|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  346 347 [348] 349 350   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
14.3.2007 8:14:54   
Anonimen
ja ja Žan od mtine ane ..no čestitke!!!user posted image user posted image

še kdo??

(odgovor članu lucika)
  Neposredna povezava do sporočila: 8676
14.3.2007 8:14:58   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: gaya

Pa še vprašanje glede krem za sončenje. Gaji bi kupila kremo pa se ne morem odločit kera je ok. Ker jih je na tone. Dajte mi ve ki imate otročke in preizkušene kreme povedat katera se najbolje obnese. Sedaj se nagibam k vichey 30+(otroška) pa od nivee 50+.

meni osebno se zdi faktor 50+ čisto preveč...
jaz mojima puncama nisem nikoli kupovala več kot 30+. To je bil maximum. Prisegam pa na Niveo in Adermo.

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 8677
14.3.2007 8:17:08   
altati
Lucika - ostajam brez besed! Jaz bi šla definitivno nazaj do njega, mu povedala svoje, pa še na koga nad njim bi se obrnila! Malomarnost pa taka!user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 8678
14.3.2007 8:19:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lucika

ja, in pri tem istem dr. so letos cepili enega otroka z napacnim cepivom. takoj z helikopterjem v lj, zastoj srca. jaz jih kar pobijem. pa evo, ob takem nacinu dela sploh ni cudno.

kaj???!!! user posted image user posted image user posted image pa to ni resuser posted image user posted image

...no naša druga P pa otroka sploh ne pogleda..kaj šele ogovori....

nič...pa akšen nasmešek neki..vsA ZATEGNJENA JE...KRAVA.... joj jz bi jim že dala vedt..

(odgovor članu lucika)
  Neposredna povezava do sporočila: 8679
14.3.2007 8:20:49   
muki1
Dobro jutro. Fajn noč za nami.

Mis, lahko da gre za prehlad. Iz noska ji ne teče? Lahko, da ji bo še začelo. Naša Iva večkrat diha tak čudno, jaz ponavadi, če se mi zdi, da kakšna dva dni tak diha, tretji dan grem do zdravnika, da ji posluša pljuča. Do sedaj je bilo vedno vse čisto, prehladna obolenja user posted image
Ponoči ji malo dvigni vzglavje, pa tudi ko vozičkaš jo imej dvignjeno, da se bo lažje izkašljevala. Drugega nasveta ni. Pa čaj iz slezovih koreninic pri teh zadevah pomaga, samo vprašanje, koliko ga boš dobila vanjo.

Altati, veš na kaj sem pomislila, da si verjetno imela suhe roke in ti je koža počila. Noben te ni porezal user posted image .

Včeraj smo se res fino mele, mi babe. Sva šli z Ivo po Nežo v vrtec, potem pa smo šle malo v MS, v park, pa na otroško igrišče, seveda, kjer je Iva spala, Neža pa se je veselo igrala. Potem smo se dobili s prijateljico, ki ima dva otroka, pa smo šli na sladoled, pa malo na sprehod, potem pa še k njim domov na ogled hiše, ker so pred nedavnim kupili, zdaj pa urejajo. Neža je zelo uživala, jaz pa tudi. Ivi je itak vseeno, glavno da ima joško vedno pri roki user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 8680
14.3.2007 8:28:20   
muki1
Lucika...jaz bi ga fejst napuser posted image la, če bi se do mojega otroka tako ignorantsko obnašal. Bik.

Gaya, mi imamo Eucerin25 že ves čas, se fino razmaže in vpije v kožo. Pa nič opeklin nima Neža. Za Ivo bom tudi to nabavila...še nisem user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 8681
14.3.2007 8:31:01   
mis
no, nič ji ne teče iz nosu, kašlja zelo redko. danes je ene 2x. vem da ni verjetno nič, ampak saj veste. bolj epreventiva kot kurativa. bomo vidli. hvala za nasvete!

