|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Katera bo z mano tekla novi krog!
12.3.2007 20:31:44   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: citrončica

No,čvekice,jaz pa sem dones izvedela, da slabo vidimuser posted image ,pa sem bolj zaspane volje danes,je bil dolg dan, tako da danes ne bom prav dolgo,bom pomoje jaz prva v mižulah!!user posted image user posted image

Oj,smola,da slabo vidiš no.Nabavi si ena moderna očala,da boš ful lepa,lepša kot brez očal malo šale resno smola no.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Tudi jaz mam očala vendar v predalu sem jih dobila nekega davnega leta nazaj,ker me je non stop bolela glava in češ kao da imam očesni pritisjk,očala bila draga ko hudič no na koncu pa ugotovijo,da sem jih zastonj dala delati,da je za vse moje glavobole bil kriv zob.

Ja ti boš prva v mižulah,jaz pa ne prva v mižulah temveč pri gobelinu kajti moj se spet dere je gotov čvek,fuzbal me kliče pa ravnokar je eno tekmo odigral mu očitno ni bilo dovolj.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil mojca9000 -- 12.3.2007 20:33:49 >

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
12.3.2007 20:33:16   
monikap
citrončica nič hudega če slabše vidiš se da vse porihtat.Nikar ne bodi žalostna in zaspančkana bomo te razvedrile da boš lahko še dolgo z nami klepetala.

Neposredna povezava do sporočila: 1077
12.3.2007 20:35:06   
monikap
mojca kaj sem rekla možek spat ti pa klepetat

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
12.3.2007 20:37:29   
Sulfinija
Monikap ti si tkole lahko tole rekla,samo tole iz prve roke jaz kar tkole ne morem narst no.
Da ti povem mazilo ful hladi mojo ritko bolano je vse ok.Najbrž ne bom rabila iti do zdravnice,če me bo moj lubi tkole lepo mazal.

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
12.3.2007 20:41:15   
andreja2000
user posted image user posted image user posted image  Citrončica  pa saj to ni tako hudo,veš kako so ene fejst,ko nosijo očala.Še jaz jih imam za televizijo,pa ne vem,če jih kar skozi ne bi mogla nosit,ker ljudi na daleč sploh ne prepoznam,ali pa jih zamenjamuser posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
12.3.2007 20:45:25   
andreja2000
mojca,a tvoj ti maže ritko? user posted image Pol pa ziher ne boš rabla zdravnice!

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
12.3.2007 20:45:31   
monikap
ja mojca če tako lepo skrbi zate polj pa moraš res biti malo popustljiva z njim vsaj dokler se r..... ne zaceliuser posted image user posted image .
andreja lepo da si še z nami.
citrončica mislim da boš v očalih zelo simpatična.

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
12.3.2007 20:45:37   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: andreja2000

user posted image user posted image user posted image  Citrončica  pa saj to ni tako hudo,veš kako so ene fejst,ko nosijo očala.Še jaz jih imam za televizijo,pa ne vem,če jih kar skozi ne bi mogla nosit,ker ljudi na daleč sploh ne prepoznam,ali pa jih zamenjamuser posted image user posted image

A boš tudi mene sedaj zamenjala,če ne boš mela očal gori ???

Neposredna povezava do sporočila: 1083
12.3.2007 20:46:27   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: andreja2000

mojca,a tvoj ti maže ritko? user posted image Pol pa ziher ne boš rabla zdravnice!

Moj user posted image  je moj zdravnik.

Neposredna povezava do sporočila: 1084
12.3.2007 20:52:13   
andreja2000
mojca,kako lepo,da imaš kar doma svojega zdravnika.user posted image

stunfek vidim,da se tu gor sprehajaš.Zanima me,kje pa boš mene pobrala,a ti je v Bistrici kaj znanega,morda tuš,pri izvozu iz avtoceste.

Ti šment ti,sedaj pa bom res mogla dol,ker sem hčeri obljubila da bova ob 9 supaj gledali TV

Neposredna povezava do sporočila: 1085
12.3.2007 20:54:41   
Sulfinija
Punce meni ne zameriti za danes,vendar jaz grem z svojo ritko bolano in izcedkom spat so mi čisto oči skupaj zlezle.Moj dragi ppa še malo fuzbal ekipo podit po igrišču.

Vsem vam še nekrat hvala,ker ste me tolažile in lahko nočko vam želi vaša Mojca...

Mojcauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1086
12.3.2007 20:55:16   
andreja2000
mojca,te bom mogla videti bolj blizu,pol te pa ne bom zamenjalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sedaj pa se poslavljam,punce,pa,pa in lepo nočko.

Neposredna povezava do sporočila: 1087
12.3.2007 20:57:36   
citrončica
Hvala,punce,saj ni panike zaradi očal, mam že naročene za v sredo, samo zanimivo, ko si 100% da dobro vidiš.....zdaj bom stroga profesoricauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1088
12.3.2007 20:58:44   
koala
Čer punce!
Mojca, Mojčica kaj jaz to berem?????? Vem da je hudo, moja bi se tudi že morala prikazati, pa je še niuser posted image , ampak obupovali pa ne bomo, ne. Me smo močne in odločne in se eni packi in enemu negativnemu testu ne damo. Ker bomo zmagale. No danes še lahko malček jokaš, ker te še rita zabava, samo obupat pa ne, a prav??user posted image user posted image user posted image user posted image zate!

