|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  241 242 [243] 244 245   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
15.3.2007 15:30:08   
tinaaja
Nic novick od dolgolaske ali od zabike, pa od slumpo tud ne user posted image  

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 6051
15.3.2007 16:46:53   
Gio
Hojla
Pestro je pestro tu na forumu user posted image . Jutri pa grem jaz v bolnišnico pokazat plodovnico in se bodo odločili kako naprej. Upam, da ostanem notri. Danes me že cel dan vleče dol, medenične kosti me bolijo, hrbet...upam da se kaj začenja. user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 6052
15.3.2007 17:14:07   
draja
Blanči čestitke za princesko Anjo user posted image

Majcika čudovito princesko imate!!! Joj, spet solzice v očeh, ob občudovanju slikic.

No, mene je pa moja pupa ravno prejle kar malo zrukala, tako da sem se pomirila. Sicer je bolj nežna kot je bila, ampak vseeno sem jo razločno čutila.  Danes sem se res posvetila štetju njenih gibov in sem bila res na to pozorna in jih ni bilo tako malo. Upam, da bo zvečer tudi aktivna, da bom lažje zaspala.

Amy ko se boš zvečer umirila, boš malega spet lažje čutila. Itak pa ni čudno, če je čez dan bolj zaspanček, ko pa s tabo dežura ponoči na forumu user posted image .

(odgovor članu Gio)
Neposredna povezava do sporočila: 6053
15.3.2007 18:54:49   
Anonimen
Čestitke Blanči!user posted image user posted image user posted image

Evo mene s pregleda. Odprta sem 3 cm. Na CTG-ju je imel mali full visok srčni utrip, tako da imam jutri ob 13ih ponovno CTG in če ne bo bolje bom šla v P.user posted image Bomo videli...

Lp, jjasna

(odgovor članu draja)
  Neposredna povezava do sporočila: 6054
15.3.2007 18:57:02   
sezam
majcika - kako frizuro že ima vaša pupika user posted image user posted image

Blanči - iskrene čestitke za hčerkicouser posted image user posted image

Od dolgolaske nisem prejela še nobenega SMS-a. Upam, da že carta user posted image .

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 6055
15.3.2007 19:15:33   
Sibil_
Dolgolaska ima Lan-a, velik je 53 cm in težek 3440 gr.Po mnenju mamice je seveda popoln...user posted image

Čestitke še tukaj!user posted image

LP,
Sibil

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 6056
15.3.2007 19:16:23   
Pikca
Ojla,
eno kratko javljanje, moj se še tušira, pa sem hitro mal gor skočila, preden greva na lepšeuser posted image .

Pregled: voda končno OK, pritisk OK, CTG OK, povedala sem, da je bolj miren in za mokre hlačke, pa se gin. ni zdelo, da bi bilo kaj narobe in mi ni naredila UZ, obseg trebuha se mi je še mal povečal, mal sem se še zredila, vse OK, sam gibe moram šteti in se oglasiti, če jih slučajno ne bi naštela tistih 10.

O, vidim, da je spet ena nova mami:

Blanči, čestitke za hčerkico!!!

Jjasna srečno, mogoče pa bosta vseen cimerke z Dolgolasko, vsaj kakšen dan.

Šibam, by by do jutri, Pikca

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 6057
15.3.2007 19:19:14   
Anonimen
Dolgolaska, čestitke še tu za Lana!user posted image user posted image user posted image
Če me jutri polje v P, pa vaju bom šla pogledat!

(odgovor članu Pikca)
  Neposredna povezava do sporočila: 6058
15.3.2007 19:19:36   
Pikca
Pa sem za las ujela še novico od Dolgolaske.

Čestitke za Lana in uživajte v najlepših trenutkih!

