|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  333 334 [335] 336 337   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
11.3.2007 19:17:19   
štorkljica
Ajda & mamica se zahvaljujeta vsem za čestitke...user posted image

Vava Luka je pa pravi mali James Bonduser posted image
Držim pest za torek in pregled, da je vse v nalepšem redu, pa da je Luka OK.

Ajda se dere momentalno ko jesihar atiju na previjalniuser posted image , po moje rada posluša svoj kričeči se glas in potem cvili, kriči, tuli.. Grem jo okopat, se kasneje še kaj javim

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 8351
11.3.2007 19:25:14   
piskot
mis, a vi se dojite al ste na adaptiranem mleku? drugac kupim mal tvojega mleka, da bi tud martin tako spal user posted image

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 8352
11.3.2007 20:06:50   
nanica
Kje pa ste vse? Upma, da niste tudi vse vse omagale s svojimi sončki.
Meni bi prav pasalo v mižavlje, ampak me čaka še kopica dela.

Danes smo bili cel dan na sončku in sine je tako utrujen, da je zaspal v 5 minutah,
pa zjutraj se je tako smejal kot odrasli, prav režal se je. Kakšen lep začetek dneva, čeprav že ob šestih.

Kaj ste pa ve počele?

Prav rada bi se vam jutri pridružila na Bledu, pa imava RA, v torek telovadbo in v sredo eno delavnico.
Mogoče se vidimo kje proti koncu tedna, ane, Moci, saj bo do takrat z malo Zojo že vse v redu.
Če potrebuješ kakššno homeopatinjo, poznam eno odlično pri Volčjem Potoku, tudi sicer je zdravnica,
nič bat, niso čirule čarule.

nanica

po kresi se dan obesi

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 8353
11.3.2007 20:50:55   
štorkljica
Kaj je zdaj, mate nedeljske filmske večere al kaj?

No jaz sem pa ugotovila eno stvar, da če vas ne berem en dan in se ta dan tudi ne oglasim se že počutim totalen outsider, sploh nevem kaj se dogaja, sploh me nobeden ne šljivi... pa ful mi je bed, da sem kaj zamudila...

V glavnem jaz as pogrešam, pa četudi samo en danuser posted image

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 8354
11.3.2007 21:02:39   
štorkljica
Ja pa še to
a veste koga jaz ful pogrešam Mtino!! Draga pa kje ti hodiš...kolikor jaz vem ti niso rok odrezali, sam žolč so ti operirali, ma daj napiši že kaj, kako ste, kajdelate...itd.

Neposredna povezava do sporočila: 8355
11.3.2007 21:02:57   
beki24
ena je spraševala za Tinkarino barvo oči- kazalo je na modre- zdaj so že zeleno-modre- ja se še spreminjajo!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 8356
11.3.2007 21:03:24   
štorkljica
No pa semostala sama...kot ponavadi!
Nič babe...LAHKO NOČ VAM ŽELIM!

Neposredna povezava do sporočila: 8357
11.3.2007 21:03:50   
beki24
ma pomoje imajo občutek, da če te nekaj časa ni tuki gor, da kr ven iz teme padeš!!

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 8358
11.3.2007 21:05:42   
beki24
ja jst sm pa zrakuser posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 8359
11.3.2007 21:24:54   
beki24
evo še eno slikico

user posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 8360
11.3.2007 21:26:31   
piskot
amazona, kaksen filmski vecer neki, saj ni nic pametnega spet po tv. otroke smo dajali spat, sebe bomo pa tud kmalu.

mi gremo pa jutri po drugo pikico k pediatru. upam da bo vse okej, kot je blo prvic.

drugac pa ko smo gledali luka od vave z ocali. zadnjic sem srecala eno mlado mamico, k je imel tamali res soncna ocala. pa se mi sploh ni zdelo neumno, samo kvalitetna morajo biti.

pa se mal od hrane (upam da nam spet kaksen plaz sprozila). jaz sem martinu do zdaj dala za poskusit jabolcni sok, mal kuhanega jabolcka in mal surovega naribanega, pa cvetaco. in mu je vse grozn zanic. sok je pogoltnil, ostalo pa vse nazaj ven popljuva. po mojem mu bom zdej kaksen teden dala mir, mogoce si bo potem premislil. itak imamo se dosti casa, samo hotela sem da bi se malo navadil na kaksen drug okus.

