|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: gorenjske mamice
8.3.2007 7:47:00   
pikapolona2
Sandra mi smo sli pa v predvor....mal po stranskih cestah do brega in na koncu se okoli jezera...mal moras voziceke ene dvakrat po stopnicah nosit....ampak je blo tko lepo vreme in toplo....pa ne prevec ljudiuser posted image

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 101
8.3.2007 11:22:59   
Sandra*
pikapolona2: Kako ste? Kdaj bomo šle na sprehod? Zadnjič sva šla potem z Markom sama do Nakla. Danes pa se ravno odpravljam ven, ker se mi zdi da ponoči bolj spi če gre čez dan ven!

En, čudnovremenski pozdravček gorenjkam!

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 102
8.3.2007 11:47:57   
pikapolona2
sva veeeeeliko boljse...sej vrocine nima nobena...sam jst kasljam...pa tudi to je ze boljse...me je mami prepricala da sem celo tist prezgan cuker z mlekom in žajblom pila...bljek....drug teden gremo za ziher...vaju pokliceva!
P

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 103
8.3.2007 13:48:50   
Sandra*
Ok velja. Midva tut še nisva šla ven. Zdajle sem ga dala spat. Ga moram navadit, da gre po kosilu za kakšno urco-dve spat v svojo posteljico, no in ga morem pohvalt že drugi dan spiuser posted image user posted image user posted image

Ko se zbudi, pa greva malo ven na zrak da se malo zluftava.

Neposredna povezava do sporočila: 104
12.3.2007 21:32:09   
Peli
No gorenjke, kako?
Jest kr mal pozabm it pod dojenčke pogledat, k mamo zdej že "otroka"user posted image .
Se kej vidmo?

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 105
12.3.2007 21:36:25   
Sandra*
Oj!

Sem dala lih slikce od Marka na avgustovke! Drgač pa zgleda da se kle na Gorenjkah nič ne dogaja. Kako se imate kaj v sosednji vasi? Mark že spi. Moj pa dela v sosednji sobi, jaz pa se odpravljam tuširat,

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 106
12.3.2007 21:51:23   
Peli
o, poglej, poglej, ena pa je tleuser posted image .
Sandra*Sm že prečikirala slikce. Paci!!!user posted image Smo se pa dons ful slikale user posted image user posted image user posted image
Očitno bomo s Pikapolono edine "aktivne" gorenjke user posted image .

< Sporočilo je popravil Peli -- 12.3.2007 21:53:32 >

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 107
12.3.2007 21:59:01   
Sandra*
No lepo. Kar se slikanja tiče, upam, da se spomnim prej preden bodo vsi trije spali. Ampak Mark me je danes res presenetil, tolk časa še nikol v vozičku na sprehodu ni spal. Pomoje mu je tole tresenje tolk ustrezalo, upam,da bo tudi ponoči tako sladko spančkal in da se ne zbudi pred 7. Kdaj je tebi Aljaž začel spat brez hranjenja celo noč?

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 108
13.3.2007 7:27:49   
pikapolona2
Sandra...pazi...jst se sprasujem kdaj bo tamala zacela v kosu vsaj 4 ure spat...danes sva imela spet na dve uri jest ...vmes pa se mal jokat pa dudo pobirat...kr neeekiii...vsako jutro ko vstanem me tolk glava boli da rabim kaksno uro da pridem k sebi.
Je pa nas vozek ready za nove podvige...ker sva ga premontirale...v sportnega in popoldne sva ze sle en manjsi krog na testno voznjo...pa ji je bilo prav vsec.
siju

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 109
13.3.2007 7:57:49   
Sandra*
Oj! Dobro jutro!

Danes me je Mark vrgel pokonci 7.00. V posteljici se je obrnil tako da me je gledal in vpil in vriskal. Zdaj pa se igra z metuljčkom v moji postelji jaz pa se odpravljam v kopalnico.

No, pikapolona in peli, Kam gremo danes???

Neposredna povezava do sporočila: 110
13.3.2007 9:22:12   
pikapolona2
gremo jutri do naklega...danes grem pa v kranj po nakupih

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 111
13.3.2007 14:25:03   
Peli
Tole glede spanja, sm že kr mal pozabla, pa sm šla v knigo gledat, k sm si mal zapisala. Pri 3 mesecih mi je spal ponoči v enem kosu od 5 - 8 ur, pri 6. mesecih pa 8-10 ur. No lahko rečem, da je bil Aljaž, kar se tega tiče kar priden.
Pikapolona2 - upam da nisi vsega zapravla - še nismo jutr 15.!!!user posted image user posted image user posted image  
S Sandro smo dons raziskval "udin boršt", no vmes sva se tud nasedela in naklepetale, upam da nisva za jutr kšnga dežja naštimale.user posted image

Ja jutri pa gremo v Naklo pogledat, če bomo lahko že kje zunej kakšno kavico popile,a ne?