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 6059
15.3.2007 19:26:52   
Naomi
cestitke za nove mamice...bajdvej...fantki se zmer vodjo user posted image user posted image ...dejmo napovedane puncke ;)

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 6060
15.3.2007 19:35:56   
tinaaja
Dolgolaska, cestitke za Lana user posted image user posted image user posted image

user posted image
 Štorklja je marčevkam prinesla

user posted image 23.01. NMJ : Živa, 1010g, 38 cm in Neža, 2030g in 45 cm (pdp: 15.3.)
user posted image  09.02. Urla : Katja, 2610g, 48 cm (pdp: 1.3.)
user posted image  11.02. Majita : Ana, 2630g, 48cm (pdp: 12.3.)
user posted image    13.2. Sandra-10 : Patrik, 2200g, 45cm (pdp: 10.3.)
user posted image    21.02. *sonchek* : Anej, 2800g, 50cm (pdp: 12.3.)
user posted image   21.02. Magor : Mija, 3230g, 49cm (pdp: 7.3.)
user posted image    21.02. Zora : ?, 3270 g,  53 cm (pdp: 1.3.) 
user posted image   23.02. Force : Živa, 2840 g, 50 cm (pdp: 5.3.)
user posted image    24.02. Barči78 : Žan, 3780g, 51cm (pdp: 8.3.)
user posted image    25.02. malička : Sanja, 2350 g, 46 cm (pdp: 18.3.)
user posted image   26.02. Ela 80 : Ela, 2850 g, 50 cm (pdp: 8.3.)
user posted image    27.02. Thaiss : Matia, 3070g, 51cm (pdp: 7.3.)
user posted image    27.02. K_a_t_i : Žiga, 3320 g,  51 cm (pdp: 10.3.)
user posted image    28.02. Tekica : Klemen, 3200 g, 51 cm (pdp: 15.3.)
user posted image    28.02. Sibil : Lukas, 3610 g,  54 cm (pdp: 9.3.)
user posted image    28.02. Kr_enamami : Maks, 3800 g,  52 cm (pdp: 15.3.)
user posted image    02.03. TeDyBear : Jurij, 2680 g,  52 cm (pdp: 23.3.)
user posted image    03.03. Ksenjica78: Samo , ?g,  ?cm (pdp: 17.3.)
user posted image   04.03. freya : ?, ? g, ? cm (pdp: 2.3.)
user posted image    05.03. Klavdyk: ? , ?g,  ?cm (pdp: 12.3.)
user posted image   05.03. urskas: Vita, 3080 g, 51 cm (pdp: 8.3.)
user posted image    05.03. Sezam : Žiga, 3590 g,  53 cm (pdp: 3.3.)
user posted image    06.03. simonka: Jaka, 4165g,  53 cm (pdp: 7.3.) 
user posted image   07.03. m a j c i k a : Tija, 3280 g, 49 cm (pdp: 18.3.)
user posted image   08.03. Lejci : Ines, 2660 g, 49 cm (pdp: 6.3.)
user posted image   08.03. Encijan : Špela, 3300 g, 51 cm (pdp: 11.3.)
user posted image   08.03. vaihativa : Zoja, 3460 g, 52 cm (pdp: 10.3.)
user posted image   08.03. alfa75: Lara, 3170 g, 51 cm (pdp: 7.3.)
user posted image    08.03. Lana 22: Jan, 3200g, 53 cm (pdp: 3.3.)
user posted image    09.03. karina: Domen, 3220g, 48,5 cm (pdp: 8.3.)
user posted image    10.03. kresnička: Vid, 3300g, 50 cm (pdp: 23.3.)
user posted image   11.03. Mooneve: Lilu, 3300 g, 52 cm (pdp: 14.3.)
user posted image    12.03. tejčica: Vid, 4555 g, 57 cm (pdp: 10.3.)
user posted image    12.03. erna14: Žiga, 3340 g, 51 cm (pdp: 3.3.)
user posted image   13.03. marjetka: Kaja , 3540 g, 52 cm (pdp: 15.3.)
user posted image    14.03. A_N_J_A : Bor, 3780 g, 54 cm (pdp: 23.3.)
user posted image   14.03. Dskubin : Diti, ? g, ? cm (pdp: 19.3.)
user posted image   14.03. blanči : Anja, 3300 g, 51 cm (pdp: 19.3.)
user posted image    15.03. Dolgolaska : Lan, 3440 g, 53 cm (pdp: 20.3.)

user posted image  user posted image user posted image  

STATISTIKA:

19 user posted image     in     21 user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 6061
15.3.2007 19:39:57   
draja
Dolgolaska čestitke za Lana user posted image

Pikca super, da je bilo na pregledu vse OK in da imaš končno tudi izvid vode OK.