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

Neposredna povezava do sporočila: 1089
12.3.2007 20:59:19   
andreja2000
monikap  še tebe moram pozdrvit,pa se tudi za danes poslovit.
Sicer se mi zdi,da se že eno uro poslavljam,vendar se res težko ločim od vas.user posted image user posted image user posted image

lahko noč

Neposredna povezava do sporočila: 1090
12.3.2007 21:03:04   
citrončica
user posted image no,taka bom od srede dalje....user posted image user posted image
Andreja,nočko,pa pridi še kaj,če ti bo dolgčasuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1091
12.3.2007 21:08:15   
monikap
citrončicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image si prava frajla in čist nič nisi podobna strogi profesorici.user posted image
andreja in mojca lahko noč če pa ne bosta mogle spat smo me tukaj regice

Neposredna povezava do sporočila: 1092
12.3.2007 21:12:41   
citrončica
Hvala,komaj čakam, da začnem spoznavat nove ljudi-katere do zdaj nisem vidlauser posted image user posted image

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
12.3.2007 21:57:00   
monikap
sedaj pa se bom tudi jaz počasi poslovila lahko noč in sladko pančkajte.
citrončica sedaj boš nas vsaj na našem mega žuru dobro videla user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1094
13.3.2007 6:50:36   
Sulfinija
Dobro jutro!

No jaz sem včeraj kar v komo padla,me je zmanjkalo že po enih petih minutah.mOj je baje fuzbal ekipo zmagal,danes pa ima delo pa se jaz lahko pikam,kajti ne bo elektrike tkole,da to meni nič ne pomaga vsaj ene tri ure,če me ni nahecal.Sem mu v naprej rekla,dans ni fuzbala te bodo čvekice nateple,če boš tole delal.
Pridno ste klepetale res pohvale vredno.
Koala ne,ne ne dam se enemu testu,danes je že ful močan izcedek vendar dvomim,da se bo že dans oreng vlilo,če se ne bo bolje zame bom vsaj manj tabletk do 21.02 pojedla začnem pa jih še tudi  sedmi dan.
Citrončica saj bom tudi jaz v soboto na mega žur prišla z user posted image  smao jaz z sončnimi.

Tkole punce sedaj pa grem malo šivat in nato kuhat user posted image ,z možem sem pa eno tkole že spila.

Pa še pohvaliti moem svojo rito je veliko,veliko bolje.Monikap dobro mazilo sma nabavile.

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
13.3.2007 6:59:48   
PAMELA
Dobro jutro prav vse borke.
Evo - ma eno popoldne me ni med vami, pa že same čudne stvari berem.
Mojca, Mojca pa ne bit tak žalostna. Ti prav nič ne paše k tvoji pozitivni osebnosti. Res pa je, da je včasih dobro to jezo spustit iz sebe, vse in vsakogar poslat v k...., mogoče kam brcnit, zakričat, da te grlo zaboli, pa mogoče kakšno noč prespat. Drugo jutro ponavadi izgleda potem čisto drugačno - novo, polno sončnih žarkov in optimizma - in Mojca, tako te poznamo in taka si tista naša ta prava Mojca.
Torej, solzeuser posted image se naj posušijo in nasmešek user posted image se naj zopet utabori pri tebi.

Neposredna povezava do sporočila: 1096
13.3.2007 7:05:51   
Sulfinija
Pamela,kje se ti skrivaš.Tudi tebi en velik hvala za lepe besede,ki si mi jih napisala.

< Sporočilo je popravil mojca9000 -- 13.3.2007 7:06:16 >

(odgovor članu PAMELA)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
13.3.2007 7:08:21   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: mojca9000

Še vedno vljudno vabljene na naš mega žur,ki bo 24.03.2007 ob 15.00 uri v pizzeriji pri naši Marogici.Pogoj je le,da se pofočćkate in prijavo potdite 17.3 ali 18.3 z pripisom 100% udeležba zraven svojega nica.En teden pred našim mega žurom javim točno število oseb naši Marogici.Zbirališče bo ob 14.45 pred Baumaxosm od tam gremo nato skupaj v pizzerijo,kjer bio potekal mega žur do ranih jutranjih ur.

Seznam trenutno prijavljenih rr-jevk:
mojca9000
citrončica
florita
andreja2000
pamela
koala
medika13
lana38 in user posted image blaž
stunfek in user posted image anuška
monikap
marina1 in user posted image žan in user posted image mihec
puhica13

Še enkrat vljudno vabljene tudi ostale.

Vse,ki še vedno niste zbrale pogumna se še lahko vedno pofočkate in z tem prijavite za naš mega žur,ki bo dne 24.03.2007 ob 15.00 uri v MB v pizzeriji pri naši Marogici.Vljudno vabljene!!!

Še vedno vljudno vabljene,da se prijavite na naš mega žur tudi ostale.

Neposredna povezava do sporočila: 1098
13.3.2007 9:16:17   
monikap
mojca lepo da ti je mazilo pomagalo vidim da veva dobro nabavljat morava kdaj ponovitiuser posted image .
Pamela kje pa ti hodiš če nisi redno z nami lahko veliko zamudiš

Neposredna povezava do sporočila: 1099
13.3.2007 9:18:04   
Sulfinija
Monikap ja na veliko je mazilo pomagalo samo ne še čist ok pa še vedno ni no.Moj icedek je čedalje večji smao vlilo pa se še ni,upam,da se bo jutri ali pa vsaj danes.

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.