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 8361
11.3.2007 21:27:38   
piskot
beki24 hehehe, huda frajerka.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 8362
11.3.2007 21:33:40   
beki24
aha-glede GH

Meni je mami včeraj zagiftala Tinkaro najmanj za 2 dniuser posted image

Ker ni hotela mleka pit - takrat ko se je ona spomnila- ji je šla dat kašico (jabolko, banana, piškotek)- ja, verjamem, da je jedla, ker požre vse, kar ji daš z žlico( vglavnem- nora je na žlico), potem je cel popoldan jokcala- krivo je bilo delno zvijanje in preveč ljudi na kupu ( moj je praznoval roj. dan- ko so šli vsi domov je bila sprememba za 100%- kot ne bi bila isti otrok)! Danes smo kakali zeleno, kot da bi travo jedlauser posted image , ful mal je, ker jo še zmeraj zvijauser posted image .......vglavnem- mami bo kregana!!!!  Pa to nič ne poslušajo- oni bi kar dajali, ker smo mi pri teh mesecih ne vem že kaj jedliuser posted image  Pa sem mislila, da mi moja mami ne bo delala problemov- upam, da je bilo to prvič in zadnjič!!!!!!!!

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 8363
11.3.2007 22:01:24   
Pikabu
Lep pozdrav tudi od mene. Sem si izborila trenutke, da sem vas prebrala, upam, da mi uspe še napisati kaj. Amazona, imaš prav, če en dan ne bereš, kar ven padeš, zato sem pa sedaj tukaj, sicer bi me jutri kap, ko bi gor prišla. user posted image

Za nami je pa zelo lep dan. Začeli smo ga sicer zelo zgodaj, pa ni bil kriv Maks, ampak Ema. Danes je že ob šestih prišla, da je jutro in da je treba vstati. Potem je še kašljala ko ena stara lokomotiva in zbudila še Maksa, pa sva jo prepričala, da smo se nekaj časa še crkljali. Potem smo pa imeli ogromno časa, da smo se uredili in spravili k maši, kjer je bil Maks danes zelo priden. Prvič je bilo, da nisem imela paranoje, kaj če se bo jokal. Je prav iskal ljudi okoli sebe, da se jim je smejal in jih šarmiral. Po maši sva se s tasho sms-jali, kakšno je vreme na morju. Kljub vetru smo se odločili, da odrinemo tja dol. Bila je možnost, da se gremo že danes kopat v Bohinj, pa je potem Ema izbrala, da bi šla rada na morje in smo šli. DOBRA NOVICA: ko sva se pogovarjala, če bi se šli že danes kopat, sem rekla možu, če bi se šel še naslednjo nedeljo v Atlantis in je rekel, da lahko, tako da je zelo, zelo veliko možnosti, da pridemo. Pa prosim že sedaj, ne me gledat v trebuh. A obljubite? user posted image Upam, da ne pride kaj drugega vmes (praznovanje ali kakšna bolezen). Ker pa smo danes šli na morje, itak ne bo problem, da se gremo naslednji teden kopat. V avtu do dol sta oba pridno spala, midva sva imela pa po dolgem času eno lepo debato. Ko smo prišli v Portorož, je res zelo pihalo, ni pa bilo mrzlo. Najprej smo šli na kosilo, kjer sta bila oba spet zelo pridna. Ema je prav lepo jedla, Maks se je pa v vozičku igral in je bilo super. Ko smo prišli ven, je manj pihalo, tako da je bilo prijetno se sprehajati. Ema se je nanorela, je poštudirala novo igro: lovljenje in sva se ves čas lovili po Portorožu. Zaslužili sva si tudi sladoled, malo prekršila post, ker sem jedla čokoladnega, ampak je bil reeeeeees dober. Potem pa pot nazaj. Maks je bil dolgo buden in se je igral, malo je zaspal, blizu doma je pa začel tečkati, še dobro, da smo bili potem hitro doma. Ema me je pa tudi prestrašila tik pred domom, saj je zelo jokala, da jo boli noga, pa je možu potegnilo, da ji je najbrž zaspala. To je bilo pomojem prvič, da se ji je zgodilo, ampak jokala je pa res tako, kot da bi ji jo pol že manjkalo. Zvečer smo se še malo igrali, Ema je sestavljala puzzle, zdaj pa Maksi že spi, Ema pa še šarmira atija. Je predolgo spala v avtu in zdaj ni šans, da bi zaspala.