Jjasna držim pesti, da bo z vama z malčkom vse v redu in da se že jutri pridružiš Dolgolaski v P. Ena user posted image  zate!

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 6062
15.3.2007 19:43:28   
tinaaja
Majcika, cortkana pupa user posted image

Jjasna, pol lahko tudi tebe kmalu preseneti drobizek :))

Pikca, super za dober pregled, pa uzivajta danes user posted image

No, ena je ze mamica,se vedno ni glasu od Zabike in Slumpo ... Sklepam, da je Zabika ziher v P, ker drugace bi se javila.

Jaz sem govorila s svojo babco, je rekla,da naj pozabim na cep user posted image Da ce se kaj zacne dogajat naj bom jutri ob 8 v P, drugace pa, ko moja G zacne, ker imam kontrolo. Ampak nic ne kaze,da bo kaj tko da se zjutraj itak javim user posted image Zdaj sta ze mami in tasca nestrpni, se dobro da sem jaz zacuda skulirana.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 6063
15.3.2007 20:30:01   
Dajadada
user posted image user posted image user posted image Dolgolaska, čestitke za sinčka.
Majcika, kakšna frajerka je tvoja princeska s frizurco.user posted image

Jjasna, mogoče bosta pa še res cimri z dolgolasko za kakšen dan. Veliko sreče jutri.

Tinaaja, jutri bomo nestrpno čakali novice, zato sporoči, kaj bo novega.

Midva z user posted image  sva pa spet malo zapravljala za najinega malega, ki noče iz trebuščka. Sva kupila voziček Quinny Zapp, da bomo lažje potovali, ker se zares, zares na majhno zloži in je ful lahek (doma imava drugače že dva vozička, ki sva jih dobila, ampak nekako nobeden ni dovolj praktičen za naložit v avto). Kupila sva še stolček za hranjenje, ki ga sicer še nekaj mesecev ne bomo rabili, pa eno brisačko s kapucko in Aventovo črpalko, da bomo stiskali mlekca (če ga bo kajuser posted image ).  

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 6064
15.3.2007 20:31:04   
amy26
Dolgolaska čestitke user posted image user posted image user posted image

Jjasna, no izgleda da ne boš nosila 14 dni čez rokuser posted image  glede na to da si odprta že 3 cm te bo G. sigurno poslala roditi, no vsekakor se nam javi, pa srečno jutri.user posted image

Men je mali še vedno miren, no se je celo ene 4x oglasil no pa zdej spet, ja očitno podnevi bolj počiva zato pa ima zvečer žurke, vsekakor ko se rodi upam da bo kontra ker ponoči da dežuram, to ne bo šlouser posted image

Aleks mi ima spet vročino ne dosti 38,5 pa spet z noska mu teče in mal kašljauser posted image  upam da bo jutri bolje, ker zdej bi bil pa res en šit da mi resneje zboli.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 6065
15.3.2007 20:31:21   
soncek78
Hello !

Dskubin user posted image user posted image user posted image  za hčerkico Diti.

Alfa 75 user posted image user posted image user posted image  za hčerkico Laro.

Blanči user posted image user posted image user posted image  za hčerkico Anjo.

Dolgolaska user posted image user posted image user posted image  za sinka Lana.

Majcika - kako lepa princeska... pravi sonček je.

Žabika , Slumpo srečno na poti. user posted image user posted image user posted image

Kaj je še katera z obale, ki pričakuje  user posted image  ? Malo osamljeno se počutim, saj so vse že zbežale.

No, danes je tudi moja mala user posted image  malo bolj mirna... prav heca me! Gibov je več kot 10 na dan. Naslednji CTG pa imam šele v torek  20.03., 3 dni pred rokom. 
Čep je še vedno na mestu in postavljena je še zelo visoko.  Neprestano se sedaj razteguje le na desni strani bušija. Tako nesimetričen je sedaj. Joj, komaj čakam, da pride... in ne samo jaz.

Lep pozdravček vsem.user posted image

Smile and the world will smile with you!

Najina Sončica Nika je pokukala na svet 03.04.2007.

