|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Katera bo z mano tekla novi krog!
11.3.2007 21:42:58   
stunfek
Hojla bejbe...samo na kratko se oglasim, ker moram potem zapeljati moža in user posted image ! Bližajo se dnevi potencialne O!
No, še kratko poročilo preden vas zapustim:
Danes smo šli na Šmarno Goro in je bilo super sončno. Sicer je precej pihalo ampak vseeno smo bili vsi veseli in kontent, da smo malo premigali mišice in pretegnili kosti. Za srečo smo pozvonili pri zvončku sreče in vse sem vas imela v mislih, ko sem prosila, naj bo marec FUUUUUL ploden user posted image

Lahko noč bejbe!

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
11.3.2007 21:51:14   
Sulfinija
Monikap ne pozabi jutri ob enih popoldan pri pošti se najdema in končno spoznama.

Moji obiski so odšli.Sedaj pa brž pod tuš in spat sem cel vikend ponočevala in sem kot en cunja.

Lep večer še naprej in lahko noč.Se beremo in tipakmo jutri.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
11.3.2007 21:52:23   
Sulfinija
Koala,vidim da si še tukaj gori na naši temi.Te morem pocukati za rokavček le še tvoje pravo ime nimam in telefonske piši mi to dvoje na privat,velja?

LP  Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
12.3.2007 6:52:51   
Sulfinija
Jutro punce!

Kako ste kaj spale?Jaz sem spila z mojim user posted image  spila prvo jutranjo user posted image .Sedaj bom malo šivala,poštim ala sobo,cunje ki so sušile.Nato pa čakam klic,ko grem po bratranca v bolnico ga peljem domov in skočim v Lendavo,nato v Ljutomer in šele nato v G.Radgono,kjer se bom danes srečala prvič z našo monikoap in tega se zelo veselim?Kaj p ti frendica moja?Zvečer pa bomo spet nabijale poste,kako smo se imele saj se me pridne čvekice ne damo bomo kar do žura načvekale 2000,kajne?

Koala hvala ti za tvoje podatke.

Lana38,daj še nekrat napiši ime tvojega sina kajti ugotovila sem,da ga nimma na seznamu in,če se prav spomnin je Blaž,kajne?

Citrončica ti pa malo počakj z delom kajti ne vem točno ime sina od naše lane38,ok?

Tkole sedaj pa na delo.Lepo se mejte lep in ne preveč naporen novi delovni teden vam želim.

Joj,pa še to moja r......je super bo danes dobila mazilo iz Avstrije in tam bom tudi danes vzela en tst,da vidim kaj je tole,če sem user posted image  ali pa ne.Znakov nobenih in tudi M še zaenkrat ne.

Tkole sedaj pa res pa,pa se kaj beremo in tipkamno obvezno seveda.Čao!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1029
12.3.2007 8:11:26   
stunfek
Dobro jutro tudi od mene. Upam, da bomo vse imele čudovit dan. Sonček sije, ostalo pa je na nas samih :)

Mojca, zakaj pa ti v avstrijo hodiš nabavljat stvari? Saj se menda vse pri nas dobi user posted image  Najbrž stvar navade, predvidevam? Ali je res ceneje?

Se beremo, popoldne, ko pridem iz službe...aja...danes ima ta mala plavanje po vrtcu....tako, da se beremo pozno pozno popoldne :)

Lep dan vsem!

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

Neposredna povezava do sporočila: 1030
12.3.2007 8:20:11   
Sulfinija
Stunfek,ne jaz nabavim vse pri nas odkar je Hofer.Mam pa namreč G v Radgoni in danes grem tja do nje ker nesem neki plakat tja od enega društva da tam obesim in nato grem v Avstrijo v lekarno po mazilo za ritkico in nato se v Radgoni dobim z monikoap da grema na kavico,pa še v Radgoni imam brata in nečakinjo.

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
12.3.2007 10:35:07   
monikap
A res mojca celo žlahto imaš v Radgoni ja super no.

Neposredna povezava do sporočila: 1032
12.3.2007 10:40:37   
monikap
stunfek tudi jaz kupujem vse v Avstriji saj jo imam čist blizu in so super založeniuser posted image

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
12.3.2007 10:43:37   
andreja2000
pozdravček,punce.
Pravkar pijem čaj plahtice,nato pa šibam k mami,da greva skupaj v trgovino.

mojca9000,joj,kako močno stiskam pesti za user posted image ,da me že vsi členki bolijo.Res si želim,da si ti naša srečka user posted image .
No,pri nas pa so počasi na vrsti dnevi plodnosti in mi veselo user posted image user posted image user posted image   

Imejte se lepo ,saj vzunaj tako lepo sije sonček,da je človeku kar pri duši toplo. user posted image user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
12.3.2007 15:58:28   
medika 13
mojca9000 a si že prišla iz Avstrije? Kaj pa test si že naredila? user posted image user posted image user posted image

Saj veš, da punce že komaj čakamo, da nam sporočiš kakšno je stanje! Jaz ful držim pesti zate! GO MOJCA GO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa še tele za srečo user posted image user posted image user posted image .

Poljubčki in pozdravčki za vse!

