, 57 cm (pdp: 10.3.)
user posted image    12.03. erna14: Žiga, 3340 g, 51 cm (pdp: 3.3.)
user posted image   13.03. marjetka: Kaja , 3540 g, 52 cm (pdp: 15.3.)
user posted image    14.03. A_N_J_A : Bor, 3780 g, 54 cm (pdp: 23.3.)
user posted image   14.03. Dskubin : Diti, ? g, ? cm (pdp: 19.3.)
user posted image   14.03. blanči : Anja, 3300 g, 51 cm (pdp: 19.3.)
user posted image    15.03. Dolgolaska : Lan, 3440 g, 53 cm (pdp: 20.3.)
user posted image   14.03. Žabika: Hana Re, 3255 g, 52 cm (pdp: 12.3.)

user posted image  user posted image user posted image  

STATISTIKA:

20 user posted image     in     21 user posted image

[/quote]

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 6111
16.3.2007 14:49:05   
tinaaja
Hja, kwa naj recem.. Bila sva trdno prepricana, da bo danes d-day... Ampak pregled pri G je pokazal identicno stanje kot v torek, torej mala je se dokaj visoko, odprta 1 prst,... Naslednji CTG v ponedeljek, pregled v sredo, tko da user posted image   Bomo zgleda se malo cakali. Obcutki - mah, kwa pa vem.. Babca je omenila,da bi v nedeljo sprozil, pa sem bila ze sprijaznjena z idejo, pol je pa G rekla, da dajmo se pocakat,da se zgleda mali nic ne mudi in sem se zdaj morala s tem sprijaznit. V sredo je spet dezurna in ce do takrat ne bo nic, ji bom rekla, da naj mi sprozi. Edina pozitivna zadeva v tem, da bo mala zamujala je, da sem se zgleda res mal prehladila in da imam tako cajt, da se pocajtam. Priznam, da sem mal razocarana, ker sem iluzionisticno mislila, da bo 16.3. nas datum... Ampak ni panike user posted image

VMS - pol se vidimo v pon ob 8 al kako user posted image Greva skupaj na CTG user posted image

Skacica, ce bi sel porodni kanal cez desni bok, bi mi ze ene dva, tri tedne nazaj cartali , tko pa nic se ne kaze.

Gio,kje si pristala?

Draja, no lepo, da se je mala javila vceraj zvecer malo veckrat... Jaz sem cist neprespana, ker je imela ponoci zurko pa se slabo sem spala, ker sem skoz pricakovala, da bo kaksen popadek mim priletel :))

Grem mal pred TV,da se zrelaksiram, pol pa mogoce se na kaksen sprehod user posted image

Sonchek - a vi se pa ze kopate in se uzivate zraven - superca... se malo pa pridemo za vami user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 6112
16.3.2007 15:49:55   
Anonimen
Hej, jst sem tud od G. Danes je bil od najinega murnčka utrip normaln, tako da ni panike, drugače pa se še nič ne dogaja. Me je pa spet spodaj pogledala. Še vedno sem odprta 3 cm. Pa naslednji CTG imam v ponedeljek. Mislim, da smo ta vikend lahko še kr brez skrbi, da ne bo nič.

VMS in Tinaaja, mogoče bomo pa me cimre drug teden... user posted image

Lp, jjasna

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 6113
16.3.2007 16:06:55   
babri
ojla,
na hitro se oglašam in sporočam, da smo 10.3. ob 16.36 dobili krasnega sinčka. Tibor je bil težak 3270g in velik 54cm. Sedaj sva že doma in uživamo ob cartanju.
porod je bil krasen ob treh smo začeli in kot vidite tudi hitro končali. Uživajte, se kaj javim, ko bo malo več časa in ko preberem čveke za nazaj.
lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6114
16.3.2007 16:11:19   
vms
Ja Tinaaja in Jjasna nimam nič proti če smo vkup.user posted image
Jaz itak ne verjamem da bo jutri dežurna rekla, da naj sprožimo in imam bolj občutek da bo v ponedeljek ta dan. Potolažimo se bomo pa preživele še en lep sončen vikend v enem kosu.user posted image
V ponedeljek  pa bom jaz res že ob 8 uri na CTG-ju. Upam da se vidimo Tinaaja in  Jjasna.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6115
16.3.2007 17:05:53   
m a j c i k a
Evo mene, da vam na hitro dokler sonce spančka povem svojo zgodbo...
..........začelo se je v sredo ob dveh popoldan, ko me je začelo malo močneje boleti v spodnjem delu trebuha in v križu, nakar sem šla še ene šestkrat na wc, potem sem se vam še javila in poklicala svojega možeka v službo naj malo pohiti..........