19. 04.2013 nas je razveselil najin sonček Luka.

Sedaj imava dva čudovita zakladka :D

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 6066
15.3.2007 20:31:29   
VRTNICA30
  ISKRENE ČESTITKE user posted image user posted image user posted image

DOLGOLASKI ZA SINČKA  in
BLANČI ZA HČERKICO

MAJCIKA   krasna hčerkica.

Vsem , ki pa boste nocoj ali ponoči odšle v P pa želim hiter in neboleč porod.

lp,

PA SMO DOČAKALI NAŠO PRINCESO NUŠO.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 6067
15.3.2007 20:58:52   
sezam
dolgolaska - čestitke za Lana user posted image user posted image user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu VRTNICA30)
Neposredna povezava do sporočila: 6068
15.3.2007 22:29:41   
skačica
user posted image Dolgolaska,čestitke za sinčkauser posted image

Žabika,zate pa še stiskam pesti,pa saj si verjetno tudi ti že mamica.
Tinaaja,bomo jutri videli kako kaj. Jaz imam občutek,da boš do konca tedna že mamica.

majcika,mala ima pa take laske,kaka lepa punčka. Ji boš kmalu čopke delala,kaj?user posted image  Kaj pa je narobe s celjsko porodnišnico? Zdaj si me pa kar malo prestrašilauser posted image . Upam,da jaz ne bom imela slabih izkušenj.

jjasna,zgleda,da boš tudi ti kmalu mamica. Če si že toliko odprta....

Amy26,naša je bila prejšnji teden kake dva dni tako mirna,da sem komaj naštela 10 gibov,zdele zadnja 2 dni je pa tako živahna,da se bojim,da bo kje ven pogledalauser posted image . Se ne zaveda,da ima še dobre dva dni in potem jaz najemno pogodbo prekinemuser posted image ,seveda,če se bo ona s tem strinjala.

Midva sva šla tudi danes v nabavo,sem spet nafilala hladilnik in omaro s sladkarijami(kinder čokolade) pa albume sem nakupila pa sveže rožice za vazo pa za našo malo dvoje žabic in Pamparske. Sem lažja za 100 eurov.
Zdaj pa spet lažje diham. A še katero utesnjuje denar v denarnici?user posted image

Pol sem si pa privoščila še en cheeseburger(res velik) pa coca-colo zraven. Ja,saj vem,da ni zdravo ampak če je pa tako dobro. Saj bom kmalu začela pazit pri prehrani,še malo.

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 6069
16.3.2007 6:36:57   
VRTNICA30
Dobro jutro,

po dolgem času sem danes spala kot polh. Bravo jaz user posted image , ko sem se zjutraj zbudila kar nisem mogla verjeti da se že dela dan.

Včeraj sem se malo potepala in šla z mami na kosilo .
Danes pa grem po prijateljico, namreč tudi ona pričakuje prav te dni naraščaj in obe imava potem CTG, pregled in en čvek ob kavi bova udarili.user posted image

Preživite lep dan,

PA SMO DOČAKALI NAŠO PRINCESO NUŠO.

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 6070
16.3.2007 6:46:43   
tinaaja
Jutro ...

Kaj naj recem, midva sva bila cist v tem, da bo kaksna akcija,tudi s kengurujko sva se pogovorila, kako in kaj. Zvecer je imela tak kraval, da bi se s svojimi liki in figurami ziher brez problema vpisala na Akademijo kot kiparka... Potem smo zaspali.. Prislo je zgleda do pomote v komunikaciji, ker je ona najino zeljo po akciji razumela kot rave party in se uspesno zurkala ponoci, midva pa sva neuspesno cakala na kaksen popadek user posted image user posted image user posted image No nisva ga se docakala... Tko da cakam danes na kontrolo.

Dajadada, a so imeli Zappa v akciji? A ni to ala marela,ki jo lahko uporabljas sele kasneje? Sta imela kar posten nakup user posted image

Amy, upam, da se Aleks pocajta.. Mene nekaj hoce grlo bolet, sem ze na caju.