< Sporočilo je popravil medika 13 -- 12.3.2007 15:59:23 >

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
12.3.2007 16:01:45   
Sulfinija
Ja prišla iz Avstrije.Zjutraj se je moja ritka dobro držala sedaj me spet malo boli,sem si kupila mazilo mi je moj že namazal iin še enkrat zvečer do srede počakam,če tole ne bo za vraga nehalo pa se grem k zdravnici pomagati.

Spoznala sem našo monikoap in imele sma se zelo lepo sladkale sma se z sladoledom in smetano.Monika hvala ti,da si me častila,drugič sem jaz na vrsti,velja.

(odgovor članu medika 13)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
12.3.2007 16:03:54   
andreja2000
ja,mojca,kdaj boš delala test? Mislim nate in molim ,da bosta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1037
12.3.2007 16:27:29   
Sulfinija
Kolk vas ugane:MOJ TEST JE ..................

LP Mojca

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
12.3.2007 16:34:00   
tago
mojca9000 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image TEST JEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
12.3.2007 16:37:28   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: tago

mojca9000 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image TEST JEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,bo komaj maja.

(odgovor članu tago)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
12.3.2007 16:37:40   
medika 13
Mojca  kaj pomenijo ..........................................?

Da je tvoj test:
- še vedno v torbici,
- čaka v kopalnici,
- da si user posted image ????????????????????????????????????

Prosim povej!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1041
12.3.2007 16:39:06   
Sulfinija
Žalostna,besna,jezna,razočarana in zraven tega še tale ritka me po domače j....................dovolj mi je vsega dobesedno!!!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1042
12.3.2007 16:40:25   
medika 13
IZVIRNO SPOROČILO: mojca9000

IZVIRNO SPOROČILO: tago

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,bo komaj maja.

Mojca prosim obriši si te solzice z obraza. Ti si vesela punca in ne cmera jera!
Drugače je pa itak maj naljepši mesec na svetu, mesec ljubezni....

Neposredna povezava do sporočila: 1043
12.3.2007 16:44:23   
Sulfinija
Mi verjamete maja bo 4.leta odkar delamo na user posted image ,če verjamete ali ne me je tokrat najbolj potolklo pa brez zamere naj gre vse v rit po domače.Vse mi gre narobe,vse čisto vse...ne zdržim več tega.Nova živčna vojna z injekcijami se bo začela točno čez en mesec sem na tem,da z vsem neham dovolj mi je vsega.Grem raje malo šivat,da se malo pomirim smao dvomim,ker me je preveč zdelalo.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1044
12.3.2007 16:45:39   
Sulfinija
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mojcauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1045
12.3.2007 16:53:46   
andreja2000
mojca9000
pošiljam ti rožice in prosim tvojo žalost,da se umakne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1046
12.3.2007 16:55:39   
Anonimen
Mojca, če lahko dodam nekaj.Verjamem,da se počutiš tako,da bi najraje vse nekam poslala in prav je,da gre jeza ven,daj si duška in jokaj,vpij ali delaj karkoli,samo ne v sebi držati.Tudi sama sem pri prvih dveh poskusih,vse držala v sebi,nisem želela nikomur pokazati,kako me boli,kako se počutim ničvredno.....
Pri drugih dveh poskusih sem pa dobesedno rjovela kot ranjena žival,saj te vsa ta leta potolčejo,živci so napeti,potem pa še slišiš kakšno opazko glede otrok,ko bi tistemu človeku,ki opazko da najraje zavil vrat.
Vsa jeza,razočaranje,bes,vse to je človeška lastnost,pred katero ne smemo bežati,ampak si dajmo duška.
Jaz ti od srca želim,da bi nekega dne,upam,da čimprej oznanila veselo novico,katere se bomo veselili s teboj.
Želim ti vse najbolje in drži se! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1047
12.3.2007 16:57:30   
puhica13
Mojca9000 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  s teboj. Verjamem da si žalostna, sem žalostna s teboj. Tudi meni ni noč več jasno. V soboto sem delala test.Bil je -,a še do danes ni user posted image . Neki me špika, tko da se bo pomojem prihinavla prov počas. Malo čudno je, ker je že 36.dan ciklusa. Ponavadi ga imam nekje od 32-34 dni, skoraj nikol mi še ni toliko zamujala. No ja vse je enkrat prvič user posted image  user posted image .
Gremo pa sigurno novim zmagam naproti!! user posted image  user posted image  Mojca , tudi ti boš zmagala!!

Neposredna povezava do sporočila: 1048
12.3.2007 17:04:38   
Sulfinija
Punce,hvala vam za lepe želje,za vse lepe besede.Pa sploh ne vem kaj mi je no,saj v bistvu nisem nič gubila saj nisem zgubila z tem IVF postopka vendar sem vseeno besna,ker sem vseeno upala,da se zgodi čudež žal pa se ni in bom morala na iSCI ponovno.Če bi sedaj delala v MB ambulnata bi točno poklicala in vse skupaj prestavila.Samo se mi zdi škoda,ker čez en meesc bom že na igli.Joj šit no če je - naj bi vsaj prišla coprnica da bi lahko začela z femodeni.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,kriza na kubik.

(odgovor članu puhica13)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
12.3.2007 17:05:48   
Sulfinija
Vse imate moji mobi številko naj se vsaj ena opogumi in me malo pokliče jaz bom ponorela od žalosti.

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.