Ob treh sma se odpravila in vedno močneje me je pritiskalo dol, takšen občutek, kot da te stalno tišči na veliko potrebo pa ne moreš........ ob pol štirih sma prispela v porodnišnico, kjer so me takoj sprejeli na ctg, njega pa poslali ven da počaka, sestra me je priklopila gor in šla, nikjer nikogar, mene je pa vedno bolj šraufalo da sem še komaj ležala na boku, končno je po pol ure prišla sestra ki ni niti omenila če imam že prave popadke kaj je pokazala ctg nič, samo prinesla mi je spalno srajco, obrisačo in natikače, ter dve vrečki da sharnim svoje stvari......
Ok sem šla pod tuš, ko se mi je kar naenkrat ulila kri in takšen velik čep obenem pa me je grozno pritisnilo na blato, hitro grem izpod tuša, za mano kaplja kri, hočem na blato pa ne gre, boli me ko sam user posted image , noben položaj mi več ni pasal, kri je še vedno tekla in vedno bolj je bolelo, nisem mogla več ne ležat ne stat, samo hoja mi je pasala, pa še to ne več po nekja časa. Šla sem ven na hodnik, da bi poklicala sestro in jo vprašala kam naj zdaj grem, če me bo kdo pregledal..... v tistem pa kar naenkrat začutim nekja toplega med nogami.. voda... in to ogromno vode sredi hodnika in nikjer nikogar, zagledala me je sestra ki je slučajno šla mimo in sem ji razložla stvari pa je rekla, ja nič hudega kar uležite se tam in počakjte na zdravnico da vas pregleda.
Baje so ravno takrat imeli štiri porode, bile pa so samo dve zdravnice in dve babice, halo..........

Šla sem nazaj v sobo in odprla okno, saj mi je manjkalo zraka, pod oknom pa moj srček, ki ni imel pojma kaj se z mano dogaja saj mu nobeden ni nič povedal, razložla sem mu stvari in šel je noter iskat sestro, ko je je končno našel je prišla do mene in rekla naj se pomirim in počakam na zdravnico.

(odgovor članu vms)
Neposredna povezava do sporočila: 6116
16.3.2007 17:06:55   
m a j c i k a
Nadaljevanje sledi po oglasih, ker imam že čisto natečeno ta zadnjo in me vse boli od šivov, se grem malo spočit pa se čujemo.....

(odgovor članu m a j c i k a)
Neposredna povezava do sporočila: 6117
16.3.2007 17:22:59   
Pikca
Babri čestitke za sinčka! Ste bili pa res hitri.

Majcika, tole je pa napeto... po oglasih torejuser posted image

(odgovor članu m a j c i k a)
Neposredna povezava do sporočila: 6118
16.3.2007 17:48:46   
Anonimen
Babri cestitke za malega korenjaka user posted image user posted image user posted image

Majcika se vidimo po oglasih user posted image

Jaz se pa ravno basem z jagodami,se mi jih je res zalustalo danes pa sma vzela eno kosarco v trgovini...Sicer se niti pod razno ne morejo kosati s tistimi domacimi poleti na vrtu ampak za silo so user posted image

< Sporočilo je popravil LeINA -- 16.3.2007 17:49:09 >

(odgovor članu Pikca)
  Neposredna povezava do sporočila: 6119
16.3.2007 18:20:33   
tinaaja
VMS- jaz bom najkasneje ob 8 v P, tko da se ziher vidimo. Ce ne bo bog ze prej dal user posted image

Moj prehlad se slabsa user posted image Se cajckam in vitaminckam, da se cim prej pocajtam oz da ne gre se na slabse...

LeINA - jaz se ze 2 dni naziram z jagodami, ker so kaotok alergene, da ne vem, kdaj jih bom naslednjic lahko jedla letos.. Tko da zdaj izkoriscam user posted image PA ravno sva za vecerjo prstuka papala njama

Babri, ja cestitke user posted image

Majcika, cakamo ... do sedaj je res kar kriza,kar si napisala, jaz bi ze tulila ko zmesana.. No sem prav vesela, da imam dogovorjeno babco. Naceloma kljub dostim vezam tega ne koristim,ampak sem ji biladanes hvalezna,da me je spravila naprej v vrsti na kontroli. Sem bila not itak samo 3min. Je moja G nadomescala pusenjaka,ki je na bolniski in je 2 uri kasneje zacela z ambulanto. Jaz pa tko sestradana, da sem se komaj stala,ko me je mami prisla iskat user posted image Sem jo koj v gostilno odvlekla. In sem narocila pasulj - tok mi je zapasal, pa se ne spomnim, kdaj sem ga nazadnje jedla. Moj je samo komentiral, da se dobro, da ne gremo rodit, da slucajno posledicno koga ne ubijem v porodni -- smotko moj  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6120
16.3.2007 18:27:24   
soncek78
Hello!

39 t je prišel...

Tinaaja - nič novega ... mala se razteguje, jaz pa nestrpno čakam na kakšen očiten znak. Res je zoprno čakat ta rok. Počutim se kot kakšen tigrček v kletki.