Skacica, ja, do konca tedna bi lahko bila, mi je babca rekla, da je moja G njej rekla, da mi lahko v nedejo sprozijo, ce bom zelela... Joj, kok upam, da bi slo naravno. Jaz imam celo nosecnost zeljo po fast foodu, se posebej pomfriju..  Jaz tud govorim, da bom po porodu pazila, sploh da bodo sli kg lazje dol in seveda primarno, da bebica ne bo imela problemov s prebavo. tebe pa € tiscijo user posted image jaz tud zapravljam sam vecje vsote - namrec, morala sem kupit gume za avto, servis moram narest, pa tko.. tko da me pol vse to mal drzi stran od trgovin.. pa tud nic ne rabim, in vse kar bi kupila je dodatno,pa bom mal se pocakala. Pa zelim si popolnoma prenovit svojo garderobo, tko da je treba najprej dol dat posledice nosecnosti in pol it na julijske razprodaje user posted image

A se je kaksni Zabika oglasila?

VMS - si se tukaj?

Gio?

Danes nobena ni napisala kot da ima pdp... Se bodo pa pocasi vrnile Mooneve, tejcica, erna - mamice, cakamo na vas in vase izkusnje user posted image

Vrtnica, Soncek78, kako sta pa vidve danes? Malfore se imata, ampak veliko pa spet ne. Jaz sem skoz mislila,da bom rodila prej, zdaj sem pa en dan pred pdp..

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 6071
16.3.2007 6:52:18   
Anonimen
Jutro!

Evo, danes sem tudi jaz že pokonci, ne ker bise kaj dogajalo, ampak ker sem bila lačna. No, najedla sem se, potem grem pa nazaj v mižule mažule do 10 ure, potem še enkrat papat in potem imam ob 13-ih že G, spet CTG. Potem se pa zopet javim kaj smo naumili. Men se še nič ne dogaja - nobenih popadkov, kljub temu da sem odprta 3 cm.

No, tiste, ki imate odhod v Rima danes se pa mogoče še vidimo v P, odvisno kaj bo rekla moja G.

Lp, jjasna

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 6072
16.3.2007 7:05:16   
vms
Jutro vsemuser posted image  in mamicam malih user posted image !

Ja Tinaaja jaz sem še kar tukaj.user posted image  Pojma nimam kaj bo danes. Sploh ne želim nič pričakovati da ne bi slučajno potem spet bila razočarana.Čez dobro uro imam CTG v P in pregled moje ginekologinje ki ima danes ambulanto v P ( v ambulanti za patološko nosečnost).

Kaj pa če je šla naša Žabika zares v Rim!!!?user posted image

Tako sedaj se grem uredit pol pa pot pod noge. Če pridem nazaj kar skoraj verjetno bom se pišemo .
PA PA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6073
16.3.2007 7:05:21   
amy26
jutro

pri meni že dolgo časa, spetuser posted image , sem tako slabo spala, najprej sem poslušala če bo Aleks jokal pol pa ko sem končno mal zaspala me pa zbudi user posted image  ki je prišel pozno domov, pol je pa skos nekaj smrčal, pa trebuh mi začel ful otrdevat najmanj eno uro in to kar pogosto tako da ob tem pa res nisem mogla nazaj spati.
Mogoče sem kaj vmes zaspala, ne vem, no danes razen mal podočnjakov sem čist okuser posted image .

Od Žabike še nič, po moje bo kaka novica šele po 8 uri, saj če je rodila kar sigurno je nam bo javila ko se mal naspi. Slumpo se tudi ne oglaša, vendar včeraj je bila na RR oz. njen user posted image  kaj pa veš.

Jjasna, dobro opravi danes.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6074
16.3.2007 7:06:52   
tinaaja
Čez dobro uro imam CTG v P in pregled moje ginekologinje ki ima danes ambulanto v P ( v ambulanti za patološko nosečnost).

A imas Sajino? Morda se srecava, ceprav jaz bom sla kasneje tja..

(odgovor članu vms)
Neposredna povezava do sporočila: 6075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  241 242 [243] 244 245   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  241 242 [243] 244 245   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zaprtje med nosečnostjo in uporaba odvajal
Zaprtje med nosečnostjo je pogost pojav, ki lahko spremlja bodoče mamice skozi celotno obdobje nosečnosti. Pomembno je, ...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?