Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 12.3.2007 20:31:44
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: citrončica No,čvekice,jaz pa sem dones izvedela, da slabo vidim ,pa sem bolj zaspane volje danes,je bil dolg dan, tako da danes ne bom prav dolgo,bom pomoje jaz prva v mižulah!! Oj,smola,da slabo vidiš no.Nabavi si ena moderna očala,da boš ful lepa,lepša kot brez očal malo šale resno smola no. Tudi jaz mam očala vendar v predalu sem jih dobila nekega davnega leta nazaj,ker me je non stop bolela glava in češ kao da imam očesni pritisjk,očala bila draga ko hudič no na koncu pa ugotovijo,da sem jih zastonj dala delati,da je za vse moje glavobole bil kriv zob. Ja ti boš prva v mižulah,jaz pa ne prva v mižulah temveč pri gobelinu kajti moj se spet dere je gotov čvek,fuzbal me kliče pa ravnokar je eno tekmo odigral mu očitno ni bilo dovolj. LP Mojca
< Sporočilo je popravil mojca9000 -- 12.3.2007 20:33:49 >
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 12.3.2007 20:33:16
|
|
|
|
monikap
|
citrončica nič hudega če slabše vidiš se da vse porihtat.Nikar ne bodi žalostna in zaspančkana bomo te razvedrile da boš lahko še dolgo z nami klepetala.
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 12.3.2007 20:35:06
|
|
|
|
monikap
|
mojca kaj sem rekla možek spat ti pa klepetat
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 12.3.2007 20:37:29
|
|
|
|
Sulfinija
|
Monikap ti si tkole lahko tole rekla,samo tole iz prve roke jaz kar tkole ne morem narst no. Da ti povem mazilo ful hladi mojo ritko bolano je vse ok.Najbrž ne bom rabila iti do zdravnice,če me bo moj lubi tkole lepo mazal. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 12.3.2007 20:41:15
|
|
|
|
andreja2000
|
Citrončica pa saj to ni tako hudo,veš kako so ene fejst,ko nosijo očala.Še jaz jih imam za televizijo,pa ne vem,če jih kar skozi ne bi mogla nosit,ker ljudi na daleč sploh ne prepoznam,ali pa jih zamenjam
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 12.3.2007 20:45:25
|
|
|
|
andreja2000
|
mojca,a tvoj ti maže ritko? Pol pa ziher ne boš rabla zdravnice!
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 12.3.2007 20:45:31
|
|
|
|
monikap
|
ja mojca če tako lepo skrbi zate polj pa moraš res biti malo popustljiva z njim vsaj dokler se r..... ne zaceli . andreja lepo da si še z nami. citrončica mislim da boš v očalih zelo simpatična.
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 12.3.2007 20:45:37
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: andreja2000 Citrončica pa saj to ni tako hudo,veš kako so ene fejst,ko nosijo očala.Še jaz jih imam za televizijo,pa ne vem,če jih kar skozi ne bi mogla nosit,ker ljudi na daleč sploh ne prepoznam,ali pa jih zamenjam A boš tudi mene sedaj zamenjala,če ne boš mela očal gori ??? LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 12.3.2007 20:46:27
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: andreja2000 mojca,a tvoj ti maže ritko? Pol pa ziher ne boš rabla zdravnice! Moj je moj zdravnik. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 12.3.2007 20:52:13
|
|
|
|
andreja2000
|
mojca,kako lepo,da imaš kar doma svojega zdravnika. stunfek vidim,da se tu gor sprehajaš.Zanima me,kje pa boš mene pobrala,a ti je v Bistrici kaj znanega,morda tuš,pri izvozu iz avtoceste. Ti šment ti,sedaj pa bom res mogla dol,ker sem hčeri obljubila da bova ob 9 supaj gledali TV
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 12.3.2007 20:54:41
|
|
|
|
Sulfinija
|
Punce meni ne zameriti za danes,vendar jaz grem z svojo ritko bolano in izcedkom spat so mi čisto oči skupaj zlezle.Moj dragi ppa še malo fuzbal ekipo podit po igrišču. Vsem vam še nekrat hvala,ker ste me tolažile in lahko nočko vam želi vaša Mojca... Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 12.3.2007 20:55:16
|
|
|
|
andreja2000
|
mojca,te bom mogla videti bolj blizu,pol te pa ne bom zamenjala sedaj pa se poslavljam,punce,pa,pa in lepo nočko.
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 12.3.2007 20:57:36
|
|
|
|
citrončica
|
Hvala,punce,saj ni panike zaradi očal, mam že naročene za v sredo, samo zanimivo, ko si 100% da dobro vidiš.....zdaj bom stroga profesorica
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 12.3.2007 20:58:44
|
|
|
|
koala
|
Čer punce! Mojca, Mojčica kaj jaz to berem?????? Vem da je hudo, moja bi se tudi že morala prikazati, pa je še ni , ampak obupovali pa ne bomo, ne. Me smo močne in odločne in se eni packi in enemu negativnemu testu ne damo. Ker bomo zmagale. No danes še lahko malček jokaš, ker te še rita zabava, samo obupat pa ne, a prav?? zate!