Jutri pa imava z Maksom cepljenje. A ve greste tisti dan potem kaj ven z njimi? Jaz se sploh ne spomnim. Zdaj z Maksom prvič nisem šla potem nič ven cel dan, pri Emi pa pomojem tudi ne. user posted image Sploh se ne spomnim. Sprašujem zaradi Bleda. Jutri bi lahko prišla sama z Maksom, če bova dovolj zgodaj opravila, pa je potem lažje čvekati. Ne vem pa, kaj je z vozkom. Tisti nastavki od rolke nam nagajajo in se ga ne da zložiti, ker so sedaj na drugi strani. Upam, da mi jih mož vzame dol, sicer pa ne morem priti z vozkom, ker ga ne bom spravila v avto.

Vožnja v avtu: sva ugotovila, da je veliko bolje, če dava Maksa na sredino. Vidi Emo in se igrata in pogovarjata, jaz ga pa lažje dosežem, če mu je treba dati dudo.

Clody, tudi mi imamo nedeljo čisto zase, gremo pa na izlete, zelo pogosto kopat (no to se bomo zdaj začeli hoditi). Se mi pa fino zdi, če že gremo, da še katera pride in se spoznamo. Je še bolj zabavno.

IZVIRNO SPOROČILO: Arabela
Kar se pa tiče mnenja da je treba začeti z GH ker se ponoči zbujajo in se nato več ne bodo, pa se jaz ne strinjam oziroma pri nas to ni palilo.. maledka se še zdaj ponoči zbuja sicer ne več tako pogosto ampak tolikokrat da mami pozabi šteti in zjutraj sploh ne vem kolikokrat sva se dojili...

Arabela, to naj bi veljalo, če otrok že lepo prespi noč, pa se potem spet začne pogosteje zbujati in zahtevati spet obrok več. Pri Emi je zagotovo držalo, je spala zelo lepo, enkrat na noč sva se dojili, potem pa kriza, ponoči je hotela vse pogosteje jesti. Ko sva pa uvedli čez dan gosti obrok, se je pa v štirih dneh spanje uredilo nazaj. Maks se je pa ves čas pogosto zbujal in je bilo to zanj normalno, tako da bi bilo verjetno isto, če bi uvedla gosti obrok in ga pač nisem.

IZVIRNO SPOROČILO: piskot
Moz pravi, da ga cez dan prepogosto dojim, pa da je zato tudi ponoci navajen tako pogosto jest. Res je, da ce gre ven, mu dam za jesti preden je lacen. Tako da ponavadi cez dan je na 2-3 ure. Samo zakaj potem ponoci vcasih tudi na uro in pol?

Jaz mislim, da ni to krivo. Naš Maks je imel malo zamenjano. Je čez dan jedel bolj poredko (včasih tudi na 6 ur), ponoči pa potem na uro in pol ali dve uri. Sem večkrat spraševala, kako naj mu obrnem, da bo čez dan več jedel, da bi ponoči manj. Zdaj nama je uspelo, da sva to malo obrnila in čez dan je na dve uri, ponoči pa potem dlje zdrži. Jaz mislim, da če čez dan več poje, ponoči lahko dlje zdrži. Dojeti mora tak ritem.

Ena je omenjala čaj ponoči. Pri nas ni nič pomagalo. Sam Maks je moral priti do tega ritma, kot ga ima sedaj. Pa jaz sem se morala nehati sekirati in pač sprejeti, da hoče tako jesti. Jaz sem zgubila več živcev, pa več časa, ko sem se trudila mu dati čaj, da bi zaspal nazaj. Sem potem dojela, da je hitreje, če ga podojim. Pa se je samo po sebi lepo uredilo.

Moci, držim pesti, da se kmalu uredi pri vas. user posted image

Vava, držim pesti za dobre rezultate v torek. Mislimo na vas. user posted image

Lu, te pogrešamo, te pogrešamo. Ko vse urediš, se nam hitro spet pridruži. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: amazona
ČE SEM ZAMUDILA KAJ FUL POMEMBNEGA NAJ MI KDO NA HITRO NAPIŠE PLISSSSS!!!