Žabika user posted image user posted image user posted image  čestitke za princesko Hano Re. Kako lepe laske ima, dve lepi punci imaš.. user posted image  tudi očiju.

Babri - user posted image user posted image user posted image  za fantka Tibor-ja ...  Je prav srčkan mišek.

*sonchek*- kako lepega frajerja imate... Kako je ljubek.

Lep pozdravček vsem....

Smile and the world will smile with you!

Najina Sončica Nika je pokukala na svet 03.04.2007.

19. 04.2013 nas je razveselil najin sonček Luka.

Sedaj imava dva čudovita zakladka :D

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 6121
16.3.2007 18:38:44   
simonka
Zdravo moje nosečke in mamice.

Čestitke najprej vsem novopečenim mamicam user posted image user posted image user posted image user posted image .

Jaz še vas kar berem kolikor je mogoče, ostali čas pa preživljam z Jakcem na prsih ali se igram z Timončkom. In tako mine ves dan  .....

Ko se ujamemo v ritem pa spet kaj več pisanja.

Pa pa

Naša sončka: Timon in Jaka

(odgovor članu soncek78)
Neposredna povezava do sporočila: 6122
16.3.2007 19:02:46   
draja
Babri čestitke za Tiborja user posted image user posted image

Sezam, Sonchek čudovite fotke vajinih sončkov. Jaz tako uživam ob gledanju teh slikic. Se mi sline cedijo do tal po naši pupi...

Tinaaja torej še čakamo. No, dobra stran tega je, da lahko še malo uživaš v jagodah in drugih med dojenjem "prepovedanih" dobrotah. Tale s pasuljem je pa res za dol pasti - že vidim mojga k bi mel iste komentarje. Bi pa rada videla naše moške rojevati ja, ko ne rabijo pasulja jesti, da jih napenja user posted image . Držim pesti, da prehlad zatreš v kali in se v miru spočiješ čez vikend.

Majcika tole se pa res bere kot kriminalka. Komaj čakam nadaljevanje. Najbolj grozen pa mi je tisti del, da je tvoj dragi stal toliko časa pod oknom in ni imel pojma kaj se s tabo dogaja user posted image . mislim halooooo? Te sprejemjo na CTG in potem čez zadnja vrata izgineš po hodnikih in si prepuščena sama sebi, njemu pa niti besedice. Z eno besedo GROZA!!! Jaz bi šla sigurno v jok in na drevo (ali pa kakšno neonsko luč) in ne bi hotela roditi na tak način.

Torej naslednji trio adijo sestavljajo Tinaaja, Jjasna in vms. Pa če slučajno Dajadada ne rodi prej, bi jo bilo tudi fer vzeti s sabo, kaj pravite punce a?

Mislim, da lahko Alfo75 tudi izbrišemo s seznama čakajočih, ker je že na seznamu mamic, če se ne motim.

Najlepša novica z moje strani pa je, da je naša Živa spet fuuuul živa in jo kar naprej čutim. Tko da hvala punce za vso podporo in tolažbo. Zdaj sem prepričana, da se ji še vedno dobro godi v trebuščku, saj kar ne zna biti pri miru. Jaz pa se topim od sreče zraven user posted image .

(odgovor članu simonka)
Neposredna povezava do sporočila: 6123
16.3.2007 19:19:10   
Naomi
cer ;)
joj bejbike...tele k ste mele preglede, tko mirno pisete...jest mam u sredo rok, pa me ze ful daje kdaj bo...ceprov se nic ne dogaja...res pridne ste...
...tut jest mam u pon pregled, pa bomo vidl kva bo rekla...dons sem spet mal u sobici zdela...in sem lih mami rekla, da kdaj hoodicha bo mali prsu, da ga zacnemo mal oblact pa vse to...
tinaaja...ne ser ga s prehladom..naberi si moci...za dihanje...k jest sem se dons tut mal tko cudn pocutla...pa sem si rekla...celo nosecnost NIC, zdej me bo pa pred porodom zvil, da nam mela nobene moci...NE damo se...drzi se!
...ostale zamudnice, cimprej vam zelim akcijo...ostale pa tko k more bit ;)
lep vecer...
papa

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 6124
16.3.2007 19:24:23   
Dajadada
Leina, lepo, da si me zbrisala s seznama, ampak žal še nisem rodila in bi rabila kakšno pomoč pri tem, ker že kar zamujamo. Sem še kar med čakajočimi zamudnicami.

Tinaaja, a ni pri žabiki napačen datum?

Ja punce, ne mene pozabit vzeti s sabo v P naslednji teden. Ah, mogoče grem pa že za vikend.

Babri, čestitke za sinčkauser posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 6125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  243 244 [245] 246 247   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  243 244 [245] 246 247   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?