Maxica
|
Dobro jutro. Imam ravno mokre lase, pa čakam, da se grem posušit, pol gremo namreč na cepljenje. Vidim, da ste govorile o avtosedežih. Mi imamo Maxa v avtosedežu za sovoznikovem sedežu, Lan v lupinci je pa za voznikom. Itak smo vedno vsi štirje v avtu, tako da te postavitve ne prestavljamo. Viv, krst bomo imeli takoj, ko dobimo nekje eno cerkev. Vava, vesela sem za vas. Le tako naprej. Gaya, tudi jaz sem za Maxa uporabljala le od Nivee kremo za sončenje, faktor pa ne vem, bi morala iti prav pogledat. Ampak kar je več kot 30, se mi zdi preveč, no. Itak sem ga v vozičku čimbolj ščitila tudi z senčnikom. Pikabu, meni niste poslali nobenega maila, gospa. @lina, kaj imajo v teh Arielih, ki jih zapirajo, tudi kakšne peskovnike, morda? Moramo enega nabavit, pa če so kje znižani, ga grem hitro nabavit. Evik, no fino, vidiš, čist v redu dečko je tale vaš . Zdaj pa dovolj obremenjevanja s tem, ali imaš dovolj mleka ali ne. Imaš! Altati, kaj pa ti delaš ponoči, da imaš čisto porezane prste? Jejhata, jejhata. Mis, ja, daj Tini pod ležišče kakšne debele knjige. Tam za enih 30 stopinj ji vzdigni ležišče. Jaz imam tako že od vsega začetka pri Lanu. Lucika, o groza, no, kaj se pa grejo ti pediatri???