A veš, da sproti pozabim, kaj vse se je dogajalo. Ena od stvari je, da se menimo, da se naslednjo nedeljo dobimo v Atlantisu na kopanju. Ostalo je pa šlo iz spomina. user posted image

Gayči, pridi nazaj, te pogrešamo. Ne velja, če se greš post. user posted image user posted image user posted image

O, muki, nov avatar. Luštkan. user posted image user posted image user posted image

Frrrr, to sem tudi jaz gledala v Nekrmanu, samo res predolgo traja, da pošljejo, do nedelje jih ne bodo. user posted image

mtina
se je enkrat oglasila, da je dobro in ima dieto, potem pa ne več. Upam, da se nam kmalu spet kaj pridruži. Mtina, pogrešamo te. user posted image

GH, mi začnemo ta teden z uvajanjem. user posted image user posted image user posted image Maks bo v torek star 5,5 mesecev.

Zdaj pa upam, da sem prišla čez.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 8364
11.3.2007 22:01:55   
beki24
ma to je pa katastrofa- nikjer nobenga!!

grem mlek narest za našo tamalo, pol pa spat!

Jst sem se včeraj in danes tako nažrla.............da tud če cel teden ne bi nič jedla, ne bi blo hudegauser posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 8365
11.3.2007 22:02:16   
Pikabu
Aja, sončna očala: Maks jih ne bo imel, imamo marelico za na voziček, da mu ne sveti v glavo in oči, Ema jih pa ima.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 8366
11.3.2007 22:07:24   
beki24
jst bi tud kupila obroč za plavat- samo mi boste morale povedat, kako otroku to namontiraš in vse ostalo- ker nimam pojmauser posted image

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 8367
11.3.2007 22:07:57   
Maxica
Oooo, novi avatarčki. Beki, krasenuser posted image . Muki pa pomlad daje.user posted image user posted image user posted image
Beki, uboga Tinkara, ne pusti je več mami.user posted image user posted image  Ma kaj se grejo te babice, kr neki, no. Tolk bi bile zgleda srečne, če bi štirimesečni otrok pojedel pol sendviča, al kva?!user posted image
Pikabu, jaz sem tudi v Neckermannu naročila ene kopalke, ki se lahko naročijo posamezno. Sem modrc raje eno številko večjo naročila kot hlačke. Bomo videli, kaj bom dobila. Upam, da kmalu dobim.
Frrrr, sem tuhtala, kdaj čez dan bom imela tolk časa, da si nohte lahko nalakiram in počakam, da se mi posušijo, pa sem rekla, da je najbolje, da ko otroka spita. In to je samo ponoči.user posted image user posted image
Pri nas glede krsta še par novih nizkih udarcev. Ma, ne bom razlagala, ker je predolga zgodba. V glavnem, danes v oznanilih se je našel kar en stavek, da bi bil krst lahko tudi decembra (decembra je bilo sicer rečeno, da krstov ni!), vendar ni bilo nobene prijave.user posted image  Seveda ne, če pa je rekel, da krstov ne bo.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 8368
11.3.2007 22:08:16   
beki24
sončnih očal Tinkara ne bo imela, ker za tako majhne otroke to ni dobro- sicer bi si jih pa v vsakem primeru dol dajala!!

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 8369
11.3.2007 22:12:13   
@lina
Ojla,

evo nas spet doma... Krasen vikend je za nami. V petek ko smo krenili, je bilo pri nas oblačno, ko smo se peljali mimo Kranja nas je obsijalo sonce in nam je sijalo cel vikend. Res smo se spočili.... Na Vogel se nismo upali zapeljati z gondolo, ker sem se bala, da bo prehitro vzpenjanje v veliki višinski razliki kako škodilo Matjažu, v soboto popoldne smo na Bledu uživali "the original Bled cream cake", Jure je užival, on bi cel dan metal kamenčke v jezero, Matjaž je v vozičku ful prespal čez dan, ponoči je spal čudovito, hiška je krasna, tako da bomo še šli...