< Sporočilo je popravil Peli -- 13.3.2007 14:26:17 >

Neposredna povezava do sporočila: 112
13.3.2007 14:53:18   
Sandra*
Oj peli!

Ja Mark je bil od začetka ful priden za spanje zdaj pa se mi 1-2 krat na noč zbudi.

A si kosilo že skuhala. Jaz si zdajle kuham juho iz kocke potem pa ne vem kaj bo še. Marku pa sem skuhala riž s piščancem in peso, pa nič od tega ni hotel, pomoje se je že skute ful najedu. Mu bom kasnej še enkrat pogrela.

Lp

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 113
13.3.2007 18:03:05   
pikapolona2
kdaj startamo jutri....se prpeljemo z avtom do sandre pol pa pes naprej....a ne!
peli ne skrbi....zapravljam lahko itak samo prihranke...15 pr men ni porodniske.....je pa pr atiju placa jauser posted image user posted image ...se dobr da si me spomnla....he he...da nama da mal žepnine

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 114
13.3.2007 18:35:17   
Peli
pikapolona2 - se jutr kr slišmo, najblfajn pa bi blo štartat tam nekje od 9 - 10h. Jest parkiram kr na britof, drgač bojo pr Sandri parkirnino mogl začet pobiratuser posted image .
No a je še kšna gorenska čveka k se nam bo kdaj prdružla?

Neposredna povezava do sporočila: 115
13.3.2007 19:47:12   
Sandra*
Ja pri nas na dvorišču imamo res bolj malo prostora. Najbolj da se zmenmo kar okol desetih pred britofom. Prej se midva verjetn nava mogla urihtat. 

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 116
13.3.2007 20:16:32   
pikapolona2
prav tud jst sm bolj za deseto uro oz. za cist zares bi rekla 10 15 pr britofu....morbidn zacetek sprehoda..hehe
se pa magari prej slismo po telefonu!
P

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 117
13.3.2007 20:21:14   
Sandra*
Velja pikapolona2 zmenjeno! Kaj si pa lepega danes kupila v kranju? A si kaj za vašo princesko? 

Neposredna povezava do sporočila: 118
13.3.2007 21:45:36   
pikapolona2
tudi to...sm v takotu dobila tak šikan kompletek za 6 Eur....polpdne pa še kapico za šminkirat....pa še eno srajco s kratkimi rokavi za lubita......hm...sebi pa nisem kupila nič.....ker prav nič ne rabim...moram mal shujšat da se spet v moje lepe poletne cote spravim...do takrat pa nič ne kupujem.
p

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 119
14.3.2007 9:04:35   
Peli
Dobro jutro!
Bova ob 10h na britof.

Neposredna povezava do sporočila: 120
14.3.2007 16:59:01   
Sandra*
No, Mark je zaspal, smo ga danes čist zmatrale. Pomoje ga bom mogla it počas zbudit, sicer bo veselica zvečer. Joj, zj sm se spomnla, da morem it še vozek pospravt.

Pridem nazaj!

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 121
14.3.2007 19:11:45   
pikapolona2
midve sva pa šle ob treh še enkrat malo ven...ampak samo v krogu naše vasi....pol k je pa ati prišu smo pa šli še en krog z rolerji. Zdej sem ji pa celo uspela dat par žličk riževe kašice pa mal mojega mleka pa da vidim a bo kej več spala. držita pesti....se tipkamo spet v ponedeljek...bom jutri kar na štajerskem ostala pa pridem v nedeljo nazaj.
user posted image

< Sporočilo je popravil pikapolona2 -- 14.3.2007 19:14:53 >

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 122
14.3.2007 20:03:53   
Sandra*
pikapolona2: Uživaj na štajerskem, če boš seveda lahko.

Mark se je potem zbudil, tako, da sva mogla jest malico, zdaj pa sem ga ravno napokala spat!

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 123
14.3.2007 22:00:06   
Peli
Men pa Aljaž dons nč ni spal čez dan. Ko sva pršla domu ga je imela še tašča zunej, jest pa sm brž mal skuhala, potem pa sva šla k mojim, pa smo šli še s sestro en krog.
Sandra moj že komentira, po kaj sploh morm it, pa zakaj bom hodila v Lj na uro gledat...user posted image  ... ja itak da nam nč kupvala user posted image .
Ej a bi blo do Tržiča čez Loko prehudo user posted image

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 124
14.3.2007 22:37:34   
Sandra*
a sprehod jutr?

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?