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 12.3.2007 20:59:19
|
|
|
|
andreja2000
|
monikap še tebe moram pozdrvit,pa se tudi za danes poslovit. Sicer se mi zdi,da se že eno uro poslavljam,vendar se res težko ločim od vas. lahko noč
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 12.3.2007 21:03:04
|
|
|
|
citrončica
|
no,taka bom od srede dalje.... Andreja,nočko,pa pridi še kaj,če ti bo dolgčas
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 12.3.2007 21:08:15
|
|
|
|
monikap
|
citrončica si prava frajla in čist nič nisi podobna strogi profesorici. andreja in mojca lahko noč če pa ne bosta mogle spat smo me tukaj regice
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 12.3.2007 21:12:41
|
|
|
|
citrončica
|
Hvala,komaj čakam, da začnem spoznavat nove ljudi-katere do zdaj nisem vidla
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 12.3.2007 21:57:00
|
|
|
|
monikap
|
sedaj pa se bom tudi jaz počasi poslovila lahko noč in sladko pančkajte. citrončica sedaj boš nas vsaj na našem mega žuru dobro videla
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 13.3.2007 6:50:36
|
|
|
|
Sulfinija
|
Dobro jutro! No jaz sem včeraj kar v komo padla,me je zmanjkalo že po enih petih minutah.mOj je baje fuzbal ekipo zmagal,danes pa ima delo pa se jaz lahko pikam,kajti ne bo elektrike tkole,da to meni nič ne pomaga vsaj ene tri ure,če me ni nahecal.Sem mu v naprej rekla,dans ni fuzbala te bodo čvekice nateple,če boš tole delal. Pridno ste klepetale res pohvale vredno. Koala ne,ne ne dam se enemu testu,danes je že ful močan izcedek vendar dvomim,da se bo že dans oreng vlilo,če se ne bo bolje zame bom vsaj manj tabletk do 21.02 pojedla začnem pa jih še tudi sedmi dan. Citrončica saj bom tudi jaz v soboto na mega žur prišla z smao jaz z sončnimi. Tkole punce sedaj pa grem malo šivat in nato kuhat ,z možem sem pa eno tkole že spila. Pa še pohvaliti moem svojo rito je veliko,veliko bolje.Monikap dobro mazilo sma nabavile. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 13.3.2007 6:59:48
|
|
|
|
PAMELA
|
Dobro jutro prav vse borke. Evo - ma eno popoldne me ni med vami, pa že same čudne stvari berem. Mojca, Mojca pa ne bit tak žalostna. Ti prav nič ne paše k tvoji pozitivni osebnosti. Res pa je, da je včasih dobro to jezo spustit iz sebe, vse in vsakogar poslat v k...., mogoče kam brcnit, zakričat, da te grlo zaboli, pa mogoče kakšno noč prespat. Drugo jutro ponavadi izgleda potem čisto drugačno - novo, polno sončnih žarkov in optimizma - in Mojca, tako te poznamo in taka si tista naša ta prava Mojca. Torej, solze se naj posušijo in nasmešek se naj zopet utabori pri tebi.
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 13.3.2007 7:05:51
|
|
|
|
Sulfinija
|
Pamela,kje se ti skrivaš.Tudi tebi en velik hvala za lepe besede,ki si mi jih napisala. LP Mojca
< Sporočilo je popravil mojca9000 -- 13.3.2007 7:06:16 >
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 13.3.2007 7:08:21
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojca9000 IZVIRNO SPOROČILO: mojca9000 IZVIRNO SPOROČILO: mojca9000 IZVIRNO SPOROČILO: mojca9000 IZVIRNO SPOROČILO: mojca9000 Še vedno vljudno vabljene na naš mega žur,ki bo 24.03.2007 ob 15.00 uri v pizzeriji pri naši Marogici.Pogoj je le,da se pofočćkate in prijavo potdite 17.3 ali 18.3 z pripisom 100% udeležba zraven svojega nica.En teden pred našim mega žurom javim točno število oseb naši Marogici.Zbirališče bo ob 14.45 pred Baumaxosm od tam gremo nato skupaj v pizzerijo,kjer bio potekal mega žur do ranih jutranjih ur. Seznam trenutno prijavljenih rr-jevk: mojca9000 citrončica florita andreja2000 pamela koala medika13 lana38 in blaž stunfek in anuška monikap marina1 in žan in mihec puhica13 Še enkrat vljudno vabljene tudi ostale. LP Mojca Vse,ki še vedno niste zbrale pogumna se še lahko vedno pofočkate in z tem prijavite za naš mega žur,ki bo dne 24.03.2007 ob 15.00 uri v MB v pizzeriji pri naši Marogici.Vljudno vabljene!!! LP Mojca Še vedno vljudno vabljene,da se prijavite na naš mega žur tudi ostale. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 13.3.2007 9:16:17
|
|
|
|
monikap
|
mojca lepo da ti je mazilo pomagalo vidim da veva dobro nabavljat morava kdaj ponoviti . Pamela kje pa ti hodiš če nisi redno z nami lahko veliko zamudiš
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 13.3.2007 9:18:04
|
|
|
|
Sulfinija
|
Monikap ja na veliko je mazilo pomagalo samo ne še čist ok pa še vedno ni no.Moj icedek je čedalje večji smao vlilo pa se še ni,upam,da se bo jutri ali pa vsaj danes. LP Mojca
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 3D/4D ultrazvočni pregled obrazaKaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.