Evo malo utrinkov z našega potepanja:

user posted image

user posted image

Splezali smo celo do Savice - Matjaž je pot v dolino prespal, mene pa že danes bolijo mišice v mečih, kaj šele bo jutri user posted image
user posted image

Čez vikend ste se kar razpisale, oz. že v petek, ko vas nisem brala, je bilo ful strani... Nekako sem bolj preletela... Prebrala sem, da ste se pogovarjale o možeh - no, moj prihaja iz službe po 17. uri, ker dela v LJ, če ne leta okrog z majstri po hiški in parceli, mi v veliki večini oba otroka prevzame te preostanek popoldnevov...  Sem pa dostikrat kar utrujena, ko je tako cele dneve odsoten...
Sicer je pa tudi pri nas marec ubijalski mesec, kot pri vas, muki....

Moci in Zoja z alergijo, bogica mala... Kaj dosti ne morem komentirati, ker so mi alergije čist nepoznane (že trkam), upam da se vam čimprej poštima, da vsaj pogruntajo vzrok...

Služba - preden sem rodila starejšega sem tudi sama delala v LJ, to je pomenilo min 10-urno odstotnost od doma, kje so še sestanki (ja, najraje so se začeli ob 15h) in potovanja v tujino. Čeprav mi je bila všeč taka služba, sem zamenjala, našla sem si službo v NM, resda nekoliko nižjo plačo, 8-urni delavnik (no, včasih se tudi potegne če je treba), ni problem zaradi bolniške za otroka,  fajn kolektiv, v službi sem v 5h min z avtom ali 15 min peš... Da sem tako z lahkoto šla iz prejšnje službe, so delno pripomogli tudi odnosi v službi, ki so se krhali, neko splošno nezadovoljstvo, v tistem času nas je ful šlo stran... Zdaj sem tle res zadovoljna...

Z Matjažem se zahvaljujeva za čestitke in tudi midva čestitava: Jaši, Tinkari, Luki, Ajdi Izi, Jaši in Martinu...ter mamicam... Upam, da nisem koga spustila...tisti nov seznamček si še nisem sprintala...ga grem zdaj poiskat!

< Sporočilo je popravil @lina -- 11.3.2007 22:16:43 >

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 8370
11.3.2007 22:12:36   
beki24
maxica- tale vaš župnik je pa tudi razred zaseuser posted image  jst bi mu ene par krepkih povedala- vem pa da je to težko če živiš v vasi ali majhnem mestuuser posted image
On se že prav norce dela iz vas- jst ga ne bi krstila pri njemu, pa da mi se sam ponudi!!!!!!!!!
Nehaj se sekirati- poišči drugega župnika.....pa ga krstite magari v lastni režiji............

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 8371
11.3.2007 22:13:42   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: beki24

jst bi tud kupila obroč za plavat- samo mi boste morale povedat, kako otroku to namontiraš in vse ostalo- ker nimam pojmauser posted image

Bomo, bomo.user posted image
Jaz sem včeraj še za Maxa naročila ta oranžnega. Lana bom pa v rdečega dala, ki ga imam še od Maxa. Pikabu, a Emo boš ti imela že kar z rokavčki?
Glede posta - sva bila z Maxom prej pri maši, pa je župnik (ne naš, sva bila v sosednjem kraju) nekaj govoril o postu, tako da sem sklenila, da bo bolj pravi post zame en dan brez računalnika, pa en dan brez tvja, kot pa čokolada. Tako da en dan bom mrknila, sam ne vem še, kdaj. Pa bomo videli, saj vem, da bo kriza, ampak da vidim, če sem karakter.user posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 8372
11.3.2007 22:15:13   
beki24
ok- kje se kupijo tile obroči za plavat????

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 8373
11.3.2007 22:15:57   
Maxica
O @lina, kaj ste luštni.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 8374
11.3.2007 22:16:48   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: beki24

ok- kje se kupijo tile obroči za plavat????

www.plavanje-dojenckov.com

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 8375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  333 334 [335] 336 337   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  333 334 [335] 336 337   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Likovne počitnice za otroke, zimske počitn...
Otroci bodo v času zimskih likovnih počitnic, ki jih organizira NIČ ART likovna šola, ustvarjali v ateljeju in v galerij...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?