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 8682
14.3.2007 8:33:37   
Maxica
Dobro jutro. Imam ravno mokre lase, pa čakam, da se grem posušit, pol gremo namreč na cepljenje.
Vidim, da ste govorile o avtosedežih. Mi imamo Maxa v avtosedežu za sovoznikovem sedežu, Lan v lupinci je pa za voznikom. Itak smo vedno vsi štirje v avtu, tako da te postavitve ne prestavljamo.user posted image
Viv, krst bomo imeli takoj, ko dobimo nekje eno cerkev.user posted image
Vava, vesela sem za vas. Le tako naprej.user posted image user posted image user posted image
Gaya, tudi jaz sem za Maxa uporabljala le od Nivee kremo za sončenje, faktor pa ne vem, bi morala iti prav pogledat. Ampak kar je več kot 30, se mi zdi preveč, no. Itak sem ga v vozičku čimbolj ščitila tudi z senčnikom.
Pikabu, meni niste poslali nobenega maila, gospa.user posted image
@lina, kaj imajo v teh Arielih, ki jih zapirajo, tudi kakšne peskovnike, morda? Moramo enega nabavit, pa če so kje znižani, ga grem hitro nabavit.
Evik, no fino, vidiš, čist v redu dečko je tale vaš user posted image . Zdaj pa dovolj obremenjevanja s tem, ali imaš dovolj mleka ali ne. Imaš!
Altati, kaj pa ti delaš ponoči, da imaš čisto porezane prste? Jejhata, jejhata.user posted image
Mis, ja, daj Tini pod ležišče kakšne debele knjige. Tam za enih 30 stopinj ji vzdigni ležišče. Jaz imam tako že od vsega začetka pri Lanu.
Lucika, o groza, no, kaj se pa grejo ti pediatri???user posted image user posted image user posted image user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 8683
14.3.2007 8:38:34   
Lu
Ojla!

Pri nas že od zore sonček user posted image user posted image user posted image user posted image Jaz moram pa še delat user posted image user posted image user posted image Zdajle čakam da mali zaspi, da skočim pod tuš in glavo umit potem malo delat, potem pa upam, da kaj ven.

mis tudi Tian je čisto zabasan. Zdaj mu dajem na polno fiziološko, ampak fant že ve da to ni dobro in mi glavo stran obrača.user posted image Pameten dečko. Ni kaj.

vava sem mislila na vas. user posted image

Altati in Muki1 glede odškodnine itaq jo bo zadosti. A ne bo?user posted image

Sonča očala ima tudi Maja od Chicco. Prava frajlica ni kaj. Se je pa tako name navezala v teh 14 dneh da je kaj. Ko je pri babi me skoz omenja. In potem jo greva z Tianom iskat in je veselje še toliko večje. Imamo pa jutri kontrolo in upam, da je že čisto OK, da bomo hodili ven na zrak. Zdaj še ne smemo preveč.

Kaj ste se še menileuser posted image
Aha srečanje. Sem za. V aprilu pa res ne more priti nič vmes.

Pa še glede počitnic. Mi gremo maja kar v JAdranovo, pa poleti bom večinoma tudi z obema kar dol. Imamo vikend tam. Če katera želi se mi tudi pridruži lahko user posted image

Zdaj je pa mali zadrnjohal nazaj in šibam laske umit.

Vem da včasih delam veliko pravopisnih napak, ampak zelo hitro tipkam. Oprostite miuser posted image

Lepo bodite.

čau bau

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 8684
14.3.2007 8:40:38   
Lu
Maxica ti vedno pozabim povedat. Ko sem pa prebrala tvoj podpis sem pa skor s tola padlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Od kje ti takeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 8685
14.3.2007 9:14:33   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

@lina, kaj imajo v teh Arielih, ki jih zapirajo, tudi kakšne peskovnike, morda? Moramo enega nabavit, pa če so kje znižani, ga grem hitro nabavit.

