Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 14.3.2007 11:53:53
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: medika 13 mojca kaj tudi jagodne pizze pečejo pri marogici??? VAU! Ja točno nam je marogica obljubila,da nas časti z jagodno pizzo,saj nas je tudi zadnjič je ful,ful,ful fina za pojesti. LP Mojca P.S:Marogica jaz bom dve pizzi nesla domov eno sestvaljeno na moževo željo in eno jagodno.
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 14.3.2007 11:58:59
|
|
|
|
andreja2000
|
o,moje čvekice,kako ste pridne.No,jaz pa sem že nazaj,pri mami pa se bom oglasila kasneje,ker ima ravno neko prijateljico na obisku,pa se naj umiru načvekata.
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 14.3.2007 12:01:23
|
|
|
|
Sulfinija
|
Kje ste ostale čvekice,kake pizze boste kaj domov nesle?Da sporočimo marogici,da ne zmanjka robe.Marogice pripravi robo za pizze in to veliko kajti okrog 20 bomo tam pojedle pa vse bomo še domov nesle po dve bomo rekord naredile. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 14.3.2007 12:03:09
|
|
|
|
PAMELA
|
Pa še eno pomembno vprašanje: Pa kje za boga je ta Marogica? Na netu je nikjer ne zasledim. Kakšen je pravi naslov? Kakšno je pravo ime? No saj vem, da se dobimo drugje, ampak me pa firbec matra, kje ta Marogica je?!?
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 14.3.2007 12:08:06
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: PAMELA Pa še eno pomembno vprašanje: Pa kje za boga je ta Marogica? Na netu je nikjer ne zasledim. Kakšen je pravi naslov? Kakšno je pravo ime? No saj vem, da se dobimo drugje, ampak me pa firbec matra, kje ta Marogica je?!? Ha,ha marogica sodeluje na našem forumu in je pod nicom marogice zaslediš jo tudi v naši temi malo pobrskaj nazaj ni dolgo odkar je pisala da nas težko čaka.Njeno pravo ime je pa Andreja.In je prav ta marogica lastnica tele pizzerijje. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 14.3.2007 12:10:44
|
|
|
|
monikap
|
Mojca ne vem še kakšno pizzo bom nesla domov še moj premišljuje ko bom vedela javim ampak to se lahko zavleče . Andreja lepo da si se nam spet pridružila.Jaz pa bom kosilo zažgala ko pa lečem od računalnika v kuhinjo in spet nazaj pa še ta kišta je tako počasna da se bom penzije včakala zraven
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 14.3.2007 12:15:36
|
|
|
|
Sulfinija
|
Pamela! Na strani 33 boš našla marogicino izjavo in klikni na njen podpis in tam boš videla slike od pizzerije,kjer bomo žurale do jutra. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 14.3.2007 12:20:15
|
|
|
|
andreja2000
|
monkap moja kišta je glih tolk počasna,da imam vmes čas,da si kaj postorim
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 14.3.2007 12:24:39
|
|
|
|
lana38
|
Jaz verjetno ne bom nič posebaj domov pizze nosila, ker bo Blaž tako z mano in bo tam jedel. pa ni ravno nek ljubitelj pizze, tako da bi jo verjetno morala kar sama pšojesti, če bi jo prinesla. Potem pa bi se KG preveč nabirali, če 2 pizzi "ruknem" na en dan. LP
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 14.3.2007 12:27:56
|
|
|
|
monikap
|
Andreja se ti pridružujem moja tudi za zbesnet. lana ti pa nikar ne skrbi za KG ja se pofučkam nanje se že veselim da te spoznam in tvojega sineka.
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 14.3.2007 12:32:10
|
|
|
|
lana38
|
Jaz se pa ne morem pofučkat na KG, me preveč preganjajio. Komaj jih malo dol spravim, že so nazaj. Potem pa me vse tišči. LP
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 14.3.2007 12:43:18
|
|
|
|
Sulfinija
|
Lana38,veš kako si jaz rečem jej pij saj enkrat živiš. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 14.3.2007 13:55:15
|
|
|
|
andreja2000
|
Jaz pa sem pridelala z lomifenom4kg,a sem k sreči velika,pa ni to tolk opazno No,pice pa jaz tudi ne bom nosla domov,ker se bomo raje vsi skupaj enkrat oglasili na pici pri marogici.
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 14.3.2007 14:09:35
|
|
|
|
florita
|
joj punce, kolk ste mi dale dela, ste pa res pridne čvekice, jaz komaj dohajam vse poste.....sem še v službi...
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 14.3.2007 14:12:51
|
|
|
|
andreja2000
|
Jaz pa grem sedaj jest ,se tipkamo,ko bom imela čas in priliko.
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 14.3.2007 14:15:59
|
|
|
|
monikap
|
Andreja dober tek lepo se najej jaz sem se že sedaj pa moram iti ker moj že sitnari da cel dan samo regljam z vami čvekicami.