Kaj tudi drugje zapirajo? Ne vem, kdaj so pri nas začeli, verjetno v ponedeljek, ampak včeraj je bila štacuna ob 11h že čist izropana - peskovnikov nisem videla, ostale so kakšne družabne igre, no nekaj je bilo še igrač, pa posteljnine, pa oblačila za dojenčke, za večje že vse pobrano...

Peskovnik smo pa mi za Jureta kakšno leto nazaj kupili v Merkurju, zeleni nilski konjiček - lahko tudi tam pogledaš!

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 8686
14.3.2007 10:06:08   
Evik
oj a se ta očala od chiccota ne da kupit preko spleta?

SVAKOGA DANA U SVAKOM POGLEDU SVE VIŠE NAPREDUJEM...

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 8687
14.3.2007 10:32:48   
lucika
pri nas je tako vroce, da sem predcasno zakljucila sprehod, da se preoblecem:)
zdaj pa mali hrgoli naprej, pa sem mu samo nastezaj odprla okno, da je hladno. pa mu zgleda da pase. bova sla ven kasneje, ko bo bedel. ja, nimamo balkona, drugace bi tak bil tam cel dan ( v bundo in v deko, pa blazino, pa na balkon). no, sam ga niamm tak da ne klicite socialne.

jaz pa spet uzivam tule na rr. kr pase mal, ko je mir.

greva pa potem se eno rundo ven, zdaj dopoldne...za kosilo bo pa kar presenecenje iz skrinje:)

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 8688
14.3.2007 11:45:40   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: altati

IZVIRNO SPOROČILO: mis

punce dobro jutro!

eno vprašanje. včeraj zvečer sem opazila, da ko tina diha ji malo piska, oz. da tko malo hrope. ni tako neslišno dihanje. danes tudi slišim. pa se mi zdi da je ene 2x danes zakašljala. kakšne izkušnje?
aha, to je torej to... kakec sluzast, mali pa diha kot bi imel zamašen nosek... še sreča, da so ene mamice bolj skrbne in sprašujejo, pol vsaj zvem kaj

to je samo sluz, ki se ji nabira. Lahko je iz noska, lahko je pa od mleka.
Moj Jaša je isti. pediatrinja mi je rekla, da očitno nekaj takšnega jem, da se tvori veliko te sluzi (tudi v mleku). In ko leži se nabira v grlu itd...Izloči se s kakanjem-Jaša ima čisto sluzast kakec. Ko bo čez dan pokonci, bo sluz tekla dol po grlu, v trebušček in ne bo tako dihala. poskušaj ugotoviti, če si kaj takšnega jedla....Jaz ne ugotovim, kaj bi to bilo.user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 8689
14.3.2007 12:04:42   
frrrr
Evik, valjda te pogrešamo... user posted image za mere Matjaža

lucika, nap***** user posted image !

Maxica in moci - fajn opravite danes!

Pikabu, je bilo še zmerno z maili user posted image

mtina in Žan - čestitke za 5 mesecev! dans se pa lahk mau javita, da pobereta čestitke user posted image

Maxica - mi bomo tut peskovnik v Merkurju nabavili... še ne vem kakega... menda so že na zalogi (me mami obvešča, ker naroča to robo user posted image )

punce, js sm pa dans bolj hitr kosilo kuhala, pa sm ga zdej med branjem že pojedla user posted image user posted image kk sm zmešana, noro... pa sm mau več skuhala, da bi imela (po Evikino) še za predjed in sladico in sm kr vse troje zdej pojedla user posted image user posted image
sm prej tamaučka previla, pripravla vse za na sprehod, še hotla nahranit, pa je zaspal... pol pa nisva šla vn... bova šla čez kako urco, ko bo utrujen... zdej grem pa omare pospravit... morm pogledat kaj rabim za oblečt...

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 8690
14.3.2007 12:05:12   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

IZVIRNO SPOROČILO: altati

IZVIRNO SPOROČILO: mis

punce dobro jutro!

eno vprašanje. včeraj zvečer sem opazila, da ko tina diha ji malo piska, oz. da tko malo hrope. ni tako neslišno dihanje. danes tudi slišim. pa se mi zdi da je ene 2x danes zakašljala. kakšne izkušnje?

to je samo sluz, ki se ji nabira. Lahko je iz noska, lahko je pa od mleka.
Moj Jaša je isti. pediatrinja mi je rekla, da očitno nekaj takšnega jem, da se tvori veliko te sluzi (tudi v mleku). In ko leži se nabira v grlu itd...Izloči se s kakanjem-Jaša ima čisto sluzast kakec. Ko bo čez dan pokonci, bo sluz tekla dol po grlu, v trebušček in ne bo tako dihala. poskušaj ugotoviti, če si kaj takšnega jedla....Jaz ne ugotovim, kaj bi to bilo.user posted image

aha, to je torej to... kakec sluzast, mali pa diha kot bi imel zamašen nosek... še sreča, da so ene mamice bolj skrbne in sprašujejo, pol vsaj zvem kaj

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 8691
14.3.2007 12:06:18   
frrrr
ma dej, hotla sm uredit, pa mi je popravilo in še 1x postalo... a tolk kratko deluje ta funkcija uredi?

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 8692
14.3.2007 13:58:06   
Maxica
No, mi smo že dobili drugo pikico. Me je pa razkurila ta naša pediatrinja. Ponavadi gre noter vedno tudi moj mož, da bi drži vso robo, pa je potem vsa sladka in prijazna, ker se poznajo z njegovimi starši. Danes je bilo pa itak samo cepljenje, sem pa rekla, da bova z Lanom kar sama skočila noter. Ponavadi se gremo potem najprej sleči v tisti prostor, kjer je medicinska sestra, danes je bilo pa že vse zasedeno, je pa sestra rekla, naj greva kar k zdravnici, pa da se kar tam slečeva. In nama je že brž zatežila, če se ne misliva sleči, pa ji je sestra potem razložila vso stvar. Pol pa Lana slačim, me pa še nadere, kaj se grem, da otroka tolk oblačim v takem vremenu.user posted image  Imel je pa bodi z dolgimi rokavi in majčko, ter žabice in hlačke. Manj ga pa res ne upam. Pri nas je še vedno zelo vetrovno in veter je hladen. In sem ji to razložila, pol je bila pa tiho. Pišuka, očitno sem ji zoprna na pogled in je vedno vsa osorna do mene.user posted image user posted image
Zdaj gremo pa malo ven, ga bom kar v kombinezon dala, zanalašč.user posted image  Ne, sem pa prav gledala, vsi otročki v čakalnici so bili isto oblečeni kot Lan, samo lih midva sva se šla tja k njej slačit, da naju je videla.user posted image
Leeeeeep daaaaaan.user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 8693
14.3.2007 13:58:48   
Maxica
Mtina in Žan, čestitke za pet mesecev.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 8694
14.3.2007 15:41:20   
altati
oj, me smo se potepale po Bledu.
Dekolte imam zapečen, lica tudi, grozauser posted image !
A veste kolikos topinj je zunaj na soncu? 21!
Jaša sem imela oblečenega samo v bodi brez rokavčkov in bodi z rokavčki, hlačke od trenerke in nogavičke. Brez žab! Pa trak za ušesa sem mu nataknila. Pa nič pokrila...pa imam občutek, da mu je bilo kljub vsemu vroče, saj meni je bilo......
Šibam kuhat, danes je pečena prosena kaša s suhimi slivami in porova juhica s krompirjem, pa slivov kompot...čao!

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 8695
14.3.2007 15:53:35   
Clody
Oj,

Sem komej prebrala kar ste načvekale!!

Dobrodošla Viv in Tika.!!

No, sem pa končno spoznala altati, Gayo in Viv. Pa Naomi sevede.

Altati te kar vidim kako si opečena, jest sem mela sonce za hrbtom, pa me je prijel, noro vreme res.