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 14.3.2007 14:17:11
|
|
|
|
Sulfinija
|
Ste spet polno načvekale vmes ko sem bila na kosilo.Sedaj pa čakam dragega domov,mu postrežem kosilo in nato grema na naš vikend hura ven na sončka z mojo zdravo ritko. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 14.3.2007 14:21:38
|
|
|
|
monikap
|
No mojca lepo da je tvoja r... že zdrava pa le pejt ven na sončka saj prav prijetno greje midva pa greva v ljutomer iskat še neko vitrino za kuhinjo in po barve za spalnico pol pa veselo malat se tipkamo zvečer.
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 14.3.2007 14:23:38
|
|
|
|
Sulfinija
|
Andreja2000 dober tek ti želim,monikap tebi pa da čimveč eurov butneta v Ljutomeru.Jaz grem v veliko nabavo jutri in darilo iskat za svojega dragega. Pa,pa se tipkamo zvečer,ko več ne bo tkole lepo sonček sijal. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 14.3.2007 16:23:22
|
|
|
|
citrončica
|
Mojca,bravo za tvojo rit ,super,da pomagajo "rcnije",da ti je nebo treba zdravniku kazat ,za tvoj slaščičarski natečaj pa se še ne prijavim, ker ne vem, kako bo s časom,bom pa se trudila,obljubim!! Raho, ti pa se le potrudi, da se nam čvekicam pridružiš naslednjo soboto,punce, pa na dežnike ne pozabite,deževalo bo
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 14.3.2007 16:36:13
|
|
|
|
Marogica
|
Kaj je sedaj, pupe, mislite, da sem samo virtualna? Torej lana38, če tvoj Blaž ni picojedec, jagodno(sladico) pico bo sigurno pojedel. Jo dobi od mene-gratis. Če mene slučajno ne bo tam, povejte deklici, ki vas bo stregla. Sem pa skoraj sigurna, da vas pridem vsaj pogledat, da vidim, katere "pozitivke" ste. Mojca9000 robe ne bo zmanjkalo, se bomo dobro pripravili na vaš "mega-žur". Me zanima, kdo bo "močnješi"... Lepo se imejte....
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 14.3.2007 16:40:05
|
|
|
|
citrončica
|
Tolk ste načvekale, da sem eno stran izpustila,ko sem brala, zdaj šele vidim, kako ste možeke opravljale !!Ja tudi jaz se pridružujem mnenju, da bo to babji žur,si ne predstavljam bogega moškega med debato o ,...... , je pa res lepo, da se s svojim dobro zastopiš,me se itak vse, saj smo skupaj v tem, ne?
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 14.3.2007 16:42:47
|
|
|
|
puhica13
|
Punce, komi čakam na žur . Jaz sem spet začela delat, zaradi tega me tudi ni nič gor. Imam pa še vedno problem. Moje še vedno ni, dva testa negatovna. Mislim help, nikoli ni toliko časa zamujala. Kaj naj pa zdej naredim?? Jaz bi rada čim prej začela spet , pa kako nej če jo ni!!! P.S. Kako ste kaj ve čvekačice, mislim komaj vam sledim!!
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 14.3.2007 16:43:31
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica Kaj je sedaj, pupe, mislite, da sem samo virtualna? Torej lana38, če tvoj Blaž ni picojedec, jagodno(sladico) pico bo sigurno pojedel. Jo dobi od mene-gratis. Če mene slučajno ne bo tam, povejte deklici, ki vas bo stregla. Sem pa skoraj sigurna, da vas pridem vsaj pogledat, da vidim, katere "pozitivke" ste. Mojca9000 robe ne bo zmanjkalo, se bomo dobro pripravili na vaš "mega-žur". Me zanima, kdo bo "močnješi"... Lepo se imejte.... Pamela,vidiš sedaj se nam je kočnonnnnnnnnnnnnnoooooooooo naša marogica prikazala na naši temi gor he,he.Ja marogica bomo videli.Če boš ti tolk gratis dajala pa ne boš nič eurov zalsužila.Hlao marogica protestirale bomo,če te ne bo zraven nas vsaj za kake pol ure,ti bomo pizzerijo v luft pognale. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 14.3.2007 16:45:28
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: puhica13 Punce, komi čakam na žur . Jaz sem spet začela delat, zaradi tega me tudi ni nič gor. Imam pa še vedno problem. Moje še vedno ni, dva testa negatovna. Mislim help, nikoli ni toliko časa zamujala. Kaj naj pa zdej naredim?? Jaz bi rada čim prej začela spet , pa kako nej če jo ni!!! P.S. Kako ste kaj ve čvekačice, mislim komaj vam sledim!! Puhica idi do G in naj ti pogleda kaj je sedaj tole.Mogoče si pa srečka pa le tsti lažejo.Tudi jaz komaaaaaaaaaaaaj čakam naš mega žur, .... LP Mojca
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.