Sam tolk, več zvečer, ker zdaj je prišel Pizzaman!! Mjamsi!!!

18.10.2006 se nam je pridružil Nejc!

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 8696
14.3.2007 16:09:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

No, mi smo že dobili drugo pikico. Me je pa razkurila ta naša pediatrinja. Ponavadi gre noter vedno tudi moj mož, da bi drži vso robo, pa je potem vsa sladka in prijazna, ker se poznajo z njegovimi starši. Danes je bilo pa itak samo cepljenje, sem pa rekla, da bova z Lanom kar sama skočila noter. Ponavadi se gremo potem najprej sleči v tisti prostor, kjer je medicinska sestra, danes je bilo pa že vse zasedeno, je pa sestra rekla, naj greva kar k zdravnici, pa da se kar tam slečeva. In nama je že brž zatežila, če se ne misliva sleči, pa ji je sestra potem razložila vso stvar. Pol pa Lana slačim, me pa še nadere, kaj se grem, da otroka tolk oblačim v takem vremenu.user posted image  Imel je pa bodi z dolgimi rokavi in majčko, ter žabice in hlačke. Manj ga pa res ne upam. Pri nas je še vedno zelo vetrovno in veter je hladen. In sem ji to razložila, pol je bila pa tiho. Pišuka, očitno sem ji zoprna na pogled in je vedno vsa osorna do mene.user posted image user posted image
Zdaj gremo pa malo ven, ga bom kar v kombinezon dala, zanalašč.user posted image  Ne, sem pa prav gledala, vsi otročki v čakalnici so bili isto oblečeni kot Lan, samo lih midva sva se šla tja k njej slačit, da naju je videla.user posted image
Leeeeeep daaaaaan.user posted image

a je vaša tud zatežena kura..madonca jih je st ne maram telij dr--jev....user posted image

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 8697
14.3.2007 17:05:05   
altati
Maxica - jaz bi jo nazaj nadrla! Definitivno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8698
14.3.2007 17:43:12   
Arabela
Tudi midve sva se martinčkali ves dan... no popoldne jo je babica na sprehod peljala pa ni hotela biti v vozeku, je tulila in tuli la...  in boga reva jo je več kot pol ure okrog nosila in vozek potiskala... ampak domov pa nista prišli... sta se imeli fajn, le babica je bila fejst utrujena...

Saj je super da je tako lepo vreme, ampak preskok je bil pa hud .... pa kaj šele bo... napovedujejo da bo spet mrzlo.. tudi moja je biladanes bolj tanko oblečena, pa malo sem ji kapico dala dol ,, ker  se mi je zdelo da se bo skuhala... moram jaz tudi trakec nabavit....

Zdaj pa grema plenico menjat ker voham da je fajn polna...

trnth7mz6nih55g45rhhvccvcc+ pozdrav od Katike

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 8699
14.3.2007 18:07:57   
frrrr
Maxica - v Pikapolonici imajo peskovnike v akciji... drugič nadri user posted image al pa kontro useki in bodi tolk osladno prijazna, da ji bo nerodno user posted image

aja, js pa Jašo še v kombinezonček dam... spodaj ima bodi+hlačke+nogavičke... čez kombinezon... ponavadi mu v vozičku zadrgo kombinezončka odprem, da se mi ne skuha... kapico vzamem s sabo in mu jo nataknem, če piha,  drgač ima pa itaq v kapuci glavo... pokivam pa ne, ker ne vem kk bi to sploh izvedla v športnem sedežu... no, zato imam pa kr kombinezon namest tega... ga kontroliram vmes in ni kej poten... pa tut pritožuje se nč ne

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  346 347 [348] 349 350   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  346 347 [348] 349 350   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Nakupovanje ni "čas za mamo"
Tuširanje ne bi smel biti odmor, nakupovanje in pregled pri zdravniku prav tako ne. To so osnovne potrebe, ampak izgleda...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?